arkadaşlar bi hayırlı olsun geçmiş olsun diyen yok mu ya aşk olsun
Ne yapayım işte şimdi estrofem ve deltakortril e devam ediyorum. 31 Mart salı kontrolünden sonra konuştuk değil mi seninle biz. Artık çok unutuyorum canım ya kusura bakma. Baskılanma olmuş dedi Ali Osman Bey. Bu arada mesaj sana da gelmiştir ben arayıp bir sonraki randevumu yeni muayenaneden aldım. Yeni gelen tüp bebek hemşiresi Aslı Hanım varya o olacakmış yeni yerde. Günde 2 estrofem ve günde 1 deltakortril(kortizon) tedavisine başladık. 11Nisanda tekrar randevum var. O zaman da sanırım serum takacakmış. 20 sinde de transfer dedi kısmet olursa tabi bu defa rahim ilaçlara tepki verirse. Sen neler yaptın.Canim ne yaptin sen durum ne sende
önemli değil canım takıldım bende sadece.. çok teşekkür ederim sağolasın.. yakın çevreme de söylemedim tüp bebeği o yüzden sadece burdakilerle paylaşıyorum bi şey sorunca da bekliyo insan:) sağolasın tekrarHaklisin arkadasim kendi adima af diliyorum. Hayirli olsun sayi olarak da gayet iyi masallah. Agrilar konusunda benim pek fikrim yok yumurta sayisina bagli olabilir diye bi yorum yapayim. Benim ilkinde az yumurtam vardi az agrim oldu. Digerinde daha fazla yumurta ve daha fazla agri yasadim.
Yaz tabi, bu kadar net hissettiren neydi sana hamile olduğunu merak içindeyim gerçekten. O kadar zamandır deneyen ve bekleyen biri olarak senin bunu nasıl hissettiğini çok merak ediyorum yani acaba Bülent Hoca mı sana bu kadar net konuştu, kesin gözüyle baktı yoksa sen mi kendiliğinden bu defa farklı hissettin canım ya. Çünkü önceki transferden sonra nasıl hissettiğimi çok iyi hatırlıyorum. Şimdi yine aynı olacak o günlerde internetin başına oturup hep belirti arayıp okuyordum. Zaman geçmek bilmiyordu. Yani bu defa kararlıyım öyle yapmayacağım ama sen de daha ilk günlerde bu defa olduğunu hissedince acaba diyorum gerçekten hissediliyor mu? Dediğim gibi test siparişi vereceğim yakında zaten hergün deneyeceğim bakalım. Sen diyorsun yaptığımı yapmayın diye ama ben senin yolundan geleceğim
Kizlar iki gün sonra bat tarihim insallah adet olmam insallah ya..
Hayırlı olsun arkadaşım kusura bakma arada gözden kaçabiliyor. İnşallah transferin de olur hayırlısıyla da bebeklerine kavuşursun :)önemli değil canım takıldım bende sadece.. çok teşekkür ederim sağolasın.. yakın çevreme de söylemedim tüp bebeği o yüzden sadece burdakilerle paylaşıyorum bi şey sorunca da bekliyo insan:) sağolasın tekrar
Yaaa ne güzel, Allah sonunda gönlüne göre verdi. İnşallah artık bize de dua et de darısı bize olsun arkadaşım. Ben daha uzun zaman olmadı sizinle tanışalı aslında ama her konuda ne merak ettiysem yanımda oldunuz sen de diğer kızlar da. İnşallah ben de bundan sonra sizin yanınızdayım. Ama en yakın zamanda sırayla hepimizin bu güzel sonucu almasını diliyorum ki hamileler ve sonra da anneler topiklerinde buluşabilelim.Bülent hoca daha ilk randevumuzda bana Gülden seni buradan gebe yollayacağım dedi..Sonra her gittiğim kontrolde,histeroskopide aklına gelebilecek her anda bunu tekrarladı..En son transfer esnasında tüm ekibe hadi arkadaşlar hep birlikte dua ediyoruz gülden buradan birazdan gebe gidiyor dedi güle oynaya transferim oldu...Nasıl bir manevi güç verdi bana anlatamam ben transfer olmadan hamile kalmış gibi hissediyordum zaten resmen psikolojimi bu yönde hazırladı..Ona minnetarım sadece bir doktor değil benim için...
Hiç belli olmuyor, benim ilk tedavimde bir şey olmazken ikincisinde acillik olmuştum. Çok ağrın olur ise ağrı kesici al mutlaka, hayırlı olsun, gayet güzel bir sayı, sonucuda güzel olsun..arkadaşlar merhaba benim de dün opu vardı. 10 adet işlem görebilir yumurta toplanmış şükür.. ama dünden beri ağrılarım geçmedi ilkinde bu kadar olmamıştı .. bu ağrılar normal mi acaba cevaplarsanız çok sevinirim..
sağol canım inş. sen ne durumdasın pek takip edemedim kusura bakmaHiç belli olmuyor, benim ilk tedavimde bir şey olmazken ikincisinde acillik olmuştum. Çok ağrın olur ise ağrı kesici al mutlaka, hayırlı olsun, gayet güzel bir sayı, sonucuda güzel olsun..
Ben beklemedeyim canım, şubatta negatif almıştım,biraz ara vermek istedim, bir ay sonra tekrar başlamayı düşünüyorum kısmetse bakalım..sağol canım inş. sen ne durumdasın pek takip edemedim kusura bakma
çok geçmiş olsun canım rabbim gönlüne göre versin inş.Ben beklemedeyim canım, şubatta negatif almıştım,biraz ara vermek istedim, bir ay sonra tekrar başlamayı düşünüyorum kısmetse bakalım..
amin...sağol canım, cümlemize inşallah...çok geçmiş olsun canım rabbim gönlüne göre versin inş.
Ay nekadar guzel gozukuyolar yaaa adeta sanatsal bir şaheserGünleri buçuklu vermemin sebebi akşam 17.30 da transfer olmamdır..Saat hesabına göre..
Eki Görüntüle 1479302 3.5 gün
Eki Görüntüle 1479303 4.5 gün
Eki Görüntüle 1479304 5.5 gün
Eki Görüntüle 1479305 6.5 gün
Eki Görüntüle 1479306 7.5 gün
Eki Görüntüle 1479307 8.5 gün Kan değeri :188
Eki Görüntüle 1479309 9.5 gün
Eki Görüntüle 1479310 10.5 gün Kan değeri:400
Transferin ilk günü hiç bir şey hissetmedim haliyle hafif gaz vardı 2 gün sürdü ama ne gaz
5.gün embriyoları olduğundan hemen tutunma sürecine girmeleri bekleniyor demek ki tutunmuş sıpalar...
İlk gece rüya gördüm 2 çizgili idrar testimi birilerine gösteriyordum olmaz öyle şey bu kadar erken çıkmaz diyorlardı bende inatla çıkar tabii onlar konuldukları an tutundular dedim o kimselere
İlk belirti buydu
Transferin ertesi sabahı rahmime bıçak saplandı saniyelik çok fena irkildim bir daha tekrarlamadı..
Sonrasında aralıklarla adet olacamış gibi belim kasıklarım ağrıdı..
3.5 gün olmuştu idrar testi yaptığım gün tüm yaşadıklarım geçmişti dedim ki ilaçlardanmış işte...
Ama idrarda hayalet 2.çizgi vardı...
4.gün itibariyle tekrar adet ağrılarım geri geldi ve sıklaştı geceleri uyandıran ağrılarım oldu..
6.günden sonrada konuldukları yerde resmen pıt pıt diye bir şey atıyordu kalp atımı olamayacağı için damar atımı olarak benzetme yapıyorum..Bunu hala hissediyorum...
7.gün ve 8.gün hep adet olacam hissi vardı..
8.günün gecesi uykumdan bacağıma vuran ağrıyla uyandım...
Özetlersem adet belirtileri gibi ağrılarım oldu,vücut ısım arttı,idrar rengim idrarda 2.çizgiyi gördüğüm gün koyulaşmıştı hala öyle,en başta göğüslerde hassasiyet vardı o geçti,genel yorgunluk hali,sıcak basmaları ya da üşümeler...
Sürekli yatmadım sadece jel yaptığımda 15 dk uzandım geceleride normalden 1 saat erken yatmışımdır onun dışında hep oturur haldeydim..İğneye arabayla gidip geldim..Henüz dışarı çıkıp uzun yol yürümüşlüğüm yok..Transferden sonra her sabah 2 şer tane yumurta yedim bol su tükettim ve kayısı kompostosu..Kabız olmadım şükür...Çay kahve yasak dediler bende yasağa uydum..4.gün banyo yaptım ayakta ılık duş şeklinde...Bunların dışında 2 tane yeğenimle zaman geçirdim kokladım öptüm onları bol bol sürekli kahkahalar attık beni çok güldürüyorlar..Transferin ertesi gün akşamında netten video izledik birlikte gülmekten ağladım resmen dedim ki o an bu kadar gülmeme bu bebeklere bişi olmadıysa daha da olmaz resmen kasıklarımda hissettim o kahkahaları..Moral motivasyon tavandaydı bence en önemlisi bu...Rabbim bunca yıl sonra bana bu mutluluğu yaşattı dilerim sizlere de en kısa zamanda yaşatır..3 gündür aldığım tebrikler,sizlerden gelen o güzel mesajlar çok ama çok mutlu etti beni..Ne şanslıyım ki sizler gibi güzel yürekli kadınları tanımışım..Her zaman yanınızda oldum sizlerde benim..Bundan sonra da birliteyiz..Hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız yorgun,güçlü bir o kadar da özel kadınlar...
canım maşallah allah nazarlardan saklasınSonucum 400 çıkmış kızlaaarrr
Canim bana daCanım çok teşekkür ederim senden aldığım estrofem uğurlu geldi demek bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?