2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ne güzel anlatmışsın cancağızım allhım inş her aşamasını sağlıkla geçirmeni nasip etsin iyki varız bizi bizden başka anlayan olmadığı gbi hep destk tam destk olduk birbirmize çok şükür rabbime inş birgün herkes anne olur ve buluşup bugunleri gülerek anlatırız birbirmize

Yaaa yerim seni yazının sonunda ağlattın beni. Nasıl mutluyum senin adına anlatamam canım. İnşallah allahım kucağına aldığın günleri de gösterir burdan doğum hikayeni de okurum. Şimdiiiii söyle bana ben mi yanlış anladım yoksa bu minnoşlardan iki tane mi var göbüşte?

İlk denememde negatif aldim umutsuz bakiyorum artik ikinci denemeyi yapmaktan korkuyorum sonuc yine olumsuz olur diye

Kızlar bu ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra adet olmam lazım?5 gün oldu gelen giden yok
canım kişiden kişeye değişir benim geçen denememde 5 gün sonra gelmişti ama bu sefer bıraktığımın 2. günü geldi sitres yapma gelir.

Adım smiley cimrisine çıktı
Hep yeteeeeer yüzünden hain kadın
Kan verdim canım bakalım minnaklar hcg salgılamaya devam etmişler mi az kaldı sonucu öğrenmeme..

cimri miii yok canım senin gönlün öyle zengin öyle zengin kiii
burda seni tanıdıgım için gerçekten çok şanslıyım
çok şeyler öğrettin her zaman yanımızda oldun
tüp bebek editörü olmak yürek ister sende öyle kocaman bi yürek var kiiiii
kimi zaman ağlayacak bi omuz kimi zaman sevinç gözyaşlarını silen iki güzel söz her daim destek oldun herkese
sana sonsuz teşekkür ediyorum gerçekten
iyiki varsın iyiki bizimlesin canımız editörümüzzz

ayyyyy ne güzel yazmışsın duygulandım ama ben

inşallah nerede yaptırmıştınız doktorunuz kimdi ???
ben ege üniversitesinde yaptırdım orda poliklinik olduğu için şansına hangi doktor gelirse ama hepsi birbirinden iyi ve kaliteli diyebilirim zaten araştırma hastanesi olduğu için hiç birşeyi atlamak istemiyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…