Ne güzel anlatmışsın cancağızım allhım inş her aşamasını sağlıkla geçirmeni nasip etsin iyki varız bizi bizden başka anlayan olmadığı gbi hep destk tam destk olduk birbirmize çok şükür rabbime inş birgün herkes anne olur ve buluşup bugunleri gülerek anlatırız birbirmizeTransferin ilk günü hiç bir şey hissetmedim haliyle hafif gaz vardı 2 gün sürdü ama ne gaz
5.gün embriyoları olduğundan hemen tutunma sürecine girmeleri bekleniyor demek ki tutunmuş sıpalar...
İlk gece rüya gördüm 2 çizgili idrar testimi birilerine gösteriyordum olmaz öyle şey bu kadar erken çıkmaz diyorlardı bende inatla çıkar tabii onlar konuldukları an tutundular dedim o kimselere
İlk belirti buydu
Transferin ertesi sabahı rahmime bıçak saplandı saniyelik çok fena irkildim bir daha tekrarlamadı..
Sonrasında aralıklarla adet olacamış gibi belim kasıklarım ağrıdı..
3.5 gün olmuştu idrar testi yaptığım gün tüm yaşadıklarım geçmişti dedim ki ilaçlardanmış işte...
Ama idrarda hayalet 2.çizgi vardı...
4.gün itibariyle tekrar adet ağrılarım geri geldi ve sıklaştı geceleri uyandıran ağrılarım oldu..
6.günden sonrada konuldukları yerde resmen pıt pıt diye bir şey atıyordu kalp atımı olamayacağı için damar atımı olarak benzetme yapıyorum..Bunu hala hissediyorum...
7.gün ve 8.gün hep adet olacam hissi vardı..
8.günün gecesi uykumdan bacağıma vuran ağrıyla uyandım...
Özetlersem adet belirtileri gibi ağrılarım oldu,vücut ısım arttı,idrar rengim idrarda 2.çizgiyi gördüğüm gün koyulaşmıştı hala öyle,en başta göğüslerde hassasiyet vardı o geçti,genel yorgunluk hali,sıcak basmaları ya da üşümeler...
Sürekli yatmadım sadece jel yaptığımda 15 dk uzandım geceleride normalden 1 saat erken yatmışımdır onun dışında hep oturur haldeydim..İğneye arabayla gidip geldim..Henüz dışarı çıkıp uzun yol yürümüşlüğüm yok..Transferden sonra her sabah 2 şer tane yumurta yedim bol su tükettim ve kayısı kompostosu..Kabız olmadım şükür...Çay kahve yasak dediler bende yasağa uydum..4.gün banyo yaptım ayakta ılık duş şeklinde...Bunların dışında 2 tane yeğenimle zaman geçirdim kokladım öptüm onları bol bol sürekli kahkahalar attık beni çok güldürüyorlar..Transferin ertesi gün akşamında netten video izledik birlikte gülmekten ağladım resmen dedim ki o an bu kadar gülmeme bu bebeklere bişi olmadıysa daha da olmaz resmen kasıklarımda hissettim o kahkahaları..Moral motivasyon tavandaydı bence en önemlisi bu...Rabbim bunca yıl sonra bana bu mutluluğu yaşattı dilerim sizlere de en kısa zamanda yaşatır..3 gündür aldığım tebrikler,sizlerden gelen o güzel mesajlar çok ama çok mutlu etti beni..Ne şanslıyım ki sizler gibi güzel yürekli kadınları tanımışım..Her zaman yanınızda oldum sizlerde benim..Bundan sonra da birliteyiz..Hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız yorgun,güçlü bir o kadar da özel kadınlar...
Transferin ilk günü hiç bir şey hissetmedim haliyle hafif gaz vardı 2 gün sürdü ama ne gaz
5.gün embriyoları olduğundan hemen tutunma sürecine girmeleri bekleniyor demek ki tutunmuş sıpalar...
İlk gece rüya gördüm 2 çizgili idrar testimi birilerine gösteriyordum olmaz öyle şey bu kadar erken çıkmaz diyorlardı bende inatla çıkar tabii onlar konuldukları an tutundular dedim o kimselere
İlk belirti buydu
Transferin ertesi sabahı rahmime bıçak saplandı saniyelik çok fena irkildim bir daha tekrarlamadı..
3.5 gün olmuştu idrar testi yaptığım gün tüm yaşadıklarım geçmişti dedim ki ilaçlardanmış işte...
4.gün itibariyle tekrar adet ağrılarım geri geldi ve sıklaştı geceleri uyandıran ağrılarım oldu..
6.günden sonrada konuldukları yerde resmen pıt pıt diye bir şey atıyordu kalp atımı olamayacağı için damar atımı olarak benzetme yapıyorum..Bunu hala hissediyorum...
Özetlersem adet belirtileri gibi ağrılarım oldu,vücut ısım arttı,idrar rengim idrarda 2.çizgiyi gördüğüm gün koyulaşmıştı hala öyle,en başta göğüslerde hassasiyet vardı o geçti,genel yorgunluk hali,sıcak basmaları ya da üşümeler...
Sürekli yatmadım sadece jel yaptığımda 15 dk uzandım geceleride normalden 1 saat erken yatmışımdır onun dışında hep oturur haldeydim..İğneye arabayla gidip geldim..Henüz dışarı çıkıp uzun yol yürümüşlüğüm yok..Transferden sonra her sabah 2 şer tane yumurta yedim bol su tükettim ve kayısı kompostosu..Kabız olmadım şükür...Çay kahve yasak dediler bende yasağa uydum..4.gün banyo yaptım ayakta ılık duş şeklinde...Bunların dışında 2 tane yeğenimle zaman geçirdim kokladım öptüm onları bol bol sürekli kahkahalar attık beni çok güldürüyorlar..Transferin ertesi gün akşamında netten video izledik birlikte gülmekten ağladım resmen dedim ki o an bu kadar gülmeme bu bebeklere bişi olmadıysa daha da olmaz resmen kasıklarımda hissettim o kahkahaları..Moral motivasyon tavandaydı bence en önemlisi bu...Rabbim bunca yıl sonra bana bu mutluluğu yaşattı dilerim sizlere de en kısa zamanda yaşatır..3 gündür aldığım tebrikler,sizlerden gelen o güzel mesajlar çok ama çok mutlu etti beni..Ne şanslıyım ki sizler gibi güzel yürekli kadınları tanımışım..Her zaman yanınızda oldum sizlerde benim..Bundan sonra da birliteyiz..Hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız yorgun,güçlü bir o kadar da özel kadınlar...
İnşallah canım sende anne olursunBirgün bende anne olurmuyum
Phala , nasılsın ? Baya uzak kaldım .. Ne durumdasın .. Tedavi aşaman ?İnşallah canım sende anne olursun
canım kişiden kişeye değişir benim geçen denememde 5 gün sonra gelmişti ama bu sefer bıraktığımın 2. günü geldi sitres yapma gelir.Kızlar bu ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra adet olmam lazım?5 gün oldu gelen giden yok
Sonucum 400 çıkmış kızlaaarrr
Adım smiley cimrisine çıktı
Hep yeteeeeer yüzünden hain kadın
Kan verdim canım bakalım minnaklar hcg salgılamaya devam etmişler mi az kaldı sonucu öğrenmeme..
Transferin ilk günü hiç bir şey hissetmedim haliyle hafif gaz vardı 2 gün sürdü ama ne gaz
İlk belirti buydu
hayırlısı olsun canım inaşallah çok iyi kalitede embiriyoların olur bebişlerin sana sımsıkı tutunurlarmerhaba bende ikinci tedavime başladım yumurtalarım toplandı bekliyoruz bakalımm
teşekkür ederim siz hangi aşamadasnız ???hayırlısı olsun canım inaşallah çok iyi kalitede embiriyoların olur bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar
Maşallah maşallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim....Sonucum 400 çıkmış kızlaaarrr
ben 2. denememi yeni yaptım negatif sonuçla sonlandı ama inşallah senden güzel haberler alıcaz :)teşekkür ederim siz hangi aşamadasnız ???
inşallah nerede yaptırmıştınız doktorunuz kimdi ???ben 2. denememi yeni yaptım negatif sonuçla sonlandı ama inşallah senden güzel haberler alıcaz :)
ben ege üniversitesinde yaptırdım orda poliklinik olduğu için şansına hangi doktor gelirse ama hepsi birbirinden iyi ve kaliteli diyebilirim zaten araştırma hastanesi olduğu için hiç birşeyi atlamak istemiyorlar .inşallah nerede yaptırmıştınız doktorunuz kimdi ???
sizin nerde tedaviniz yapılıyorinşallah nerede yaptırmıştınız doktorunuz kimdi ???
Sonucum 400 çıkmış kızlaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?