Transferin ilk günü hiç bir şey hissetmedim haliyle hafif gaz vardı 2 gün sürdü ama ne gaz
5.gün embriyoları olduğundan hemen tutunma sürecine girmeleri bekleniyor demek ki tutunmuş sıpalar...
İlk gece rüya gördüm 2 çizgili idrar testimi birilerine gösteriyordum olmaz öyle şey bu kadar erken çıkmaz diyorlardı bende inatla çıkar tabii onlar konuldukları an tutundular dedim o kimselere
İlk belirti buydu
Transferin ertesi sabahı rahmime bıçak saplandı saniyelik çok fena irkildim bir daha tekrarlamadı..
Sonrasında aralıklarla adet olacamış gibi belim kasıklarım ağrıdı..
3.5 gün olmuştu idrar testi yaptığım gün tüm yaşadıklarım geçmişti dedim ki ilaçlardanmış işte...
Ama idrarda hayalet 2.çizgi vardı...
4.gün itibariyle tekrar adet ağrılarım geri geldi ve sıklaştı geceleri uyandıran ağrılarım oldu..
6.günden sonrada konuldukları yerde resmen pıt pıt diye bir şey atıyordu kalp atımı olamayacağı için damar atımı olarak benzetme yapıyorum..Bunu hala hissediyorum...
7.gün ve 8.gün hep adet olacam hissi vardı..
8.günün gecesi uykumdan bacağıma vuran ağrıyla uyandım...
Özetlersem adet belirtileri gibi ağrılarım oldu,vücut ısım arttı,idrar rengim idrarda 2.çizgiyi gördüğüm gün koyulaşmıştı hala öyle,en başta göğüslerde hassasiyet vardı o geçti,genel yorgunluk hali,sıcak basmaları ya da üşümeler...
Sürekli yatmadım sadece jel yaptığımda 15 dk uzandım geceleride normalden 1 saat erken yatmışımdır onun dışında hep oturur haldeydim..İğneye arabayla gidip geldim..Henüz dışarı çıkıp uzun yol yürümüşlüğüm yok..Transferden sonra her sabah 2 şer tane yumurta yedim bol su tükettim ve kayısı kompostosu..Kabız olmadım şükür...Çay kahve yasak dediler bende yasağa uydum..4.gün banyo yaptım ayakta ılık duş şeklinde...Bunların dışında 2 tane yeğenimle zaman geçirdim kokladım öptüm onları bol bol sürekli kahkahalar attık beni çok güldürüyorlar..Transferin ertesi gün akşamında netten video izledik birlikte gülmekten ağladım resmen dedim ki o an bu kadar gülmeme bu bebeklere bişi olmadıysa daha da olmaz resmen kasıklarımda hissettim o kahkahaları..Moral motivasyon tavandaydı bence en önemlisi bu...Rabbim bunca yıl sonra bana bu mutluluğu yaşattı dilerim sizlere de en kısa zamanda yaşatır..3 gündür aldığım tebrikler,sizlerden gelen o güzel mesajlar çok ama çok mutlu etti beni..Ne şanslıyım ki sizler gibi güzel yürekli kadınları tanımışım..Her zaman yanınızda oldum sizlerde benim..Bundan sonra da birliteyiz..Hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız yorgun,güçlü bir o kadar da özel kadınlar...
çok güzel çok duygusalTransferin ilk günü hiç bir şey hissetmedim haliyle hafif gaz vardı 2 gün sürdü ama ne gaz
5.gün embriyoları olduğundan hemen tutunma sürecine girmeleri bekleniyor demek ki tutunmuş sıpalar...
İlk gece rüya gördüm 2 çizgili idrar testimi birilerine gösteriyordum olmaz öyle şey bu kadar erken çıkmaz diyorlardı bende inatla çıkar tabii onlar konuldukları an tutundular dedim o kimselere
İlk belirti buydu
Transferin ertesi sabahı rahmime bıçak saplandı saniyelik çok fena irkildim bir daha tekrarlamadı..
Sonrasında aralıklarla adet olacamış gibi belim kasıklarım ağrıdı..
3.5 gün olmuştu idrar testi yaptığım gün tüm yaşadıklarım geçmişti dedim ki ilaçlardanmış işte...
Ama idrarda hayalet 2.çizgi vardı...
4.gün itibariyle tekrar adet ağrılarım geri geldi ve sıklaştı geceleri uyandıran ağrılarım oldu..
6.günden sonrada konuldukları yerde resmen pıt pıt diye bir şey atıyordu kalp atımı olamayacağı için damar atımı olarak benzetme yapıyorum..Bunu hala hissediyorum...
7.gün ve 8.gün hep adet olacam hissi vardı..
8.günün gecesi uykumdan bacağıma vuran ağrıyla uyandım...
Özetlersem adet belirtileri gibi ağrılarım oldu,vücut ısım arttı,idrar rengim idrarda 2.çizgiyi gördüğüm gün koyulaşmıştı hala öyle,en başta göğüslerde hassasiyet vardı o geçti,genel yorgunluk hali,sıcak basmaları ya da üşümeler...
Sürekli yatmadım sadece jel yaptığımda 15 dk uzandım geceleride normalden 1 saat erken yatmışımdır onun dışında hep oturur haldeydim..İğneye arabayla gidip geldim..Henüz dışarı çıkıp uzun yol yürümüşlüğüm yok..Transferden sonra her sabah 2 şer tane yumurta yedim bol su tükettim ve kayısı kompostosu..Kabız olmadım şükür...Çay kahve yasak dediler bende yasağa uydum..4.gün banyo yaptım ayakta ılık duş şeklinde...Bunların dışında 2 tane yeğenimle zaman geçirdim kokladım öptüm onları bol bol sürekli kahkahalar attık beni çok güldürüyorlar..Transferin ertesi gün akşamında netten video izledik birlikte gülmekten ağladım resmen dedim ki o an bu kadar gülmeme bu bebeklere bişi olmadıysa daha da olmaz resmen kasıklarımda hissettim o kahkahaları..Moral motivasyon tavandaydı bence en önemlisi bu...Rabbim bunca yıl sonra bana bu mutluluğu yaşattı dilerim sizlere de en kısa zamanda yaşatır..3 gündür aldığım tebrikler,sizlerden gelen o güzel mesajlar çok ama çok mutlu etti beni..Ne şanslıyım ki sizler gibi güzel yürekli kadınları tanımışım..Her zaman yanınızda oldum sizlerde benim..Bundan sonra da birliteyiz..Hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız yorgun,güçlü bir o kadar da özel kadınlar...
Kocan kişisi nasıl tpki verdi?
Tebriklerrr canmmm
sonunda muradına erdin canım sende çok özel bir kadınsın hep söylediğim gibi seni tanımış olmaktan dolayı çok mutluyum inşallah dokuz ay sonra da bebeğinin yada bebeklerinin doğum hikayesini yazarsın bizlere onları çok seven teyzeleri olacak en başta da sara teyzeleri
Amin canım...çok güzel çok duygusalo kadar güzel anlatmışsın ki bunların üzerine hiç bir şey söyleyemiyor insan ilk tedavimde nette gezerken tesadüfen bu forum sayfasını bulmuştum hatta diğer forum siteleri gibidir diye öylesine üye olmuştum ne yalan söyleyeyim ama ilk günden bu güne kadar burada birbirimizi tanımasakta bazı arkadaşlarımla forum haricinde telefonla görüşmelere kadar uzanan bir dostluk başladı iyiki varsın allahım sana çok çokkkk güzel geçen bir gebelik süreci yaşatsın sağlıkla bebişlerini kucağına aldırsın
süper maşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Şimdi senden hamilelik ve doğum tecrübelerini öğreneceğiz, ne güzel Rabbim bizlerede nasip etsin...
Tebrikler
Buçuktan gün saymaların "pıt pıt" sesleriyle kutlamalar yapsın,
Sayılı buçuklu günlerin sağlıkla "haftalara" terfi etsin.
Haftalar bitip saatleri saydığında zaten zamanı durdurucak an'da olacaksın, buluşacaksınız :)
Buluşmanızın sonrasında zaman hep sizden yana aksın, sağlık ve huzurla...
Gönlünden geçiren herkese, hepimize aynı saymalar, zamanlar olsun
BUNLAR ÇOK GÜZEL
gözünnn aydın tebrikler
cumanın suyu yüzü hürmetine maşallahhhhh
Bunca yılın acısını çıkarıyorumAy nekadar guzel gozukuyolar yaaa adeta sanatsal bir şaheser
canımcım ben çabuk oldum ama arkadaşım 40. güne uzadığını söylemişti.Kızlar bu ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra adet olmam lazım?5 gün oldu gelen giden yok
canım maşallah allah nazarlardan saklasın
öyle heyecanlanıyorum öyle umutlanıyorum ki senin her mesajında
en kısa zamanda ben de gidicem Bülent Hoca ya
aynı süreçleri yaşayıp,geçmişde neler olduğunu bilince insan bu heyecanı kendininki gibi yaşıyor inan
çok mutluyum senin adına
bize bol bol duat et kuzum
habersizde bırakma emi
öpüyorum.
bak seeennn demek uçan annemizden sana senden de bana geldiler el vermişiz birbirimize bende artmayacak ki bende başkasına versemCanim bana da @flyingmom gondermisti ondan bana benden sana gecti demek ki ugur şükürler olsun Allahima. O kuzusunu kucagina aldi sira bende sonra da sende Allahin izniyle.
oyyy ağlama kıyamam..Yaaa yerim seni yazının sonunda ağlattın beni. Nasıl mutluyum senin adına anlatamam canım. İnşallah allahım kucağına aldığın günleri de gösterir burdan doğum hikayeni de okurum. Şimdiiiii söyle bana ben mi yanlış anladım yoksa bu minnoşlardan iki tane mi var göbüşte?
olur mu hiç öyle şey umutsuzluk haram bize...İlk denememde negatif aldim umutsuz bakiyorum artik ikinci denemeyi yapmaktan korkuyorum sonuc yine olumsuz olur diye
keseyi görmek için ve kalp atışı için bülent bey tekrar mı çağırıyoroyyy ağlama kıyamam..
canım değerime göre ikiz gibi ama yüksek değerlerle tek bebek doğuranlar hiç de az değil..Kese görmeye gittiğimizde belli olur her şey...
Amin canım...Maşallah canımmmmmm benim
kat kat katlanarak devam etsinnnnnn bebişlerin 9 ay göbüşünde bir ömürde yanında olsunlar
Beni 15 gün sonraya çağırdılar canım..Herkesi çağırıyorlar mı bilmiyorum..keseyi görmek için ve kalp atışı için bülent bey tekrar mı çağırıyor
size özelden yazdım bir bakarmısınız ???Beni 15 gün sonraya çağırdılar canım..Herkesi çağırıyorlar mı bilmiyorum..
cimri miiiyok canım senin gönlün öyle zengin öyle zengin kiii
burda seni tanıdıgım için gerçekten çok şanslıyım
çok şeyler öğrettin her zaman yanımızda oldun
tüp bebek editörü olmak yürek ister sende öyle kocaman bi yürek var kiiiii
kimi zaman ağlayacak bi omuz kimi zaman sevinç gözyaşlarını silen iki güzel söz her daim destek oldun herkese
sana sonsuz teşekkür ediyorum gerçekten
iyiki varsın iyiki bizimlesin canımız editörümüzzz
yazdım canım..size özelden yazdım bir bakarmısınız ???
Son kan değerini yeni gördüm canım bende kahverengi akıntı gördüm adet oluyorum diye psikolojik ağrılara girdim galiba ama ili gündür adetim başlamadı ilk defa oluyor enteresanGünleri buçuklu vermemin sebebi akşam 17.30 da transfer olmamdır..Saat hesabına göre..
Eki Görüntüle 1479302 3.5 gün
Eki Görüntüle 1479303 4.5 gün
Eki Görüntüle 1479304 5.5 gün
Eki Görüntüle 1479305 6.5 gün
Eki Görüntüle 1479306 7.5 gün
Eki Görüntüle 1479307 8.5 gün Kan değeri :188
Eki Görüntüle 1479309 9.5 gün
Eki Görüntüle 1479310 10.5 gün Kan değeri:400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?