2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

sonunda muradına erdin canım sende çok özel bir kadınsın hep söylediğim gibi seni tanımış olmaktan dolayı çok mutluyum inşallah dokuz ay sonra da bebeğinin yada bebeklerinin doğum hikayesini yazarsın bizlere onları çok seven teyzeleri olacak en başta da sara teyzeleri

çok güzel çok duygusal o kadar güzel anlatmışsın ki bunların üzerine hiç bir şey söyleyemiyor insan ilk tedavimde nette gezerken tesadüfen bu forum sayfasını bulmuştum hatta diğer forum siteleri gibidir diye öylesine üye olmuştum ne yalan söyleyeyim ama ilk günden bu güne kadar burada birbirimizi tanımasakta bazı arkadaşlarımla forum haricinde telefonla görüşmelere kadar uzanan bir dostluk başladı iyiki varsın allahım sana çok çokkkk güzel geçen bir gebelik süreci yaşatsın sağlıkla bebişlerini kucağına aldırsın

Kocan kişisi nasıl tpki verdi?
Tebriklerrr canmmm

Canım kocamla telefon iletişimimiz oldu uzaktayız...
Çok sevindi tabii..
Ama o gün hastaydı sesi kısıktı tam mutlu mutlu tadını çıkarcaz adamın sesi kısıldı tek iletişim kaynağımız olan telefonla bile yaşayamadık şansa bakarmısın Yarın gelicek beni almaya Ankara ya dönücem...15 gün sonrada kese ve kalp atışı için tekrar istanbul a gelicem..

Minnaklarımda seni seviyor teyzesi

Amin canım...
Çok özel bir durumu paylaşıyoruz en yakınlarımız bile sadece anlamaya çalışırlar bu iğneleri vurmayan,tedavi sürecini yaşamayan hele hele test gününü beklemenin nasıl bir gerilim olduğunu bilmeyen bizleri anlayamaz..Birbirimize olan desteğimiz çok anlamlı...

süper maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Şimdi senden hamilelik ve doğum tecrübelerini öğreneceğiz, ne güzelRabbim bizlerede nasip etsin...

BUNLAR ÇOK GÜZEL

gözünnn aydın tebrikler
cumanın suyu yüzü hürmetine maşallahhhhh

Çok sağolun kızlar...
Güzel dilekleriniz için ne kadar teşekkür etsem az..

Git canım Bülent hocama hepiniz gidin
Giden herkes de çooook selamımı iletsin lütfen

Canim bana da @flyingmom gondermisti ondan bana benden sana gecti demek ki ugur şükürler olsun Allahima. O kuzusunu kucagina aldi sira bende sonra da sende Allahin izniyle.
bak seeennn demek uçan annemizden sana senden de bana geldiler el vermişiz birbirimize bende artmayacak ki bende başkasına versem

oyyy ağlama kıyamam..
canım değerime göre ikiz gibi ama yüksek değerlerle tek bebek doğuranlar hiç de az değil..Kese görmeye gittiğimizde belli olur her şey...

İlk denememde negatif aldim umutsuz bakiyorum artik ikinci denemeyi yapmaktan korkuyorum sonuc yine olumsuz olur diye
olur mu hiç öyle şey umutsuzluk haram bize...
ben 4.denemede pozitifi gördüm ilk negatifimde pes etmiş olsam şimdi bu mutluluğu yaşayamazdım..

oyyy ağlama kıyamam..
canım değerime göre ikiz gibi ama yüksek değerlerle tek bebek doğuranlar hiç de az değil..Kese görmeye gittiğimizde belli olur her şey...
keseyi görmek için ve kalp atışı için bülent bey tekrar mı çağırıyor

Gözlerim doldu ama ağlamamam lazım paşalarım yanımda noldu teyze yütfen ağlamaaa derler üzülürler
Güzel yüreklim çok sağol...
Sen ve hepiniz asıl iyi ki sizler varsınız...
Bende sizlerle iyi oldum dayanabildim...

Kızlar aklıma takılan birşey var ben şimdi cyclo progynova kullanıyorum bitti bugün bitiminin 3. Günü 2 gündür kahverengi akıntı var devamında adetin başlaması lazım ama yok kahverengi akıntı noluyo bana böyle birşey yaşayan var mı endişelenmeli miyimm

Son kan değerini yeni gördüm canım bende kahverengi akıntı gördüm adet oluyorum diye psikolojik ağrılara girdim galiba ama ili gündür adetim başlamadı ilk defa oluyor enteresan kan değeri. çok iyii maşAllah topikçe ikiz olduğuna karar verdik doktordan önce Hayırlı uğurlu olsun canım tüm gebelik sürecini heyecanlaa takip edicem bakalım ikiz gebelik nasıl oluyormuş bakarsın arkandan da biz geliriz ikiz ikiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…