Geçmiş olsun canım bir iki güne geçer yumueta sayın bence cok iyi kaliteli embriyoların olur inşAllah..arkadaşlar bi hayırlı olsun geçmiş olsun diyen yok mu ya aşk olsun
Benim de Bülent Bey'e gitmeme sen vesile olsun E egunal 2. Tüp bebek tedavisi yolunda sağlam bir adım attığımı düşünüyorum sonucu da güzel olur inşAllah.. iyiki buraya üye olmuşum ve iyiki seninle tanışmışım teşekkürlerrGit canım Bülent hocama hepiniz gidin
Giden herkes de çooook selamımı iletsin lütfen
çok çok çok çok çokkkk mutluyummmm nihayet oldu sonucum 88 çıktııııALLAH yüzünü güldürsün
o zaman sende bundan sonra ilk görüşmende selamımı söyle
Hayırlı olsun canım böyle pozitif haberler almak ne güzel bize de umut oluyor Allah tamamına erdirsin..çok çok çok çok çokkkk mutluyummmm nihayet oldu sonucum 88 çıktııııFethiye hocayııı çoookk seviyorummm
Hayirli olsun..Rabbim tamamina erdirsiiiiinnn...zeynepcengiz .!.:çok çok çok çok çokkkk mutluyummmm nihayet oldu sonucum 88 çıktııııFethiye hocayııı çoookk seviyorummm
Soyadını bilmiyorum nasıl selam söyliycem söyle banao zaman sende bundan sonra ilk görüşmende selamımı söyle
selamımı söledilermi hocam derim tek tek sorarım bak selam yolladıklarımı
canım hastane tartışılmaz Bülent hocanın kariyeride öyle güvenli ellerdesin hep söyledim sana..
çok çok çok çok çokkkk mutluyummmm nihayet oldu sonucum 88 çıktııııFethiye hocayııı çoookk seviyorummm
Ben ilk serumu sali gunu aldim 2 nisan dun kontrole gittim doktor bayagi bakti rahime 8.4 olmus dedi estrofemi 6 cikardi gunde benimde canim sikildi dr dedim eyer hocam problem olursa az kalinlastiysa bu ayda iptal edelim dedim oda bide su ic sikisik bakalim dedi ona gore soyliycem dedi sikisik bakti karnimdan 8. 4 dedi iyi dedi ama ben hep duyduklarim 10 11 12 mm kalinlik iyi diye duydum bugun kafaya taktim sali transfer var sabah hastanede yine serum verilecek oglende herhalde transfermis saatini pazartesi arayip bildiricek canim cok sikkin saliya kadar kalinlasma olurmu daha yaNe yapayım işte şimdi estrofem ve deltakortril e devam ediyorum. 31 Mart salı kontrolünden sonra konuştuk değil mi seninle biz. Artık çok unutuyorum canım ya kusura bakma. Baskılanma olmuş dedi Ali Osman Bey. Bu arada mesaj sana da gelmiştir ben arayıp bir sonraki randevumu yeni muayenaneden aldım. Yeni gelen tüp bebek hemşiresi Aslı Hanım varya o olacakmış yeni yerde. Günde 2 estrofem ve günde 1 deltakortril(kortizon) tedavisine başladık. 11Nisanda tekrar randevum var. O zaman da sanırım serum takacakmış. 20 sinde de transfer dedi kısmet olursa tabi bu defa rahim ilaçlara tepki verirse. Sen neler yaptın.
kadınlar kulübünden egunal de öyle der hep zaten banaSoyadını bilmiyorum nasıl selam söyliycem söyle banamayıs adetimle tadaviye basliycaz çok şükür bir ayı saha geride bıraktım beklemek ne kadar zor
cnm tebriklerr maşalalh inşlh sorunsuz hamilelik yaşarsın...çok çok çok çok çokkkk mutluyummmm nihayet oldu sonucum 88 çıktııııFethiye hocayııı çoookk seviyorummm
cnm değerin harika çıkmış maşallah bebeler demek geliyo içimden sanki ikizlerkadınlar kulübünden egunal de öyle der hep zaten banagülden ünal da diyebilirsin az kaldı canım mutlu sona ben kasımda başladım tedaviye mart ta sonlandırdık..
cnm değerin harika çıkmış maşallah bebeler demek geliyo içimden sanki ikizler
sağlıkla gebeliğin devam edip kucağına aldığın günlerin olsun cnm çokkk mutlu oldum alıntı yapmıştım ama silinmiş artık sıra sende bizlere bol bol dua et emi minniklerinle.....
gözünaydın canımmmmm allahım tamamına erdirsin inşallahçok çok çok çok çokkkk mutluyummmm nihayet oldu sonucum 88 çıktııııFethiye hocayııı çoookk seviyorummm
Tamamdırr a.skadınlar kulübünden egunal de öyle der hep zaten banagülden ünal da diyebilirsin az kaldı canım mutlu sona ben kasımda başladım tedaviye mart ta sonlandırdık..
Tamamdırr a.sinşAllah..
Canım ssen ne zaman basladin Bülent hoca da?
Gülden maşallah değerin cok güzel çıkmış :) benimkinden yüksek :) rabbim sağlıklı,huzurlu bi hamilelik geçirmeni nasip etsin inş..ve sağlıkla kucağına almayı :) buarada emel le farklı düşünüyoruz bakalım kimin dediği çıkacak :)
canım çok sevindim sağlıkla devam etsin gebeliğin inşçok çok çok çok çokkkk mutluyummmm nihayet oldu sonucum 88 çıktııııFethiye hocayııı çoookk seviyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?