Tebrikler süper sonuçlar çok yakında göreceksin bu gidişle keseyi ben 5+4 de gördüm 6+4 de de kalp atışlarını gördüm 8. Haftaya girdim bile inşallah şu tehlikeli ayları Biran önce atlatırım darışı başına Biran önce Gör minnakını :)Sonucum 400 çıkmış kızlaaarrr
Amin canım...
3 tane de senin olsun inşallah
Gözlerim doldu ama ağlamamam lazım paşalarım yanımda noldu teyze yütfen ağlamaaa derler üzülürler
Güzel yüreklim çok sağol...
Sen ve hepiniz asıl iyi ki sizler varsınız...
Bende sizlerle iyi oldum dayanabildim...
Tebrikler birançok çok çok çok çokkkk mutluyummmm nihayet oldu sonucum 88 çıktııııFethiye hocayııı çoookk seviyorummm
çok çok çok çok çokkkk mutluyummmm nihayet oldu sonucum 88 çıktııııFethiye hocayııı çoookk seviyorummm
Valla canım haklısın içimize aldıkmı bişy olunca merak korku endişe hepsi oluyor elimzde olmadan eğer aklında kalcaksa bir doktoruna sor derrim inş iyi bişeydir
insaallah canim hayirlisiyla alacaksin..umutlu olmak guzel oluyo..insan psikolojisi dha iyi oluyor..RRabbim hepimize hayirlisini nasip etsininşallah ben de pozitif sonuç alabilirim hayırlısıyla.hem çok umutluyum hem de korkuyorum.Rabbim hayırlısını nasip eylesin bizlere...
Canim googke 14 secde namazi yaz hemen cikiyo..ben telefondan baka baka yapmistim..hhersey bir vesile.RRabbim dualarimiza ne zaman icabet eder bilemeyiz. .bbu arada insaallah bat hic gelmez seninNasil oluyo 14 secde ne okunuyo canim..
Tatlm cok sevindim allah saglikla once kesesini sona pit pitlarini sona da kucagina almayi nasip eder insaallah valla sizlerden pozitif haber almak o kadar umutlandiriyor ki beni.çok çok çok çok çokkkk mutluyummmm nihayet oldu sonucum 88 çıktııııFethiye hocayııı çoookk seviyorummm
Buldum canım tilavet secdesiymis dedigin oysa kuran i kerimde 14 ayet var tilavet secdesinin gectigi bunlari ayakta okuyup her birine tilavet secdesi yapip en sonuncuda niyetini dicen..istedigin zaman istedigin kadar yapabilirmissin..seninkide boylemiydi canim..Canim googke 14 secde namazi yaz hemen cikiyo..ben telefondan baka baka yapmistim..hhersey bir vesile.RRabbim dualarimiza ne zaman icabet eder bilemeyiz. .bbu arada insaallah bat hic gelmez senin
Ballim86 hamilesin sende .. Çok mutlu oldum ya .. Maşallah .. Tüp mü kendiliğinden mi ?Canim googke 14 secde namazi yaz hemen cikiyo..ben telefondan baka baka yapmistim..hhersey bir vesile.RRabbim dualarimiza ne zaman icabet eder bilemeyiz. .bbu arada insaallah bat hic gelmez senin
lSonucum 400 çıkmış kızlaaarrr
Kizlar ben bu arada bisey soylicem bu duygu karmasasini nasıl yenicem bilmiyorum. Tmm tedaviye basladik. Ve ilk tup bebek. güzel ama ne bilim hep negatif veya hic cift cizgi cikmadigindan midir nedir bilmiyorum. Korkuyorum ve o anı hayal etmek istiyorum ama yapamiyorm tsavvur edemiyorum. Ne tepki veririm nasl olurum bilmiyorum. Ve hayal etmek istedigimde de icimden bi ses yapma dio ya olmazsa cok uzulursun dio. Bugun 7. Gun iğnelerin ve ben daha ilk kez bi magazada bebek kiyafetlerini gorunce dilime dokulebildi kizim olsun oglum olsun sunu alrm diyebildim ama bi yandan da korkuyorum heveslenmek istemiyorum. Cok umutlanip yıkılmak istemiyorum. Bu seferde pozitif olamadigim icin kziyorum kendime. Napacam bilmiom. Biliyorum bu sorduklarm negatif sonuc alan arkadaşlarım icin cok basit seyler kizmayn nolur. Kesinlikle amacm sizi uzmek degil.
benim de ilk tedavim.12. gündeyim.diğer 2 tedavi yumurta gelişmediği için iptal oldu.bu sefer 1 yumurta var şükür.ben ona şükrediyorum.yumurtanız varsa gelişiyorsa öncelikle buna şükredin.çünkü yumurtası olmadığı için tedaviye bile başlayamayanlar var.ben psikolojik destek aldım çok faydası oldu.insan neye inanırsa, neyin hayalini kurarsa onu daha çok yaşıyor.olumlu da olsa, olumsuz da olsa. Allahın izniyle tabi.stres olumsuzluk illla ki oluyor.eğer imkanınız varsa bir psikologla görüşmenizi tavsiye ederim...Kizlar ben bu arada bisey soylicem bu duygu karmasasini nasıl yenicem bilmiyorum. Tmm tedaviye basladik. Ve ilk tup bebek. güzel ama ne bilim hep negatif veya hic cift cizgi cikmadigindan midir nedir bilmiyorum. Korkuyorum ve o anı hayal etmek istiyorum ama yapamiyorm tsavvur edemiyorum. Ne tepki veririm nasl olurum bilmiyorum. Ve hayal etmek istedigimde de icimden bi ses yapma dio ya olmazsa cok uzulursun dio. Bugun 7. Gun iğnelerin ve ben daha ilk kez bi magazada bebek kiyafetlerini gorunce dilime dokulebildi kizim olsun oglum olsun sunu alrm diyebildim ama bi yandan da korkuyorum heveslenmek istemiyorum. Cok umutlanip yıkılmak istemiyorum. Bu seferde pozitif olamadigim icin kziyorum kendime. Napacam bilmiom. Biliyorum bu sorduklarm negatif sonuc alan arkadaşlarım icin cok basit seyler kizmayn nolur. Kesinlikle amacm sizi uzmek degil.
ne entersandır ben unuttun artık hatırlamayacağım derken şu cümle beni nereye götürüdü yukarda 3 evlattan söz edince bizde istiyorduk 3 tane bizde hiç düşünmemiştik bu kadar zor olacağını belkide hiç olmayacağını aklımıza bile getirmemiştik bu kadar çaba bu kadar özleme bu kadar acı eğer olsalardı şimdi 9 10 yaşlarında olacaklardı neler yaşayacaktık hayatımızda neler değişecektik oooffffffffff yaaaabende hep 3 evladım olsun derdim ama bilmezdim bu kdr zor olacagını
hayırlısı bakalım kaderimizde varsa anne olmak bir iki üç farketmez
o duyguyu yaşamak istiyorum sadece hayırlısı neyse hakkımızda o olsun
Rabbim isteyen herkese versin
ağlama tabiki canımbence sevin bile hatta burda tek yürek olmayı başarabildiysek senin sayende
hepimizin yolu aynı yere çıkıyor kimimiz uzun yoldan finishe gidiyor kimimiz kısa kimimizde diskalifiye oluyor( süpriz mucize gebelikler) ama eninde sonunda hepimiz bu yolda bi şekilde yürüyoruz
umarım hepimiz bi gün bu yolun sonunda bebeklerimizi kucagımıza alırız
yrn evine dönüyormuşsun sende minnaklarınla
hayırlı yolculuklar canım
Günaydınne entersandır ben unuttun artık hatırlamayacağım derken şu cümle beni nereye götürüdü yukarda 3 evlattan söz edince bizde istiyorduk 3 tane bizde hiç düşünmemiştik bu kadar zor olacağını belkide hiç olmayacağını aklımıza bile getirmemiştik bu kadar çaba bu kadar özleme bu kadar acı eğer olsalardı şimdi 9 10 yaşlarında olacaklardı neler yaşayacaktık hayatımızda neler değişecektik oooffffffffff yaaaa
ne entersandır ben unuttun artık hatırlamayacağım derken şu cümle beni nereye götürüdü yukarda 3 evlattan söz edince bizde istiyorduk 3 tane bizde hiç düşünmemiştik bu kadar zor olacağını belkide hiç olmayacağını aklımıza bile getirmemiştik bu kadar çaba bu kadar özleme bu kadar acı eğer olsalardı şimdi 9 10 yaşlarında olacaklardı neler yaşayacaktık hayatımızda neler değişecektik oooffffffffff yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?