Yeterim sende benim gibi efkarlandin canim...benimde borçlar var yeni evliyiz diye esim korudu ama o yöntem tam koruma sayilmazmis kazara gebe kaliniyomus hep icimden derdim tatli bir kaza olsa keske supriz gebeyim desem neyse oyle boyle ben 2011 mayis haziraz gibi korunmayi biraktim baktim olmuyo doktora gittim doktor iste kafandan atcan hersey psikolojik falanda falan dedi yok kilo ver dedi falan klasik seyler ayol benden sonra annemlerin mahalleye yeni gelin geldi abartmiyorum 100 kiloyu gecikti gebe kaldi yani dogurdu 3 yaslarjnda oglu var...esim hep derdi korunalim borclar azalsin cocuk 5 dk da olan sey diye...simdi dank etti kafam simdi bir keresinde ona soylenmistim cocugu olmayanlarin 5 dk harcayacak vakti olmadigindan mi olmuyo diye..susmustu..tovbeden gel demistim ona..birde evliligimizin ilk haftasi gorümcemler yuzunden kavga etmistik bu benim bogazima sarilmisti..bende onu yataktan atmistim can havliyle daha 1 haftalik gelinim...annemler falan gelmisti gece vakti..neyse o zaman ben canimi acittin ya önce kardesin gebe kalsin bir kizi olup 2 yasini gecene kadar evlat yuzu gorme demistim icimden esime...haksiz yere insan 1 haftalik esinin bogazini sikar mi nasil doldurdularsa esimi...evet kardesi gebe kaldi kizi var.3 yasina girdi bu ocakta...ahim mi tuttu onuda bilmem...kendi adima hep tövbeler ettim cok kez agladim rabbime sigindim gebe kaldim ama dustu...benim adağım var bebeğim sag saglim dogsun gelsin o gün evimize girerken kestircem allah nasip ederse...2012 de gebe kaldim dis gebelik oldum 2013 te 2 gebelik düsuğum var 2014 te yine son dusugum...bakalim hayirlisi allahtan...ne entersandır ben unuttun artık hatırlamayacağım derken şu cümle beni nereye götürüdü yukarda 3 evlattan söz edince bizde istiyorduk 3 tane bizde hiç düşünmemiştik bu kadar zor olacağını belkide hiç olmayacağını aklımıza bile getirmemiştik bu kadar çaba bu kadar özleme bu kadar acı eğer olsalardı şimdi 9 10 yaşlarında olacaklardı neler yaşayacaktık hayatımızda neler değişecektik oooffffffffff yaaaa
Inşallah cnm rabbim hepimizin dualarini kabul etsin. Hep sunu diorum kendime sinavdayim elbet bitecek bu sinav diyorum. Ama sonucu ne olacak onu bilemiyorum onu hayal edemiyorum. Bugün cok kötü bir rüya görürken uyandm inşallah tersi çıkar rabbim üzüntüden aglayan gozlerimizi sevinçten aglatir en kisa zamandal
Cnm yaa çok mutlu oldum gerçekten Allah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin yaramazlaridarısı bizlerin başına inşşş...
Cnm ben 2 kere pozitifi görmüş olmama rağmen ben bile yaşıyorum bu duyguları fazlasıyla nasıl üstesinden gelinir bilmiyorum.. böyle olunca istemiyomuyum diye bile düşünüyorum öyleyse içimdeki bu yangın neden diyorum.. off çok karışık duygular inş bizlerde kavuşuruz bebeklerimize hayirlisiyla
Düşünmüyor degilim aslnda bakalm merkezde akapunkturda varmis ve toplantilar oluyo rahatlatmak sorulari sormak icin. Simdi ona katilacam. Insallah bir yumurtan sana can olur kan olur hepimizin yüzü güler inşallah cnm.benim de ilk tedavim.12. gündeyim.diğer 2 tedavi yumurta gelişmediği için iptal oldu.bu sefer 1 yumurta var şükür.ben ona şükrediyorum.yumurtanız varsa gelişiyorsa öncelikle buna şükredin.çünkü yumurtası olmadığı için tedaviye bile başlayamayanlar var.ben psikolojik destek aldım çok faydası oldu.insan neye inanırsa, neyin hayalini kurarsa onu daha çok yaşıyor.olumlu da olsa, olumsuz da olsa. Allahın izniyle tabi.stres olumsuzluk illla ki oluyor.eğer imkanınız varsa bir psikologla görüşmenizi tavsiye ederim...
canım maşallah kuzuna veya kuzularına :) 15 gün sonra kalp atışı ve keseyi görürüz inşallah :)Sonucum 400 çıkmış kızlaaarrr
düşüğünün nedeni araştırdılar mı peki ne neden oluyormus düşüge ohss cok sayıda yumurtan geliştiğinde çatlama iğnesi olunca cok sayıda kı yumurtanın ıcındekı sıcı karın boşluğunda sancı yapmaya başlıyor ama oyle bolyle bı sancı degıl bu nefes dahı alamaıyorsunuz cok nadır görülen bişey bu ıcınızı ferah tututn rabbım hayırlısını versınbende aynı sekıldeyım pco var bır asılamam bır dusugum var bıde kımyasal dusugm 2 dusuk var ben tedavıye basladım bugun 7.gun ıgnemı vurdurucam ama hala bır sonuc alamadım ne yumurta sayısını ne ebatını söylemedıler daha erkenmıs yarın bellı olucakmıs asırı kılo aldım korkuyorm ohss dıye bırsey varmıs belırtılerı kıloymus ınsalllah bende ohss denılenden olmamıstır yarn bellı olucak :
Bizde hic düşünmemiştik olmayacagini tedaviye baslicamizi hatta benm ananemde babannemde de ikiz var bekarken hep derdim ya benimde olursa ikiz naparm nasl bakarm die. Simdi birak ikizi ücüze bile bakarm tek olsunda diorm. Yeter cim insallah en kisa sürede rabbim ozlemimizi giderir o mis kokuyu bizde koklariz.ne entersandır ben unuttun artık hatırlamayacağım derken şu cümle beni nereye götürüdü yukarda 3 evlattan söz edince bizde istiyorduk 3 tane bizde hiç düşünmemiştik bu kadar zor olacağını belkide hiç olmayacağını aklımıza bile getirmemiştik bu kadar çaba bu kadar özleme bu kadar acı eğer olsalardı şimdi 9 10 yaşlarında olacaklardı neler yaşayacaktık hayatımızda neler değişecektik oooffffffffff yaaaa
istersen sen ara,arkadaşlar beklemek ne kadar zormuş.. sabahtan beri telefonun başındayım acaba yumurtalarım döllendi mi.. aramadılar hala offf çatlıycam..
Allah kabul etsin maşallah kuzuya...canım maşallah kuzuna veya kuzularına :) 15 gün sonra kalp atışı ve keseyi görürüz inşallah :)
dün çok merak ettim senin sonucu ama bakamadım katınvalidemdeydik oğlumun mevlidi vardı normalde 40ında oluyor ama annem gidecek diye kayınvalidem yaptı :) ben 40ında arkadaslarımla yapacağım inşallahhhhh :)
darısı senin kuzuların doğumuna ve mevlidlerine :)allahım yaşatsın bu mutluluğu herkeseeeeeee :)
tam 48 saat doldu arasam ne arıyosun derler mi erken derler mi acabaistersen sen ara,
dün çok fazla opu varsa aramaları biraz gecikiyor.
Aynenaramadım canım doktorumu normal diyecek biliyorum cevabını. bugün hiç kasılma yada kramp olmadı şimdide niye olmadı diye takıyor insan:) valla şu 10 gün bir geçsinde bu belirsizlik berbat bir şey.
Canım tebrik edrim allhım sağlıklı bir gebelik gecirip kucagında sevdirsin inşaminnn hepimizin inşallah
yok canımcım demezler biliyorum korku vardır şimdi ama belirsizlik daha zor..tam 48 saat doldu arasam ne arıyosun derler mi erken derler mi acaba
çok üzüldüm..geçmişler olsun...toparlanıp kendinize gelince inşallah bir daha denersiniz...kızlar benim ilk denemem negatifle sonuçlandı.. desteğiniz için çok teşekkürler.. daha vakti zamanı var demekki..
yumurta sayınız maşallah fazlaKızlar selam Perşembe opu oldu 17 Yumos oldu çok ağrım oldu şimdi agrilar daha iyi ama batmalar var karnımda ve çok şişti karnım ne zaman inecek acaba bilgisi olan var mı birde üstüne üstlük Boğaz'ım şişti grip oldum ne yapacam ben Allahtan transferi bir daha ki ay dedi fikri olan var mı acaba
Şekerpancarı sizde şişkinlik olmuşumdur peki tesekkur ederim 2,5 kilo almışım iki gündeyumurta sayınız maşallah fazla
sanırım böyle durumlarda ohss denilen bir durum olabilirmiş,mutlaka doktorunuza danışın derim.
Günaydın
ne garip ben hep tek çocuk istemiştim bu zamanlara kadar...eeee geçte evlendim sayılır sizlere göre...annelik işte insanın kanına girmeyegörsün...şimdide olmamasına rağmen keşke bir evladım birde kardeşi olsa diyorum...
çok çok farklı durumlar yaşananlar...alnımızda ne yazıyorsa o... ne bir eksik ne bir fazla
keşke bu anı ıskalamadan önümüzdeki günlere bakabilsek ama işte geride birşey varken insanın önüne bakması çokta mümkün olmuyor galiba...
Canmmmm inşallah en kısa zamanda senin de yüzün gülsün inşallahhh
Ne desek ne söylersek boş yasanacakmis yaşıyoruz diyorum ama bogazim düğüm düğümYeterim sende benim gibi efkarlandin canim...benimde borçlar var yeni evliyiz diye esim korudu ama o yöntem tam koruma sayilmazmis kazara gebe kaliniyomus hep icimden derdim tatli bir kaza olsa keske supriz gebeyim desem neyse oyle boyle ben 2011 mayis haziraz gibi korunmayi biraktim baktim olmuyo doktora gittim doktor iste kafandan atcan hersey psikolojik falanda falan dedi yok kilo ver dedi falan klasik seyler ayol benden sonra annemlerin mahalleye yeni gelin geldi abartmiyorum 100 kiloyu gecikti gebe kaldi yani dogurdu 3 yaslarjnda oglu var...esim hep derdi korunalim borclar azalsin cocuk 5 dk da olan sey diye...simdi dank etti kafam simdi bir keresinde ona soylenmistim cocugu olmayanlarin 5 dk harcayacak vakti olmadigindan mi olmuyo diye..susmustu..tovbeden gel demistim ona..birde evliligimizin ilk haftasi gorümcemler yuzunden kavga etmistik bu benim bogazima sarilmisti..bende onu yataktan atmistim can havliyle daha 1 haftalik gelinim...annemler falan gelmisti gece vakti..neyse o zaman ben canimi acittin ya önce kardesin gebe kalsin bir kizi olup 2 yasini gecene kadar evlat yuzu gorme demistim icimden esime...haksiz yere insan 1 haftalik esinin bogazini sikar mi nasil doldurdularsa esimi...evet kardesi gebe kaldi kizi var.3 yasina girdi bu ocakta...ahim mi tuttu onuda bilmem...kendi adima hep tövbeler ettim cok kez agladim rabbime sigindim gebe kaldim ama dustu...benim adağım var bebeğim sag saglim dogsun gelsin o gün evimize girerken kestircem allah nasip ederse...2012 de gebe kaldim dis gebelik oldum 2013 te 2 gebelik düsuğum var 2014 te yine son dusugum...bakalim hayirlisi allahtan...
kızlar benim ilk denemem negatifle sonuçlandı.. desteğiniz için çok teşekkürler.. daha vakti zamanı var demekki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?