- 9 Aralık 2014
- 508
- 487
- 53
kızlar benim ilk denemem negatifle sonuçlandı.. desteğiniz için çok teşekkürler.. daha vakti zamanı var demekki..
tam arayacaktım onlar aradı canım 10 yumurtadan 6 tanesi döllenmiş yarın 3. gün embriyosu transfer edilecek inş. salı gün de 5. gün embriyosu kalırsa tabi 5.güneyok canımcım demezler biliyorum korku vardır şimdi ama belirsizlik daha zor..
istersen ben arayayım :))
E egunalTransferin ilk günü hiç bir şey hissetmedim haliyle hafif gaz vardı 2 gün sürdü ama ne gaz
5.gün embriyoları olduğundan hemen tutunma sürecine girmeleri bekleniyor demek ki tutunmuş sıpalar...
İlk gece rüya gördüm 2 çizgili idrar testimi birilerine gösteriyordum olmaz öyle şey bu kadar erken çıkmaz diyorlardı bende inatla çıkar tabii onlar konuldukları an tutundular dedim o kimselere
İlk belirti buydu
Transferin ertesi sabahı rahmime bıçak saplandı saniyelik çok fena irkildim bir daha tekrarlamadı..
Sonrasında aralıklarla adet olacamış gibi belim kasıklarım ağrıdı..
3.5 gün olmuştu idrar testi yaptığım gün tüm yaşadıklarım geçmişti dedim ki ilaçlardanmış işte...
Ama idrarda hayalet 2.çizgi vardı...
4.gün itibariyle tekrar adet ağrılarım geri geldi ve sıklaştı geceleri uyandıran ağrılarım oldu..
6.günden sonrada konuldukları yerde resmen pıt pıt diye bir şey atıyordu kalp atımı olamayacağı için damar atımı olarak benzetme yapıyorum..Bunu hala hissediyorum...
7.gün ve 8.gün hep adet olacam hissi vardı..
8.günün gecesi uykumdan bacağıma vuran ağrıyla uyandım...
Özetlersem adet belirtileri gibi ağrılarım oldu,vücut ısım arttı,idrar rengim idrarda 2.çizgiyi gördüğüm gün koyulaşmıştı hala öyle,en başta göğüslerde hassasiyet vardı o geçti,genel yorgunluk hali,sıcak basmaları ya da üşümeler...
Sürekli yatmadım sadece jel yaptığımda 15 dk uzandım geceleride normalden 1 saat erken yatmışımdır onun dışında hep oturur haldeydim..İğneye arabayla gidip geldim..Henüz dışarı çıkıp uzun yol yürümüşlüğüm yok..Transferden sonra her sabah 2 şer tane yumurta yedim bol su tükettim ve kayısı kompostosu..Kabız olmadım şükür...Çay kahve yasak dediler bende yasağa uydum..4.gün banyo yaptım ayakta ılık duş şeklinde...Bunların dışında 2 tane yeğenimle zaman geçirdim kokladım öptüm onları bol bol sürekli kahkahalar attık beni çok güldürüyorlar..Transferin ertesi gün akşamında netten video izledik birlikte gülmekten ağladım resmen dedim ki o an bu kadar gülmeme bu bebeklere bişi olmadıysa daha da olmaz resmen kasıklarımda hissettim o kahkahaları..Moral motivasyon tavandaydı bence en önemlisi bu...Rabbim bunca yıl sonra bana bu mutluluğu yaşattı dilerim sizlere de en kısa zamanda yaşatır..3 gündür aldığım tebrikler,sizlerden gelen o güzel mesajlar çok ama çok mutlu etti beni..Ne şanslıyım ki sizler gibi güzel yürekli kadınları tanımışım..Her zaman yanınızda oldum sizlerde benim..Bundan sonra da birliteyiz..Hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız yorgun,güçlü bir o kadar da özel kadınlar...
kuzum kalınlığın 8.4 olmuş ve estrofeme de devam ediyosun kalınlık tabi devam eder merak etme ama bu rakama üzülmene sasırdım tatlım bnde de kalınlık problemi var kalınlaşmıyor ve ben skreç yaptırmama rağmen yani skreç rahim duvarının çizilmesi demek buna rağmen ilk transfermde 7.0 yi zor görmüştüm dr bu bile iyi demişti senin için bana 8.4 hiç üzüleceğin bi kalınlık değil emin ol içini rahat tut önemli olan moral tatlım en önemlisi psikoloji bnce kalınlığın çok iyi rabbim inşallah bana da bu seviyelere gelmeyi nasib eder kalınlığımın benimde transferm olucak bu ay estrofeme günde 3 kez kullanıyorm daha artıcak ve ozon tedavisi görüyorum inşallah olucakBen ilk serumu sali gunu aldim 2 nisan dun kontrole gittim doktor bayagi bakti rahime 8.4 olmus dedi estrofemi 6 cikardi gunde benimde canim sikildi dr dedim eyer hocam problem olursa az kalinlastiysa bu ayda iptal edelim dedim oda bide su ic sikisik bakalim dedi ona gore soyliycem dedi sikisik bakti karnimdan 8. 4 dedi iyi dedi ama ben hep duyduklarim 10 11 12 mm kalinlik iyi diye duydum bugun kafaya taktim sali transfer var sabah hastanede yine serum verilecek oglende herhalde transfermis saatini pazartesi arayip bildiricek canim cok sikkin saliya kadar kalinlasma olurmu daha ya
canımcım benim yumurtalarım az yani ohss risim çok düşük ha olmaz demiyorum ama, siz mutlaka dr.unuza danışın...Şekerpancarı sizde şişkinlik olmuşumdur peki tesekkur ederim 2,5 kilo almışım iki günde
gözün aydın canım...darısı güzel güzel transfere pozitif haberlere inşallah...tam arayacaktım onlar aradı canım 10 yumurtadan 6 tanesi döllenmiş yarın 3. gün embriyosu transfer edilecek inş. salı gün de 5. gün embriyosu kalırsa tabi 5.güne
Saol canim rabbim sanada iyi sonuclar almani nasip etsin pes pese guzel haberler vermek nasip olsun sendende bendende diger arkadaslarada yaradanim hepimize anneligi tatmayi nasip etsin ammminE egunalcanım arkadasımm kuzumm çok sevindim ikiz teyzoşu olucaz gibi duruyo inşallah hani havai fişekler patlamalar yaa nasıl yapılıyo ben bilmiyorum lütfen bnm yerime sen yaparmısın inan çok sevindim diğer hamişlerimiz sizide tebrik ederim bu arada ama güldenim bni ayrı mutlu etti gerceekten darısı hepimize kızlar inşallah bnde başladım ilaçlara buz bebişlerim bni bkliyo onları alıcaz inşallah kısmet rabbim ne derse o olucak 15 20 güne transfer yapılır dedi dr hayırlısı kızlar dualarınızda unutmayın beni de
kuzum kalınlığın 8.4 olmuş ve estrofeme de devam ediyosun kalınlık tabi devam eder merak etme ama bu rakama üzülmene sasırdım tatlım bnde de kalınlık problemi var kalınlaşmıyor ve ben skreç yaptırmama rağmen yani skreç rahim duvarının çizilmesi demek buna rağmen ilk transfermde 7.0 yi zor görmüştüm dr bu bile iyi demişti senin için bana 8.4 hiç üzüleceğin bi kalınlık değil emin ol içini rahat tut önemli olan moral tatlım en önemlisi psikoloji bnce kalınlığın çok iyi rabbim inşallah bana da bu seviyelere gelmeyi nasib eder kalınlığımın benimde transferm olucak bu ay estrofeme günde 3 kez kullanıyorm daha artıcak ve ozon tedavisi görüyorum inşallah olucak
kan testi yaptırdım canım.. bu gün 8. günüm. dr çağırdı.. hiç umut bile yok dedi
tam arayacaktım onlar aradı canım 10 yumurtadan 6 tanesi döllenmiş yarın 3. gün embriyosu transfer edilecek inş. salı gün de 5. gün embriyosu kalırsa tabi 5.güne
canımcım benim yumurtalarım az yani ohss risim çok düşük ha olmaz demiyorum ama, siz mutlaka dr.unuza danışın...
çok sağol canım allah razı olsun rabbim herkesin yüzünü güldürür inş.gözün aydın canım...darısı güzel güzel transfere pozitif haberlere inşallah...
inş. canım sağolasın herkes görür inş. o pozitifleri..Hadi hayırlısı canim inşallah sonu pozitif olsun
anladım canım.ben 2. negatifimi aldım.yaza kadar beklemek niyetindeyim bir 3. deneme için.Şekerpancarı Uç dört gun devam edebilir Demişti şayet şikayetlerin giderek artarsa o zaman mutlaka ara Demişti eğer devam ederse arayacağım. Sizin transfer oldumu
canım benim kendiliğinden 2 tane düşüğüm var hepsini yaptırdık. sadece bende bende kan pıhtılaşması çıktı.. ilk denemem di.. daha vakti zamanı var demekki.. hayırlısı böyleymiş.Üzüldüm canim gercekten ne desem bos yüreğinde yanan bi ateş var su an. O ancak zamanla korelecek ama bebisler icin denemeye devam etmelisin. Icine atma üzüntünü yaşa sonra da toparlan bi sonraki deneme icin hazirliklara basla. Kacinci denemendi senin genetik test yaptir bu arada kromozom analizi pihtilasma testleri falan...
Şekerpancarı Allah hayırlısını versin tüm isteyenlere üzülme Allah belki geç verecek ama en güzelini nasip artacak benim de bu üçüncü olacak mevlam nasip eder inşanladım canım.ben 2. negatifimi aldım.yaza kadar beklemek niyetindeyim bir 3. deneme için.
Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallahŞekerpancarı Allah hayırlısını versin tüm isteyenlere üzülme Allah belki geç verecek ama en güzelini nasip artacak benim de bu üçüncü olacak mevlam nasip eder inş
inşallah canım. dün çok heyecanlandım tüp bebek yaptırdığım Dr Fethiye Ersan Tüp bebek merkezine de gittim ailemle doktorumla zaman gecirdim sizleri ihmal ettim :) tebriklerinize geç cevap verdim kusuruma bakmayınCanım tebrik edrim allhım sağlıklı bir gebelik gecirip kucagında sevdirsin inş
sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahinşallah canım. dün çok heyecanlandım tüp bebek yaptırdığım Dr Fethiye Ersan Tüp bebek merkezine de gittim ailemle doktorumla zaman gecirdim sizleri ihmal ettim :) tebriklerinize geç cevap verdim kusuruma bakmayın
aminn aminnnRabbim sağlıkla kucagına almayıda nsip etsin canım
mutlulugun daim olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?