2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

kan testi yaptırdım canım.. bu gün 8. günüm. dr çağırdı.. hiç umut bile yok dedi

yok canımcım demezler biliyorum korku vardır şimdi ama belirsizlik daha zor..
istersen ben arayayım :))
tam arayacaktım onlar aradı canım 10 yumurtadan 6 tanesi döllenmiş yarın 3. gün embriyosu transfer edilecek inş. salı gün de 5. gün embriyosu kalırsa tabi 5.güne

E egunal canım arkadasımm kuzumm çok sevindim ikiz teyzoşu olucaz gibi duruyo inşallah hani havai fişekler patlamalar yaa nasıl yapılıyo ben bilmiyorum lütfen bnm yerime sen yaparmısın inan çok sevindim diğer hamişlerimiz sizide tebrik ederim bu arada ama güldenim bni ayrı mutlu etti gerceekten darısı hepimize kızlar inşallah bnde başladım ilaçlara buz bebişlerim bni bkliyo onları alıcaz inşallah kısmet rabbim ne derse o olucak 15 20 güne transfer yapılır dedi dr hayırlısı kızlar dualarınızda unutmayın beni de

kuzum kalınlığın 8.4 olmuş ve estrofeme de devam ediyosun kalınlık tabi devam eder merak etme ama bu rakama üzülmene sasırdım tatlım bnde de kalınlık problemi var kalınlaşmıyor ve ben skreç yaptırmama rağmen yani skreç rahim duvarının çizilmesi demek buna rağmen ilk transfermde 7.0 yi zor görmüştüm dr bu bile iyi demişti senin için bana 8.4 hiç üzüleceğin bi kalınlık değil emin ol içini rahat tut önemli olan moral tatlım en önemlisi psikoloji bnce kalınlığın çok iyi rabbim inşallah bana da bu seviyelere gelmeyi nasib eder kalınlığımın benimde transferm olucak bu ay estrofeme günde 3 kez kullanıyorm daha artıcak ve ozon tedavisi görüyorum inşallah olucak

Şekerpancarı sizde şişkinlik olmuşumdur peki tesekkur ederim 2,5 kilo almışım iki günde
canımcım benim yumurtalarım az yani ohss risim çok düşük ha olmaz demiyorum ama, siz mutlaka dr.unuza danışın...

tam arayacaktım onlar aradı canım 10 yumurtadan 6 tanesi döllenmiş yarın 3. gün embriyosu transfer edilecek inş. salı gün de 5. gün embriyosu kalırsa tabi 5.güne
gözün aydın canım...darısı güzel güzel transfere pozitif haberlere inşallah...

Saol canim rabbim sanada iyi sonuclar almani nasip etsin pes pese guzel haberler vermek nasip olsun sendende bendende diger arkadaslarada yaradanim hepimize anneligi tatmayi nasip etsin ammmin

kan testi yaptırdım canım.. bu gün 8. günüm. dr çağırdı.. hiç umut bile yok dedi

Üzüldüm canim gercekten ne desem bos yüreğinde yanan bi ateş var su an. O ancak zamanla korelecek ama bebisler icin denemeye devam etmelisin. Icine atma üzüntünü yaşa sonra da toparlan bi sonraki deneme icin hazirliklara basla. Kacinci denemendi senin genetik test yaptir bu arada kromozom analizi pihtilasma testleri falan...

Şekerpancarı Uç dört gun devam edebilir Demişti şayet şikayetlerin giderek artarsa o zaman mutlaka ara Demişti eğer devam ederse arayacağım. Sizin transfer oldumu

Şekerpancarı Uç dört gun devam edebilir Demişti şayet şikayetlerin giderek artarsa o zaman mutlaka ara Demişti eğer devam ederse arayacağım. Sizin transfer oldumu
anladım canım.ben 2. negatifimi aldım.yaza kadar beklemek niyetindeyim bir 3. deneme için.

canım benim kendiliğinden 2 tane düşüğüm var hepsini yaptırdık. sadece bende bende kan pıhtılaşması çıktı.. ilk denemem di.. daha vakti zamanı var demekki.. hayırlısı böyleymiş.

anladım canım.ben 2. negatifimi aldım.yaza kadar beklemek niyetindeyim bir 3. deneme için.
Şekerpancarı Allah hayırlısını versin tüm isteyenlere üzülme Allah belki geç verecek ama en güzelini nasip artacak benim de bu üçüncü olacak mevlam nasip eder inş

Şekerpancarı Allah hayırlısını versin tüm isteyenlere üzülme Allah belki geç verecek ama en güzelini nasip artacak benim de bu üçüncü olacak mevlam nasip eder inş
Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah
bu 3. ve son olsun...hayırlısıyla kavuşun evladınıza...
üzülmek neye yarar ki,nasip kısmet meselesi..beklemeye devam..aminn inşallahh..

Canım tebrik edrim allhım sağlıklı bir gebelik gecirip kucagında sevdirsin inş
inşallah canım. dün çok heyecanlandım tüp bebek yaptırdığım Dr Fethiye Ersan Tüp bebek merkezine de gittim ailemle doktorumla zaman gecirdim sizleri ihmal ettim :) tebriklerinize geç cevap verdim kusuruma bakmayın

sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
Allah tamamına erdirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…