- 4 Mart 2015
- 44
- 50
- 18
- 35
inşallahgözünaydın canımmmmm allahım tamamına erdirsin inşallah
çok teşekkür ederim. 4 senelik evliyim daha önce bir kere aşılama ve bi kere de tüp bebek yaptırdım sonucum negatif oldu. sorun hem bende hemde eşimde varmış.bizim aileye senelerdir çocuk girmiyor. en son doğan çocuk görümcemin oğlu o şimdi 24 yaşında. Malatyada Dr Fethiye Ersan tüp bebek merkezine gittim Allah razı olsun çok ilgili çok alakalılar. Önce genetik testler yaptılar kromozom ve kan pıhtılaşma diye. dediler ki 12 yerden 5 tanesinde sorun var. kanım koyu akıyormuş hocam hemen bana özgü diyet yaptırdı. kanı sulandırıcı iğne yaptık göbekten adı oksapar. sonra günü gelince gittim göbekten önce iki tane sonra 3 tane iğne yaptılar gonal f, menopur, orgalutrın diye. 6 tane yumurta çıktı. bunalrın 4ü döllenmiş. bir tane transfer ettiler.tebrikler..biraz bahsedermisin sebep neydi? neden tüp bebek yapıldı ? hangi iğneleri kullandın? kaç yumurta oldu? kaçı döllendi ve kaç tane transfer edildi? seni tanımak adına öğrenmek istiyorum..
Aynenkız biz hep böleyiz olsa bi dert olmasa hadi inş mutlu haberni alalım o gün inş
Masallah insallah devami gelirMerhaba kizlarr
Bugun 7. Gunum testte ikinci cizgiyi ben de gordum sonunda
yetercim canımmm unutmak yok içimizde hep bir umut var bizim.var olmalı ! lütfen umudunu kaybetmene entersandır ben unuttun artık hatırlamayacağım derken şu cümle beni nereye götürüdü yukarda 3 evlattan söz edince bizde istiyorduk 3 tane bizde hiç düşünmemiştik bu kadar zor olacağını belkide hiç olmayacağını aklımıza bile getirmemiştik bu kadar çaba bu kadar özleme bu kadar acı eğer olsalardı şimdi 9 10 yaşlarında olacaklardı neler yaşayacaktık hayatımızda neler değişecektik oooffffffffff yaaaa
Merhaba kizlarr
Canim hayir olsun.allah hepimizin yuzunu guldursun insallah.kacinci gum embriyosuydu acabaMerhaba kizlarr
kızlar benim ilk denemem negatifle sonuçlandı.. desteğiniz için çok teşekkürler.. daha vakti zamanı var demekki..
öyle canım.. topamak lazım.. bir an önce önümüze bakmak gerek.. rabbim isteyen herkeze en kısa zamanda versin..canımm ne kdr üzücü bi durum oldugunu biliyorum bende ilk denememde negatif sonucu aldım
ama zamanla toparlandım şimdi yine yeni umutlarım yeşerdi 2. için bekliyorum
Rabbim in bizim içinde yazdıgı bi vakti zamanı var elbet
hep birlikte yolumuza devam edeceğiz
tebrikler çok güzel haber bu
kanda da inşallah görürsün canımmmmne zmn kan testi vereceksin ?
Tesekkurler kizlarCanim hayir olsun.allah hepimizin yuzunu guldursun insallah.kacinci gum embriyosuydu acaba
canım allah kucağına almayı nasip etsin..Merhaba kizlarr
Maşşalaf Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşMerhaba kizlarr
Selam,tedavin nasıl sonuçlandı,yazılarından çıkaramadım.bende güvenç beyin tedavisindeyim sizlerin tavsiyesiyle gittim,devam ediyo tedavim 1 kez opu oldu kendisi yaptı h.içiydi,bu muhtemelen pazara denk gelecek gibi,Sizinde daha evvel sew ile pazara denk gelmiş galiba güvenç bey girmedimi,kim girdi?e peki kendi doktorumuz girmezse nerden biliyo bizim durumu,onun takibinde değiliz sonuçta,ben de kendi Dr.um olsun istiyorum opuda da transferde herhalde kendi olur dimi yaaaaGittiğimiz merkezler tecrübe konusunda önemli tabiki ama birazda nasip kısmet işi canım gittiğimz merkezler birer vesile umarım en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın
tedavim yine iptal oldu.3. kez.daha hiç yumurta toplamaya bile gidemedim.bu sefer de yumurta erken çatlamış
Merhaba kizlarr
tedavim yine iptal oldu.3. kez.daha hiç yumurta toplamaya bile gidemedim.bu sefer de yumurta erken çatlamış
hep diyorum ya bir karmaşa içindeyim diye aklım başka duygularım başka söylüyor diye bazan düşünüyorum da belkide silip atmak mümkün olsaydı aklımdan ruhumdan daha mı kolay olurdu yaşamakyetercim canımmm unutmak yok içimizde hep bir umut var bizim.var olmalı ! lütfen umudunu kaybetme
yeterki Rabbim ol desin olmayacak hiçbirşey yok
bilmezdik ki böylesine zor böylesine sabırlı olmak zorunda olacagımızı
ama unutmaki bu bizim seçimimz değil keşke elimizden bişey gelebilseydi
seninde yüzün gülecek ben inanıyorum hepimizin yüzü gülecek
yeterki biz güçlü duralım umudumuzu kaybetmeyelimtaam mı
canım eğer senden kaynaklı bir sorun değilse (ilaçlarını düzenli kulanmış ve doğru dozlar yapmışsan ) dr senin durumunda olan bir hastayı daha sık kontrole çağırmalı benimde iptal tedvilerim oldu (sorun seninkiyle aynı değildi ama ) dr gün aşırı kontrole çağırıyordu benitedavim yine iptal oldu.3. kez.daha hiç yumurta toplamaya bile gidemedim.bu sefer de yumurta erken çatlamış
Çok sevindim canim,Allah tamamına erdirsin ve inşallah kucagına aldığın günleri de görelim. Hayırlı olsunMerhaba kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?