2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

tebrikler..biraz bahsedermisin sebep neydi? neden tüp bebek yapıldı ? hangi iğneleri kullandın? kaç yumurta oldu? kaçı döllendi ve kaç tane transfer edildi? seni tanımak adına öğrenmek istiyorum..
çok teşekkür ederim. 4 senelik evliyim daha önce bir kere aşılama ve bi kere de tüp bebek yaptırdım sonucum negatif oldu. sorun hem bende hemde eşimde varmış.bizim aileye senelerdir çocuk girmiyor. en son doğan çocuk görümcemin oğlu o şimdi 24 yaşında. Malatyada Dr Fethiye Ersan tüp bebek merkezine gittim Allah razı olsun çok ilgili çok alakalılar. Önce genetik testler yaptılar kromozom ve kan pıhtılaşma diye. dediler ki 12 yerden 5 tanesinde sorun var. kanım koyu akıyormuş hocam hemen bana özgü diyet yaptırdı. kanı sulandırıcı iğne yaptık göbekten adı oksapar. sonra günü gelince gittim göbekten önce iki tane sonra 3 tane iğne yaptılar gonal f, menopur, orgalutrın diye. 6 tane yumurta çıktı. bunalrın 4ü döllenmiş. bir tane transfer ettiler.

yetercim canımmm unutmak yok içimizde hep bir umut var bizim.var olmalı ! lütfen umudunu kaybetme
yeterki Rabbim ol desin olmayacak hiçbirşey yok
bilmezdik ki böylesine zor böylesine sabırlı olmak zorunda olacagımızı
ama unutmaki bu bizim seçimimz değil keşke elimizden bişey gelebilseydi
seninde yüzün gülecek ben inanıyorum hepimizin yüzü gülecek
yeterki biz güçlü duralım umudumuzu kaybetmeyelim taam mı

kızlar benim ilk denemem negatifle sonuçlandı.. desteğiniz için çok teşekkürler.. daha vakti zamanı var demekki..

canımm ne kdr üzücü bi durum oldugunu biliyorum bende ilk denememde negatif sonucu aldım
ama zamanla toparlandım şimdi yine yeni umutlarım yeşerdi 2. için bekliyorum
Rabbim in bizim içinde yazdıgı bi vakti zamanı var elbet
hep birlikte yolumuza devam edeceğiz

öyle canım.. topamak lazım.. bir an önce önümüze bakmak gerek.. rabbim isteyen herkeze en kısa zamanda versin..

tebrikler çok güzel haber bu
kanda da inşallah görürsün canımmmmne zmn kan testi vereceksin ?

Canim hayir olsun.allah hepimizin yuzunu guldursun insallah.kacinci gum embriyosuydu acaba
Tesekkurler kizlar
Devami da guzel gelir insallah
Test gunum persembe ama pazartesi bi veririm kan merak ediyorum cunku
Dondurulmus 3. Gun embriyosu buarada 2 taneydi

Gittiğimiz merkezler tecrübe konusunda önemli tabiki ama birazda nasip kısmet işi canım gittiğimz merkezler birer vesile umarım en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın
Selam,tedavin nasıl sonuçlandı,yazılarından çıkaramadım.bende güvenç beyin tedavisindeyim sizlerin tavsiyesiyle gittim,devam ediyo tedavim 1 kez opu oldu kendisi yaptı h.içiydi,bu muhtemelen pazara denk gelecek gibi,Sizinde daha evvel sew ile pazara denk gelmiş galiba güvenç bey girmedimi,kim girdi?e peki kendi doktorumuz girmezse nerden biliyo bizim durumu,onun takibinde değiliz sonuçta,ben de kendi Dr.um olsun istiyorum opuda da transferde herhalde kendi olur dimi yaaaa

tedavim yine iptal oldu.3. kez.daha hiç yumurta toplamaya bile gidemedim.bu sefer de yumurta erken çatlamış

tedavim yine iptal oldu.3. kez.daha hiç yumurta toplamaya bile gidemedim.bu sefer de yumurta erken çatlamış

Arkadaşım cok üzüldüm catlamasini engelleyici igne verilmiştir diye tahmin ediyorum. Yumurta kalitesi ile ilgili takviye kullanirsin bekleme sürecinde. Soylemek kolay duymak zor ama hakkaten her işte bi hayir vardir arkadasim hayırlısı olsun ne diyeyim

Merhaba kizlarr
Bugun 7. Gunum testte ikinci cizgiyi ben de gordum sonunda

Canım benim hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.

Canım 3 tedaviyi de aynı doktorda mı yaptırdın? bence değiştir. bir yolu mutlaka vardır. farklı ilaçlar denenebilir. Allah o yolu bulman için yardımcı olsun.

hep diyorum ya bir karmaşa içindeyim diye aklım başka duygularım başka söylüyor diye bazan düşünüyorum da belkide silip atmak mümkün olsaydı aklımdan ruhumdan daha mı kolay olurdu yaşamak

canım eğer senden kaynaklı bir sorun değilse (ilaçlarını düzenli kulanmış ve doğru dozlar yapmışsan ) dr senin durumunda olan bir hastayı daha sık kontrole çağırmalı benimde iptal tedvilerim oldu (sorun seninkiyle aynı değildi ama ) dr gün aşırı kontrole çağırıyordu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…