allah tamamına erdirsin canımm inşallahMerhaba kizlarr
Bugun 7. Gunum testte ikinci cizgiyi ben de gordum sonunda
çok sevindim canımmm.allah tamamına erdirsin insallah tosuncukların olsunSonucum 400 çıkmış kızlaaarrr
Hadi maşallah darısı kan testine pit pitlara olsunMerhaba kizlarr
Ewet canım benimde doktorum güvenç bey sewinde o ben hamile kaldım ama düştü sewin paşası yolda nerdeyse 5 aylık oldular ben baştan her aşamamda yanımda olmasını istediğimi söyledim o da büyük bi aksilik olmadığı sürece her süreçte yanımda olucağına söz verdi baştan sona herşeyimlede ilgilendi pazar olmasına rağmen opuma kendisi girdi ben güvenç beyden memnunum elinden geleni yaptığını düşünüyorum geçtiğimiz perşembe 2.tedaviye start verdik Allahın izniyle bu sefer herşey güzel olucak inş umarım senin içinde herşey çok güzel olurSelam,tedavin nasıl sonuçlandı,yazılarından çıkaramadım.bende güvenç beyin tedavisindeyim sizlerin tavsiyesiyle gittim,devam ediyo tedavim 1 kez opu oldu kendisi yaptı h.içiydi,bu muhtemelen pazara denk gelecek gibi,Sizinde daha evvel sew ile pazara denk gelmiş galiba güvenç bey girmedimi,kim girdi?e peki kendi doktorumuz girmezse nerden biliyo bizim durumu,onun takibinde değiliz sonuçta,ben de kendi Dr.um olsun istiyorum opuda da transferde herhalde kendi olur dimi yaaaa
AA bende Perşembe başladım ;-)ama sen evvelki Perşembe herhalde benim bugün iğnelerin 3.günü,bende en başta sormuştum her aşamada siz olacaksınız dimi diye,genelde evet ama bizimde ailemiz var vs.demişti,ama salı kontrole gitçem yine ben ,söylicem sizin olmanızı istiyorum diye,bakalım?sew inde pazara denke gelmişti opusu sen le ynı gün hatta yazılarınızı okumuştum,onada güvenç beymi virdi aceba...Ewet canım benimde doktorum güvenç bey sewinde o ben hamile kaldım ama düştü sewin paşası yolda nerdeyse 5 aylık oldular ben baştan her aşamamda yanımda olmasını istediğimi söyledim o da büyük bi aksilik olmadığı sürece her süreçte yanımda olucağına söz verdi baştan sona herşeyimlede ilgilendi pazar olmasına rağmen opuma kendisi girdi ben güvenç beyden memnunum elinden geleni yaptığını düşünüyorum geçtiğimiz perşembe 2.tedaviye start verdik Allahın izniyle bu sefer herşey güzel olucak inş umarım senin içinde herşey çok güzel olur
Canım benim çok sevindim Allah kucağınada almayı nasip eder inş bitanem funda söylemişti geçen hafta transferin olduğunu merakla bekliyodum bende sonucu çok sevindimMerhaba kizlarr
AA bende Perşembe başladım ;-)ama sen evvelki Perşembe herhalde benim bugün iğnelerin 3.günü,bende en başta sormuştum her aşamada siz olacaksınız dimi diye,genelde evet ama bizimde ailemiz var vs.demişti,ama salı kontrole gitçem yine ben ,söylicem sizin olmanızı istiyorum diye,bakalım?sew inde pazara denke gelmişti opusu sen le ynı gün hatta yazılarınızı okumuştum,onada güvenç beymi virdi aceba...
Şimdi baktımda mesajlarına 2.04 .2015 Perşembe başladın sanırım sende aynı gün,aynı Dr.e kontrolüm salı benim ,senin?karşılaşırız belkideEwet canım benimde doktorum güvenç bey sewinde o ben hamile kaldım ama düştü sewin paşası yolda nerdeyse 5 aylık oldular ben baştan her aşamamda yanımda olmasını istediğimi söyledim o da büyük bi aksilik olmadığı sürece her süreçte yanımda olucağına söz verdi baştan sona herşeyimlede ilgilendi pazar olmasına rağmen opuma kendisi girdi ben güvenç beyden memnunum elinden geleni yaptığını düşünüyorum geçtiğimiz perşembe 2.tedaviye start verdik Allahın izniyle bu sefer herşey güzel olucak inş umarım senin içinde herşey çok güzel olur
Yok canım benimde 3 gün oldu salı ordayımAA bende Perşembe başladım ;-)ama sen evvelki Perşembe herhalde benim bugün iğnelerin 3.günü,bende en başta sormuştum her aşamada siz olacaksınız dimi diye,genelde evet ama bizimde ailemiz var vs.demişti,ama salı kontrole gitçem yine ben ,söylicem sizin olmanızı istiyorum diye,bakalım?sew inde pazara denke gelmişti opusu sen le ynı gün hatta yazılarınızı okumuştum,onada güvenç beymi virdi aceba...
Karşılaşırız belkide ben öğleden sonra gidicem oturduğum yer biraz uzak anca giderim inş karşılaşırız sew lede burdan tanıştık merkezde görüştük sonrada şimdi telefonlaşıyoruz daŞimdi baktımda mesajlarına 2.04 .2015 Perşembe başladın sanırım sende aynı gün,aynı Dr.e kontrolüm salı benim ,senin?karşılaşırız belkide
çatlamayı önleyici iğneye bugün başlayacaktı.perşembe 13,5tu.baskılar gelişmez diye başlamadı.kısmet değilmiş...Arkadaşım cok üzüldüm catlamasini engelleyici igne verilmiştir diye tahmin ediyorum. Yumurta kalitesi ile ilgili takviye kullanirsin bekleme sürecinde. Soylemek kolay duymak zor ama hakkaten her işte bi hayir vardir arkadasim hayırlısı olsun ne diyeyim
günaşırı beni de çağırdı kontrole zaten.perşembe 13,5tu.dün çatlamış.daha küçüktü uysa...canım eğer senden kaynaklı bir sorun değilse (ilaçlarını düzenli kulanmış ve doğru dozlar yapmışsan ) dr senin durumunda olan bir hastayı daha sık kontrole çağırmalı benimde iptal tedvilerim oldu (sorun seninkiyle aynı değildi ama ) dr gün aşırı kontrole çağırıyordu beni
2 tedavi aynı doktordaydı.doktordan memnunum elinden geleni yapıyor.ama bu durum beklenmeyen birşeydi.doktor beni tanıyor her tedaide en azından değiştirmeyi düşünmüyorum ama karar vermedim henüzCanım benim hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.
Canım 3 tedaviyi de aynı doktorda mı yaptırdın? bence değiştir. bir yolu mutlaka vardır. farklı ilaçlar denenebilir. Allah o yolu bulman için yardımcı olsun.
İyiyim canım 3 gün oldu bende yeniden başlayalı hayırlısı artık nasibimizde kısmetimizde varsa bu sefer nasip olur inşHepinize cok tesekkurler ve dualariniza aminn kizlar
sbry cok sagoll sen nasilsin nasil Gidiyor tedavi
Bende yakınım şişlideyim,işten gidiceğim için henüz saat almadım,ay ne güzel olur karşılaşsak ,acaba her defasında 11.günmü topluyor,benim ilkini 11.gün toplamıştı,belki bunu farklı gün toplar bilemiyorum,bende sıkıntı rezerv azlığı,salı gittiğimde söyleyim bende siz olun lütfen diye.bakalım ne dicek,sen şanslı hastasının belkide söz vermiş sana adam...Karşılaşırız belkide ben öğleden sonra gidicem oturduğum yer biraz uzak anca giderim inş karşılaşırız sew lede burdan tanıştık merkezde görüştük sonrada şimdi telefonlaşıyoruz da
Amin canim insallahİyiyim canım 3 gün oldu bende yeniden başlayalı hayırlısı artık nasibimizde kısmetimizde varsa bu sefer nasip olur inş
Benim ilk tedavide12. Gün toplamıştı sanırım çokta hatırlamıyorum açıkcası 1.tedaviye dair bazı şeyleri hiç bi bilgim olmadığından tüp bebekle ilgili doktoruma güvenip hiçbişey sormadım şimdi malesef tecrübe edindik şimdide çenem durmuyoBende yakınım şişlideyim,işten gidiceğim için henüz saat almadım,ay ne güzel olur karşılaşsak ,acaba her defasında 11.günmü topluyor,benim ilkini 11.gün toplamıştı,belki bunu farklı gün toplar bilemiyorum,bende sıkıntı rezerv azlığı,salı gittiğimde söyleyim bende siz olun lütfen diye.bakalım ne dicek,sen şanslı hastasının belkide söz vermiş sana adam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?