2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

29 mart pazar cnm...6 gun doldu 7 gunden 8 saat aldım...5.gun embrıyos ıkı tane transfer oldum...ıdrarda çıkmadı ama

Kişiden kişiye değişir canim idrara hcg gecmesi. Bazilarinda daha gec cikabiliyormus. Hatta kanda pozitif gorup idrarda negatif gorenler de olabiliyormus. Bense hic cesaret edemedim test yapmaya. Srni cesaretinden dolayı tebrik ederim

Kizlar cok sukur sonunda regl oldum simdi farkettim.. 2. Gubu test yaptirmam gerek pazartesi oluyor degilmi birde aciller yaparmi acaba

Kızlar adet oluyorum pembe pembe gelmeye basladı.. bu ay da dogal annelik serüvenim burda sonlandi...ve 2015 aralık anneside olamicam..2015 te anne olma umudum şu an icin bitti bir yıl daha geçti ömrümden evlada hasret bir yil daha..halbu ki melegim düsmeseydi tamı tamına 1 ay 4 günlük olcaktı dunyaya geleli...şu an su saatte onu emziriyo olcaktım belkide uykusuz geceler beni beklicekti olsun ben hepsine razıyım yeter ki canözüm canımın canı cennet kokulu kuzum bir an önce yanımda olsaydı...ağlamıcam diyorum ama her adet oldugumda tutamiyorum kendimi...allahım büyük benim icime bu sevgiyi veren rabbim gormeden sevdigim uğurlarina gecelerce gözyasları döktüğüm yavrularimida nasip eder insallah...bu gece dar bana..dışardaki gecenin karanlıģı gibi karardı icim volkan gibi yanardag gibi kaynamakta ruhum bedenim hamdım piştim yanmaktayim için için kor kor köz köz oldu daglandı yüregim...ömrümden evlatsız bir yıl daha geçti gitti...her karanlik gecenin elbet bir sabahı var benim karanliğımın ısığı güzel yavrum melek yavrum duyuyorsan beni üzmeden gel anneni...ve bir ömür boyu babanın ve benim hayatımizdan hiç cikma basa gelen en guzel sey sen ol su dünyamda...sana baktigim her gunde seninle yeniden dogmayi hergun seni nasip ettigi icin sukretmeyi nasip eder insallah allahım...gel seni bu kadar ozlemle beklerken gel yaradan aşkı için gul kokulu resulumun yuzu suyu hurmetine habib askı icin gel annem...

Cok seyler yasiyoruz
Hayal kirikliklari umutlar acilar
Allah herbirini bir sebep uzere veriyor insana ve bir sonuc uzere
Bizim de sinavimiz evlattan yanaymiş
Onceleri ben her ay adet olunca ilk 3 gun aglardim ortaligi yikardim
Ama bigun babami kaybettim.Ve normal yolla gebe kalamayacagimi ogrendigimde agladigim kadar aglamadim babama biliyomusun.Cunku o gercek aciydi.Ve gercek acı hic de oyle telafisi olan seylere doktugumuz gozyaslari gibi olmuyor
Ondan sonra ilk negatif tup denememde okadar pozitif karsilamistim ki esim cok
Sasirmisti.Ben dedim ki ben hayatimda en buyuk yeri kaplayan dag gibi bi babayi kaybetmis bi insanim.telafisi tekrari olmayan geri donusu olmayan bi kayip yasadim.Bu ne ki.bidaha deneriz olmadi bidaha deneriz yeterki Allah saglik ve omur versin
Telafisi olabilecek seyler icin kendinizi yipratmayin.Sabredin.Sabredelim.Allah sabredenlerle beraberdir
Ve emin mukafatini da cok guzel bisekilde verecektir bize lutfen uzulme Allah sana ve esine saglik versin gerisi insallah olacaktir

bu duyguları bu gece ben de yaşadım.çok ağladım.3. kez tedavim iptal oldu yine.erken çatladı yumurta.naip değilmiş.sabretmek çok zor gelse de bazen sabredeceğiz.meleklerimize bir gün kavuşacağız inşallah...

offffffffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…