İnş canım rabbim isteyen herkese içinde de bize hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip eder bu tedavimizdeAmin canim insallah
Allah hayirli zamanda hayirli olani nasipmetsin insallah hepimize
Tesekkurler kizlar
Devami da guzel gelir insallah
Test gunum persembe ama pazartesi bi veririm kan merak ediyorum cunku
Dondurulmus 3. Gun embriyosu buarada 2 taneydi
Himmm anladım canım sıkma canını desende biliyorum ki çok zor bir durum ALLAH yardımcı olsungünaşırı beni de çağırdı kontrole zaten.perşembe 13,5tu.dün çatlamış.daha küçüktü uysa...
.İnsallah arkadan geliyoruz bizde mart gecti bizde ama olsun
5.gun embrıyosu 2 tane.. gune gırdım..gorunurmukı vdekı testt cnm ya
Canim merhaba. Transferin hayırlı olsun. Ne zaman transfer oldun tam anlayamadım
29 mart pazar cnm...6 gun doldu 7 gunden 8 saat aldım...5.gun embrıyos ıkı tane transfer oldum...ıdrarda çıkmadı ama
Tebrik ederim arkadasım bugun gordum bende allah tamamina erdirsin kucagında sevdirsin..inşallah
Tebrik ederim arkadasım kan testindede guzel sayilar gorursun insallah..Merhaba kizlarr
Bugun 7. Gunum testte ikinci cizgiyi ben de gordum sonunda
canım çok mutlu oldum senin adına rabbim tamamına erdirsin inşMerhaba kizlarr
Bugun 7. Gunum testte ikinci cizgiyi ben de gordum sonunda
Cok seyler yasiyoruzKızlar adet oluyorum pembe pembe gelmeye basladı.. bu ay da dogal annelik serüvenim burda sonlandi...ve 2015 aralık anneside olamicam..2015 te anne olma umudum şu an icin bitti bir yıl daha geçti ömrümden evlada hasret bir yil daha..halbu ki melegim düsmeseydi tamı tamına 1 ay 4 günlük olcaktı dunyaya geleli...şu an su saatte onu emziriyo olcaktım belkide uykusuz geceler beni beklicekti olsun ben hepsine razıyım yeter ki canözüm canımın canı cennet kokulu kuzum bir an önce yanımda olsaydı...ağlamıcam diyorum ama her adet oldugumda tutamiyorum kendimi...allahım büyük benim icime bu sevgiyi veren rabbim gormeden sevdigim uğurlarina gecelerce gözyasları döktüğüm yavrularimida nasip eder insallah...bu gece dar bana..dışardaki gecenin karanlıģı gibi karardı icim volkan gibi yanardag gibi kaynamakta ruhum bedenim hamdım piştim yanmaktayim için için kor kor köz köz oldu daglandı yüregim...ömrümden evlatsız bir yıl daha geçti gitti...her karanlik gecenin elbet bir sabahı var benim karanliğımın ısığı güzel yavrum melek yavrum duyuyorsan beni üzmeden gel anneni...ve bir ömür boyu babanın ve benim hayatımizdan hiç cikma basa gelen en guzel sey sen ol su dünyamda...sana baktigim her gunde seninle yeniden dogmayi hergun seni nasip ettigi icin sukretmeyi nasip eder insallah allahım...gel seni bu kadar ozlemle beklerken gel yaradan aşkı için gul kokulu resulumun yuzu suyu hurmetine habib askı icin gel annem...
bu duyguları bu gece ben de yaşadım.çok ağladım.3. kez tedavim iptal oldu yine.erken çatladı yumurta.naip değilmiş.sabretmek çok zor gelse de bazen sabredeceğiz.meleklerimize bir gün kavuşacağız inşallah...Kızlar adet oluyorum pembe pembe gelmeye basladı.. bu ay da dogal annelik serüvenim burda sonlandi...ve 2015 aralık anneside olamicam..2015 te anne olma umudum şu an icin bitti bir yıl daha geçti ömrümden evlada hasret bir yil daha..halbu ki melegim düsmeseydi tamı tamına 1 ay 4 günlük olcaktı dunyaya geleli...şu an su saatte onu emziriyo olcaktım belkide uykusuz geceler beni beklicekti olsun ben hepsine razıyım yeter ki canözüm canımın canı cennet kokulu kuzum bir an önce yanımda olsaydı...ağlamıcam diyorum ama her adet oldugumda tutamiyorum kendimi...allahım büyük benim icime bu sevgiyi veren rabbim gormeden sevdigim uğurlarina gecelerce gözyasları döktüğüm yavrularimida nasip eder insallah...bu gece dar bana..dışardaki gecenin karanlıģı gibi karardı icim volkan gibi yanardag gibi kaynamakta ruhum bedenim hamdım piştim yanmaktayim için için kor kor köz köz oldu daglandı yüregim...ömrümden evlatsız bir yıl daha geçti gitti...her karanlik gecenin elbet bir sabahı var benim karanliğımın ısığı güzel yavrum melek yavrum duyuyorsan beni üzmeden gel anneni...ve bir ömür boyu babanın ve benim hayatımizdan hiç cikma basa gelen en guzel sey sen ol su dünyamda...sana baktigim her gunde seninle yeniden dogmayi hergun seni nasip ettigi icin sukretmeyi nasip eder insallah allahım...gel seni bu kadar ozlemle beklerken gel yaradan aşkı için gul kokulu resulumun yuzu suyu hurmetine habib askı icin gel annem...
offffffffffffffffffffffffffKızlar adet oluyorum pembe pembe gelmeye basladı.. bu ay da dogal annelik serüvenim burda sonlandi...ve 2015 aralık anneside olamicam..2015 te anne olma umudum şu an icin bitti bir yıl daha geçti ömrümden evlada hasret bir yil daha..halbu ki melegim düsmeseydi tamı tamına 1 ay 4 günlük olcaktı dunyaya geleli...şu an su saatte onu emziriyo olcaktım belkide uykusuz geceler beni beklicekti olsun ben hepsine razıyım yeter ki canözüm canımın canı cennet kokulu kuzum bir an önce yanımda olsaydı...ağlamıcam diyorum ama her adet oldugumda tutamiyorum kendimi...allahım büyük benim icime bu sevgiyi veren rabbim gormeden sevdigim uğurlarina gecelerce gözyasları döktüğüm yavrularimida nasip eder insallah...bu gece dar bana..dışardaki gecenin karanlıģı gibi karardı icim volkan gibi yanardag gibi kaynamakta ruhum bedenim hamdım piştim yanmaktayim için için kor kor köz köz oldu daglandı yüregim...ömrümden evlatsız bir yıl daha geçti gitti...her karanlik gecenin elbet bir sabahı var benim karanliğımın ısığı güzel yavrum melek yavrum duyuyorsan beni üzmeden gel anneni...ve bir ömür boyu babanın ve benim hayatımizdan hiç cikma basa gelen en guzel sey sen ol su dünyamda...sana baktigim her gunde seninle yeniden dogmayi hergun seni nasip ettigi icin sukretmeyi nasip eder insallah allahım...gel seni bu kadar ozlemle beklerken gel yaradan aşkı için gul kokulu resulumun yuzu suyu hurmetine habib askı icin gel annem...
slm mersınde mısıngünaydınlar
Hepinize cok tesekkurler ve dualariniza aminn kizlar
sbry cok sagoll sen nasilsin nasil Gidiyor tedavi
Canım çoooook tebrik ediyorum..Ailecek gözünüzaydın...
Sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin..
Daha 5 gün varken testine idrarda görmüşsün
tünaydınnnnnnnngünaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?