2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

inşallah hasretin biter bir an evvel canım
regl oldugumda bende aynı duyguları yaşıyorum tercuman olmuşsun

Canım çoooook tebrik ediyorum..Ailecek gözünüzaydın...
Sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin..
Daha 5 gün varken testine idrarda görmüşsün
Cok tesekkur ederim gulden amin insallah
Evet 7. Gunde cikti.Bugun cok daha net.Buarada senin bahsettigin belirtilerin hemen aynisini ben de yasadim ve yasiyorum cok erken belli etmeye basladi kendini meraktan olecem acaba ikisi de orda mi

Kizlar hepiniz sagolun..hepimizin hisleri ayni eminim ben bir anda dile dökuverdim bazen insan iyice dolar tasar ya o haldeydim...benim ki isyan asla degil ben rabbimden gelen herseye raziyim elhamdülillah..gormeden evlat sevgisini icimizde yasatan allahim elbet birgun gorupye yasamayi nasip eder...benim işim allaha kalmissa onu olmus bilirim..kul sıkışmadıkca rabbim yetismezmis...

Evet 7. Gunde cikti.Bugun cok daha net.Buarada senin bahsettigin belirtilerin hemen aynisini ben de yasadim ve yasiyorum cok erken belli etmeye basladi kendini meraktan olecem acaba ikisi de orda mi
Büyük ihtimalle ikisi de seninledir canım..
Daha erken yapsan testi sen de benim gibi erkenden görebilirdin demek..

Canıımmm...
Olan bir şeyi kaybetmedin yani tedavi olursun maddi manevi yıpranırsın anlarım ama bu ay da olmadı diye kendini bunaltma lütfen..Doğal olsa tadından yenmez tabii olmuyorsa da şansımız var tüp bebek gibi...Umutsuz ,çaresiz bırakmasın Rabiim...

Büyük ihtimalle ikisi de seninledir canım..
Daha erken yapsan testi sen de benim gibi erkenden görebilirdin demek..
Yaptim kiz 6. Gun yoktu :)
Zaten 5 ve 6. Gun ben bi fena oldum acayip bi bas agrim basladi halsizlik falan hala da gecmedi garipti
Bide ogun sabah kahverengi damarimsi birsey geldi peceteye sabah bi heyecanla yaptim testi cok umutluydum sukurler olsun ben de gordum sonunda
Donmuslarda deger yuksek cikiyomus ya oyizden de erken gormus olabilirim
Ogrenmeye daha coookkk varrr
Hayirlisi artik

Canim cok sevindim darisi basima transferde rahim kalinligin kacti canim senim

Gulden esim vurdumduymaz hep ben iteledim bu zamana kadar asilamaydi rahim filmiydi histeroskopisi ilk tup denemem hep ben ben...o o kadar rahat ki rahatligi öldurecek beni...okur acelen ne diye diye bu zamanlara geldik..beyimize kalsa kafandan at cocjk fikrini kalirsin mantiginda..derdim gebe kalmak degil ki kaldimda tutamadim ki yavrularimi kaybolup gittiler..onca test yaptirdim normal dendi biliyomusun mthfr c 677 t homozigotum hemotolog en son düsuge etken derecede pihtilasmasi yok karari verdi bana dusun yani ben heterozigot degilim ki dupeduz homozigotum...benim acilen emin ve iyi ellere teslim olmam lazim aklimda bir amh testi var o kaldi yapmadigim onuda yapicam tam olsun...esim oyle rahat ki 5 sene onceki spermiyograma dayadi sirtini oh kebap...benim hersey normal cikinca gidip daha yaptirmadi spermiyogram diyorum ki 5 yila kim ole kim kala git yaptir rahatiz...

Gözün aydın devamı sağlıkla gelsin inş

Merhaba, yıllardır takip ediyorum ama olumlu bir sonuç almadan yazmama kararı almıştım .Bu konuda oldukça uzun bir hikayem var tabii ki oturup hepsini yazmayacağım 8.ve son kez tüp bebek tedavisi gördüm bugün transferin 10.günü beta hcg: 4 .5 yani yine olumsuz. tekrar denemeyeceğim ve nedense buraya yazmak istedim. Sevgili EGUNAL seninle yıllar önce burada konuşmuştuk ve güzel haberine çok sevindim umarım sen ve gebe olan herkes en güzel şekilde geçirin heyecanlı aylarınızı. Hepinize sevgiler...

Önemli değil canım siz iyi olunda gerisi gelir inş sağlıkla devam edr ve allhın iziniyle kucagında sevdirsin inş canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…