Kızlar adet oluyorum pembe pembe gelmeye basladı.. bu ay da dogal annelik serüvenim burda sonlandi...ve 2015 aralık anneside olamicam..2015 te anne olma umudum şu an icin bitti bir yıl daha geçti ömrümden evlada hasret bir yil daha..halbu ki melegim düsmeseydi tamı tamına 1 ay 4 günlük olcaktı dunyaya geleli...şu an su saatte onu emziriyo olcaktım belkide uykusuz geceler beni beklicekti olsun ben hepsine razıyım yeter ki canözüm canımın canı cennet kokulu kuzum bir an önce yanımda olsaydı...ağlamıcam diyorum ama her adet oldugumda tutamiyorum kendimi...allahım büyük benim icime bu sevgiyi veren rabbim gormeden sevdigim uğurlarina gecelerce gözyasları döktüğüm yavrularimida nasip eder insallah...bu gece dar bana..dışardaki gecenin karanlıģı gibi karardı icim volkan gibi yanardag gibi kaynamakta ruhum bedenim hamdım piştim yanmaktayim için için kor kor köz köz oldu daglandı yüregim...ömrümden evlatsız bir yıl daha geçti gitti...her karanlik gecenin elbet bir sabahı var benim karanliğımın ısığı güzel yavrum melek yavrum duyuyorsan beni üzmeden gel anneni...ve bir ömür boyu babanın ve benim hayatımizdan hiç cikma basa gelen en guzel sey sen ol su dünyamda...sana baktigim her gunde seninle yeniden dogmayi hergun seni nasip ettigi icin sukretmeyi nasip eder insallah allahım...gel seni bu kadar ozlemle beklerken gel yaradan aşkı için gul kokulu resulumun yuzu suyu hurmetine habib askı icin gel annem...
Cok tesekkur ederim gulden amin insallahCanım çoooook tebrik ediyorum..Ailecek gözünüzaydın...
Sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin..
Daha 5 gün varken testine idrarda görmüşsün
Kocacım gelecekti ama gelemedi bir kaç gün daha ayrıyız onun dışında iyiyim canım..egunalnapıon kuzum
Büyük ihtimalle ikisi de seninledir canım..Cok tesekkur ederim gulden amin insallah
Evet 7. Gunde cikti.Bugun cok daha net.Buarada senin bahsettigin belirtilerin hemen aynisini ben de yasadim ve yasiyorum cok erken belli etmeye basladi kendini meraktan olecem acaba ikisi de orda mi
Canıımmm...Kizlar hepiniz sagolun..hepimizin hisleri ayni eminim ben bir anda dile dökuverdim bazen insan iyice dolar tasar ya o haldeydim...benim ki isyan asla degil ben rabbimden gelen herseye raziyim elhamdülillah..gormeden evlat sevgisini icimizde yasatan allahim elbet birgun gorupye yasamayi nasip eder...benim işim allaha kalmissa onu olmus bilirim..kul sıkışmadıkca rabbim yetismezmis...
Yaptim kiz 6. Gun yoktu :)Büyük ihtimalle ikisi de seninledir canım..
Daha erken yapsan testi sen de benim gibi erkenden görebilirdin demek..
Kocacım gelecekti ama gelemedi bir kaç gün daha ayrıyız onun dışında iyiyim canım..
Kizlar cok sukur sonunda regl oldum simdi farkettim.. 2. Gubu test yaptirmam gerek pazartesi oluyor degilmi birde aciller yaparmi acaba
Evet canim yapmiyorlarsanmıyorum cnm....
Canim cok sevindim darisi basima transferde rahim kalinligin kacti canim senimCok tesekkur ederim gulden amin insallah
Evet 7. Gunde cikti.Bugun cok daha net.Buarada senin bahsettigin belirtilerin hemen aynisini ben de yasadim ve yasiyorum cok erken belli etmeye basladi kendini meraktan olecem acaba ikisi de orda mi
Evet niyeslm mersınde mısın
Gulden esim vurdumduymaz hep ben iteledim bu zamana kadar asilamaydi rahim filmiydi histeroskopisi ilk tup denemem hep ben ben...o o kadar rahat ki rahatligi öldurecek beni...okur acelen ne diye diye bu zamanlara geldik..beyimize kalsa kafandan at cocjk fikrini kalirsin mantiginda..derdim gebe kalmak degil ki kaldimda tutamadim ki yavrularimi kaybolup gittiler..onca test yaptirdim normal dendi biliyomusun mthfr c 677 t homozigotum hemotolog en son düsuge etken derecede pihtilasmasi yok karari verdi bana dusun yani ben heterozigot degilim ki dupeduz homozigotum...benim acilen emin ve iyi ellere teslim olmam lazim aklimda bir amh testi var o kaldi yapmadigim onuda yapicam tam olsun...esim oyle rahat ki 5 sene onceki spermiyograma dayadi sirtini oh kebap...benim hersey normal cikinca gidip daha yaptirmadi spermiyogram diyorum ki 5 yila kim ole kim kala git yaptir rahatiz...Canıımmm...
Olan bir şeyi kaybetmedin yani tedavi olursun maddi manevi yıpranırsın anlarım ama bu ay da olmadı diye kendini bunaltma lütfen..Doğal olsa tadından yenmez tabii olmuyorsa da şansımız var tüp bebek gibi...Umutsuz ,çaresiz bırakmasın Rabiim...
Gözün aydınCok tesekkur ederim gulden amin insallah
Canım istediğin her hangi bir zamanda yaptıran bilirsin adetle ilgisi yokKizlar amh testi nasil yapiliyor adetli mi olmak lazim onun icin de
Önemli değil canım siz iyi olunda gerisi gelir inş sağlıkla devam edr ve allhın iziniyle kucagında sevdirsin inş canminşallah canım. dün çok heyecanlandım tüp bebek yaptırdığım Dr Fethiye Ersan Tüp bebek merkezine de gittim ailemle doktorumla zaman gecirdim sizleri ihmal ettim :) tebriklerinize geç cevap verdim kusuruma bakmayın
İnş canım benim aminnn tüm dualarımızaamin kuzummmmm benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?