2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Cok tesekkur ederim gulden amin insallah
Evet 7. Gunde cikti.Bugun cok daha net.Buarada senin bahsettigin belirtilerin hemen aynisini ben de yasadim ve yasiyorum cok erken belli etmeye basladi kendini meraktan olecem acaba ikisi de orda mi
Canım çok tebrik ediyorum idrarda görmüşsün yarın bi kan verip tescilletebilirsin inş rabbim sağlıkla ilerleyip allhın izinyle kucagında sevmen nasip olsun inş bizlerede duanda yer ayrı darısı hepimize olsun inş hamişler

Kocacım gelecekti ama gelemedi bir kaç gün daha ayrıyız onun dışında iyiyim canım..
Cancağızım kaldın kalmaya kesecik ve kalp atışlarını görüp öyle döneydin kuzum yorulmayaydın git gel ama eniştesizde kalınmıyor tabi herşey yolunda gider inş 9 ay ve sonrasındada canım bide her kontorolun hep burda mı olacak bu arada bulantılar başladımı

Yerleşme kanaması gibi bir şey olmuş canım sende bazı gebelerde olabiliyor...
Diğer kızlara da yazmış olayım sayende..
Yerleşme lekelenmesi ya da kanaması herkeste olmaz kızlar örnek ben...
Sebebi de şu;
Embriyolar yerleşirken yerleştikleri yerde kılcal damara dek gelirlerse hafif bir kanamaya sebep oluyorlar o da hafif bir lekeye sebep olabiliyor..

Canım öyle bile olabilir anlık gelişiyor her şey..Du bakalım kuzular babalarıyla ne zaman buluşacaklar..Bulantım yok şükür canım..

Ayyyy kuzucum başladın mı çok heyecanlı
Nasıl geçti görüşme anlatsana..
EveeetttSelamini soyledim.ayse hanimin odasinda bulent hocayi bekledik.bulent hoca dosyami gorunce gulden hanim mi tavsiye etti dedi.cok ugrastirdi ama guzel sonuclandi dedi.ben de istiyorum beni de anne yapin dedim.guldük:))sonra kontrol etti.iki yontem uygulayabiliriz dedi.biri normal digeri de sana yapilanlardan..biz de isterük guldeninkinden dedik:) basladik bakalim canim.insallah vesilem olursunuz..

Canım öyle bile olabilir anlık gelişiyor her şey..Du bakalım kuzular babalarıyla ne zaman buluşacaklar..Bulantım yok şükür canım..
İyikide yok canım raht yemek yersin kuzucuklarda raht beslenmiş olurlar umarım 9 ay böle raht gecr buluşacaklar inş canım insanın evi gbi yok ne kadar odun ve anlayışsız olsalarda kocalarımız iyi allaha çok şükür allh onların yokluğunu artmasın inş canım

Hadi hayırlısı olsun canım inş bu tedavinden vakti zamnı gelmiştr bebişinin allhım sağlıkla tedavinin güzel sonuçlanmasını nasip etsin inş

Burada çok kez anlatmışımdır dek geldin mi bilmem..Benim eşimin rahatlığı sebebiyle 2 küsür sene ara verdik tüp bebeğe..4 yıl olmuş evliliğimizde ben ilk kez sperm testi yaptırabilmiştim düşün artık..2005 de evlendik 2009 ilk aşılamam oldu bizdeki rahatlığa bakarmısın...Daha doğru eşimin rahatlığı demeliyim.Tedavilerimizi hep ben yapalım diye ısrar ettiğimde yapabildik o yüzdende ard arda yapamadık hiç hatırı sayılır aralar verdik hep..3.tedavi sonrasında da bana bitti artık daha denemeyecez dedi nasıl üzüldüm tahmin bile edemezsin.Hatta negatiflerden sonraki yıkımı görünce çok üzülme evlat ediniriz dedi ben daha da kötü oldum adama bak ya ne çabuk vazgeçiyor hem de sebepsiz infertilite denildiği halde tıbben daha yolun başındaymışız gibiyken...Tabii zamanla bu fikrinden vazgeçti ilk fırsatta deneyelim demeye başladı ama şartlar uygun değildi taaa ki Bülent hoca tüp bebeğini ben yapıcam diyene kadar..O demeseydi daha ne kadar bekleyecektim bilemiyorum..Bu tür hikayeler çok erkeklerin geneli bu bakışta..Çok istekli olanlar azdır...Seni çok iyi anlıyorum ama zamanı gelince önündeki tüm engeller kalkacak inan buna...

y post: 40329922 .!.:
Hadi hayırlısı olsun canım inş bu tedavinden vakti zamnı gelmiştr bebişinin allhım sağlıkla tedavinin güzel sonuçlanmasını nasip etsin inş
Amiiinnn canim..Rabbim hepimize o güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin en kısa zamanda..

Hadi inşallah canım güzel başlamışsın güzel devam eder ve sonlanır inşallah...
Bana yapılanlardan olması mantıklı işi şansa bırakmamış oluyorsun..

Aynen. Biraz zorlayacak bizi ama dediğin gibi sans faktörünü en aza indirmek istedik..

Hatırlıyorum canım...
Gördüğün gibi kısa sürede gebe kalamadım ben de 10 yıl sonra oldu..
Sana pes etme devam diyeceğim ama dile kolay 8 deneme yapmışsın...
Maddi manevi yıpranmışsınızdır..
Umarım bundan sonra her şey gönlünce olur ve dilerim Rabbimden evladına kavuşursun..

Amin canım...
Evimi çok özledim ben de ama neyse ki burada her şey istediğim gibi annem kardeşim üzerime titriyorlar..

Tesekkur ederim
Rahim kalinligi transferden 3 gun once 8.6 idi ogun transfer gunum belli oldu
Ama transferin yapildigu gun kacti bilmiyorum hic sormadim
saol canım benimde perşenbe 8.4 dedi doktor salı transferim var donmuş 3 tane 5.gün embriyosu 3 de transfer edicek dualarınıza ihtiyacım var dua edermisiniz inşallah bende mutluluk yaşarım rabbim isteyen herkeze banada anneliği tattırsın ammmmmin rabbim sevincimizi yarıda bırakmasın tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…