Tesekkur ederimCanim cok sevindim darisi basima transferde rahim kalinligin kacti canim senim
Canım çok tebrik ediyorum idrarda görmüşsün yarın bi kan verip tescilletebilirsin inş rabbim sağlıkla ilerleyip allhın izinyle kucagında sevmen nasip olsun inş bizlerede duanda yer ayrı darısı hepimize olsun inş hamişlerCok tesekkur ederim gulden amin insallah
Evet 7. Gunde cikti.Bugun cok daha net.Buarada senin bahsettigin belirtilerin hemen aynisini ben de yasadim ve yasiyorum cok erken belli etmeye basladi kendini meraktan olecem acaba ikisi de orda mi
Cancağızım kaldın kalmaya kesecik ve kalp atışlarını görüp öyle döneydin kuzum yorulmayaydın git gelKocacım gelecekti ama gelemedi bir kaç gün daha ayrıyız onun dışında iyiyim canım..
Yerleşme kanaması gibi bir şey olmuş canım sende bazı gebelerde olabiliyor...Yaptim kiz 6. Gun yoktu :)
Zaten 5 ve 6. Gun ben bi fena oldum acayip bi bas agrim basladi halsizlik falan hala da gecmedi garipti
Bide ogun sabah kahverengi damarimsi birsey geldi peceteye sabah bi heyecanla yaptim testi cok umutluydum sukurler olsun ben de gordum sonunda
Donmuslarda deger yuksek cikiyomus ya oyizden de erken gormus olabilirim
Ogrenmeye daha coookkk varrr
Hayirlisi artik
Canım öyle bile olabilir anlık gelişiyor her şey..Du bakalım kuzular babalarıyla ne zaman buluşacaklar..Bulantım yok şükür canım..Cancağızım kaldın kalmaya kesecik ve kalp atışlarını görüp öyle döneydin kuzum yorulmayaydın git gelama eniştesizde kalınmıyor tabi herşey yolunda gider inş 9 ay ve sonrasındada canım bide her kontorolun hep burda mı olacak bu arada bulantılar başladımı
Ayyyy kuzucum başladın mı çok heyecanlıKizlaaaarrr..ben de dün 3. tedavime başladım...dualarinizda bana da yer veriiinn..
Dönemedim canım bakalım ne zaman dönücemaaa ben seni evine döndün sandıydım ya
çok şükür ii olmana sevindim canımcım dikkat et kendine gebe hatun
EveeetttAyyyy kuzucum başladın mı çok heyecanlı
Nasıl geçti görüşme anlatsana..
İyikide yok canım raht yemek yersin kuzucuklarda raht beslenmiş olurlar umarım 9 ay böle raht gecr buluşacaklar inş canım insanın evi gbi yok ne kadar odunCanım öyle bile olabilir anlık gelişiyor her şey..Du bakalım kuzular babalarıyla ne zaman buluşacaklar..Bulantım yok şükür canım..
Hadi hayırlısı olsun canım inş bu tedavinden vakti zamnı gelmiştr bebişinin allhım sağlıkla tedavinin güzel sonuçlanmasını nasip etsin inşEveeetttSelamini soyledim.ayse hanimin odasinda bulent hocayi bekledik.bulent hoca dosyami gorunce gulden hanim mi tavsiye etti dedi.cok ugrastirdi ama guzel sonuclandi dedi.ben de istiyorum beni de anne yapin dedim.guldük:))sonra kontrol etti.iki yontem uygulayabiliriz dedi.biri normal digeri de sana yapilanlardan..biz de isterük guldeninkinden dedik:) basladik bakalim canim.insallah vesilem olursunuz..
Gulden esim vurdumduymaz hep ben iteledim bu zamana kadar asilamaydi rahim filmiydi histeroskopisi ilk tup denemem hep ben ben...o o kadar rahat ki rahatligi öldurecek beni...okur acelen ne diye diye bu zamanlara geldik..beyimize kalsa kafandan at cocjk fikrini kalirsin mantiginda..derdim gebe kalmak degil ki kaldimda tutamadim ki yavrularimi kaybolup gittiler..onca test yaptirdim normal dendi biliyomusun mthfr c 677 t homozigotum hemotolog en son düsuge etken derecede pihtilasmasi yok karari verdi bana dusun yani ben heterozigot degilim ki dupeduz homozigotum...benim acilen emin ve iyi ellere teslim olmam lazim aklimda bir amh testi var o kaldi yapmadigim onuda yapicam tam olsun...esim oyle rahat ki 5 sene onceki spermiyograma dayadi sirtini oh kebap...benim hersey normal cikinca gidip daha yaptirmadi spermiyogram diyorum ki 5 yila kim ole kim kala git yaptir rahatiz...
Amiiinnn canim..Rabbim hepimize o güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin en kısa zamanda..y post: 40329922 .!.:Hadi hayırlısı olsun canım inş bu tedavinden vakti zamnı gelmiştr bebişinin allhım sağlıkla tedavinin güzel sonuçlanmasını nasip etsin inş
Egunal tekrar test yaptınmı
EveeetttSelamini soyledim.ayse hanimin odasinda bulent hocayi bekledik.bulent hoca dosyami gorunce gulden hanim mi tavsiye etti dedi.cok ugrastirdi ama guzel sonuclandi dedi.ben de istiyorum beni de anne yapin dedim.guldük:))sonra kontrol etti.iki yontem uygulayabiliriz dedi.biri normal digeri de sana yapilanlardan..biz de isterük guldeninkinden dedik:) basladik bakalim canim.insallah vesilem olursunuz..
Hatırlıyorum canım...Merhaba, yıllardır takip ediyorum ama olumlu bir sonuç almadan yazmama kararı almıştım .Bu konuda oldukça uzun bir hikayem var tabii ki oturup hepsini yazmayacağım 8.ve son kez tüp bebek tedavisi gördüm bugün transferin 10.günü beta hcg: 4 .5 yani yine olumsuz. tekrar denemeyeceğim ve nedense buraya yazmak istedim. Sevgili EGUNAL seninle yıllar önce burada konuşmuştuk ve güzel haberine çok sevindim umarım sen ve gebe olan herkes en güzel şekilde geçirin heyecanlı aylarınızı. Hepinize sevgiler...
Maddi anlamda zorlar cidden ama en azından tıbben herşeyi yapmış olmanın verdiği rahatlığı yaşamak başka bir şey...Aynen. Biraz zorlayacak bizi ama dediğin gibi sans faktörünü en aza indirmek istedik..
İyikide yok canım raht yemek yersin kuzucuklarda raht beslenmiş olurlar umarım 9 ay böle raht gecr buluşacaklar inş canım insanın evi gbi yok ne kadar odunve anlayışsız olsalarda kocalarımız iyi allaha çok şükür allh onların yokluğunu artmasın inş canım
saol canım benimde perşenbe 8.4 dedi doktor salı transferim var donmuş 3 tane 5.gün embriyosu 3 de transfer edicek dualarınıza ihtiyacım var dua edermisiniz inşallah bende mutluluk yaşarım rabbim isteyen herkeze banada anneliği tattırsın ammmmmin rabbim sevincimizi yarıda bırakmasın tamamına erdirsinTesekkur ederim
Rahim kalinligi transferden 3 gun once 8.6 idi ogun transfer gunum belli oldu
Ama transferin yapildigu gun kacti bilmiyorum hic sormadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?