En güzeli canım moralin hep olsun inş onlarla olmakta ayrı bir keyif ziraa ben ne zamn annecime gitsem bir raht uyuyorumki öyle de kalkıyorum helede ailen hep destk tam destkse tadından yenmiyorAmin canım...
Evimi çok özledim ben de ama neyse ki burada her şey istediğim gibi annem kardeşim üzerime titriyorlar..
Amin inş canım duamdasınz hepinzde allhımn izniyle rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşsaol canım benimde perşenbe 8.4 dedi doktor salı transferim var donmuş 3 tane 5.gün embriyosu 3 de transfer edicek dualarınıza ihtiyacım var dua edermisiniz inşallah bende mutluluk yaşarım rabbim isteyen herkeze banada anneliği tattırsın ammmmmin rabbim sevincimizi yarıda bırakmasın tamamına erdirsin
Çok haklısın ben çok erken gördüm kalp atışı için bekliyorum bu arada kanamalarım oluyor düşük tehlikesi var ikizmişler Rabbim korusun takdiri ilahi yapacak bişeyim yok duadan başkaYaptırmadım canım 2 test yeterli geldi ve 15 gün sonra hem kalp hem keseyi bir arada görücem inşallah..
Tek tek bakılmasını istemedim kese için ayrı kalp için ayrı stres olmak istemiyorum..
Çok haklısın ben çok erken gördüm kalp atışı için bekliyorum bu arada kanamalarım oluyor düşük tehlikesi var ikizmişler Rabbim korusun takdiri ilahi yapacak bişeyim yok duadan başka
Dönemedim canım bakalım ne zaman dönücem
Ammmmmin canim cok saolAmin inş canım duamdasınz hepinzde allhımn izniyle rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inş
Rabbim bebislerini korusun sana bagislasin canimÇok haklısın ben çok erken gördüm kalp atışı için bekliyorum bu arada kanamalarım oluyor düşük tehlikesi var ikizmişler Rabbim korusun takdiri ilahi yapacak bişeyim yok duadan başka
inşallah bişey olmaz hayırlısı onu vermedi progestan kullanıyorsun düşecekse düşer zaten dedi Drİkizler demek maşallah canım..
Rabbim korusun kuzularını..
Proluton depot verdiler mi?
amin canımRabbim bebislerini korusun sana bagislasin canim
Allahhhhım duy sen bu yakarışları... (Âmin )Kızlar adet oluyorum pembe pembe gelmeye basladı.. bu ay da dogal annelik serüvenim burda sonlandi...ve 2015 aralık anneside olamicam..2015 te anne olma umudum şu an icin bitti bir yıl daha geçti ömrümden evlada hasret bir yil daha..halbu ki melegim düsmeseydi tamı tamına 1 ay 4 günlük olcaktı dunyaya geleli...şu an su saatte onu emziriyo olcaktım belkide uykusuz geceler beni beklicekti olsun ben hepsine razıyım yeter ki canözüm canımın canı cennet kokulu kuzum bir an önce yanımda olsaydı...ağlamıcam diyorum ama her adet oldugumda tutamiyorum kendimi...allahım büyük benim icime bu sevgiyi veren rabbim gormeden sevdigim uğurlarina gecelerce gözyasları döktüğüm yavrularimida nasip eder insallah...bu gece dar bana..dışardaki gecenin karanlıģı gibi karardı icim volkan gibi yanardag gibi kaynamakta ruhum bedenim hamdım piştim yanmaktayim için için kor kor köz köz oldu daglandı yüregim...ömrümden evlatsız bir yıl daha geçti gitti...her karanlik gecenin elbet bir sabahı var benim karanliğımın ısığı güzel yavrum melek yavrum duyuyorsan beni üzmeden gel anneni...ve bir ömür boyu babanın ve benim hayatımizdan hiç cikma basa gelen en guzel sey sen ol su dünyamda...sana baktigim her gunde seninle yeniden dogmayi hergun seni nasip ettigi icin sukretmeyi nasip eder insallah allahım...gel seni bu kadar ozlemle beklerken gel yaradan aşkı için gul kokulu resulumun yuzu suyu hurmetine habib askı icin gel annem...
Ay canım ben de Konya dayım, orda tedavim oldu. Doktorun kim? Hayırla sonuçlansın inşegünal cnm beni de tüp bebek listesine ekler misin?konya novafertilde yaptırıyorum.1. denemem.sorun rezerv azlığı,amh.yaş 28
Bende sizin gruptaydim hatirlarsan mart annelerinde..kismet boyleymis rabbimden gelenin basimin ustumde yeri var...bebeğin nasil sende erken doguran mart annelerindenmisin..masallah kizlar erkenden dogurdular topikte..gununde doguran az sanirim..Allahhhhım duy sen bu yakarışları... (Âmin )
Amin insallah Allah yuzunuzu guldursunsaol canım benimde perşenbe 8.4 dedi doktor salı transferim var donmuş 3 tane 5.gün embriyosu 3 de transfer edicek dualarınıza ihtiyacım var dua edermisiniz inşallah bende mutluluk yaşarım rabbim isteyen herkeze banada anneliği tattırsın ammmmmin rabbim sevincimizi yarıda bırakmasın tamamına erdirsin
Merhaba canim.ben de yaptircam inş. Embriyo başına 400 dolarmis..Kizlar merhaba ben sizi takip ediyorum.ama daha yenii uye oldum.benimde 5. Deneme olacak embriyolara cgh yaptirmak istiyoruz.bu yontemi yaptiranlar sanirim gulden yaptirmis fiyatlari ve surec hakkinda bilgi verebilirmisiniz simdiden tesekkurler
ammmmin canım ammmmin duaların için çok saolAmin insallah Allah yuzunuzu guldursun
Allah isteyen herkese nasip etsin annelik bize de
o ne oluoMerhaba canim.ben de yaptircam inş. Embriyo başına 400 dolarmis..
EMerhaba canim.ben de yaptircam inş. Embriyo başına 400 dolarmis..
Bende sizin gruptaydim hatirlarsan mart annelerinde..kismet boyleymis rabbimden gelenin basimin ustumde yeri var...bebeğin nasil sende erken doguran mart annelerindenmisin..masallah kizlar erkenden dogurdular topikte..gununde doguran az sanirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?