2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Amin canım...
Evimi çok özledim ben de ama neyse ki burada her şey istediğim gibi annem kardeşim üzerime titriyorlar..
En güzeli canım moralin hep olsun inş onlarla olmakta ayrı bir keyif ziraa ben ne zamn annecime gitsem bir raht uyuyorumki öyle de kalkıyorum helede ailen hep destk tam destkse tadından yenmiyor

Amin inş canım duamdasınz hepinzde allhımn izniyle rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inş

Yaptırmadım canım 2 test yeterli geldi ve 15 gün sonra hem kalp hem keseyi bir arada görücem inşallah..
Tek tek bakılmasını istemedim kese için ayrı kalp için ayrı stres olmak istemiyorum..
Çok haklısın ben çok erken gördüm kalp atışı için bekliyorum bu arada kanamalarım oluyor düşük tehlikesi var ikizmişler Rabbim korusun takdiri ilahi yapacak bişeyim yok duadan başka

Çok haklısın ben çok erken gördüm kalp atışı için bekliyorum bu arada kanamalarım oluyor düşük tehlikesi var ikizmişler Rabbim korusun takdiri ilahi yapacak bişeyim yok duadan başka

İkizler demek maşallah canım..
Rabbim korusun kuzularını..
Proluton depot verdiler mi?

Dönemedim canım bakalım ne zaman dönücem

olsun canım anneciğin ve kardeşin misler gibi bakıyolardır sana şimdi ohhhkeyfini çıkar sende
biliomusunnnben bu ay aşılama yaptırcaktım tabi snn hbrn olmayabilir
ama cuma regl oldum ve reglinin 2.günü en geç 3.günü gelmeniz lazım dedi tlf. görüştüğümde
bundada vardır bi hayır dedim ve iptal oldu anlıcagın aşılama hevesimi kırdılar
şimdi önümüzdeki regl dönemnde de izmirde olucam
tee kalacak haziran ayına
tüpten aşılamaya geçmek mantıklı değil demiştin daha önce ama en azından deneyim
hem raporum vs çıkar belki dedim

Son düzenleme:
Allahhhhım duy sen bu yakarışları... (Âmin )

iyi akşamlar kızlar. Belirti olmadan da hamile kalınır mı bunu yaşayan var mı aranızda?

egünal cnm beni de tüp bebek listesine ekler misin?konya novafertilde yaptırıyorum.1. denemem.sorun rezerv azlığı,amh.yaş 28
Ay canım ben de Konya dayım, orda tedavim oldu. Doktorun kim? Hayırla sonuçlansın inş

Allahhhhım duy sen bu yakarışları... (Âmin )
Bende sizin gruptaydim hatirlarsan mart annelerinde..kismet boyleymis rabbimden gelenin basimin ustumde yeri var...bebeğin nasil sende erken doguran mart annelerindenmisin..masallah kizlar erkenden dogurdular topikte..gununde doguran az sanirim..

İyi aksamlar herkese.nisan ortasinda bende ignelere basliyorum centrum klinikte.ilac kullanmaya basladum zaten daha once 2 denemem oldu malesrf sonuncusu dis gebelk olmustu insallah bu sefer olucak.rabbim yardimcimiz olsun

Kizlar merhaba ben sizi takip ediyorum.ama daha yenii uye oldum.benimde 5. Deneme olacak embriyolara cgh yaptirmak istiyoruz.bu yontemi yaptiranlar sanirim gulden yaptirmis fiyatlari ve surec hakkinda bilgi verebilirmisiniz simdiden tesekkurler

Amin insallah Allah yuzunuzu guldursun
Allah isteyen herkese nasip etsin annelik bize de

Kizlar merhaba ben sizi takip ediyorum.ama daha yenii uye oldum.benimde 5. Deneme olacak embriyolara cgh yaptirmak istiyoruz.bu yontemi yaptiranlar sanirim gulden yaptirmis fiyatlari ve surec hakkinda bilgi verebilirmisiniz simdiden tesekkurler
Merhaba canim.ben de yaptircam inş. Embriyo başına 400 dolarmis..

Bende sizin gruptaydim hatirlarsan mart annelerinde..kismet boyleymis rabbimden gelenin basimin ustumde yeri var...bebeğin nasil sende erken doguran mart annelerindenmisin..masallah kizlar erkenden dogurdular topikte..gununde doguran az sanirim..

Biliyorum canım seni .. Allah'ın vardır bir hikmeti elbet .. İnşallsh en kısa zamanda senin ve burdaki bütün arkadaşların yüzü güler..
Ben Mart annesi oldum şükür :) 16 Mart ta kızımı kucağıma aldım .. Bende bu evrelerden geçtim ondan iletin içime çok dokundu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…