2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Şükür evladina kavustun ya..insan unutabiliyo mu o günleri evladi okunca...travma gibi zamanlar çünku bu anlar çaresizlik öyle zor ki sanki diyorum bir sabah bir uyansam sadece kotü bir ruyaymis hepsi oh be deyip yavrularimi kucaklasam...

Phala , nasılsın ? Baya uzak kaldım .. Ne durumdasın .. Tedavi aşaman ?
Merhaba canım, sen profil resmini mi değiştirdin?
Biliyorsun düşükten sonra ara verdim. Bu ay kardeşimin düğünü var inşallah. Mayıs gibi tekrar başlayacağım. Sen nasılsın?

Günaydin kizlar kadin dogumdayim..adetin 2. Gunu bayadir degerlerime baktirmadim..demir rezervlerim ne alemde bakalim...acaba yumi var midir ki bakar mi ki doktor...yaa kizlar preseed i duyaniniz kullananiniz oldu mu ise yarar bisey mi ki...

Günaydin kizlar kadin dogumdayim..adetin 2. Gunu bayadir degerlerime baktirmadim..demir rezervlerim ne alemde bakalim...acaba yumi var midir ki bakar mi ki doktor...yaa kizlar preseed i duyaniniz kullananiniz oldu mu ise yarar bisey mi ki...
duydum tatlım ben ama kullanmadım.... burda bi iki kişiden duymuştum işe yaradığını gebe kaldığını yazmıştı ama işte o da soruna göre değişir diye düşünüyorum... yumurtlama zamanında uygulanması gerekiyor... ovulasyon ölçebiliyosan denenebilir

canım preseed kulanıp sonuç alan var zaten netten bir araştır sperm dostu diye adlandırılıyor içinde ovulusyon testleri var birlikte kulanıyorsun

Herkese günaydın kizlar güzel bir gün ve güzel bir hafta olmasini diliyorum. Güzel haberler aldığımız bir hafta olmasini diliyorum. Güzel haberler e ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

Herkese günaydın kizlar güzel bir gün ve güzel bir hafta olmasini diliyorum. Güzel haberler aldığımız bir hafta olmasini diliyorum. Güzel haberler e ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

tf82, post: 40335660, member: 671854"]Tesekkurler canim hangi merkezde yaptiracaksin

E[/QUOTE]
Acibademde yaptircam inşallah canım...

Kizlar benim herseyim hep gununde olur ne biliyim adetim olsun yumurtlama mı bile çoğu kez anlarım ama işte gebe kalamama nedenimi bir bilsem ah bir bilsem..benim tupçu doktor gecen sene ocakta histeroskopi mi yapti arkadan verdi estrofemi climara fort bantlari verdi de verdi sonra da fsh 2.50 cikan fsh im bir ay sonra tup bebek donemi 22.5 oldu 1 ayda ve beni oyle tüp bebege aldı dogru mu sizce o zaman bisey bilmiyodum burda oğrendim ve tabi kide sonuc negatif oldu...

canım ya sorun rezerv azlığımı sende...22,5 oldukça yüksek çünkü
benim 10-15 arasıydı. uzun protokolde cetroteide ve climara bant ile başladım reglin 2. günü gittiğimde 2,5 tu benimde ama ilaçlardan.ondan önceki ayda doğal olarak 5,5 ölçülmüştü.
bende ultrason görüntüsü iyi ancak amh çok düşük. 0,72
ben pressed i sorunumu bilmeden önce 1-2 yumurtlama döneminde kullandım ama tabi ondan sonra işime yaramayacağını öğrenince bıraktım,hala bir kısmı evde durur.

Ballim86 hamilesin sende .. Çok mutlu oldum ya .. Maşallah .. Tüp mü kendiliğinden mi ?
Evet cnm cok sukur..sseseninle gebe kaldigimiz denememden biliyosun melegimi kaybettim..yazini gorunce bayagi uzuldum..sagglikli olsaydi bende coktan dogurmus olacaktim..aama Rabbim hayirli kilmamis nasip deilmis ne yapayim..o denememden bi tane blastim kalmıştı. .son olarak onu denedim..hic umidim de yoktu..ama rabbim dedi ki ben varken sen umitsiz olamazsin..ve kuzum tutundu bana..su an guzel gidiyo cok sukur bin şükür. .dilerim saglikla devam eder...anne oldun..cok sewindim senin adina canim..Rabbim kizceni saglikla büyüt meyi nasip etsin sana canim..benim yerime de kokla cennet kokusunu kuzunun..

Kızlar günaydın
Ben bahçecide tedavi görüyorum geçen ay negatif sonuçlanan tedavimin ardından dondurulmuşlara geçeceğiz.sormak istediğim biz dondurulmuşlarımuz için 1300 tl ücret ödedik yıllık fakat negatif olunca onları kullanacağız.herhangi bir indirim sağlanır mı acaba

Aynen canim. Ben sela ile ezan arasinda yaptim..oo abla bana boyle demisti cunku..

cnm bende orda oldum 3 tedavimi..indirim isteyince bize cok komik ama 200 lira indirim yapmuslardi..vve ben oraya 30.000 lira verdim.bebegim icin deger tabi ki ama oyle indirim politikalari yok cnm bildigim

Benim fsh ım 8 lerde dedigin gibi 10 bulmamistir..gecen sene ameliyattan sonra tupe baslarken 22.5 oldu ilk kez..simdide 7-8 arasi..doktor tahlillerime bakti iyi dedi sonuclar...esimin spermiyogrami kaldi...

Benim fsh ım 8 lerde dedigin gibi 10 bulmamistir..gecen sene ameliyattan sonra tupe baslarken 22.5 oldu ilk kez..simdide 7-8 arasi..doktor tahlillerime bakti iyi dedi sonuclar...esimin spermiyogrami kaldi...
o zamanki yanlış ölçülmüş o zaman..hadi inşallah hepsi tertemiz çıkar...

mstf82 .!.:
Benide ekleyin kizlar nisan yada mayista basliyorum.sebebsiz infertilite,34 yasindayim, 5. Deneme , kayseri memorial yarismaci Arkadaslara bol bebisli gobusler olsun
d
Hadi hayirli olsun canim.guzel sonuclar alaliminsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…