2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

o zamanki yanlış ölçülmüş o zaman..hadi inşallah hepsi tertemiz çıkar...
Canım o zaman bana o doktor rezerv azligi deyip devletten raporla yapti tüp bebegi...bende amh baktirmayi ondan istiyorum ya bakalim isin asli ne..

Benide ekleyin kizlar nisan yada mayista basliyorum.sebebsiz infertilite,34 yasindayim, 5. Deneme , kayseri memorial yarismaci Arkadaslara bol bebisli gobusler olsun
daha önceki tedavilerin de kayseri memorialde miydi? doktorun kim orda canım?

Arkadaslar Merhaba
az önce kontrolden geldim doktorum tedaviye geç cevap veriosun çok şaşırıyorum daha yaşın çok genç dedi, 5 yumurta göründü onlarda yeterli olgunlukta değil. Çok cnm sıkıldı olmıycak duaya amin diyecekmişim gibi hissediorum şimdiye kadar hiçbir tedavim de böyle olmamıştı

mrt, post: 40341895, member: 508030"]Arkadaslar Merhaba
az önce kontrolden geldim doktorum tedaviye geç cevap veriosun çok şaşırıyorum daha yaşın çok genç dedi, 5 yumurta göründü onlarda yeterli olgunlukta değil. Çok cnm sıkıldı olmıycak duaya amin diyecekmişim gibi hissediorum şimdiye kadar hiçbir tedavim de böyle olmamıştı [/QUOTE]
Skma canini.rabbim hic ummadigin anda guzel haberler almani nasip etsin insallah.

sen icini ferah tut mevlam neyler neylerse guzel eyler zaten 7.8.gunden sonra gelisen tedaviye cvp veren cok insallah sende tedaviye artik hizli cvp verip istedigin gibi mutlu sona ulasacaksin hepimizde pozitif ol pozitif olsun cnm

Çk teşekkürler .şimdi görüştük doktorumla.dondurulmuş için start verdik.bir takım tahliller istedi kromozom ve pıhtılaşma testleri.bu testleri şimdi yaptırsam mı yoksa dondurulmuşumda tutmaz ise mi yaptırsam bilemedim.doktorum bunlarıda yaptırın dedi ama bu tedavi öncesine sonuçlar çıksa dahi başlanmış tedavime bir etkisi olacak mı sizce?diyelimki sorun çıktı komozamlarda tedavim iptal mi olacak ?ne yapmalıyım sizce?

bende 2. tedavime başlarken yaptırdım tedavi sonuna yetişmedi sonuçlar.
dr.un demiş bence yaptır...iptal olmaz ama belki ona göre sonradan kullanman gereken ilaç olabilir...

Kesinlikle unutuyorsun ve her seferinde şükrediyorsun bunu daha kucağına almadan karnında OLDUĞUNU bildiğin gün bile unutuyorsun her sabah Uyandığında onu karnında hissetmek bile sana o kadar güç verecek ki bundan sonra daha güzel daha enerjik ve pozitif olacaksın .. Burdan sizleri okurken hem şükrediyorum hem sizlerinde Allah yüzünü güldürsün diyorum ..

Merhaba canım, sen profil resmini mi değiştirdin?
Biliyorsun düşükten sonra ara verdim. Bu ay kardeşimin düğünü var inşallah. Mayıs gibi tekrar başlayacağım. Sen nasılsın?
Evet son olarak Üzücü bir sonuç almıştın sonrasında yine başlayabildin mi merak ettim ?? Inşallah bu yaz senin yazın olur .. Güneş içine senin için ve isteyen bütün arkadaşlar için doğar .
Şükür ben 16 martta kızımı kucağıma aldım .. Bu tüp bebek sürecini sizlerle geçirdim burdan . Rabbim sizlere de bunu yaşatır inşallah .. Egunal umut verdi herkese ..

Btd08, blk .. Vardı bu kızlar ne Yaptılar acaba !!

Ne mutlu sana ya bende çok mutlu oldum hatta ara ara bakıyordum sana ne yaptı diye unutmadım ben seni hiç ya .. O çiş testlerini beraber yaptığımız günü filan Allah'ım yüzünü güldürmüş inşallah sonuna kadar iyi gider herşey kucağına sende cennet kokulunu alırsın
Üzdüysem seni özür dilerim ya .. Doğuma girerken bile içimden hep geçirdim bu yolda giden her annenin yüzü Gülsün diye .. Bu aşamaları Çeken bilir yaşayan anlar..
Ama sende bak 2015 annesi olacaksın inşallah :)) bebeklerimizin ay farkı olacak :)) Allah yardımcımız olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…