Canım o zaman bana o doktor rezerv azligi deyip devletten raporla yapti tüp bebegi...bende amh baktirmayi ondan istiyorum ya bakalim isin asli ne..o zamanki yanlış ölçülmüş o zaman..hadi inşallah hepsi tertemiz çıkar...
Tskkurler tatlim hepimize hayirli omurlu evlatlar nasip etsin Rabbim.d
Hadi hayirli olsun canim.guzel sonuclar alaliminsallah.
daha önceki tedavilerin de kayseri memorialde miydi? doktorun kim orda canım?Benide ekleyin kizlar nisan yada mayista basliyorum.sebebsiz infertilite,34 yasindayim, 5. Deneme , kayseri memorial yarismaci Arkadaslara bol bebisli gobusler olsun
sen icini ferah tut mevlam neyler neylerse guzel eyler zaten 7.8.gunden sonra gelisen tedaviye cvp veren cok insallah sende tedaviye artik hizli cvp verip istedigin gibi mutlu sona ulasacaksin hepimizde pozitif ol pozitif olsun cnmArkadaslar Merhaba
az önce kontrolden geldim doktorum tedaviye geç cevap veriosun çok şaşırıyorum daha yaşın çok genç dedi, 5 yumurta göründü onlarda yeterli olgunlukta değil. Çok cnm sıkıldı olmıycak duaya amin diyecekmişim gibi hissediorumşimdiye kadar hiçbir tedavim de böyle olmamıştı
Çk teşekkürler .şimdi görüştük doktorumla.dondurulmuş için start verdik.bir takım tahliller istedi kromozom ve pıhtılaşma testleri.bu testleri şimdi yaptırsam mı yoksa dondurulmuşumda tutmaz ise mi yaptırsam bilemedim.doktorum bunlarıda yaptırın dedi ama bu tedavi öncesine sonuçlar çıksa dahi başlanmış tedavime bir etkisi olacak mı sizce?diyelimki sorun çıktı komozamlarda tedavim iptal mi olacak ?ne yapmalıyım sizce?Evet cnm cok sukur..sseseninle gebe kaldigimiz denememden biliyosun melegimi kaybettim..yazini gorunce bayagi uzuldum..sagglikli olsaydi bende coktan dogurmus olacaktim..aama Rabbim hayirli kilmamis nasip deilmis ne yapayim..o denememden bi tane blastim kalmıştı. .son olarak onu denedim..hic umidim de yoktu..ama rabbim dedi ki ben varken sen umitsiz olamazsin..ve kuzum tutundu bana..su an guzel gidiyo cok sukur bin şükür. .dilerim saglikla devam eder...anne oldun..cok sewindim senin adina canim..Rabbim kizceni saglikla büyüt meyi nasip etsin sana canim..benim yerime de kokla cennet kokusunu kuzunun..
bende 2. tedavime başlarken yaptırdım tedavi sonuna yetişmedi sonuçlar.Çk teşekkürler .şimdi görüştük doktorumla.dondurulmuş için start verdik.bir takım tahliller istedi kromozom ve pıhtılaşma testleri.bu testleri şimdi yaptırsam mı yoksa dondurulmuşumda tutmaz ise mi yaptırsam bilemedim.doktorum bunlarıda yaptırın dedi ama bu tedavi öncesine sonuçlar çıksa dahi başlanmış tedavime bir etkisi olacak mı sizce?diyelimki sorun çıktı komozamlarda tedavim iptal mi olacak ?ne yapmalıyım sizce?
Maşallahhh Allah tamamına erdirsin inşallahhhh :)Merhaba kizlar
9. Gun sonucum 70 cikti :)
2 adet dondurulmus 3. Gun embriyosu yerlestirilmisti
gözünaydın rabbim ilk keseyi ardından kalp atışlarını 9 ay sonra kucağında görmeyi nasip etsin inşallahMerhaba kizlar
tebrik ederim rabbim sağlıkla devamına sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kizlar
maşallah canım gözün aydınMerhaba kizlar
Kesinlikle unutuyorsun ve her seferinde şükrediyorsun bunu daha kucağına almadan karnında OLDUĞUNU bildiğin gün bile unutuyorsun her sabah Uyandığında onu karnında hissetmek bile sana o kadar güç verecek ki bundan sonra daha güzel daha enerjik ve pozitif olacaksın .. Burdan sizleri okurken hem şükrediyorum hem sizlerinde Allah yüzünü güldürsün diyorum ..Şükür evladina kavustun ya..insan unutabiliyo mu o günleri evladi okunca...travma gibi zamanlar çünku bu anlar çaresizlik öyle zor ki sanki diyorum bir sabah bir uyansam sadece kotü bir ruyaymis hepsi oh be deyip yavrularimi kucaklasam...
Evet son olarak Üzücü bir sonuç almıştın sonrasında yine başlayabildin mi merak ettim ?? Inşallah bu yaz senin yazın olur .. Güneş içine senin için ve isteyen bütün arkadaşlar için doğar .Merhaba canım, sen profil resmini mi değiştirdin?
Biliyorsun düşükten sonra ara verdim. Bu ay kardeşimin düğünü var inşallah. Mayıs gibi tekrar başlayacağım. Sen nasılsın?
Evet cnm cok sukur..sseseninle gebe kaldigimiz denememden biliyosun melegimi kaybettim..yazini gorunce bayagi uzuldum..sagglikli olsaydi bende coktan dogurmus olacaktim..aama Rabbim hayirli kilmamis nasip deilmis ne yapayim..o denememden bi tane blastim kalmıştı. .son olarak onu denedim..hic umidim de yoktu..ama rabbim dedi ki ben varken sen umitsiz olamazsin..ve kuzum tutundu bana..su an guzel gidiyo cok sukur bin şükür. .dilerim saglikla devam eder...anne oldun..cok sewindim senin adina canim..Rabbim kizceni saglikla büyüt meyi nasip etsin sana canim..benim yerime de kokla cennet kokusunu kuzunun..
olsun canım benim biz hamişler attıkça dua gücümüzde artıyor geriye kalan arkadaşlarda sırayla hamile olacaklar Rabbimin izniylebak seeennn demek uçan annemizden sana senden de bana geldiler el vermişiz birbirimize bende artmayacak ki bende başkasına versem
Ahh caniiim...hadi hayirli olsun..en güzel şekilde sonuclansin..Arkadaslar bebislerimi aldım geldim dualarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?