2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Pıhtılaşma testine göre kan sulandırıcı ilaçların dozajı ayarlanıyor.kromozom ise genetik testler ve sen ya da esinde bir sorun çıkarsa ozaman embriyonun da genetik teste gitmesi söyleniyor. Eger dondurulmusların varsa dondurulmuş embriyoya genetik test uygulanmıyor bildigim kadarıyla.

iyi akşamlar arkadaşlar ben bir şey sormak ıstıyorum gecen hafta rutin tahliller için gitmiştim fsh 10,10 cıkmıs iyi mi köt mü bılmıyorum ama amh değeri geçen sene tedaviye başlamadan önce 0,73 tü şimdi 1,64 çıkmış bu deger değişebiliyor muydu hangisi dikkate alınıyor bir de sadece solda 10 folekül var dendi sevinsen mi üzülsem mi bılemedim.

Merhaba
Bu fsh cok degisken ben de hic anlayamadim bu işi
Yalniz benim tedaviye baslarken tek tarafta 4 molekul vardi
Bu tedaviden bir taze transfer 2 dondurulmus emb transferim oldu yani.onemli olan kaliteli olmalari
O degerlere takilma bence
Ayrica bahsettigin fah ve amh degerleri kotu degerler de degil

Amh değişken değildir yani rezerv hakkında bilgi verir, artmaz azalır diye biliyorum.
ya bu amh ta yada ilk ölçtürdüğünde hata var diyebilirimki.bence ilk ölçtürdüğünde çünkü maşallah 10 folikül oldukça iyi.

teşekkur ederim canım haklısın değerlere takılmamak gerkıyor bu sene tedavı olamayacagım gecen sene amh degerıne gore hemen tup bebek dedıler dollenme olmadıgı ıcın ıptal oldu sadece 1 yumurta olusmustu 10 folekul demesı amh nın yukselmıs olması acaba normal gebelık olabılme ıhtımalı var dıye dusundum nedense bu ay biraz fazla hasassım 8 ay once evlenen kuzenım hamıleymıs uzulmuyorum tabıkı rabbım saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın ama ıcımde bır burukluk oldu sanırım buda benı daha bır ısteklı yaptı. ayyyy ne uzun yazdım sen bır cevap verdın ben içimi doktum...

bende 10 folekülü duyunca çıglık attım doktor korktu :) bende amh nın değişmeyecegını bılıyordum inşallah ilki hatalıdır ve kaybım sadece üzüntüm olur. bu yol çok zor bılıyorum rabbim kımsenın kucagını boş bırakmasın kımseye aratmasın.

Bencede ilki hatalı canım...maşallah 10 folikül gerçekten çok iyi.umarım tedavi olacağın zamanda daha yüksek kaliteli yumilerin olur.
belkide doğal doğal olur :)

Bencede ilki hatalı canım...maşallah 10 folikül gerçekten çok iyi.umarım tedavi olacağın zamanda daha yüksek kaliteli yumilerin olur.
belkide doğal doğal olur :)

Teşekkür ederim canım benim inşallah inşallah hepimiz hayirli sonuçlar aliriz.

Amh degerinin degisebildigini defalarca okudum asla sabit degil buna eminim yukselebiliyo
İnsallah dogal yolla olur gebeligin
Olmazsa da tup bebek de bir cozum
Bak aktif folikul sayin artmis insallah devami da guzel gelir

Amh degerinin degisebildigini defalarca okudum asla sabit degil buna eminim yukselebiliyo
İnsallah dogal yolla olur gebeligin
Olmazsa da tup bebek de bir cozum
Bak aktif folikul sayin artmis insallah devami da guzel gelir

Teşekkür ederim canım inşallah seninde degerin kat kat artar ve 9 ay sonrada saglikli sihhatli bebegini kucağına alirsin...

arkadaşlar benimde bugun 5. gunu. 1 nisan da transver oldum.. karnım ağıyor bunlar belirtimidir. en erken ne zaman yapabilirim testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…