Tesekkurler hepimizde insallah siz nerde tedvi oluyorsunuzmrb sanırım kayseride yaptırıyosunuz umarım güzel sonuçlar alırsınız
bende kayseride turgut aydına olmuştum aralık ocak ayında malesef olmadı canım inş sen pozitifi görürsünT
Tesekkurler hepimizde insallah siz nerde tedvi oluyorsunuz
sorununuz neydi canimbende kayseride turgut aydına olmuştum aralık ocak ayında malesef olmadı canım inş sen pozitifi görürsün
aslında arzu yurci ile ikisi arasında kalmıştım turgut beyi tercih etmiştim
sorun sebepsiz görünüyo canım şimdilik ama bide kendiliğinden gebeliğimde var gelişmedi kalbi atmadı üstünden 2 yıl geçti hala tık yokSorun
sorununuz neydi canim
Anladim canim bizimde sebebsiz tekrar dusinuyomusun denemeyisorun sebepsiz görünüyo canım şimdilik ama bide kendiliğinden gebeliğimde var gelişmedi kalbi atmadı üstünden 2 yıl geçti hala tık yok
evet ama biraz aradan sonra denicem sanırım denemeden öncede histetreskopi düşünüyorum belki bi sorun vardırAnladim canim bizimde sebebsiz tekrar dusinuyomusun denemeyi
Hayirlisi olsunn canim kacinci gun transferi oldun bende yaptirdim hist. Ama bisi yoktuevet ama biraz aradan sonra denicem sanırım denemeden öncede histetreskopi düşünüyorum belki bi sorun vardır
Allah hayirlisiyla guzel bir gebelik nasip etsin canim..Merhaba kizlar
9. Gun sonucum 70 cikti :)
2 adet dondurulmus 3. Gun embriyosu yerlestirilmisti
iyi akşamlar arkadaşlar ben bir şey sormak ıstıyorum gecen hafta rutin tahliller için gitmiştim fsh 10,10 cıkmıs iyi mi köt mü bılmıyorum ama amh değeri geçen sene tedaviye başlamadan önce 0,73 tü şimdi 1,64 çıkmış bu deger değişebiliyor muydu hangisi dikkate alınıyor bir de sadece solda 10 folekül var dendi sevinsen mi üzülsem mi bılemedim.
18 yumurta toplandı 6 tanesi olgun çıktı 2tanesini transfer ettiler geriye bişi kalmadı ikiside tutmadı 3. gün embriyosuyduHayirlisi olsunn canim kacinci gun transferi oldun bende yaptirdim hist. Ama bisi yoktu
Canım tilavet secdesi var..kuran ı kerimde geçen 14 ayet var tilavet secdesi olan...onları ayakta tek tek okuyup her okudugunun ardindan allahu ekber deyip secdeye yatıp subhanel rabbiyle ala diyosun 3 kez..secdeden kalkarkenden gufraneke rabbena ve ileykelmasir diyosun...bu şekilde 14 ayetin herbirini yapıyosun sonuncu secdende niyetini rabbime cani gonulden diliyosum..bana da tam olarak yazBILIRMISINIZ
Insallah bu sefer olur canim hayirlisi ile.18 yumurta toplandı 6 tanesi olgun çıktı 2tanesini transfer ettiler geriye bişi kalmadı ikiside tutmadı 3. gün embriyosuydu
inş canım arzu hanımdan memnunmusunInsallah bu sefer olur canim hayirlisi ile.
Ilaç falan bisey kullandin mi bu arada canim amh ve yumurta kaliyesi icinteşekkur ederim canım haklısın değerlere takılmamak gerkıyor bu sene tedavı olamayacagım gecen sene amh degerıne gore hemen tup bebek dedıler dollenme olmadıgı ıcın ıptal oldu sadece 1 yumurta olusmustu 10 folekul demesı amh nın yukselmıs olması acaba normal gebelık olabılme ıhtımalı var dıye dusundum nedense bu ay biraz fazla hasassım 8 ay once evlenen kuzenım hamıleymıs uzulmuyorum tabıkı rabbım saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın ama ıcımde bır burukluk oldu sanırım buda benı daha bır ısteklı yaptı. ayyyy ne uzun yazdım sen bır cevap verdın ben içimi doktum...
Insl yarindan sonra bebelerin seninle olur arkadasim...Kizlar yarin oglen transferim var dua edermisiniz bebislerim tutunsun hic birakmasin beni
Canim bol bol rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiuddua oku..hz zekeriyanin hayirli evlat duasi...rabbim bana kendi katindan tertemiz ve mubarek bir zürriuet ihsan et.şüphe yok ki sen dualari işitensin..bu da meali..Kizlar yarin oglen transferim var dua edermisiniz bebislerim tutunsun hic birakmasin beni
Evet canim ben onunla tanistiktan sonra baska dr. Dusunmedim. En cokta durustlugunu cok seviyorum isini ictenlikle yapiyor.arzuhanimla 3. Deneme zaten caniminş canım arzu hanımdan memnunmusun
inş bu sefer yüzün gülerde canım bidaha bu sıkıntılara katlanmazsınEvet canim ben onunla tanistiktan sonra baska dr. Dusunmedim. En cokta durustlugunu cok seviyorum isini ictenlikle yapiyor.arzuhanimla 3. Deneme zaten canim
amiiiiin canım inşallah çok saolInsl yarindan sonra bebelerin seninle olur arkadasim...
amiiin canım bol bol okuycam çok saolCanim bol bol rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiuddua oku..hz zekeriyanin hayirli evlat duasi...rabbim bana kendi katindan tertemiz ve mubarek bir zürriuet ihsan et.şüphe yok ki sen dualari işitensin..bu da meali..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?