2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

T

Tesekkurler hepimizde insallah siz nerde tedvi oluyorsunuz
bende kayseride turgut aydına olmuştum aralık ocak ayında malesef olmadı canım inş sen pozitifi görürsün
aslında arzu yurci ile ikisi arasında kalmıştım turgut beyi tercih etmiştim

cnm amh artmaz azalır.. bende böyle bi ters rantı sonuç almıştım doktorum 0.54 asla 1.25 e yükselmez dedi.. farklı makinalarda bakılınca sorun olabiliyormuş..
sonra tekrar test yaptırdım 1.25 hatalıymış cnm ilk rakama göre orantılı düşük bi rakam çıktı..
10 folikul varsa ilk testin hatalıdır..

Hayirlisi olsunn canim kacinci gun transferi oldun bende yaptirdim hist. Ama bisi yoktu
18 yumurta toplandı 6 tanesi olgun çıktı 2tanesini transfer ettiler geriye bişi kalmadı ikiside tutmadı 3. gün embriyosuydu

bana da tam olarak yazBILIRMISINIZ
Canım tilavet secdesi var..kuran ı kerimde geçen 14 ayet var tilavet secdesi olan...onları ayakta tek tek okuyup her okudugunun ardindan allahu ekber deyip secdeye yatıp subhanel rabbiyle ala diyosun 3 kez..secdeden kalkarkenden gufraneke rabbena ve ileykelmasir diyosun...bu şekilde 14 ayetin herbirini yapıyosun sonuncu secdende niyetini rabbime cani gonulden diliyosum..

Ilaç falan bisey kullandin mi bu arada canim amh ve yumurta kaliyesi icin

Kizlar yarin oglen transferim var dua edermisiniz bebislerim tutunsun hic birakmasin beni
Canim bol bol rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiuddua oku..hz zekeriyanin hayirli evlat duasi...rabbim bana kendi katindan tertemiz ve mubarek bir zürriuet ihsan et.şüphe yok ki sen dualari işitensin..bu da meali..

Evet canim ben onunla tanistiktan sonra baska dr. Dusunmedim. En cokta durustlugunu cok seviyorum isini ictenlikle yapiyor.arzuhanimla 3. Deneme zaten canim
inş bu sefer yüzün gülerde canım bidaha bu sıkıntılara katlanmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…