Sen saol canim rabbim hayirlisini nasip etsin hakkinda..amiiin canım bol bol okuycam çok saol
Insallah canim hepimizin tez vakitte Rabbim yuzumuzu guldursuninş bu sefer yüzün gülerde canım bidaha bu sıkıntılara katlanmazsın
Tesekur ederim cevabin icin ayni hastanede yapildi tahlil inşallah ilki yanlistir....cnm amh artmaz azalır.. bende böyle bi ters rantı sonuç almıştım doktorum 0.54 asla 1.25 e yükselmez dedi.. farklı makinalarda bakılınca sorun olabiliyormuş..
sonra tekrar test yaptırdım 1.25 hatalıymış cnm ilk rakama göre orantılı düşük bi rakam çıktı..
10 folikul varsa ilk testin hatalıdır..
Ilaç falan bisey kullandin mi bu arada canim amh ve yumurta kaliyesi icin
hayırlı olsun canım inşşş bu son ve sonu bebişli bir tedavi olsun inşArkadaşlar ben de tedavime başladım :) dualarınızı esirgemeyin....
ben de ilk denememi arzu hanımla yaptım tuttu ama düştü dondurulmuşlar ise sağlıklı çözünmedi. ikinci denemem ankara memorial de oldu canım ne tuttu ne de dondurulmuş kaldı. şimdi bi iki ay ara verdim Turgut beyi düşünüyorum acıbademde.Orda 3. Denemem olacak canim ilk denemem tuttu ama kalbi durdu canim 2. Deneme tutmadi simdi 3. ye baslsyacam hayirlisiyla sendemi kayseridesin canim.
hayırlı olsun tedavi sürecin sonunda evladın göbişinde olsun...Arkadaşlar ben de tedavime başladım :) dualarınızı esirgemeyin....
Canım tilavet secdesi var..kuran ı kerimde geçen 14 ayet var tilavet secdesi olan...onları ayakta tek tek okuyup her okudugunun ardindan allahu ekber deyip secdeye yatıp subhanel rabbiyle ala diyosun 3 kez..secdeden kalkarkenden gufraneke rabbena ve ileykelmasir diyosun...bu şekilde 14 ayetin herbirini yapıyosun sonuncu secdende niyetini rabbime cani gonulden diliyosum..
hayırlı olsun tedavi sürecin sonunda evladın göbişinde olsun...
iim cnm aynı devam hayata sen nasılsın arada tedavi sıkıştırmışsın olsun bundan sonra ki günlerde güzel günlerin olsun....Cemremmmm nasılsınnn :)
iim cnm aynı devam hayata sen nasılsın arada tedavi sıkıştırmışsın olsun bundan sonra ki günlerde güzel günlerin olsun....
Insallah bu son olur hepimiz icin canimben de ilk denememi arzu hanımla yaptım tuttu ama düştü dondurulmuşlar ise sağlıklı çözünmedi. ikinci denemem ankara memorial de oldu canım ne tuttu ne de dondurulmuş kaldı. şimdi bi iki ay ara verdim Turgut beyi düşünüyorum acıbademde.
hayırlısı olsun canım inşallah pozitif haberlerle geliceksinKızlar benimde transferim oldu ve gün saymalara başladım sonunda.. Bu kadar hızlı geçen zaman şu an durdu sanki.. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Test günüm 17 nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?