2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Tesekur ederim cevabin icin ayni hastanede yapildi tahlil inşallah ilki yanlistir....

Orda 3. Denemem olacak canim ilk denemem tuttu ama kalbi durdu canim 2. Deneme tutmadi simdi 3. ye baslsyacam hayirlisiyla sendemi kayseridesin canim.
ben de ilk denememi arzu hanımla yaptım tuttu ama düştü dondurulmuşlar ise sağlıklı çözünmedi. ikinci denemem ankara memorial de oldu canım ne tuttu ne de dondurulmuş kaldı. şimdi bi iki ay ara verdim Turgut beyi düşünüyorum acıbademde.

Canım günaydınn:)
Bende bunun önce niyet edilerek yapıldığını okudum.. Dilerim rabbim dualarımızı kabul görür:)

Insallah bu son olur hepimiz icin canim

kızlar moralim çok bozuk hatta ağlamaktan heder oldum bugn tedavimin 11.günü adetin 12.günü cumartesiye kdar herşey normaldi yumoşlar olması gereken şekilde demişti doktorm ama bugun kü kontrolde hiç gelişme olmadgını cumartesıyle aynı oldugunu söyledi doktorum 1ml dahı ılerlememıs cumartesı gunuyle aynı boydaymıs ben anlamadım ığnemn dozajını artırmak yerıne puregon 225 vuruyordm 150ye dusurdu ve menagon basladı 150 puregon 1 menegn dedı persembe tekrar bakılıcak eğer cevap vermez halaa yerınde sayıyorsa TEDAVI IPTAL aldaslar hıc denk geldınızmı tüp bebekte böyle yerınde sayma olayına çok kötuyum lütfen bılgısı olan benle paylassn lutfen benm okadar iğne parasnı tekrar verecek durumum yok 2bın tl ıgne gıttı nerdeyse parayıa gectm psıkolojım cok bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…