kızlar moralim çok bozuk hatta ağlamaktan heder oldum bugn tedavimin 11.günü adetin 12.günü cumartesiye kdar herşey normaldi yumoşlar olması gereken şekilde demişti doktorm ama bugun kü kontrolde hiç gelişme olmadgını cumartesıyle aynı oldugunu söyledi doktorum 1ml dahı ılerlememıs cumartesı gunuyle aynı boydaymıs ben anlamadım ığnemn dozajını artırmak yerıne puregon 225 vuruyordm 150ye dusurdu ve menagon basladı 150 puregon 1 menegn dedı persembe tekrar bakılıcak eğer cevap vermez halaa yerınde sayıyorsa TEDAVI IPTAL aldaslar hıc denk geldınızmı tüp bebekte böyle yerınde sayma olayına çok kötuyum lütfen bılgısı olan benle paylassn lutfen benm okadar iğne parasnı tekrar verecek durumum yok 2bın tl ıgne gıttı nerdeyse parayıa gectm psıkolojım cok bozuldu
rede tedavi oldunuz hangi hastanekızlar moralim çok bozuk hatta ağlamaktan heder oldum bugn tedavimin 11.günü adetin 12.günü cumartesiye kdar herşey normaldi yumoşlar olması gereken şekilde demişti doktorm ama bugun kü kontrolde hiç gelişme olmadgını cumartesıyle aynı oldugunu söyledi doktorum 1ml dahı ılerlememıs cumartesı gunuyle aynı boydaymıs ben anlamadım ığnemn dozajını artırmak yerıne puregon 225 vuruyordm 150ye dusurdu ve menagon basladı 150 puregon 1 menegn dedı persembe tekrar bakılıcak eğer cevap vermez halaa yerınde sayıyorsa TEDAVI IPTAL aldaslar hıc denk geldınızmı tüp bebekte böyle yerınde sayma olayına çok kötuyum lütfen bılgısı olan benle paylassn lutfen benm okadar iğne parasnı tekrar verecek durumum yok 2bın tl ıgne gıttı nerdeyse parayıa gectm psıkolojım cok bozuldu
cumartesi baktıgında tabir yerindeyse asker gibi masallah cok guzel demıstı doktor sayı 5.6..7 dahı olabılır salı net sayı soylerım onden gıdene göre demıstı 10 dahı olabılır demıslerdı cok korkuyorm cnm cok suan dahı ısyerındeyım aglıyorm cok umutlanma dedı doktor ıgne degıstırdı bır umut ama neden dozaj düşürdü normalde yüksetmesi gerekirdi az cok bılıyorm artık tedavıyı cok kötuyum suan hıc duydunuzmu yumurtanın yerınde sayıp snradan arttgını bende malesef bır defa asılamadada aynısı oldu asılama ıptal olmustucanım dur üzme kendini allahtan ümit kesilmez
o iğneye cevap vermediğin için değiştirmiş bence inşallah perşembe ye düzelicek dua et canım
folikül sayın kaç peki
adana ankada tüp bebek merkezine
rede tedavi oldunuz hangi hastane
canım çok iyi bilmiyorum ama iki iğnenin içindeki etken maddeleri farklı olduğu için diğernin dozu daha düşük olabilir peki kaç ml olmuşlar bişi dedimicumartesi baktıgında tabir yerindeyse asker gibi masallah cok guzel demıstı doktor sayı 5.6..7 dahı olabılır salı net sayı soylerım onden gıdene göre demıstı 10 dahı olabılır demıslerdı cok korkuyorm cnm cok suan dahı ısyerındeyım aglıyorm cok umutlanma dedı doktor ıgne degıstırdı bır umut ama neden dozaj düşürdü normalde yüksetmesi gerekirdi az cok bılıyorm artık tedavıyı cok kötuyum suan hıc duydunuzmu yumurtanın yerınde sayıp snradan arttgını bende malesef bır defa asılamadada aynısı oldu asılama ıptal olmustu
yaa böyle olması için tedaviye cevap vermemiş olması lazımdı ama doktor baktığında iyi görünüyor demişsin doktorla görüşmedin mi ne diyoradana ankada tüp bebek merkezi
kafana takıldıysa ara sor bence dünyanın parası umudu bağlanıyor bi zahmet cevaplasınlarcumartesi baktıgında tabir yerindeyse asker gibi masallah cok guzel demıstı doktor sayı 5.6..7 dahı olabılır salı net sayı soylerım onden gıdene göre demıstı 10 dahı olabılır demıslerdı cok korkuyorm cnm cok suan dahı ısyerındeyım aglıyorm cok umutlanma dedı doktor ıgne degıstırdı bır umut ama neden dozaj düşürdü normalde yüksetmesi gerekirdi az cok bılıyorm artık tedavıyı cok kötuyum suan hıc duydunuzmu yumurtanın yerınde sayıp snradan arttgını bende malesef bır defa asılamadada aynısı oldu asılama ıptal olmustu
olabılır dıyor doktorum tedavıye vucudun cevap vermse bastan vermezdı dıyor ama tam ortasındada olabılır dıyor cok az kişide denk gelıyoruz ama olabılıyor nedenıde bellı degıl dedı acaba fsh a mı ıhtıyacı var dedı menagon yazdı ıste ama sen yınede ck umutlanma da dedıyaa böyle olması için tedaviye cevap vermemiş olması lazımdı ama doktor baktığında iyi görünüyor demişsin doktorla görüşmedin mi ne diyor
aradm tekrar cnm aradım bana dıyorkı doktor aa sız ılk tedavıde böyle hemen umutsuzluga kapılıcaksanız hıc baslamayın bu tedavıye dıyor olabılır dıyor gelecek ay denerız dıyor oyle rahatkı deme seklı adamların umrunda dahı degıl ben ılacları raporsuz aldıgm ıcın dunya para verdım ve devamlıda bska ıgne eklendı ve tedavı uzadı mılletın 12.gunde toplanırken benm daha 12 ml ve yerınde sayıyorkafana takıldıysa ara sor bence dünyanın parası umudu bağlanıyor bi zahmet cevaplasınlar
Benim tedavimde oldu iki gun arayla cagirdiklarinda hic gelisme olmadigini soylemisti doktorum bende cok uzulup aglamistim sadece digerlerinden bir iki gun fazla igne oldum ama o tedaviden 6 yum olustu 5 i dollendi 1 transfer yapildi 2 tane donduruldukızlar moralim çok bozuk hatta ağlamaktan heder oldum bugn tedavimin 11.günü adetin 12.günü cumartesiye kdar herşey normaldi yumoşlar olması gereken şekilde demişti doktorm ama bugun kü kontrolde hiç gelişme olmadgını cumartesıyle aynı oldugunu söyledi doktorum 1ml dahı ılerlememıs cumartesı gunuyle aynı boydaymıs ben anlamadım ığnemn dozajını artırmak yerıne puregon 225 vuruyordm 150ye dusurdu ve menagon basladı 150 puregon 1 menegn dedı persembe tekrar bakılıcak eğer cevap vermez halaa yerınde sayıyorsa TEDAVI IPTAL aldaslar hıc denk geldınızmı tüp bebekte böyle yerınde sayma olayına çok kötuyum lütfen bılgısı olan benle paylassn lutfen benm okadar iğne parasnı tekrar verecek durumum yok 2bın tl ıgne gıttı nerdeyse parayıa gectm psıkolojım cok bozuldu
cnm cıddımısın senınkı kac mlde bekled ve sonradan gelıstımı ay bana umut oldun canımsın ben fazla ıgne olmaktan korkmuyormda benm kı cumartesıden bugune artmamıs yanı 3 gundur aynı doktorun dzajını artırmısmıydı benmkı puregon 225 devam edıyordu bugun puregonu 150ye dusurdu menegon basladı sende nasıl olduBenim tedavimde oldu iki gun arayla cagirdiklarinda hic gelisme olmadigini soylemisti doktorum bende cok uzulup aglamistim sadece digerlerinden bir iki gun fazla igne oldum ama o tedaviden 6 yum olustu 5 i dollendi 1 transfer yapildi 2 tane donduruldu
Hayir benim arttirmadi 12 idi 12 kalmislardi hepsi ayni doz gonalf devam ettim o 2 gun incir falan yedim iyi beslendim bilmiyorum belki faydasi olmustur ama sonraki gidisimde 14-15 olmuslardi sonrada normal devam etti işte.insallah seninki de devam edercnm cıddımısın senınkı kac mlde bekled ve sonradan gelıstımı ay bana umut oldun canımsın ben fazla ıgne olmaktan korkmuyormda benm kı cumartesıden bugune artmamıs yanı 3 gundur aynı doktorun dzajını artırmısmıydı benmkı puregon 225 devam edıyordu bugun puregonu 150ye dusurdu menegon basladı sende nasıl oldu
aynen cnm bende şuan incir yiyorm zaten cumartesıye kadar ıncır yedım hafta snu bıttı ıncırım 2 gundur yemıyordumHayir benim arttirmadi 12 idi 12 kalmislardi hepsi ayni doz gonalf devam ettim o 2 gun incir falan yedim iyi beslendim bilmiyorum belki faydasi olmustur ama sonraki gidisimde 14-15 olmuslardi sonrada normal devam etti işte.insallah seninki de devam eder
Senin stres yapman daha kotu etkiler onlari emin ol
Nerde başladın tedaviye canım hayırlı olsun inşallah Rabbim gönlündekini versinArkadaşlar ben de tedavime başladım :) dualarınızı esirgemeyin....
Günler su gibi aksin ve hamile olduğunu duyalim:)
hayırlısı olsun canım inşallah pozitif haberlerle geliceksin
canım canını sıkma bekle son konturolüne kadar sabret benimde 2. tüp bebek denememdi ve ilkine göre benim yumurtalarımda geç cevap verdi herkesinki bakıyordu 7 yada 8 . gün toplanıyor benim 14. gün neredeyse toplandı kullandığım ilaçları bir saydım kendim şoka girdim 6 kutu puregon 9 kutu orgalutran 1 kutu menopur (içinde 5 filokon iğne var ) en son çatlatma transfer sonrası birdaha çatlatma iğnesi derken bir baktımki 21 adet iğne yapmışım kendime sabret inşallah son gittiğin konturolünde boyutları istenilen şekilde olucak rabbim büyük sınavımız da büyük :)kızlar moralim çok bozuk hatta ağlamaktan heder oldum bugn tedavimin 11.günü adetin 12.günü cumartesiye kdar herşey normaldi yumoşlar olması gereken şekilde demişti doktorm ama bugun kü kontrolde hiç gelişme olmadgını cumartesıyle aynı oldugunu söyledi doktorum 1ml dahı ılerlememıs cumartesı gunuyle aynı boydaymıs ben anlamadım ığnemn dozajını artırmak yerıne puregon 225 vuruyordm 150ye dusurdu ve menagon basladı 150 puregon 1 menegn dedı persembe tekrar bakılıcak eğer cevap vermez halaa yerınde sayıyorsa TEDAVI IPTAL aldaslar hıc denk geldınızmı tüp bebekte böyle yerınde sayma olayına çok kötuyum lütfen bılgısı olan benle paylassn lutfen benm okadar iğne parasnı tekrar verecek durumum yok 2bın tl ıgne gıttı nerdeyse parayıa gectm psıkolojım cok bozuldu
cnm senınde yerınde saydımı yumurtaların? yavas ılerleme ayrı yerınde sayma ayrı canm bende suana kadar 3 kutu 900luk puregon 2 kutu orgalutran 1 kutu menagor almıs oldm canm sanadamı menagorla puregonu bırlıkte devam ettıler bana bugun yazdı bugun baslıcem fayda ettımı?canım canını sıkma bekle son konturolüne kadar sabret benimde 2. tüp bebek denememdi ve ilkine göre benim yumurtalarımda geç cevap verdi herkesinki bakıyordu 7 yada 8 . gün toplanıyor benim 14. gün neredeyse toplandı kullandığım ilaçları bir saydım kendim şoka girdim 6 kutu puregon 9 kutu orgalutran 1 kutu menopur (içinde 5 filokon iğne var ) en son çatlatma transfer sonrası birdaha çatlatma iğnesi derken bir baktımki 21 adet iğne yapmışım kendime sabret inşallah son gittiğin konturolünde boyutları istenilen şekilde olucak rabbim büyük sınavımız da büyük :)
inşallah cnm inşallah dıkkatımı cektı sende benmle aynı ıgnelerı kullanıyorsun bende puregon + orgalutran devam edıyordm bugun doktorm yumurta ılerlemedıg ıcın menagon yazdı puregon 225 i 150ye dusurdu 1 puregon 150 + menagon vurdur kalcadan dedı sendedemı menagonu sonradan kullandırttılar acaba menagon fayda edıyormu ınsallah bendme senın gıbı gelısır cnm allah razı olsn guzel dıleklerın ıcın teşekkur edermcanım canını sıkma bekle son konturolüne kadar sabret benimde 2. tüp bebek denememdi ve ilkine göre benim yumurtalarımda geç cevap verdi herkesinki bakıyordu 7 yada 8 . gün toplanıyor benim 14. gün neredeyse toplandı kullandığım ilaçları bir saydım kendim şoka girdim 6 kutu puregon 9 kutu orgalutran 1 kutu menopur (içinde 5 filokon iğne var ) en son çatlatma transfer sonrası birdaha çatlatma iğnesi derken bir baktımki 21 adet iğne yapmışım kendime sabret inşallah son gittiğin konturolünde boyutları istenilen şekilde olucak rabbim büyük sınavımız da büyük :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?