2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

evet canım benimde gelişme tam göremedikleri için yaklaşık 3 yada 4 gün yerinde saydı 15 günün 13 günü her günü hastanedeydim o kadar çok sıkılmış o kadar çok bunalmıştım ki her kontrol çıkışı ağlıyordum hemşirelere diyordum gelişme olmuyorsa neden tedaviyi bırakmıyorlar onlarında bir bildiği vardır diyordu hemşireler seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam bana son 4 gün kala toplama işlemine başlamışlardı menopuru onu kullandıktan sonra yumurtaları tam görebilmişlerdi dediğim gibi canını sıkma sabret bol bol dua et :)

ohh içime su serptin sende canm benm cok sağol allah razı olsn yanı 3 dört gun yerınde sayabılıyor? allahım cok sukurler olsn menagon kullanınca artı dımı cnm senınde? bı yandanda puregon kullandınmı cnm benm dokto puregon ve menagın bırlıkte dedı

aynen canım hepsini kullandım sen gönlünü ferah tut bir dahaki konturolün ne zaman

Süreç zaten zor, tedavi işte herşey olabiliyor..
inşallah herşey yolunda gider, iğnelerde şifa olsun yumurtalarda büyüsün kan can olsun...Allah yüzünüze baksın...

canını sıkma inşallah yumurtaların iyi cevap verecek.. tedavine başlarken fsh ın kaçtı cnm baktımı doktorun..

aynen canım hepsini kullandım sen gönlünü ferah tut bir dahaki konturolün ne zaman
perşembe günü cnm cumartesi gittim bugun salı gunu gıttm persembeye bellı olur dedı doktorm 41 yasın okutuyorm persembe duası toplanacak ama yetısmez sanırım benım kontrol saat9da duam ancak 11 de toplanır arkadasımı arayıp erkene alın duayıda dıyemıyorm sağolsn allah razı olsn benm ıcın 41 yasın okutuyor allahım kabul eder ınsallah

Süreç zaten zor, tedavi işte herşey olabiliyor..
inşallah herşey yolunda gider, iğnelerde şifa olsun yumurtalarda büyüsün kan can olsun...Allah yüzünüze baksın...
doktorm umutlanma dedı cnm malesef bende ısterdm moralımı bozmamak ama doktorm cok ümitlenme dedi amın canm allah razı olsn ınsallah bı mucıze olur ınanın ılceden ıl merkeze gıttm bır durup dıer gune her ıkı gune bır ızın aldm ısyerınden bır daha denesem bırdaha aynı ızınlerı aLAMAMda bu benı cok korkutuyor zaten uzun sure parada olmaz ya cok kötuyum anlatamam her an aglıyorm

geçmiş olsun cnm.. tedavine başlarken fsh ın kaçtı cnm baktımı doktorun..
bakıldı cnm normaldı ama kac hatırlamıyorm sadece kan verdım bakıldı ona göre baslanıldı cumartesıye kadar hersey normaldı hatta doktorm hersey cok guzel demıstı ne olduysa cumartesıden sonra oldu malesef

iyi ozaman fsh normalse yumoşların Allahın izniyle gelişir cnm sıkma canını..

canımcım dr.la umut vermekten özellikle kaçınıyor.yani burdaki çoğu kadında zaman zaman anlatıyor aslında.sen elinden geleni yapıp çabalıyorsun gerisi Rabbim e kalmış.inşallah hakkında en hayırlısı neyse o olsun.ama lütfen ağlama sakin olmaya çalış,Allah korusun hasta olursun bu kadar üzülmeye.Allah a sığın,dua edelim çokça.
o izin işini hiç sorma maddi yönünü saymıyorum bile.

hiç onada takılma canım niyet önemli rabbim herşeyi görüyor allahım şimdeden kabul etsin perşembeyede çokkkkk güzel haberlerle gel inşallah

ÜZME CANINI HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR BİZ BİLEMEYİZ İNŞALLAH PERŞEMBEYE KADAR GELİŞME GÖSTERİR

sağol cnm allah razı olsun benm moral çöktü bitti 3gundur yerınde sayması anormalmıs bir gun 2 gun olsa nysede cumartesıden salıya anormalmıs birkaç doktor aradm sordm hepsi de duran yumurta tekrar ılerlemez dedı bunlar merkezdekı doktorlar degıl dıer zaman gıttıgım ozel hastane doktorları burda ılerleyen arkdaslar olmus ama onlarn sanırm 3 gun durmadı 1 gun falan durmustur bılemıyorm işyerınden bu 10gunde en az 5 gun yarım gun ızın aldm tekrar alamam zor maddı yonunu saymıyorm bende 2bın tl gectı sımdıden ılaclar

ÜZME CANINI HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR BİZ BİLEMEYİZ İNŞALLAH PERŞEMBEYE KADAR GELİŞME GÖSTERİR
inşallah cnm ama hıc sanmıyorm cymartesıde ıle salı aynı ml de hıc artmamıs durmus yanı benmde kaderm bu herseym boylekı ınanın psıkolojım kalmadı esımı ben zor ıkna etmıstm ve ısyerınden devamnlı ızın aldm aynı sureclerı bırdaha ne yasayabılırım nede hazır olurum maddı manevı benm bebek hayalım böylelıkle suya düştü rüya gibiydi her gece ruya göruyordm ama kısmet degılmıs ıste umudum bıttı kendımı kandıramam cok hayal kırıklıgı yasadıgm ıcın alıskınım ben ama guzel dıleklernız ıcın allah razı olsn hepınızden

hiç onada takılma canım niyet önemli rabbim herşeyi görüyor allahım şimdeden kabul etsin perşembeyede çokkkkk güzel haberlerle gel inşallah
amin cnm alah razı olsn bu arada cumartesu gunu ıgnemı 1 saat gec vurmustm acaba ondanmı böyle olduk uyumus kalmıstım her aksam saat 7de vuruyorken cumartes gunu 8bucuk gıbı vurmustum acaba bundanmı oldu dıyorm

sakın ümitsizliğe kapılma Allahtan herşey ondan ümidini kesme imtihandayız takdir onun

bu tedavi süreçleri mucizelerle dolu
herkesin yaşadıkları benzemekle beraber inşallah senin yumurtalarda bir duraklama sürecinden geçiyorlardır ve diğer kontrolde büyümeye devam ederler.bekleyip hayırlısını umalım,inşallah güzel haberler verirsin.

amin cnm alah razı olsn bu arada cumartesu gunu ıgnemı 1 saat gec vurmustm acaba ondanmı böyle olduk uyumus kalmıstım her aksam saat 7de vuruyorken cumartes gunu 8bucuk gıbı vurmustum acaba bundanmı oldu dıyorm
yokkk canım hiç farketmez ben kontorole gittiğimde bazen saatim geçiyordu o 1 yada 1.5 saatlik dilim hiç önemli değil demişlerdi :)

sakın ümitsizliğe kapılma Allahtan herşey ondan ümidini kesme imtihandayız takdir onun
allahım kimseyı ümitsiz çaresiz bırakmasn ama inanın elimde değil şu durumda normal süreçe gecmem cok zor hıcbırsey olmamıs gıbı nasıl davranabılırım bılmıyormkı özelıkle doktorm tedavı ıptal olabılır oersembe gunu dedıgınde hastanede o an düşücektım nerdeyse ısyerınden ızın almalarım gıt geller ılac parası muayne parası dur bakalım daha kac tl alacaklar tedavı ıptal olunca herseyı dusunuyorm keske cok param olsa uzulmezdım bu ay olmadı dıer aya derdım ama oyle bı sansımda yok denılıcek kadar az

Herkese merhaba
3 hafta önce FSH değerimin 14,5 AMH değerimin de 0.4 olduğunu öğrendim. 34 yaşındayım ve doktorum hemen tüp bebek tedavisi olmamı söyledi. Bir kaç gün iki gözüm iki çeşme ağladım hayata küstüm forum makale site ne bulduysam okudum, tanıdık bir aktara(ankarada istanbul baharat) gittim sağolsun verdiği moralle biraz toparlandım. Verdiği macun ve çayı içtim daha pozitifim. Hemen tüp bebek tedavisi diye hastane (Zekai Tahir Burak) hangi tahlil tetkik dediyse hepsini yaptırdım. Adetin 2. günü tedaviye başlıyoruz dediler. TSH değerim 4 çıktı çok yüksek değil tedaviyi etkilemez dediler onun için de bir ilaç verdiler bakalım.

Ne kadar psikoloji çok önemli deseler de gene kafam bu meseleyle çok meşgul ve kafamda onlarca soru işareti.

FSH sorunu ile başa çıkmış arkadaşların yardımını istiyorum, bu tüp bebek tedavisi nasıl bir şey, internette yazıldığı gibi gerçekten hemen adetin 2. günü başlayıp o ay tüp bebek yapılıyor mu, başlangıçta nelere dikkat etmem lazım, tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…