2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

inşallah cnm inşalah ama ben bırkac doktora sordm durumumu hepsıde duran yumurta tekrar gelısmez dedı dıer aya dedı tamamı bırıde gelısebılı uzulme demedı hepsı neden uzuluyon boyle tup bebek tedavısı olmaz rahat ol kımse anlamıyo param varmı yokmu dıer aya gelebılırmıyım doktorların umrunda dahı degıl malefes

doktorlar ne yazık ki böyle
çok ama çok zor olduğunu biliyorum ama kendini yıpratma elinden geleni yaptığınıda biliyorum eğer gelişmeyecek olsa doktor bence bir iğne daha vermezdi diye düşünmek istiyorum.doktorunda aynı şekilde elinden geleni yapıyordur umarım.
inşallah iyi olur inşallah

kızlar merhaba,
hıcte ıyı haberlerle gelmedım ama rabbım ınsallah ıyıye cıkarır.. Esımın spermlerınde sorun yokken ılerı hızlı sıfıra kurgere gore morfolojı 1 e dusmus esım dısardan beslenmeyı cok sever sanırım onunda etkısı oldu benımde prolaktın yuksek cıktı ve bu nedenle yumurtalar daha sımdıden (Adetın 3. gunundeyım)kıstlesmeye baslamıs bu ay dostonex ve mevcut ılaclarıma devam edecegız onelm ıcın esım ve bana genetık testı verıldi. Mayıs ayında allahtan bırsey olmazsa devam edeceğiz .. İnsallah rabbım zorumuzu kolaylastırır.. vardır herseyde bır hayır deyıp yolumuza devam ediyoruz Allahım hepmize hayırlı saglıklı evlatlar versın

inşallah cnm inşallah hepiniz dualarınzda benıe unutmayın bende ınanın burda her okudugum hıkayeye ayrı uzuluyorm her guzel habere ayrı sevınıyorm bura bambaska ınsan aynen yasıyor burdakı yuzunu gormedıgın ınsanların derdı derdın oluyo mutlulugu mutluluun hepinizden allah razı olsn

Demek yalnız degılmısım arkadasım sanki beynim eskimi anlattın o kadar müsade verdım kı .... Çok kolay zannettı o da başta bana kızardı abartıyorsun zaman bırak Hayırlısı dıye yaw bebek yapmak ıcın uğraşma sonra Hayırlısı zamanı degılmıs de akılı basına yenı geldı de yas geçti

Slm kızlar, moralim çok bozuk lütfen birileri bna cevap yazsın.. Bugün adetimin 3. günüydü hormon tahlili yaptırmaya doktora gittim.. Doktora 1 yıldır evliyim ama korunmasız 4 aydır ilişki oldu tahlil yapar msnz çocuğum olur mu acaba dedim. Sağolsun tahlilleri başlattı. Benim bütün sonuçlarım normal çıktı hatta doktor mükemmel dedi stres yapıyosundur o kadar üstüne düşme dedi. Eşime de sperm testi yaptırdı malesef sonuçlar çok ii değil dedi doktor 18 milyon çıktı. Sanki bizi korkutmamak için çok fazla düşük demedi. Ama anladım bence sonuç ii diil 30 ila 120 milyon arası olması gerekiyomuş normalde.. Eşim çok kötü oldu O üzülmesin die ben teselli etmeye çalştm şuan cıktı evden bi saatir Ağlıyorum bende kızlar ne olur bilenbirisi yazsın çocuğumuz olmaz mı bizim??

canııımmm üzülme vardır bunda da bir hayır...zamanını vaktini Rabbim biliyor....iyi ki erkenden farkedildi.eşin beslenmesine dikkat eder biraz da vitamin v.s. takviye yapar.sigara içip içmediğini bilmiyorum,içiyorsa bıraksın mutlaka...
prolaktin hemen düşer dostinex ile hiç kafanı takma...inşallah iyi olacak herşey...

Yalniz sen bu sekilde daha fazla zarar veriyosun kendine
Boyle yapacagina dua et moralini yuksek tut
Nihayetinde hersey olacagina varacak oyle dusun.
Evet iki gun arayla yerinde saymisti benim yumlar ama sonra devam ettiler
Bence kendini topla boyle yapma dua et ilaclarini duzenli kullan ve umutlu ol

Tabii ki olur
1 tane canli sperm lazim sana hamile kalmak icin.Sadece belki normal yolla biraz zaman alabilir.Belki esinin ilac kullanmasi gerekebilir normal yolla deneyecekseniz
Diger yollarla zaten olur

Canlarım napıyosunuz takip edemiyorum pek kendi koşuşturmamdan bende kontrolden geldim herşey çok güzel ilerliyo şimdilik Allaha şükürler olsun perşembe tekrar kontrol umarım bu defa bebeğimi kucağıma alabilirim

Canim Allah hayirlisini nasio etsin hakkinda
İnsallah hersey yolunda gider ve sonucunda bebegini saglikla kucagina alirsin

canım bu konuda çok bilgili değilim fakat sana şunu söyleyebilirim sayı hiçte kötü değil yeterki şekil ve hızında da sorun yoksa çünkü kendi arkadaşımdan biliyorum eşinin 5milyondu ilk bebeği aşılama oldu 6 yıl aradan sonra 2. yi tekrar aşılama düşünürlerken kendiliğinden hamile kaldı bence senin ve eşinin tahillerini morfoloji açısından değerlendirecek bir doktor görsün bence .

HERşeyden önce bir sakin olmalısın elbette kolay değil bu yaşadığın maddi ve menevi olarak ama daha hiç bir şey belli değil sen dr söylediği şekilde ilaçalrını kulanmaya ve dua etmeye devam edeceksin inşş ALLAH yardımcın olacak her şey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…