İnsallah pozitif haberlerinide burdan okucaz cnmKizlar bebislerimialdim evde yatiyorum suan test tarihim 17 nisan dua edermisiniz bana guzel sonuc vermek nasip olsun rabbim tamamina erdirsin ammmin
Canım mide bulantısı dilemiyorum hiç birinize sorunsuz keyifli hamilelikleriniz olsun inşallahGulerek git o mide bulantilari hepimizin basina insallah
Kuzum senden de güzel haberler alırız inşallahberaber beklicez canım test tarihimiz aynı gün
İnsallah cnm insallahCanım mide bulantısı dilemiyorum hiç birinize sorunsuz keyifli hamilelikleriniz olsun inşallah
Amin canim cok saol insallah arkandan geliriz pozitifff haberlerle rabbim cumlemize anneligi nasip etsin ammminNe güzel bir haber bu.kendi transfer günüm geldi aklıma.inşallah pozitif haberini alırız canım.
Kuzum senden de güzel haberler alırız inşallah
Ay cok sevindim rabbim pozitif almayi nasip etsin tamamina erdirsin bizleri aminberaber beklicez canım test tarihimiz aynı gün
Gönülden içten kocaman bir aminAmin canim cok saol insallah arkandan geliriz pozitifff haberlerle rabbim cumlemize anneligi nasip etsin ammmin
Ammmmmin canim insallahhayırlı olsun inşşhaberlerini alırız
Mide bulantınız gebe ol canım öyle dua et.Amin inşallahh canım bende mide bulantılarıyla mağdur olmak istiyoruuumm
Amin canim aminİnsallah pozitif haberlerinide burdan okucaz cnm
Hayirli olsun bulantilarin :)Ana sözü dinlemiyorlar zamane çocukları işte asiler.o kadar tembih ettim mide bulandırmak yok diye
Allah tamamına erdirsin inşallahKizlar bebislerimialdim evde yatiyorum suan test tarihim 17 nisan dua edermisiniz bana guzel sonuc vermek nasip olsun rabbim tamamina erdirsin ammmin
inşallah katlı değerlerinizi okuruz buradan gün aşırıAmin inşallahh canım bende mide bulantılarıyla mağdur olmak istiyoruuumm
inşallah katlı değerlerinizi okuruz buradan gün aşırı
Kizlar bebislerimialdim evde yatiyorum suan test tarihim 17 nisan dua edermisiniz bana guzel sonuc vermek nasip olsun rabbim tamamina erdirsin ammmin
Canim inşallah herşey gönlüne göre olsun. Adaçayı içmeni tavsiye ederim canim günde 2 bardak falan. Yumurtaları büyutmeye yarıyorcumartesi baktıgında tabir yerindeyse asker gibi masallah cok guzel demıstı doktor sayı 5.6..7 dahı olabılır salı net sayı soylerım onden gıdene göre demıstı 10 dahı olabılır demıslerdı cok korkuyorm cnm cok suan dahı ısyerındeyım aglıyorm cok umutlanma dedı doktor ıgne degıstırdı bır umut ama neden dozaj düşürdü normalde yüksetmesi gerekirdi az cok bılıyorm artık tedavıyı cok kötuyum suan hıc duydunuzmu yumurtanın yerınde sayıp snradan arttgını bende malesef bır defa asılamadada aynısı oldu asılama ıptal olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?