2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Amin canim canim cok saol tekrar bakti bugun 9.5 olmus iyi dedi rahim cizgiside iyi dedi suan iyiyim insallah 9 ay boyunca surer hamilelik rabbim tamamina erdirsin

Ana sözü dinlemiyorlar zamane çocukları işte asiler.o kadar tembih ettim mide bulandırmak yok diye
olsun canım mide bulantıları :) varlıklarını hissettiriyor kuzular annesiiii :) ben hep bulansın istiyordum bulandıkça oğlum iyi benimle diye düşünüyordum :) böyle de piskopatça idi işte :)

Amin canim canim cok saol tekrar bakti bugun 9.5 olmus iyi dedi rahim cizgiside iyi dedi suan iyiyim insallah 9 ay boyunca surer hamilelik rabbim tamamina erdirsin
canım sıkı sıkı tututnsun kuzularınnn :) 17sinde güzel haberlerini alırız inşallahhhh :)

Arkadaşlar bende perşembe günü için tüp bebek merkezinden randevu aldım ve artık tedaviye başlıcaz ve beni neler bekleyeceğini bilmiyorum bu süreç kolay mı ağrılımı sizler ne yaptınız?

Yok canim sigara kullanmiyor sukur ama dengeli beslenmiyor malesef oda simdi anladi keciboynuzu pekmezi ve bol bol cerez meyve :)

Amin allah razi olsun insallah bende mujdeli haber verebilirim hepinizi cok seviyorum destekleriniz dualariniz icinde allah razi olsun rabbim gonlunuzdeki muradinizi versin

Hiç moralinizi bozmayın canım 18 milyon U bırak 2-4 tane sperm ile bile hamile kalanlar var .. Bizimde 27 milyon çıkmıştı normal deniliyordu hep sperm sayısı hiç problem olmadı ...morfoloji önemli daha çok ... Hareketlilik sayıları bu de sadece sayı değil canım .. Düşün sadece bir yumurta ve bir spermden oluşuyor bu bebeler:) Sıkma canını moralini yüksek tut belki şuanda bu zor ama güçlü olmanız lazım ikinizinde..

Sağol canm benim.. Işte ilk gün şoku gözlerim yanıyo ağlamaktan. Eşim üzülmesin die onun yanındayken belli etmemeye çalşıyorm; ama çok zor. Belki daha zor günler bekliyor bizi. Yapacak bişy yok imtihanımz buymuş bizimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…