- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
Amin canim canim cok saol tekrar bakti bugun 9.5 olmus iyi dedi rahim cizgiside iyi dedi suan iyiyim insallah 9 ay boyunca surer hamilelik rabbim tamamina erdirsinTebrikler... Aksi ispatlanana kadar dediğimiz, bugün başlayan hamilelik günlerin 9 ay sürsün inşallah...
Dilerim endometrium için endişelerin yok olmuştur. İstediğin gibi ilerlemiştir.
Tedaviye gün sayan, tedavisi süren, transferinin tasdik sonucunu bekleyen herkese de müjdeli haberler diliyorum
canım çok güzel maşallahhhh :) hayırlı olsun :) değerinnnnn kat kat artsın canımmmm inşallahhhhh :)Merhaba kizlar
9. Gun sonucum 70 cikti :)
2 adet dondurulmus 3. Gun embriyosu yerlestirilmisti
Aminnn arkadasim cok saol rabbim nasip ederse veririm insallahAllah tamamına erdirsin inşallah
pozitif pozitif haberler ver bize :)
olsun canım mide bulantıları :) varlıklarını hissettiriyor kuzular annesiiii :) ben hep bulansın istiyordum bulandıkça oğlum iyi benimle diye düşünüyordum :) böyle de piskopatça idi işte :)Ana sözü dinlemiyorlar zamane çocukları işte asiler.o kadar tembih ettim mide bulandırmak yok diye
canım sıkı sıkı tututnsun kuzularınnn :) 17sinde güzel haberlerini alırız inşallahhhh :)Amin canim canim cok saol tekrar bakti bugun 9.5 olmus iyi dedi rahim cizgiside iyi dedi suan iyiyim insallah 9 ay boyunca surer hamilelik rabbim tamamina erdirsin
Cok tesekkur ederimcanım çok güzel maşallahhhh :) hayırlı olsun :) değerinnnnn kat kat artsın canımmmm inşallahhhhh :)
Yok canim sigara kullanmiyor sukur ama dengeli beslenmiyor malesef oda simdi anladi keciboynuzu pekmezi ve bol bol cerez meyve :)canııımmm üzülme vardır bunda da bir hayır...zamanını vaktini Rabbim biliyor....iyi ki erkenden farkedildi.eşin beslenmesine dikkat eder biraz da vitamin v.s. takviye yapar.sigara içip içmediğini bilmiyorum,içiyorsa bıraksın mutlaka...
prolaktin hemen düşer dostinex ile hiç kafanı takma...inşallah iyi olacak herşey...
Amin allah razi olsun insallah bende mujdeli haber verebilirim hepinizi cok seviyorum destekleriniz dualariniz icinde allah razi olsun rabbim gonlunuzdeki muradinizi versinolsun canım mide bulantıları :) varlıklarını hissettiriyor kuzular annesiiii :) ben hep bulansın istiyordum bulandıkça oğlum iyi benimle diye düşünüyordum :) böyle de piskopatça idi işte :)
canım sıkı sıkı tututnsun kuzularınnn :) 17sinde güzel haberlerini alırız inşallahhhh :)
kızlar pazartesi hıstereskopi olacam çok korkuormmmAmin allah razi olsun insallah bende mujdeli haber verebilirim hepinizi cok seviyorum destekleriniz dualariniz icinde allah razi olsun rabbim gonlunuzdeki muradinizi versin
Slm kızlar, moralim çok bozuk lütfen birileri bna cevap yazsın.. Bugün adetimin 3. günüydü hormon tahlili yaptırmaya doktora gittim.. Doktora 1 yıldır evliyim ama korunmasız 4 aydır ilişki oldu tahlil yapar msnz çocuğum olur mu acaba dedim. Sağolsun tahlilleri başlattı. Benim bütün sonuçlarım normal çıktı hatta doktor mükemmel dedi stres yapıyosundur o kadar üstüne düşme dedi. Eşime de sperm testi yaptırdı malesef sonuçlar çok ii değil dedi doktor 18 milyon çıktı. Sanki bizi korkutmamak için çok fazla düşük demedi. Ama anladım bence sonuç ii diil 30 ila 120 milyon arası olması gerekiyomuş normalde.. Eşim çok kötü oldu O üzülmesin die ben teselli etmeye çalştm şuan cıktı evden bi saatir Ağlıyorum bende kızlar ne olur bilenbirisi yazsın çocuğumuz olmaz mı bizim??
Güle güle git canım evineKızçelerim evime dönüyorum.2 gündür mide bulantılarım başladı mağdurum
Ewet canım büyük bi ihtimal olucaktırkışlar bişey sorucam transferden sonra kullanılan ilaç ve iğneler var mı benım transfer sonra muhtemelen ramaza denk gelicek bu yüzden merak ettim
slm canım osman develioğluna gidecektin gittin miAmin inşallahh canım bende mide bulantılarıyla mağdur olmak istiyoruuumm
Sağol canm benim.. Işte ilk gün şoku gözlerim yanıyo ağlamaktan. Eşim üzülmesin die onun yanındayken belli etmemeye çalşıyorm; ama çok zor. Belki daha zor günler bekliyor bizi. Yapacak bişy yok imtihanımz buymuş bizimdeHiç moralinizi bozmayın canım 18 milyon U bırak 2-4 tane sperm ile bile hamile kalanlar var .. Bizimde 27 milyon çıkmıştı normal deniliyordu hep sperm sayısı hiç problem olmadı ...morfoloji önemli daha çok ... Hareketlilik sayıları bu de sadece sayı değil canım .. Düşün sadece bir yumurta ve bir spermden oluşuyor bu bebeler:) Sıkma canını moralini yüksek tut belki şuanda bu zor ama güçlü olmanız lazım ikinizinde..
slm canım osman develioğluna gidecektin gittin mi
Korkma canim ben olmustum uyuyup uyaniyosun hicbirsey duymuyosun cok basit birsey rabbim yardimcin olsun seninde bizlerindekızlar pazartesi hıstereskopi olacam çok korkuormmm(8
amin cnm cümlemizeKorkma canim ben olmustum uyuyup uyaniyosun hicbirsey duymuyosun cok basit birsey rabbim yardimcin olsun seninde bizlerinde
Bi soru da benden.sonra hemen ayağa kalkabiliyo musun?Korkma canim ben olmustum uyuyup uyaniyosun hicbirsey duymuyosun cok basit birsey rabbim yardimcin olsun seninde bizlerinde
İnşallah canım hepimiz için öle olsun.........hayırlı olsun canım inşşş bu son ve sonu bebişli bir tedavi olsun inş
Evet canım hiç korkma.. uyandıgın da ağrı hiç bir şey hissetmiyorsun bile..amin cnm cümlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?