profılıne bayıldım bı bana yollasana:)))Evet canım hiç korkma.. uyandıgın da ağrı hiç bir şey hissetmiyorsun bile..
Aminnnn canım inşallah :) bütün istiyenlerin bebişeri göbüşlerin de osun :)hayırlı olsun tedavi sürecin sonunda evladın göbişinde olsun...
Evet canim ben sabah oldum aksam cikardi doktor buyutulucek birsey yok insallah kolay gecerBi soru da benden.sonra hemen ayağa kalkabiliyo musun?
mrb canım bende düşünüyorum histereskopi inş kolay atlatırsın olduktan sonra benide bilgilendirirmisin acabakızlar pazartesi hıstereskopi olacam çok korkuormmm(8
timam bacısı:)))mrb canım bende düşünüyorum histereskopi inş kolay atlatırsın olduktan sonra benide bilgilendirirmisin acaba
1250 ıstedi doktrhistereskopi yaptıranlar kaç milyar ödediler acaba yazabilirlermi
bu işler gerçektende çok maliyetli canım1250 ıstedi doktr
ben ilk tüp bebek denemesınde düşük yaptm..doktorda ıncelıcem dedı eğer bı sıkıntın warsa mudahale edecem dedı pazartesı olcambu işler gerçektende çok maliyetli canım
sen kendinmi istedin dr mu karar verdi canım
anladım canım inş bu gördüğün son tedavi olurben ilk tüp bebek denemesınde düşük yaptm..doktorda ıncelıcem dedı eğer bı sıkıntın warsa mudahale edecem dedı pazartesı olcam
artk kafayı yıcemmmmm.....bu son olsunanladım canım inş bu gördüğün son tedavi olur
allah razı olsun. pekı mesela bunların bellı bı saatı oluyor mu oruç açtıktan sonra kullanabılırım dıye düşünüyorumda kaç saat arayla kullanılıyorEwet canım büyük bi ihtimal olucaktır
Ana sözü dinlemiyorlar zamane çocukları işte asiler.o kadar tembih ettim mide bulandırmak yok diye
Günaydın kızlar...
Günaydın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?