2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Sağol canm desteğin için. Daha iyi doktorlara gideriz inşaallah herşeyin bi çaresi vardır..

yeter sende adanadaymısın sanırım listede gördum 4.tedavın hangı klınıklerde oldu ben turan çetin ile ankada arasında kaldım ankadada devam ettm ama memnun degılımmmmm sanırm yanlıs ılac tedavısı uygulandıgından yumurta gelısımım yarım kaldı

Canım ne güzel yazmışsın.. Dün ilkkez öğrendim ve malesef hâlâ olayın şokundaym inşallah zamanla atlatırız bizde canm
canm sızın sperm 18 mıl az bı rakam degılkı 1mılyon olanlar var ve evlat sahıbı olanlar .benmde esımın spermınde sorun yok bende yumua gelısmıyor tup bebek tedavısıne basladm yıne gelısmedı sperm var yumurta yok bu daha kötu ınan yumurtan gelısıyorsa yıne şansın var benm yumurta gelısmeyınce sperm olsa da ıse yaramıyor . . .daha oncede 3 defa asılamya nıyet ettm 3.de bır tane yumurtam tek gelıstı oda olmadı sımdı tup bebek yıne gelısmıyor belkı kac defa denıcem allah bılır bu yuzden halıne sukret oyle cözülmicek aglayacagın bşr sorunun yok bence bak burda neler var btrın beterlerı var bence suan uzulucegn aglayacagn bır durumun yok benm tedavım ıptal olma asamasında yarın bellı olucak ben aglıyorm cunku YUMURTA olmazsa cocuk olma ıhtımalım yok ama senın 18mıl sperm az degılkı 5mılyondan altı krıtık dıye bılıyorm

Cnm bende adanada turan beyde oldum.bugun de 9.gunum

Cnm bende adanada turan beyde oldum.bugun de 9.gunum
ben ankadaya gıttm cok pısmanım keske turan cetınde devam etseydım apdullah beyle şuan bn tedavı asamasındayım tedavım yuzde 90 iptal olacak yarın bellı olucak cumartesı ve salı yumurta mılımlerı aynıydı doktorm cok umıtlenme dedı oda turan cetınden gelmıs feza bey hıc memnun kalmadım buyuk ıhtımal yanlıs tedavı yanlıs ılac dozu uyguladılar doktorlar deneme tahtası gıbı goruyor neymıs vucudu tanıyorlarmıs bu olmaz dıerıneymıs ben bır tedavı parasını tamamlamaya kac ay ugrastım bılmıyor kımse umurlarında degıl ve cok soru sorunca sacma sapan cevaplarla psıkolojımı bozuyorlar acaba suan turan cetıne gıtsem kabul ederlermı benı bılmıyorm

Canım o konuda çok haklısın ama bizde dün ilk kez öğrendik onun şokundaym dünden beri. Bu nedenle çok ağladım çok üzüldüm. Eşim üzülmesin die ona belli etmemeye çalşıyorm. Hiç kıyamıyorum kocama çok seviyorum onu.. inşallah seninde yumurtaların gelişir canm herşeyin bi çaresi vardır. Rabbim dermansız dert vermesin

amin cnm elbet gelişir belki birgün ama yasım gececek ben her ay tedavıye ılaca para veremem yılda 1 defa verebılsem her sene 1 defa denedım dıyelım oda gelısıp gelısmyecegı malum ınan ılacın parası bıle benm ıcın cok para raporsuz alıyorm bu yuzden ne tekrar edecek gucum var nede umudum maddı manevı hazır olamam uzun sure eşimi zor ıkna ettım onun umrunda degıl benm yasım gecıyor yılda bır denemeye kalksam o olmdı bu oldu demeye 40 yasna gelecem

kızlar merhaba benim yumurtalar genetiğe gitti dualarınızı eksik etmeyin inşallah güzel olur sonu..............

Tane tane, noktalı, virgüllü... Islık temaşa...

Benimde bu ilk denemem canim arastirdim bende arkadaslarim var orda yaptiran ama herkesin sorunu ayni olmuyor biliyosun.biz suan cok hassas bi konudayiz bunu onlar bizim kadar dusunmuyo tabikide .ben ocakta badladim tedaviye anca martin sonunda transfer yapabildik.sunu anladimki zaman gerektiriyor.herseyin tam olmasi gerekiyo.benim yumurtalarda hepsi ayni anda buyumedi.kontrollrrde daha cok yumurtam vardi.toplandiginda 8 tane cikmisti cok sukur.bence guven doktoruna ilaclarini yukseltir ve sonuclandirir insallah.

Canım 18 milyon az bi rakam değil ben 20 milyonla 2 kere doğal yoldan 1 kere tüp bebekle hamile kaldım sayıdan çok önemli olan morfolojisi ileri hareketlisi hiç üzme kendini boşu boşuna

canım ben tarsutayım ama adanada yaptım tedvaileri turan çetine gittim 3 defa başkentte de 4 defa denedim ANKADA İLEDE GÖRÜŞTÜM AMA NAHOŞ ŞEYLER YAŞADIM VE DUYDUĞUM İÇİN ORAYI HİÇ TERCİH ETMEDİM bence turan çetin (EĞERKİ KENDİSİ İLİGELİYORSA BENİM SON TEDAVİMİ FEZA BEY YAPTI HİİÇ MEMNUN KALMADIM DR DAN ) GİDİYORSAN GÖNÜL RAHATLIĞI İLE GİDEBİLİRİSİN BEN BAŞKENTİNDE KÖTÜ BİR YER OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM EĞERKİ SORUN ÇOK BÜYÜK DEĞİLSE .. SORMAK İTEDİĞİN BİR ŞEY OLURSA ÖZELDEN YAZIŞALIM CANIM

KIZLAR pazara gideceğim ama yağmur izin vermiyor

Canım 18 milyon az bi rakam değil ben 20 milyonla 2 kere doğal yoldan 1 kere tüp bebekle hamile kaldım sayıdan çok önemli olan morfolojisi ileri hareketlisi hiç üzme kendini boşu boşuna
Canım çok sağol yaa moral oldun bana.. Inşallah ayrıntılı bi test yaptırcaz morfolojiye falan bakacaklar.. Ona göre yolumuzu çizeceğiz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…