2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Gunaydın hanımlar...gülden ve diger hamisler iyisinizdir insallah...opusu ve transferi olanlara hakkinizda hayirlisini diliyorum canlarim..

İnşallah canım, güzel duan için teşekkür ederim. Blg arkadaşımız transfer oldu fakat negatif aldı şimdi donmuşları deneyecek

Ne haber canım görüşemiyoruz yaaa

aminnn cnm.insaallah herseys bu sefer guzel gidecek..Rabbime sigindim o ne derse o olacak...canim senin adina cok sevindim sakib yanlis anlamaa ben yasadiklarimdan dolayı uzuldummm..insaallah dedigin gbi ay farki olur aralarindaa

bana da tam olarak yazBILIRMISINIZ
cnm helena17 cok guzel aciklamisss..dilerim bebislerimiz saglukla hayirli zamanda gelir

Canim inşallah herşey gönlüne göre olsun. Adaçayı içmeni tavsiye ederim canim günde 2 bardak falan. Yumurtaları büyutmeye yarıyor
daha önce aşılama tedavilerinde denedım fayfa etmemıstı ama şuan içiyorm canm cok sağol inşallah devam eder düne göre bugun az daha ümitliyim en azından aglamam durdu hepinizden allah razı olsun çok sağolun

Ne haber canım görüşemiyoruz yaaa
teşekkürler canımmm iyiyim hamdolsun
sende pek ugramıyorsun o yüzden denk gelmiyoruz sanırım
mayıs gibi tedaviye başlayacagını okumuştum geçenlerde hayırlısı olsun inşallah son olsun canım
bende bu ay aşılama deniyim bari dedim ama olmadı regl cuma oldu pazartesi4.gün oldugu için gidemedim
mayıs gibi olursa inş. ozmn bide aşılama deneyim diyorum tüp bebek 2. kez denemek için daha zamn var çünkü
boş durmaktan iyidir dedim napim

bana umut oldun canm cok teşekkürler inşallah benmde senın gıbı devam eder ama benm doktorm moralımı bozdu umitlenme dıyerek doktorm umitleme derse ben nasıl ümitleneyim diye bende bıraktım kendımı ama dune göre bugun daha ıyıyım ıncır yıyorm ve ada cayına basladım ınsallah bır fark eder yarın klınıge korkarak gıdıcem

Günaydın kızlar...
günaydın canım
mide bulantıların başlamış umarım geçer hemencik uzun vadede mide bulantısı gerçekten zor olsa gerek
ablamdan biliyorumda baya kötü geçirmişti hamileliğini
bebişler napiooooo sen nasılsın evine döndün hoşgeldin

amın ınsallah canım benım gec olsunda guc olmasın

Merhabaa :))
Bizim problemimizde 6 yıldır sperm. 1milyonun altında:)
Ama hiç bir doktor asla olmaz demedi.. Bu işi yapacak 1 yumurta ve 1 sperm aslında geriye kalanlar onları hızlandırmaya yarıyor. Bı yarış gibi düşünebilirsin. Ama şunu unutma her şeyin ötesinde çevrende yaşadıkların, düşünce şeklin ve bilinçaltın senin en büyük engelin..
Bence hadi bee sizde de ve bu işi akışına bırak.. Acele etme, oldu mu oldu mu diye çırpınma, gününü saatini hesaplama..
Yani kısacası taki 1 sene dolana kadar.. Anını, evliliğini yaşa.. Sakın bunu dert etmeyin güzel beslenin tavuktan uzak durun gerisi gelecektir.. Ben Mucizelere gözlerimle şahit olmuş bir insanım o yüzden ne kadar ciddiye alırsın bilmem ama kabullenmek vazgeçmek değildir.. GÜçlü olmaktır..
Sevgiler..

Canım ne güzel yazmışsın.. Dün ilkkez öğrendim ve malesef hâlâ olayın şokundaym inşallah zamanla atlatırız bizde canm

allah razı olsun. pekı mesela bunların bellı bı saatı oluyor mu oruç açtıktan sonra kullanabılırım dıye düşünüyorumda kaç saat arayla kullanılıyor
Bana doktorm jel bide 2 çeşit ilaç vermişti bazılarının daha fazla olabiliyo soruna göre orucu açtıktan sonrada kullanabilirsin ona göre ayarlarsın saatini ama yinede sen doktorunada danış canım

Canım ne güzel yazmışsın.. Dün ilkkez öğrendim ve malesef hâlâ olayın şokundaym inşallah zamanla atlatırız bizde canm

Elleriyle şifa veren bi kadınla tanıştım vaktinde...
Problemimi anlattığımda dedi ki; benim oğlumu ilk karısı çocugu olmadıgı için bıraktı. Sonra bir daha evlendi. Tüp bebek yapmak için Zeynep Kamil hast. gitmişler. Doktor sonuçları görünce sen burda boşuna zaman harcarsın git evine sizin çocugunuz olmaz demiş.. Biliyormusun ondan bi kaç ay sonra kızları olmuş:) Olmaz diye bir şey yoktur.. Sadece vakti ve saati vardır... Ben de 4 kez tüp denedim ama hala normal olacağına inanıyorum.. Çünkü olmaması için hiç bir sebep yok..
Olumlu düşün.. Hiç spermi olmayan (azosprem) insanlar bile cocuk sahibi olabiliyor..
Olacak ama sadece biraz zor olacak o kadar. Bu da sizin sınavınız olacak. Dilerim güçlü ve birbirinize kenetlenerek atlatırsınız bugünleri.. Allah başka dert keder vermesin.. İnan..
Burda tüp bebek için yola çıkıp kanser oldugu ögrenen arkadaşlarımız oldu.. Rabbim onlara da şifalar versin.
Lütfen her zaman senden kötüyü düşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…