Günaydın canım :) Mide bulantısı zor ama geçince de insan panikliyor. En azından orada olduklarını hatırlatıyor insana :)Günaydın kızlar...
Canım ben 600-750 arasında yaptırmıştım Ankara'da 2 kere. İstanbul'da 1500 TL civarı.histereskopi yaptıranlar kaç milyar ödediler acaba yazabilirlermi
İnşallah canım, güzel duan için teşekkür ederim. Blg arkadaşımız transfer oldu fakat negatif aldı şimdi donmuşları deneyecekEvet son olarak Üzücü bir sonuç almıştın sonrasında yine başlayabildin mi merak ettim ?? Inşallah bu yaz senin yazın olur .. Güneş içine senin için ve isteyen bütün arkadaşlar için doğar .
Şükür ben 16 martta kızımı kucağıma aldım .. Bu tüp bebek sürecini sizlerle geçirdim burdan . Rabbim sizlere de bunu yaşatır inşallah .. Egunal umut verdi herkese ..
Btd08, blk .. Vardı bu kızlar ne Yaptılar acaba !!
Ne haber canım görüşemiyoruz yaaaherkese günaydınnnnn
yağmurlu bir günde uykudan uyanmak zor gelsede beni bekleyen çok iş var bgn o yüzden enrekciyim
yogun geçti bi kaç gün o yüzden giremedim kk ya umarım herkes iyidir
herkes pozitif sonuç alsın herkes anne olsun Amin
aminnn cnm.insaallah herseys bu sefer guzel gidecek..Rabbime sigindim o ne derse o olacak...canim senin adina cok sevindim sakib yanlis anlamaa ben yasadiklarimdan dolayı uzuldummm..insaallah dedigin gbi ay farki olur aralarindaaNe mutlu sana ya bende çok mutlu oldum hatta ara ara bakıyordum sana ne yaptı diye unutmadım ben seni hiç ya .. O çiş testlerini beraber yaptığımız günü filan Allah'ım yüzünü güldürmüş inşallah sonuna kadar iyi gider herşey kucağına sende cennet kokulunu alırsın
Üzdüysem seni özür dilerim ya .. Doğuma girerken bile içimden hep geçirdim bu yolda giden her annenin yüzü Gülsün diye .. Bu aşamaları Çeken bilir yaşayan anlar..
Ama sende bak 2015 annesi olacaksın inşallah :)) bebeklerimizin ay farkı olacak :)) Allah yardımcımız olsun ..
cnmbana da tam olarak yazBILIRMISINIZ
daha önce aşılama tedavilerinde denedım fayfa etmemıstı ama şuan içiyorm canm cok sağol inşallah devam eder düne göre bugun az daha ümitliyim en azından aglamam durdu hepinizden allah razı olsun çok sağolunCanim inşallah herşey gönlüne göre olsun. Adaçayı içmeni tavsiye ederim canim günde 2 bardak falan. Yumurtaları büyutmeye yarıyor
Kiizzzzz kacakkk nerelerdesinnn..coook ozledim ben seni ceydaaas hic gemliyon artijjkNe haber canım görüşemiyoruz yaaa
teşekkürler canımmm iyiyim hamdolsunNe haber canım görüşemiyoruz yaaa
bana umut oldun canm cok teşekkürler inşallah benmde senın gıbı devam eder ama benm doktorm moralımı bozdu umitlenme dıyerek doktorm umitleme derse ben nasıl ümitleneyim diye bende bıraktım kendımı ama dune göre bugun daha ıyıyım ıncır yıyorm ve ada cayına basladım ınsallah bır fark eder yarın klınıge korkarak gıdıcemYalniz sen bu sekilde daha fazla zarar veriyosun kendine
Boyle yapacagina dua et moralini yuksek tut
Nihayetinde hersey olacagina varacak oyle dusun.
Evet iki gun arayla yerinde saymisti benim yumlar ama sonra devam ettiler
Bence kendini topla boyle yapma dua et ilaclarini duzenli kullan ve umutlu ol
günaydın canımGünaydın kızlar...
amın ınsallah canım benım gec olsunda guc olmasınaminnn cnm.insaallah herseys bu sefer guzel gidecek..Rabbime sigindim o ne derse o olacak...canim senin adina cok sevindim sakib yanlis anlamaa ben yasadiklarimdan dolayı uzuldummm..insaallah dedigin gbi ay farki olur aralarindaa
cnmhelena17 cok guzel aciklamisss..dilerim bebislerimiz saglukla hayirli zamanda gelir
Slm kızlar, moralim çok bozuk lütfen birileri bna cevap yazsın.. Bugün adetimin 3. günüydü hormon tahlili yaptırmaya doktora gittim.. Doktora 1 yıldır evliyim ama korunmasız 4 aydır ilişki oldu tahlil yapar msnz çocuğum olur mu acaba dedim. Sağolsun tahlilleri başlattı. Benim bütün sonuçlarım normal çıktı hatta doktor mükemmel dedi stres yapıyosundur o kadar üstüne düşme dedi. Eşime de sperm testi yaptırdı malesef sonuçlar çok ii değil dedi doktor 18 milyon çıktı. Sanki bizi korkutmamak için çok fazla düşük demedi. Ama anladım bence sonuç ii diil 30 ila 120 milyon arası olması gerekiyomuş normalde.. Eşim çok kötü oldu O üzülmesin die ben teselli etmeye çalştm şuan cıktı evden bi saatir Ağlıyorum bende kızlar ne olur bilenbirisi yazsın çocuğumuz olmaz mı bizim??
Günaydın kızlar...
Merhabaa :))
Bizim problemimizde 6 yıldır sperm. 1milyonun altında:)
Ama hiç bir doktor asla olmaz demedi.. Bu işi yapacak 1 yumurta ve 1 sperm aslında geriye kalanlar onları hızlandırmaya yarıyor. Bı yarış gibi düşünebilirsin. Ama şunu unutma her şeyin ötesinde çevrende yaşadıkların, düşünce şeklin ve bilinçaltın senin en büyük engelin..
Bence hadi bee sizde de ve bu işi akışına bırak.. Acele etme, oldu mu oldu mu diye çırpınma, gününü saatini hesaplama..
Yani kısacası taki 1 sene dolana kadar.. Anını, evliliğini yaşa.. Sakın bunu dert etmeyin güzel beslenin tavuktan uzak durun gerisi gelecektir.. Ben Mucizelere gözlerimle şahit olmuş bir insanım o yüzden ne kadar ciddiye alırsın bilmem ama kabullenmek vazgeçmek değildir.. GÜçlü olmaktır..
Sevgiler..
Canım ne güzel yazmışsın.. Dün ilkkez öğrendim ve malesef hâlâ olayın şokundaym inşallah zamanla atlatırız bizde canmMerhabaa :))
Bizim problemimizde 6 yıldır sperm. 1milyonun altında:)
Ama hiç bir doktor asla olmaz demedi.. Bu işi yapacak 1 yumurta ve 1 sperm aslında geriye kalanlar onları hızlandırmaya yarıyor. Bı yarış gibi düşünebilirsin. Ama şunu unutma her şeyin ötesinde çevrende yaşadıkların, düşünce şeklin ve bilinçaltın senin en büyük engelin..
Bence hadi bee sizde de ve bu işi akışına bırak.. Acele etme, oldu mu oldu mu diye çırpınma, gününü saatini hesaplama..
Yani kısacası taki 1 sene dolana kadar.. Anını, evliliğini yaşa.. Sakın bunu dert etmeyin güzel beslenin tavuktan uzak durun gerisi gelecektir.. Ben Mucizelere gözlerimle şahit olmuş bir insanım o yüzden ne kadar ciddiye alırsın bilmem ama kabullenmek vazgeçmek değildir.. GÜçlü olmaktır..
Sevgiler..
Bana doktorm jel bide 2 çeşit ilaç vermişti bazılarının daha fazla olabiliyo soruna göre orucu açtıktan sonrada kullanabilirsin ona göre ayarlarsın saatini ama yinede sen doktorunada danış canımallah razı olsun. pekı mesela bunların bellı bı saatı oluyor mu oruç açtıktan sonra kullanabılırım dıye düşünüyorumda kaç saat arayla kullanılıyor
Canım ne güzel yazmışsın.. Dün ilkkez öğrendim ve malesef hâlâ olayın şokundaym inşallah zamanla atlatırız bizde canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?