2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Cnm bende adanada turan beyde oldum.bugun de 9.gunum
sizi
sizin doktorunuz kimdi bende orada yaptırdımda

Insalkah canim dondurulmus embriyon var mi
hayır canım benim ilki negatifti . fakat merkezden memnun olduğumdan tekrar orada yapacağım . bu sefer daha uzun bi rtedavi sürecim olacak herhalde . mayıs ayında görüşmeye gideceğiz. benim doktorum Taner beydi.

hayır canım benim ilki negatifti . fakat merkezden memnun olduğumdan tekrar orada yapacağım . bu sefer daha uzun bi rtedavi sürecim olacak herhalde . mayıs ayında görüşmeye gideceğiz. benim doktorum Taner beydi.
Anladim canim hakkimizda hayirlisi olur insallah

söyle NE İSTEDİĞİNİ kargolarım yarın elinde

hahahaha sağol bebeğimm:)
Ben organik görünce hepsini yemek isteyenlerdenim:))
Malum baktık kereviz 8tl olmuş almıyoruz. Karnabahar 8tl olmuş almıyoruz. Marul 5tl olmuş almıyoruz. Taze fasulye 10tl olmuş ama ayda 2 kere alıyorum. Hahahaha o yüzden organik özlemimiz çok.
Bizim yerimize de en doğalını bol bol ye afiyet olsun. Kan can olsun ki sonu bebekli olsun:)

Canım ne güzel yazmışsın.. Dün ilkkez öğrendim ve malesef hâlâ olayın şokundaym inşallah zamanla atlatırız bizde canm
canım ilk testle hemen karamsarlığa düşme derim üstelik dünya sağlık örgütünün verilerine göre 15 milyon normal sayılıyor. bu anlamda 18 milyon fena bir sayı değil. ben evliliğimin 6. ayında öğrendim eşim test yaptırdı ve sayımız 9 milyon çıktı daha da kötüsü morfoloji sorunu vardı. ama ilerleyen aylarda yaptırdığı testlerde giderek arttı en son 19 milyondu ki biz sevindik bu sayıya. sizde bir ay sonra bir test daha yaptırın tabi bu arada morfoloji ve ileri hareketin de önemli olduğunu gözardı etmeyin. bu arada eşin bol bol meyve yesin ve biz keçi boynuzu pekmezi kullandık faydası olduğunu düşünüyorum. inşallah herşey gönlünce olur..

cnm biz ocak ayında ılk tura cetın e gttk aslıda oraya devam edıcektık onlar kredı kartı kabul etmıyouz nakıt dıyınce uzulduk ankadaya gıttık hrseyde hayırlı benm ıcıme ankada zaten doğmamıstı hıc ıstememıstım o klınıgı ben turan cetın ıstıyordum kısmet benm tedavım ıptal edılıcek cnm yuzde 90 ıptal dedı doktorm persembe yanı yarın tekrar bakıp ona göre ıptal edecek sadece 2 gun baska ıgne verdı denemek ıcın deneme tahtası oldm ben ayrca ılcesındeyım devamlı adanaya gemek ıcın ızın aıp durdum bırdaha alamamda ızın oyle cıkmazdayımkı maddı manevı hıc bı umudum kalmadı

ya benm tedavımı FEZa bey yapıyo zaten onun yuzunden bu haldeyım ıgne dozajını ayarlaymadı sanırm herkes oyle dıyor feza bey turan cetınden ankadaya gıtmıs oda benm sansımdan sanırm hıc ıstemedım feza beyı ama ona basladık benm sadece polikistik over var onun dısında bır sorunumuz yok polıkıstık overdede herkes bır cok yumurta elde edıyor ama benm olmadı ıste gelısım durdu malesef yarın son bı kez gıdıcez bakacaklar tedavımı yuzde 90 ıptal edecekler sadece persembeye kadar menagon denıyorm 2 gun yanı hersey yarın bellı olucak cok korkuyorm cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…