siziCnm bende adanada turan beyde oldum.bugun de 9.gunum
sizin doktorunuz kimdi bende orada yaptırdımdaBenimde bu ilk denemem canim arastirdim bende arkadaslarim var orda yaptiran ama herkesin sorunu ayni olmuyor biliyosun.biz suan cok hassas bi konudayiz bunu onlar bizim kadar dusunmuyo tabikide .ben ocakta badladim tedaviye anca martin sonunda transfer yapabildik.sunu anladimki zaman gerektiriyor.herseyin tam olmasi gerekiyo.benim yumurtalarda hepsi ayni anda buyumedi.kontrollrrde daha cok yumurtam vardi.toplandiginda 8 tane cikmisti cok sukur.bence guven doktoruna ilaclarini yukseltir ve sonuclandirir insallah.
Turan cetinnsizi
sizin doktorunuz kimdi bende orada yaptırdımda
hakkınızda hayırlısı olsun .bizde turan çetin i istemiştik fakat kendisi hep dışarıdaydı .ben sonbaharda tekrar orada deneyeceğim.Turan cetinn
Canım embriyolar mi yumurtalar mi? Temiz çıkar inşallah..kızlar merhaba benim yumurtalar genetiğe gitti dualarınızı eksik etmeyin inşallah güzel olur sonu..............
embriyolar ... İnşallah.....Canım embriyolar mi yumurtalar mi? Temiz çıkar inşallah..
Insalkah canim dondurulmus embriyon var mihakkınızda hayırlısı olsun .bizde turan çetin i istemiştik fakat kendisi hep dışarıdaydı .ben sonbaharda tekrar orada deneyeceğim.
kaç embriyo gitti canımcımembriyolar ... İnşallah.....
4 tane gitti inşalalh yaaa bu sefer yüzümüz güler...kaç embriyo gitti canımcım
inşallah hepsi temiz çıkar....
Gunaydin canim birsey sorucam transferden sonra hep yattinmi birde ayaklarda usume oluyormuydu suan ayaklarim usuyor belirtilerin neler oldu
hayır canım benim ilki negatifti . fakat merkezden memnun olduğumdan tekrar orada yapacağım . bu sefer daha uzun bi rtedavi sürecim olacak herhalde . mayıs ayında görüşmeye gideceğiz. benim doktorum Taner beydi.Insalkah canim dondurulmus embriyon var mi
Anladim canim hakkimizda hayirlisi olur insallahhayır canım benim ilki negatifti . fakat merkezden memnun olduğumdan tekrar orada yapacağım . bu sefer daha uzun bi rtedavi sürecim olacak herhalde . mayıs ayında görüşmeye gideceğiz. benim doktorum Taner beydi.
söyle NE İSTEDİĞİNİ kargolarım yarın elinde
ben 1000 lira verdim ocakta
saat 3 te gideceğim rabbim hayırlı haberler almayı nasip eder inşallahCanım kontrole gidecektin gittin mii??? merak ettim seni?
canım ilk testle hemen karamsarlığa düşme derim üstelik dünya sağlık örgütünün verilerine göre 15 milyon normal sayılıyor. bu anlamda 18 milyon fena bir sayı değil. ben evliliğimin 6. ayında öğrendim eşim test yaptırdı ve sayımız 9 milyon çıktı daha da kötüsü morfoloji sorunu vardı. ama ilerleyen aylarda yaptırdığı testlerde giderek arttı en son 19 milyondu ki biz sevindik bu sayıya. sizde bir ay sonra bir test daha yaptırın tabi bu arada morfoloji ve ileri hareketin de önemli olduğunu gözardı etmeyin. bu arada eşin bol bol meyve yesin ve biz keçi boynuzu pekmezi kullandık faydası olduğunu düşünüyorum. inşallah herşey gönlünce olur..Canım ne güzel yazmışsın.. Dün ilkkez öğrendim ve malesef hâlâ olayın şokundaym inşallah zamanla atlatırız bizde canm
Ne kadar odedin canım?embriyolar ... İnşallah.....
çok çokk :) 5000 küsür tam bilmiyorum da 4 tanesi içinnNe kadar odedin canım?
cnm biz ocak ayında ılk tura cetın e gttk aslıda oraya devam edıcektık onlar kredı kartı kabul etmıyouz nakıt dıyınce uzulduk ankadaya gıttık hrseyde hayırlı benm ıcıme ankada zaten doğmamıstı hıc ıstememıstım o klınıgı ben turan cetın ıstıyordum kısmet benm tedavım ıptal edılıcek cnm yuzde 90 ıptal dedı doktorm persembe yanı yarın tekrar bakıp ona göre ıptal edecek sadece 2 gun baska ıgne verdı denemek ıcın deneme tahtası oldm ben ayrca ılcesındeyım devamlı adanaya gemek ıcın ızın aıp durdum bırdaha alamamda ızın oyle cıkmazdayımkı maddı manevı hıc bı umudum kalmadıBenimde bu ilk denemem canim arastirdim bende arkadaslarim var orda yaptiran ama herkesin sorunu ayni olmuyor biliyosun.biz suan cok hassas bi konudayiz bunu onlar bizim kadar dusunmuyo tabikide .ben ocakta badladim tedaviye anca martin sonunda transfer yapabildik.sunu anladimki zaman gerektiriyor.herseyin tam olmasi gerekiyo.benim yumurtalarda hepsi ayni anda buyumedi.kontrollrrde daha cok yumurtam vardi.toplandiginda 8 tane cikmisti cok sukur.bence guven doktoruna ilaclarini yukseltir ve sonuclandirir insallah.
Hangi hastanede tedavi goruyosun canım?seneyebelki .!.:çok çokk :) 5000 küsür tam bilmiyorum da 4 tanesi içinn
ya benm tedavımı FEZa bey yapıyo zaten onun yuzunden bu haldeyım ıgne dozajını ayarlaymadı sanırm herkes oyle dıyorcanım ben tarsutayım ama adanada yaptım tedvaileri turan çetine gittim 3 defa başkentte de 4 defa denedim ANKADA İLEDE GÖRÜŞTÜM AMA NAHOŞ ŞEYLER YAŞADIM VE DUYDUĞUM İÇİN ORAYI HİÇ TERCİH ETMEDİM bence turan çetin (EĞERKİ KENDİSİ İLİGELİYORSA BENİM SON TEDAVİMİ FEZA BEY YAPTI HİİÇ MEMNUN KALMADIM DR DAN ) GİDİYORSAN GÖNÜL RAHATLIĞI İLE GİDEBİLİRİSİN BEN BAŞKENTİNDE KÖTÜ BİR YER OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM EĞERKİ SORUN ÇOK BÜYÜK DEĞİLSE .. SORMAK İTEDİĞİN BİR ŞEY OLURSA ÖZELDEN YAZIŞALIM CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?