2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Gunaydin canim birsey sorucam transferden sonra hep yattinmi birde ayaklarda usume oluyormuydu suan ayaklarim usuyor belirtilerin neler oldu
Canım ben de hiç ısıtamamıştım ayaklarımı. Battaniye sarıyordum. Pozitifi gördüm. Inşallah sen de görürsün.

Anliyotum canim ama sen kalbini temiz tut.inanki yasadiklarimiz kolay degil maddi manevi .bende adanada degilim git gel yaptim hep.allahtan calismiyordum calisirken inanki cok zor.cunku insanlara tek tek anlat yasadim bunlari bende.evet nakit istiyo.kontroller kesin nakit.ilaclarida ordan aldim ben nakit.tup bebegin parasinida yarisini pesin verdik yaridinida kredi kartiyla tek cekim yaptirdik diger aya atmis olduk.allah yardimcin olsun canim icini ferah tut.satiyle yap ignelerini

sağol cnm benm tedavi yüzde 90 iptal birdahada ne zaman karar verırızs bılemem eşimi zor ikna etmıstım cunku boylede olunca ıyıden vazgectı gıt el oda yıprandı sonuc ortada benm doktorum cok umıtlenme yuzde 90 tedavı ıptal ama 2 gun sonra bı daha görelım dedı yanı benmkı cıdden umutsuz vaka ama sızın tedavılerınız ınsallh pozıtıf sonuclanır bende burdan okur umutlanırım

normalde sigra ıcen bırıyım ama tedı basladı baslayalı ıcmıyordum arada esımden bırkac çekiyordm okadar ama pazar gunu cok yoruldm iş yaptm haftaya opu olursa belkı yapamam dıye evı bastan asagı temızledım ve cok yoruldm bır yada2 tane sıgara ıctım acaba ondan durmus olabılırmı benm yumurta gelısımı? bır ıkıden bırsey olmaz dıyrlardı ve ılk defa ıctım tedavı byunca ama yumurtalar cumartesı den sonra gelısmyı bıraınca ıster ıstemez herseye bahane buluyorm

Canım ben de hiç ısıtamamıştım ayaklarımı. Battaniye sarıyordum. Pozitifi gördüm. Inşallah sen de görürsün.
Amin canim insallah suanda ates gibiyim ates basiyor ayari tutturamiyorum insallah benimde pozitif olur hep yattinmi peki ozel yaptigin birseyler varmi hep sirt ustumu yattiniz gece ben bacaklarimin altina yastikta koydum

Erkeklrr bizim kadar guclu degil evet bizimkide oyleydi insn buna .kurban oldugum allahim emeklerimizi bosa cikarmadin insallah.sanada mucizesini vrrsin insallah.

Turan bey sigarayi en az 3 ay once biraktiriyo ben icmiydum ama esim iciyordu oda birakti bide ben is gilan yapmadim dinlen dedi sakin is yapma dedi igneleri yaparken bende yapmadim.

aylin_ali canım transfer olmuşsun allhım sonunda güzel haberini almyı nasip edr inş tadını çıkar moralini yerinde tut rabbim vakti zamnı gelmişse inş nasp edcktr duamdasın

canım olacak olduktan sonra herşeye dikkat e tsende bir hsorunlar oluyor her işte vardır bir hayır.hiç belli olmaz

Ne demek canım birbirimize destek icin buradayız. Ben tüp bebek tedavisinin başında bilmeden içmiştim.yani zaten tükettigim bir çaydır. Sonra ögrendim ki yumurta büyütüyormus. Benimde o defa 24 tane yumurtam toplandi. Ben de ona bağladım bilmiyorum ama. İnşallah istediğin gibi olur. Ama olmazsa da kısmetten öteye köy yok gerçekten, en hayırlısı buymuş diyip yolumuza devam ediyoruz napalım. Yeter ki Allah bu sürecte lazım olan sabrı versin bize.

Aynen canim ama suan ates basiyor bana sen yatiyonmu hep neler yapiyon

Canım ben hiç yatmıyorum doktorum önermedi... İlk 2 gün ayaklarımı uzatım oturdum genelde ama sürekli değil. Bugün normal ev işimi yapıyorum kitap okuyorum az önce ütü yaptım falan.. yani normal geçiriyorum..

Canım benim çok tşk ederim iyi dileklerin için. Inşallah dediğin gibi olur artar degerleri Eşimin. Biz dün ilk defa duyduk şok olduk resmen 4. denememizdi tutmayınca doktora gittik. Şimdi diyorum ki iyi ki gitmişiz. En azından erkenden bi çözüm bulmaya çalışırz. Bu durumu kimseye söylemedim söylemicem de. Tekrardan test yapalım belki dediğim gibi değerler yükselir. Sizin oldu mu peki çocuk ? Doğal yolla mı yoksa aşılama tüp falan mı öneriyorlar doktorlar ?

amin cnm allahım isteyen herkesın gonlune göre versın kucaklarımızı boş bırakmasın hakkımızda hayırlıı olsn inşallah bakalım benm yarın ak kara bellı olucak okar cok ıstıyorm kı tedavımın yarım kalmamasını tırnaklarımı yedım bıtırdım sıtresten mahvoldm

Turan bey sigarayi en az 3 ay once biraktiriyo ben icmiydum ama esim iciyordu oda birakti bide ben is gilan yapmadim dinlen dedi sakin is yapma dedi igneleri yaparken bende yapmadim.
hadı ya cnm benım belkıde ondan böyle oldu cumartesı pazar ede ful temızlık yaptım haftaya opu olurum yumurtam toplanır bırdaha yapamam dıye hat sonu evı bastan asagı temızledm balkonlar banyolar ayaklarm sudan cıkmadı hafta sonu ve sonra yumurta gelısımım durdu demekkı bu yuzden oldu bak turan hoca sakın ıs yapma dedıyse vardır bıldıgı bana hıc boyle bır uyarı yapan olmamıstı demekkı ondan olmus olabılır(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…