2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Benim 9.gunumm bende yatmadim evvde dolandim is yapmiyorum ama ufak tefek seyler yapiyorum. hergun saglik ocana gidip geliyorum

oh ne güzel senin az kalmışş, yarın test yapacak mısın canım?? Bende eşimle çıktım hep dışarı bugünden sonra iyice normale dönerim :))

OLAN OLMUŞ artık yarın inş güzel haber alırsın olmassada merkezinideğişitr

Kiyamam yaa, biliyorum seni happymealin topiğinden tanıyorum önceden beri. İnşallah önce tedavin sonra hamileliğin çoook güzel sonuçlanır. Dualarım seninle canim öpüyorum

OLAN OLMUŞ artık yarın inş güzel haber alırsın olmassada merkezinideğişitr
öyle yapıcam cnm zaten olmazsa merkez degıstırıcem ama turan cetın e tekrar gıtmeye utanıyorm bakalım hayırlısı zaen uzun bı sure tedavı baslatamam cok korkuyorm yarın olsaydı hayırlısıyla

Kiyamam yaa, biliyorum seni happymealin topiğinden tanıyorum önceden beri. İnşallah önce tedavin sonra hamileliğin çoook güzel sonuçlanır. Dualarım seninle canim öpüyorum
sağol cnm alah razı olsn evet happymealın topiğinde bayagı aşılama tecrubelerımızı paylastk aa sonuc alamadım bu ılk tup bebek denememdı zaten guzel dıleklerın ıcın cok teşekkur ederm allahım kalbıne göre versın cnm allah razı olsn

Normalde bende duramam zaten..onun etkisimi oldu bilmiyorum tabiki.yarin insallah guzel haberletini aliriz
oh ne güzel senin az kalmışş, yarın test yapacak mısın canım?? Bende eşimle çıktım hep dışarı bugünden sonra iyice normale dönerim :))
Cesaretim yok acikcasi beklicem cumartesiyi.gez bencede yormadan ama.

Bana doktorm jel bide 2 çeşit ilaç vermişti bazılarının daha fazla olabiliyo soruna göre orucu açtıktan sonrada kullanabilirsin ona göre ayarlarsın saatini ama yinede sen doktorunada danış canım
cokk teşkr ederım

tüp bebek tedavisi öncesi verilen antibiyotik reçeteli olduğu için eczane vermedi bana reçete vermediler bana. herhangi bir doktor bu ilaçları yazabilir mi?

Aynen öyle Canm Haklısın Allah'ım SABIR versin güç versin birde para versin inan para olmazsa hiçbiri olmuyor güçte sabırda olmuyor ben şimdi bu tedavinin iptal olmasından neden KORKUYORM bir daha iğne ilaç parası vermemek için paramız çok olsa umursarmıyım dert etmem ama Hayırlısı diyip şükredip devam ediyoruz Allah'ım hepimizin duasını kabul etsin dualarım burda benek hasretiyle yanan herkese gelsin

Ahhh canım yaaa ne kadar uzun zaman oldu seni görmeyeli kuzu kocaman olmuştur dimi...
Benimda sıram yeni geldi sanırım 10 yıl beklemem gerekiyormuş
Evet güldencim ben afacandan fırsat bulamıyorum artık hiç bir şeye sadece dualarımla Yanınızda olmaya çalışıyorum Rabbim hepinize bu Duyguları yaşatsın inşallah 6.ayımıza girdik oğluşumla herkese selamlar

Kizlar iyi geceler. Bugun son orgalutran ve catlatma ignelerimi oldm. Igneler bitti cok şükür. Cuma günü allah izin verirse yumurta toplama işlemi var catlatma ignesini vururken bile heyecanlandim. Cuma gününü ve transfer gününü düşünemiyorum. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Dualarimizi kabul etsin. Transferden sona veya yumurta toplamadan sonra da yazarm. Annem gelecek insallah yarn. Cok rahatladım çünkü gelememe ihtimali vardı. Diyordum kim bakacak nasl olacam die kara kara düşünüyordum. Bide kizlar hangi dualari okuyayim meryem suresinden başladım. Sizlerde dualarinzda beni anin nolur. Bide neler yapmam gerekiyor transfwr ve yumurta toplamadan sonra onlari da soracagim. Cok fazla giremiyorum. Son 50 sayfayi okuyamadim. Kusura bakmayn. Tekrar iyi geceler hepinize.

Yok be güzelim ne gezer 2 tüp bebek denemesi yaşadım negatif. Sonavımız büyük ama dedim ya bizim morfoloji düşük sayı önemli değil. Kimseye söyleme tabi hem de hiç yorum yapan can sıkan çok olur. Benim kayınvalidem sorunun oğlunda olduğunu bildiği halde bana bikmem kim maydanoz suyu içmiş bebeği olmuş dedi ben de eşime dedim bak faydası oluyormuş sen de iç diye Yani mevzuyu bilmedikleti için kalbini kırabiliyorlar. Burası var bak dilediğini paylaş seni en iyi anlayacaklar insanlar burada....

Amin canım amin. Seni çok iyi anlıyorum biz de bu işler için kredi çekti. Kısmet olsun da inşallah elimizdeki bitmeden bebeklerimize kavuşalım bepimiz.

Amin canim insallah suanda ates gibiyim ates basiyor ayari tutturamiyorum insallah benimde pozitif olur hep yattinmi peki ozel yaptigin birseyler varmi hep sirt ustumu yattiniz gece ben bacaklarimin altina yastikta koydum
Valla canım ben ikinci ve ucuncu gun yuruyus bile yaptım kısa süreli. Sürekli yatmadım. Yüzüstü yattım hep de. Sırt üstü uyuyamam. Iyi ki de yatmışım. Hamilelik ilerleyince yatılamıyor yüzüstü. Hala alışmadım yan ya da sırtüstü uyumaya.

Sen bilirsin canım, denemekte fayda var tabi. İnşallah sonucunu alırsın

Bol su iç ve pişman olacağın ağır hareketler yapma. Müzik dinle. Maydanoz ve bitkisel çaylar kullanma. Uzanırken ayağının altına yastık koy hatta uyurken yatağının içindede kullan. Bir süre banyo yapma, en az 4 gün. Yapacağın zamanda ılık su ile yıkan. Strese girme, mümkün olduğunca hamilemeyim düşüncesinden kendini uzak tut. ve her şeyden önemlisi Allaha güven.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…