Canım benim tedavin umarım çok güzel geçer baştan böyle endişeye kapılman çok normal sebepsiz olup kalamayan insanda çok fazla inan bana eğer zamanı gelmişse rabbim ol demişse olucaktır biz burda ne mucizelere şahitlik yaptık inş senin mucizinde gelir konar göbüşüneben de yaptrcam adetmi bklyrm ama daha en başından korkuyorum tüpleri kapalı olup da hamile kalan çok az sanırım tüp bebekle forumda da aradım aradım çok az gözüme carptı.biri beni yüreklendirebilr mi
bol kaliteli yumurtaların kan can olan embriyoların olsun inşallah....Kizlar iyi geceler. Bugun son orgalutran ve catlatma ignelerimi oldm. Igneler bitti cok şükür. Cuma günü allah izin verirse yumurta toplama işlemi var catlatma ignesini vururken bile heyecanlandim. Cuma gününü ve transfer gününü düşünemiyorum. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Dualarimizi kabul etsin. Transferden sona veya yumurta toplamadan sonra da yazarm. Annem gelecek insallah yarn. Cok rahatladım çünkü gelememe ihtimali vardı. Diyordum kim bakacak nasl olacam die kara kara düşünüyordum. Bide kizlar hangi dualari okuyayim meryem suresinden başladım. Sizlerde dualarinzda beni anin nolur. Bide neler yapmam gerekiyor transfwr ve yumurta toplamadan sonra onlari da soracagim. Cok fazla giremiyorum. Son 50 sayfayi okuyamadim. Kusura bakmayn. Tekrar iyi geceler hepinize.
çok teşekkür ederim canımCanım benim tedavin umarım çok güzel geçer baştan böyle endişeye kapılman çok normal sebepsiz olup kalamayan insanda çok fazla inan bana eğer zamanı gelmişse rabbim ol demişse olucaktır biz burda ne mucizelere şahitlik yaptık inş senin mucizinde gelir konar göbüşüne
GelmeyenN YAZBuzzzzz gibi Ankara'dan günaydın :))
gelmeyen yaz yapmışlar kızlar, ayaz var resmen...
Oluur oluur olmaz mı yalnız işte kayısı bademleri falan soğuk vuruyor yoksa yağmur berekettttGelmeyenN YAZiki gündür yağmur yağıyor inşşş temmuz ağustosada faydası olur bu yağmurların
Benimde 2 yıl olmuş canım dünArkadaşlar kadınlar kulübünde 1. yılı mı doldurmuşum.
AMİN İNŞŞGÜNAYDINLAAAARRRR,
Her perşembe cuma olduğu gibi yine hep online olarak buradayım kızlar. Herkese mutlu güzel bir gün diliyorum. İnşallah güzel haberler alırız yine bugünlerde.
ahhhhhh yaz meyveleri en sevdiğimOluur oluur olmaz mı yalnız işte kayısı bademleri falan soğuk vuruyor yoksa yağmur bereketttt
evet gelemiyor yazzz
canım yapacak bir şey yok malesef cmrt kadar devam edeceksinSelam arkadaşlar şimdi çıktık klinikten yumurta Gelişimi hala aynı hiç artmamış ama Cumartesi tekrar Görelim dediler ya artmıyo günlerdir tedavi iptal olacak ama neden bu devam anlamadım sadece dedikleri şu Polikistik over inat eder bizde inat edecez Cumartesi iptal edicez böyle devam ederse dediler boş yere bügünde tüm iğneleri tekrar alcam hepsi bitmişti bugun son diye tek tek alıyordm şimdi bugun tekrar Alıcam en as 500tl gider üc iğneye .onlaron umrunda değil giden para .arkadaslar bu orgalutran bende cok erken başlandı 9.10ml de başlandı ve orgalutran dan sonra gelişim durdu acaba ondanmı oldu orgalutran sonuçt çatlamasına engel yerinde saydırıyo dediler insanda olabilir Benm durumum KISACA BENI DNEDİLER DENEME TAHTASI YAPTILAR AMA YAPACAK BİŞİ YOK
canım valla allah yardımcın olsun sen yazdıkça yaşadıklarım aklıma geliyor seninle konuşmuştuk hatırlarsan sana kaçıncı gün orgalutran başlandı ve bugün tedavinin kaçıncı günü .Selam arkadaşlar şimdi çıktık klinikten yumurta Gelişimi hala aynı hiç artmamış ama Cumartesi tekrar Görelim dediler ya artmıyo günlerdir tedavi iptal olacak ama neden bu devam anlamadım sadece dedikleri şu Polikistik over inat eder bizde inat edecez Cumartesi iptal edicez böyle devam ederse dediler boş yere bügünde tüm iğneleri tekrar alcam hepsi bitmişti bugun son diye tek tek alıyordm şimdi bugun tekrar Alıcam en as 500tl gider üc iğneye .onlaron umrunda değil giden para .arkadaslar bu orgalutran bende cok erken başlandı 9.10ml de başlandı ve orgalutran dan sonra gelişim durdu acaba ondanmı oldu orgalutran sonuçt çatlamasına engel yerinde saydırıyo dediler insanda olabilir Benm durumum KISACA BENI DNEDİLER DENEME TAHTASI YAPTILAR AMA YAPACAK BİŞİ YOK
canım orgalutran vurmazsanda bu sefer erken çatlar tedavi gene yarım kalır, dr un uygun zamanda başlatmıştır.Allah yardımcın olsun inşallah olur bir mucize...Selam arkadaşlar şimdi çıktık klinikten yumurta Gelişimi hala aynı hiç artmamış ama Cumartesi tekrar Görelim dediler ya artmıyo günlerdir tedavi iptal olacak ama neden bu devam anlamadım sadece dedikleri şu Polikistik over inat eder bizde inat edecez Cumartesi iptal edicez böyle devam ederse dediler boş yere bügünde tüm iğneleri tekrar alcam hepsi bitmişti bugun son diye tek tek alıyordm şimdi bugun tekrar Alıcam en as 500tl gider üc iğneye .onlaron umrunda değil giden para .arkadaslar bu orgalutran bende cok erken başlandı 9.10ml de başlandı ve orgalutran dan sonra gelişim durdu acaba ondanmı oldu orgalutran sonuçt çatlamasına engel yerinde saydırıyo dediler insanda olabilir Benm durumum KISACA BENI DNEDİLER DENEME TAHTASI YAPTILAR AMA YAPACAK BİŞİ YOK
Canım pko da böyle bir risk var maalesef büyümekte direnebiliyor yumiler maddi anlamda zorlanabilirsin ama kullanman gerekiyor iğneleri..Selam arkadaşlar şimdi çıktık klinikten yumurta Gelişimi hala aynı hiç artmamış ama Cumartesi tekrar Görelim dediler ya artmıyo günlerdir tedavi iptal olacak ama neden bu devam anlamadım sadece dedikleri şu Polikistik over inat eder bizde inat edecez Cumartesi iptal edicez böyle devam ederse dediler boş yere bügünde tüm iğneleri tekrar alcam hepsi bitmişti bugun son diye tek tek alıyordm şimdi bugun tekrar Alıcam en as 500tl gider üc iğneye .onlaron umrunda değil giden para .arkadaslar bu orgalutran bende cok erken başlandı 9.10ml de başlandı ve orgalutran dan sonra gelişim durdu acaba ondanmı oldu orgalutran sonuçt çatlamasına engel yerinde saydırıyo dediler insanda olabilir Benm durumum KISACA BENI DNEDİLER DENEME TAHTASI YAPTILAR AMA YAPACAK BİŞİ YOK
ÇOK GÜZEL TAKVİMİN HAYIRLI OLSUN BENCE DOĞRU HESAPLAMIŞSIN TRANSFER TARİHİNE GÖRE BAKARSAN 5+1 OLUYOR DOĞUM 9 ARALIK GÖZÜKÜYOR 6. HAFTANIN İÇİNDESİN MAŞALLAHSelaamm kızlar..
Hamilelik takvimim var benimde
Son adet tarihine göremi yoksa döllenme günündenmi hesaplama yapacağımı bilemediğimden doğal gebelik süreci gibi son adet tarihini girdim bu kez de 6.haftanın içindeyim ama daha 6.hafta da olmamam lazım gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?