2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

ben de yaptrcam adetmi bklyrm ama daha en başından korkuyorum tüpleri kapalı olup da hamile kalan çok az sanırım tüp bebekle forumda da aradım aradım çok az gözüme carptı.biri beni yüreklendirebilr mi

ben de yaptrcam adetmi bklyrm ama daha en başından korkuyorum tüpleri kapalı olup da hamile kalan çok az sanırım tüp bebekle forumda da aradım aradım çok az gözüme carptı.biri beni yüreklendirebilr mi
Canım benim tedavin umarım çok güzel geçer baştan böyle endişeye kapılman çok normal sebepsiz olup kalamayan insanda çok fazla inan bana eğer zamanı gelmişse rabbim ol demişse olucaktır biz burda ne mucizelere şahitlik yaptık inş senin mucizinde gelir konar göbüşüne

bol kaliteli yumurtaların kan can olan embriyoların olsun inşallah....
hep yatmanın çok bir faydası yok,ama ağır hareketlerden kaçın.iş yapma mümkün olduğunca,arada az da olsa yürü çünkü kan dolaşımıda gerekiyor.ben ara ananas ve ham kabak çekirdeği yedim,beslenmeme de dikkat ettim.kitap oku müzik dinle mümkün olduğunca gebelikten uzak şeyleri düşünmeye çalış.
Allah yardımcın olsun,bebeğin seninle olsun inşallah...

çok teşekkür ederim canım

GÜNAYDINLAAAARRRR,
Her perşembe cuma olduğu gibi yine hep online olarak buradayım kızlar. Herkese mutlu güzel bir gün diliyorum. İnşallah güzel haberler alırız yine bugünlerde.

Selam arkadaşlar şimdi çıktık klinikten yumurta Gelişimi hala aynı hiç artmamış ama Cumartesi tekrar Görelim dediler ya artmıyo günlerdir tedavi iptal olacak ama neden bu devam anlamadım sadece dedikleri şu Polikistik over inat eder bizde inat edecez Cumartesi iptal edicez böyle devam ederse dediler boş yere bügünde tüm iğneleri tekrar alcam hepsi bitmişti bugun son diye tek tek alıyordm şimdi bugun tekrar Alıcam en as 500tl gider üc iğneye .onlaron umrunda değil giden para .arkadaslar bu orgalutran bende cok erken başlandı 9.10ml de başlandı ve orgalutran dan sonra gelişim durdu acaba ondanmı oldu orgalutran sonuçt çatlamasına engel yerinde saydırıyo dediler insanda olabilir Benm durumum KISACA BENI DNEDİLER DENEME TAHTASI YAPTILAR AMA YAPACAK BİŞİ YOK

GÜNAYDINLAAAARRRR,
Her perşembe cuma olduğu gibi yine hep online olarak buradayım kızlar. Herkese mutlu güzel bir gün diliyorum. İnşallah güzel haberler alırız yine bugünlerde.
AMİN İNŞŞ

canım yapacak bir şey yok malesef cmrt kadar devam edeceksin

canım valla allah yardımcın olsun sen yazdıkça yaşadıklarım aklıma geliyor seninle konuşmuştuk hatırlarsan sana kaçıncı gün orgalutran başlandı ve bugün tedavinin kaçıncı günü .

canım orgalutran vurmazsanda bu sefer erken çatlar tedavi gene yarım kalır, dr un uygun zamanda başlatmıştır.Allah yardımcın olsun inşallah olur bir mucize...

Selaamm kızlar..
Hamilelik takvimim var benimde
Son adet tarihine göremi yoksa döllenme günündenmi hesaplama yapacağımı bilemediğimden doğal gebelik süreci gibi son adet tarihini girdim bu kez de 6.haftanın içindeyim ama daha 6.hafta da olmamam lazım gibi geliyor

Canım pko da böyle bir risk var maalesef büyümekte direnebiliyor yumiler maddi anlamda zorlanabilirsin ama kullanman gerekiyor iğneleri..

ÇOK GÜZEL TAKVİMİN HAYIRLI OLSUN BENCE DOĞRU HESAPLAMIŞSIN TRANSFER TARİHİNE GÖRE BAKARSAN 5+1 OLUYOR DOĞUM 9 ARALIK GÖZÜKÜYOR 6. HAFTANIN İÇİNDESİN MAŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…