2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

ÇOK GÜZEL TAKVİMİN HAYIRLI OLSUN BENCE DOĞRU HESAPLAMIŞSIN TRANSFER TARİHİNE GÖRE BAKARSAN 5+1 OLUYOR DOĞUM 9 ARALIK GÖZÜKÜYOR 6. HAFTANIN İÇİNDESİN MAŞALLAH

Daha kese ve kalp atışını görmediğimden 6.haftanın içinde olmak tuhaf geldi demek ki bana

Daha kese ve kalp atışını görmediğimden 6.haftanın içinde olmak tuhaf geldi demek ki bana
Canim nasilsin cok yakismis hamilelik takvimi rabbim bizlerede nasip etsin ammin ya ben birsey sorucam transferden sonra ne kadar yattin ve belirtilerin neler oldu kacinci gunden sonra belirtin basladi daha once yazmistin sen sayfayi bulamadim

Canim nasilsin cok yakismis hamilelik takvimi rabbim bizlerede nasip etsin ammin ya ben birsey sorucam transferden sonra ne kadar yattin ve belirtilerin neler oldu kacinci gunden sonra belirtin basladi daha once yazmistin sen sayfayi bulamadim
topiğin 1005 .sayfasında uzun uzun yazmıştım canım bakabilirsin..

ben de yaptrcam adetmi bklyrm ama daha en başından korkuyorum tüpleri kapalı olup da hamile kalan çok az sanırım tüp bebekle forumda da aradım aradım çok az gözüme carptı.biri beni yüreklendirebilr mi
benımde tuplerım kapalı doktorum %70 sansım oldugunu soyledı tabıkı hersey nasıp

Pirelli takvimi de neymiş
Budur Sağlıkla ilerlediğiniz günleri göstersin hep...

Ayyy cok şeker olmuş Bu takvimi ne kadar bekledik rabbim sonuna kadar sağlıkla devam etmesini nasip etsin gülden sultan bişi soricim şimdik ben geçen ay düşük yaptım bide bi hafta önce bayağı hastaydım kanımda enfeksiyon vardı vr kuru öksürükle atşim düşmemişti çok şükür iyim şimdi allhım sağlık versin hepimze inş şimdi bu son iki aydır eşimle ekşınlarımzda akıntım oluyor ve çok aşırı değil beyaz renkte normaldede oluyor ama arada bir az miktarda neden olmuş olabilir bide bu hormon testlrini göstermk için gittiğimzde doktor rahim içine bakmıştı ve hafif kalınlaşma var temiz demişti iltap olabilrmi acaba bu adetim daha başlmadı tahminen 11 nisan gözüküyor baklım bu seferde aynı olursa kan vercem olmzsa yine hormon testi yapacaz doktorada sordum ama daha cvp vermedi

maşallah canım
valla bende bilemiyorum nasıl hesaplanır ne olur henüz takvime yabancıyım
yalnız takvimin altında Sabah bulantılarınız var ise kraker yemek size yardımcı olacaktır. yazıyor
sende kraker ye madem bulantın varsa son durumun nasıl canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…