evet çok soğuk kar yağdı az önce..nisan ayında kar varBuzzzzz gibi Ankara'dan günaydın :))
gelmeyen yaz yapmışlar kızlar, ayaz var resmen...
ÇOK GÜZEL TAKVİMİN HAYIRLI OLSUN BENCE DOĞRU HESAPLAMIŞSIN TRANSFER TARİHİNE GÖRE BAKARSAN 5+1 OLUYOR DOĞUM 9 ARALIK GÖZÜKÜYOR 6. HAFTANIN İÇİNDESİN MAŞALLAH
GÖRECEKSİN İNŞALLAH KISMETSE NE ZAMAN GİDECEKSİNDaha kese ve kalp atışını görmediğimden 6.haftanın içinde olmak tuhaf geldi demek ki bana
Canim nasilsin cok yakismis hamilelik takvimi rabbim bizlerede nasip etsin ammin ya ben birsey sorucam transferden sonra ne kadar yattin ve belirtilerin neler oldu kacinci gunden sonra belirtin basladi daha once yazmistin sen sayfayi bulamadimDaha kese ve kalp atışını görmediğimden 6.haftanın içinde olmak tuhaf geldi demek ki bana
topiğin 1005 .sayfasında uzun uzun yazmıştım canım bakabilirsin..Canim nasilsin cok yakismis hamilelik takvimi rabbim bizlerede nasip etsin ammin ya ben birsey sorucam transferden sonra ne kadar yattin ve belirtilerin neler oldu kacinci gunden sonra belirtin basladi daha once yazmistin sen sayfayi bulamadim
Cok saol canim allah yuzumuzu guldursun hep yatiyorum dogrumu yapiyorum acabatopiğin 1005 .sayfasında uzun uzun yazmıştım canım bakabilirsin..
Cok saol canim allah yuzumuzu guldursun hep yatiyorum dogrumu yapiyorum acaba
BEN SADECE 1 GÜN YATTIM SONRA İŞE BAŞLADIM DAHA ÖNCEKİLERDE 2 GÜN YATMIŞTIMCok saol canim allah yuzumuzu guldursun hep yatiyorum dogrumu yapiyorum acaba
yaaaa sıkı sıkı giyinin,çoook dikkat edin kendinize minnaklara...kar hala yağıyor..evet çok soğuk kar yağdı az önce..nisan ayında kar var
benımde tuplerım kapalı doktorum %70 sansım oldugunu soyledı tabıkı hersey nasıpben de yaptrcam adetmi bklyrm ama daha en başından korkuyorum tüpleri kapalı olup da hamile kalan çok az sanırım tüp bebekle forumda da aradım aradım çok az gözüme carptı.biri beni yüreklendirebilr mi
Cok saol canim rabbim verdikten sonra her sekilde veriyor yeterki yaradan ol desin saol cevabin icinBEN SADECE 1 GÜN YATTIM SONRA İŞE BAŞLADIM DAHA ÖNCEKİLERDE 2 GÜN YATMIŞTIM
Tamam canim sende kendine ve bebislere iyi bakSürekli yatma canım ilk 2 gün yat ama sonra yatma otur yürü biraz..Kan akışı önemli..
Selaamm kızlar..
Hamilelik takvimim var benimde
Son adet tarihine göremi yoksa döllenme günündenmi hesaplama yapacağımı bilemediğimden doğal gebelik süreci gibi son adet tarihini girdim bu kez de 6.haftanın içindeyim ama daha 6.hafta da olmamam lazım gibi geliyor
Selaamm kızlar..
Son adet tarihine göremi yoksa döllenme günündenmi hesaplama yapacağımı bilemediğimden doğal gebelik süreci gibi son adet tarihini girdim bu kez de 6.haftanın içindeyim ama daha 6.hafta da olmamam lazım gibi geliyor
İyi sayılırım canım..Günaydın diyeyim diye açtım topiği sayfaları okurken öğle olmuş nasılsın güldenimm
Amin canım.Pirelli takvimi de neymiş
BudurSağlıkla ilerlediğiniz günleri göstersin hep...
Selaamm kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?