Canım pko da böyle bir risk var maalesef büyümekte direnebiliyor yumiler maddi anlamda zorlanabilirsin ama kullanman gerekiyor iğneleri..[/QUOTE
artık maddiyatı geçtim manevi olarak cok yıprandım bana herkez stres yapma rahat ol dıyor ama bu durumda stres yapmamak rahat olmak ımkansız persembe zor ettım sımıde cumartes bır m dahı artma yok ama ınatla cumartesı dıyorlar bakalım hayırlısı cıkmadık candan umut kesılmezmıs o mısal buna sukurCanım pko da böyle bir risk var maalesef büyümekte direnebiliyor yumiler maddi anlamda zorlanabilirsin ama kullanman gerekiyor iğneleri..
inşallah cnm o mucızem olur bugun arkdasm 41 yasın tamamlattı duamı topladılar klınıken cıktıktan sonra haberı geldı allah razı olsun tum arkdaslarım dua topladı ınsallah faydası olurcanım orgalutran vurmazsanda bu sefer erken çatlar tedavi gene yarım kalır, dr un uygun zamanda başlatmıştır.Allah yardımcın olsun inşallah olur bir mucize...
Amin canım.
Güldürdün beni Allah ta seni güldürsün
Geçmiş olsun canım..Ayyy cok şeker olmuş Bu takvimi ne kadar bekledik rabbim sonuna kadar sağlıkla devam etmesini nasip etsin gülden sultan bişi soricim şimdik ben geçen ay düşük yaptım bide bi hafta önce bayağı hastaydım kanımda enfeksiyon vardı vr kuru öksürükle atşim düşmemişti çok şükür iyim şimdi allhım sağlık versin hepimze inş şimdi bu son iki aydır eşimle ekşınlarımzda akıntım oluyor ve çok aşırı değil beyaz renkte normaldede oluyor ama arada bir az miktarda neden olmuş olabilir bide bu hormon testlrini göstermk için gittiğimzde doktor rahim içine bakmıştı ve hafif kalınlaşma var temiz demişti iltap olabilrmi acaba bu adetim daha başlmadı tahminen 11 nisan gözüküyor baklım bu seferde aynı olursa kan vercem olmzsa yine hormon testi yapacaz doktorada sordum ama daha cvp vermedi
yaaaa sıkı sıkı giyinin,çoook dikkat edin kendinize minnaklara...kar hala yağıyor..
canm 28 marttabaşladım ben ilk iğneme bugun 13.gün oluyo sanırım orgalutrana ya 5.gün ya 6.gün basladı yanı cok erken baslandı hıc gelısmemıstı daha basandıgında 9ml dı suandada aynı yanı orgalutran vuruldu vurulalı bır ml ılerlemedı bende orgalutrana baglıyorm cunku orgalutran yumurtayı durdurmak ıcın miş catlaması engellemek ıcincanım valla allah yardımcın olsun sen yazdıkça yaşadıklarım aklıma geliyor seninle konuşmuştuk hatırlarsan sana kaçıncı gün orgalutran başlandı ve bugün tedavinin kaçıncı günü .
hayılısı cnm ayne yapacak bırsey yok buna şükürcanım yapacak bir şey yok malesef cmrt kadar devam edeceksin
takvim kraker ye diyorsa kraker yemeliyim yanimaşallah canım
valla bende bilemiyorum nasıl hesaplanır ne olur henüz takvime yabancıyım
yalnız takvimin altında Sabah bulantılarınız var ise kraker yemek size yardımcı olacaktır. yazıyor
sende kraker ye madem bulantın varsa son durumun nasıl canımcım
pirinç taneleriymiş seninkiler maşallah ne güzeltakvim kraker ye diyorsa kraker yemeliyim yani
annem ısrarla transferden 5.gün öncesinden hesaplamam gerektiğini düşünüyor..
5.gün embriyoları ya o bağlamda
son durum açlıkla karışık mide bulantısı
takvim kraker ye diyorsa kraker yemeliyim yani
annem ısrarla transferden 5.gün öncesinden hesaplamam gerektiğini düşünüyor..
5.gün embriyoları ya o bağlamda
son durum açlıkla karışık mide bulantısı
offfff canım yaaa herşeyin hayırlısı benimde aynı başlanmıştı bende rezevr azlığı olduğu için 3 yumurta oluşmuştu ve gelişim bendede çok yavaştı anlatmıştım ama pkolu hastalarda bu durum nasıl gelişiyor hiçbirbilgim yokcanm 28 marttabaşladım ben ilk iğneme bugun 13.gün oluyo sanırım orgalutrana ya 5.gün ya 6.gün basladı yanı cok erken baslandı hıc gelısmemıstı daha basandıgında 9ml dı suandada aynı yanı orgalutran vuruldu vurulalı bır ml ılerlemedı bende orgalutrana baglıyorm cunku orgalutran yumurtayı durdurmak ıcın miş catlaması engellemek ıcin
pirinç taneleriymiş seninkiler maşallah ne güzel
kraker şart
bereket olsun barajlar dolsuunnn
Geçmiş olsun canım..
Rahimde kalınlaşma gebelikte oluyor biliyorsun ya da yumurtlama zamanı yakındır..
Akıntı durumuda her şey den olabilir yumurtlama zamanı yakındır ya da iltihap vardır bunu sanal ortamdan bakıp göremiyorum tabiiAslında tam olarak neyi sordun anladım dersem yalan olur kaç kez okudum mesajını
peki şuan senin son durum ne alemde cnm 3 yumurtan olustu devammmı ıptalmı tedavın?offfff canım yaaa herşeyin hayırlısı benimde aynı başlanmıştı bende rezevr azlığı olduğu için 3 yumurta oluşmuştu ve gelişim bendede çok yavaştı anlatmıştım ama pkolu hastalarda bu durum nasıl gelişiyor hiçbirbilgim yok
hakkını yeme takvminin ye diyosa yiyecen tabi kuzum
annen diyosa dogru diyordur anneler her zmn haklıdır
tmm sende haklısın hadi
mesajım haklılık içeren bi mesaj oldu ee bende haklıyım ama
Beyaz leblebi de iyi geliyor mide asidini düzenliyor
Mühim olan herkes kendine göre haklıyken anlaşabilmekBu konu nereye bağlanır merak içindeyim
bence o akıntın yumurtlama dönemi öncesine ait akıntı iltihap değildir öyle olsa arada bir yaşamazsın daha sıklaşır akıntı..düzensiz adet oluyorsun ya bence sen ovulasyon testi kullansan ilişki günlerini belirlesen çok rahat hamile kalırsın..Yani canımcım hani bu hormon testlerimi sana göstermiştimde beta hcg 14 çıkmıştı ve biz doktora gitmiştik kan vermeye ve doktor muhtemelen düşük yapmışsın demiştide rahmime bakmıştı o sırada demişti hafif kalınlaşma var ve temiz bi sorun yok diye ondan sonra biz eşimle ilişkiye girdiğimzde ben wc ye gitmek için kalktığımda beyaz akıntım olduğunu görüyoruz ama aşırı değil bu akıntım normalde olmuyor öyle arada bir oluyor ama azcık ilişkideki gbi değil buda son iki aydır oluyor bu şekilde birde ben hiç bilmiyorum yumurtlama tarih yada günümü karavana atıyoruz yani ya tutarsa hesabı bu ay adetim olacak mı bilmiyorum martın 6 sındaydı ama adet takip programı indirdim onunla takip ediyorum oda tahminen 11 nisanda olabilir diye çıkıyor malum düzensiz hayırlısı bakalım bu ay da geçerse adetim kan vermeyi düşünüyorum işte böle
yok canım son güne kadar devam edildi 3 yumurta toplandı 1 transfer edildi ama sonuç negatifpeki şuan senin son durum ne alemde cnm 3 yumurtan olustu devammmı ıptalmı tedavın?
şükür konu tatlıya bağlandı yoksa kk da gerilim diye son dakika olarak ajanslara düşerdikbeyaz leblebide haklı
şaka bi yana bnm annemde mide problemlerinde beyaz leblebi tüketir ordan biliyorum
artık canın hangisini yemek istiyorsa ye canım faydasını görürsün inşallah
hepimiz haklıyız diyip bağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?