takvim pek yakışmış güle güle kullannnbence o akıntın yumurtlama dönemi öncesine ait akıntı iltihap değildir öyle olsa arada bir yaşamazsın daha sıklaşır akıntı..düzensiz adet oluyorsun ya bence sen ovulasyon testi kullansan ilişki günlerini belirlesen çok rahat hamile kalırsın..
nasıl ya senınle aynı gun tedavıye basladıysak senın hem toplandı hem transfer edıldı nasıl oluyo bukdar kısa surede sonucuda alıyorsun sen daha once baslamıs olmayasın tedavıye cnm benm bu cumartesi tam 14 gun olucakyok canım son güne kadar devam edildi 3 yumurta toplandı 1 transfer edildi ama sonuç negatif
şükür konu tatlıya bağlandı yoksa kk da gerilim diye son dakika olarak ajanslara düşerdik
Onları eczaneden alıyoruz değilmi canım ben hiç kullanmadım bilmiyorum hiç mesela bu sabah yine aynısını gördüm beyaz akıntı ilişkinden sonra ama normalde yok oyle aşırıda değildi du bi o dediğin testen alayım sen bana anlatırsın nasıl yapacağımı bide öyle deneyelimbence o akıntın yumurtlama dönemi öncesine ait akıntı iltihap değildir öyle olsa arada bir yaşamazsın daha sıklaşır akıntı..düzensiz adet oluyorsun ya bence sen ovulasyon testi kullansan ilişki günlerini belirlesen çok rahat hamile kalırsın..
amanda aman takviminizi yesinnerCanım pko da böyle bir risk var maalesef büyümekte direnebiliyor yumiler maddi anlamda zorlanabilirsin ama kullanman gerekiyor iğneleri..
Ayy kıyamam zorluyo demek annişlerini minnaklar ne diyeyim bilemedim şindi...Hamilelik takvimiN de bulantı için kraker yeyin deyii ne kadar işe yarar bilemedim şimdi....bulantı en korkulu kabusum ne çektiğini benden iyi bilen yaşayan çıkmaz böbrek taşı düşürürken su bile içsem öğürmekten ciğerlerim çıkardı...kaburgalarım ağrırdı..Allah yar ve yardımcın olsun canımın içiİyi sayılırım canım..
Bir geliyor bir gidiyor bulantı erkenden başladı nolcak böyle bilmiyorum..
yokkkkk canım sen yanlış anladım yada konular karıştı o kadar çok arkadaşla muhabbet ediyoruz ki normal ben şubatın 25 tedaviye başlamıştım transferimde 13 martta oldunasıl ya senınle aynı gun tedavıye basladıysak senın hem toplandı hem transfer edıldı nasıl oluyo bukdar kısa surede sonucuda alıyorsun sen daha once baslamıs olmayasın tedavıye cnm benm bu cumartesi tam 14 gun olucak
şimdi anladm cnm sen bırlıtke basladık dıyınce bende acaba dedım olabılırdıde bende subatta bualarda arasırma yapıyordum :)yokkkkk canım sen yanlış anladım yada konular karıştı o kadar çok arkadaşla muhabbet ediyoruz ki normal ben şubatın 25 tedaviye başlamıştım transferimde 13 martta oldu
hayırlı olsun ne zaman belli olacak :)
valla zor şey bulantı kimse yaşamasın diyorum ben...Ayy kıyamam zorluyo demek annişlerini minnaklar ne diyeyim bilemedim şindi...Hamilelik takvimiN de bulantı için kraker yeyin deyii ne kadar işe yarar bilemedim şimdi....bulantı en korkulu kabusum ne çektiğini benden iyi bilen yaşayan çıkmaz böbrek taşı düşürürken su bile içsem öğürmekten ciğerlerim çıkardı...kaburgalarım ağrırdı..Allah yar ve yardımcın olsun canımın içi
amanda aman takviminizi yesinner
maşallah
son adet tarihine göre diye biliyorum ben de canım
ayyy çok tatlişşş olmuş
kk ajans olsa çok kez düşmüştüm son dakikalaraşok şok şokkflash flash flash
gülden mide bulantısına leblebi mi tercih edecek ?
takvimine güvenmeyen gülden kraker yemekten son anda vazgeçti? gibi gibi manşetlerde atılırdı herhalde
neyse ki tatlıya bağlandık
sağol canım seninde olsun takvimin inaşallah..takvim pek yakışmış güle güle kullannn
ummmaaahhhhhhpirinç tanelerini de seni de öperim
Selaamm kızlar..
Hamilelik takvimim var benimde
Son adet tarihine göremi yoksa döllenme günündenmi hesaplama yapacağımı bilemediğimden doğal gebelik süreci gibi son adet tarihini girdim bu kez de 6.haftanın içindeyim ama daha 6.hafta da olmamam lazım gibi geliyor
takvim kraker ye diyorsa kraker yemeliyim yani
annem ısrarla transferden 5.gün öncesinden hesaplamam gerektiğini düşünüyor..
5.gün embriyoları ya o bağlamda
son durum açlıkla karışık mide bulantısı
Aynen yaa, inşallah hepimizin yılı bu yıl olurBenimde 2 yıl olmuş canım dünbakalım kaçıncı yılmızda hamiş olup doğuracaz
Bu günleride görecekmişiz ya ne mutlu bize ve sanatakvim kraker ye diyorsa kraker yemeliyim yani
annem ısrarla transferden 5.gün öncesinden hesaplamam gerektiğini düşünüyor..
5.gün embriyoları ya o bağlamda
son durum açlıkla karışık mide bulantısı
Kayseride acibademde turgut aydin a yaptirdik,biz hic nemnun kalmadik en basindan sonuna kadar,,daha sonra istanbulda yaptrdik tam anlamiyla profesyonel bir ekipti,,cumlemize saglikli bebisler insallah ☺kayseride hangi merkezdi aceba olumsuz olan? inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?