2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

takvim pek yakışmış güle güle kullannn

ummmaaahhhhhh pirinç tanelerini de seni de öperim

yok canım son güne kadar devam edildi 3 yumurta toplandı 1 transfer edildi ama sonuç negatif
nasıl ya senınle aynı gun tedavıye basladıysak senın hem toplandı hem transfer edıldı nasıl oluyo bukdar kısa surede sonucuda alıyorsun sen daha once baslamıs olmayasın tedavıye cnm benm bu cumartesi tam 14 gun olucak

şükür konu tatlıya bağlandı yoksa kk da gerilim diye son dakika olarak ajanslara düşerdik

şok şok şokk flash flash flash
gülden mide bulantısına leblebi mi tercih edecek ?
takvimine güvenmeyen gülden kraker yemekten son anda vazgeçti? gibi gibi manşetlerde atılırdı herhalde
neyse ki tatlıya bağlandık

Onları eczaneden alıyoruz değilmi canım ben hiç kullanmadım bilmiyorum hiç mesela bu sabah yine aynısını gördüm beyaz akıntı ilişkinden sonra ama normalde yok oyle aşırıda değildi du bi o dediğin testen alayım sen bana anlatırsın nasıl yapacağımı bide öyle deneyelim

Canım pko da böyle bir risk var maalesef büyümekte direnebiliyor yumiler maddi anlamda zorlanabilirsin ama kullanman gerekiyor iğneleri..
amanda aman takviminizi yesinner
maşallah
son adet tarihine göre diye biliyorum ben de canım
ayyy çok tatlişşş olmuş

İyi sayılırım canım..
Bir geliyor bir gidiyor bulantı erkenden başladı nolcak böyle bilmiyorum..
Ayy kıyamam zorluyo demek annişlerini minnaklar ne diyeyim bilemedim şindi...Hamilelik takvimiN de bulantı için kraker yeyin deyii ne kadar işe yarar bilemedim şimdi....bulantı en korkulu kabusum ne çektiğini benden iyi bilen yaşayan çıkmaz böbrek taşı düşürürken su bile içsem öğürmekten ciğerlerim çıkardı...kaburgalarım ağrırdı..Allah yar ve yardımcın olsun canımın içi

yokkkkk canım sen yanlış anladım yada konular karıştı o kadar çok arkadaşla muhabbet ediyoruz ki normal ben şubatın 25 tedaviye başlamıştım transferimde 13 martta oldu

yokkkkk canım sen yanlış anladım yada konular karıştı o kadar çok arkadaşla muhabbet ediyoruz ki normal ben şubatın 25 tedaviye başlamıştım transferimde 13 martta oldu
şimdi anladm cnm sen bırlıtke basladık dıyınce bende acaba dedım olabılırdıde bende subatta bualarda arasırma yapıyordum :)

valla zor şey bulantı kimse yaşamasın diyorum ben...
hamile kalınca tadını çıkaralım istiyorum..

kk ajans olsa çok kez düşmüştüm son dakikalara

Takvimini yerim seninnn kızzzz

Allah tamamına erdirsin taze anne adayı

Canimmmm takvimini yiyimmmm seninnnnn...ne bekledik bu takvim icin beaaaa...cancagizim bende artik safra kusuyorum sabahlari..bayagi fena oluyorum sabah ama yeter ki saglikli olsun kuzum ben herseye raziyim..bi de gun icinde kesiliyo bulanti bisey mi oldu die surekli kendimi yokluyorum..canim ben bulantiya ayva ile care buldum..cok iyi geliyo bak dene bencee

Bu günleride görecekmişiz ya ne mutlu bize ve sana

kayseride hangi merkezdi aceba olumsuz olan? inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini:)
Kayseride acibademde turgut aydin a yaptirdik,biz hic nemnun kalmadik en basindan sonuna kadar,,daha sonra istanbulda yaptrdik tam anlamiyla profesyonel bir ekipti,,cumlemize saglikli bebisler insallah ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…