2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Cok tesekkurler sekerpancari valla burdan o kadar cok sey ogrendim ki saolun var olun kizlar. Ananas, kirmizi et, yumurta , kabak cekirdegi ve su tabi ki kabizliga dikkat edicem. yurumek zorundaym cunku saglik ocagiba igneye gidicem. Evde de ben zaten duramam yatamam biliom kendimi ama ilk iki 3 gün kendimi tutup kitap okurum artik. Sonra ki gunlerde de puzzle yapmayi düşünüyorum . Ama onu doktora sorucam cunku surekli egilir pozisyon sorun olur mu bilmiyorum. Hepimizin yüzü güler insallah. Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin o mis kokuyu bize de duyursun.

Yaa var ya siz harikasiniz resmen moral depoluyorum bu mesajlarinizla. Cok saol tatlm allah hepimizin gönlüne göre versin. Rabbim kucaklarimizi bwbeislerimizle doldursun. icim kipir kıpır valla ignelerin ilk günleri korkuyodum da sona yaklastikca heyacanlaniyorum

Daha kese ve kalp atışını görmediğimden 6.haftanın içinde olmak tuhaf geldi demek ki bana
Ikiz olarak devam ederse gebelik ( inşallah ) 37. Haftada doğumun olur :) bu da Kasımın ortasında bebişler kucağında olur :) hadi inşallah

Doktorlar tüp bebek de olsa günleri belli de olsa son adet tarihine göre hesap ediyorlar hep ..

kızlar çok üzgünüm klinikten aradılar e2 104 cıkmıs çok düşükmüş tedavi iptal yani ilaç kullanma yı bırakın dedıler adet olunca gelın dedıler moralım cok bozuk benm kendı kendıme adet olma ıhtımalım yok ama olursun dedıler bakalım kısmet

Canim demekki henuz rabbim ol dememis uzme kendini bukadar hakkinda ne zaman hayirliysa o zaman olur insallah buda cook yakin bir zamandir

Canim demekki henuz rabbim ol dememis uzme kendini bukadar hakkinda ne zaman hayirliysa o zaman olur insallah buda cook yakin bir zamandir
cnm benm esım zor ıkna olmustu böyle bir durumdan sonra eşim tekrar istemyor benm canımı sıkan bu bana kalsa tekrar tekrar denerım bıkmadan usanmadan ama bende bıtmıyor işte çok ağladım çok üzüldüm bukadar şanssızlık ncak beni bulur zaten dedım dusunsene 10 yumurtam gelıstı 13.14ml de kaldı malesef çok üzgünüm cok

İyi sayılırım canım..
Bir geliyor bir gidiyor bulantı erkenden başladı nolcak böyle bilmiyorum..
Takvimin hayırlı olsun arkadaşım...bence haftanla uyumlusun takvimdede yazıyo sabah bulantınız varsa kraker yiyebilirsiniz diye...işe yarar mı bilmem ama denemekte fayda var bence..kız hem iyi yönünden bakarsak ben bulantıları seviyorum çünkü bebek sana daha da tutunuyo sağlıklı olduğunun gostergesi annesi..

canım hakında hayırlısı üzme kendini

Aaaa güldenimm hayırlı olsun canımcım takviminn çok sevindim darısı bize inşallahh
Kızlar benimde bugün kontrolum vardı en kalın yeri endometriumun 5.5 anlamadım ne inatcı duvarım varmış ozon görmeme rağmen kalınlaşmıyo yaa artık rabbimden hayırlısı bide bugün drum baska hastaneye gectiği in embriyoları oraya transfer ettik biz aldık götürdük kıyamam eşim biz şimdi araba 5 kişiyiz dedi seviniyim mi üzüliyim mi bilemedim yaa inşallah bu sefer tutar kızlar paylaşmak istedim sizinle muhtemelen hafta içi transferim var

Takvimin hayirli olsun cok tatli gozukuyor :)

sen benden fenasın o zaman istifra aşamasına gelmedim ben henüz inşallah gelmem canım..
bulantı vs..kesilince bende bir şey mi oldu acaba diye endişeleniyorum..
ayva fikride iyiymiş duymuştum bunu ama unutmuşum sağol hatırlattığın için ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…