Amin canım inş rabbimn izniyle hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsunAynen yaa, inşallah hepimizin yılı bu yıl olur
Cok tesekkurlerbol kaliteli yumurtaların kan can olan embriyoların olsun inşallah....
hep yatmanın çok bir faydası yok,ama ağır hareketlerden kaçın.iş yapma mümkün olduğunca,arada az da olsa yürü çünkü kan dolaşımıda gerekiyor.ben ara ananas ve ham kabak çekirdeği yedim,beslenmeme de dikkat ettim.kitap oku müzik dinle mümkün olduğunca gebelikten uzak şeyleri düşünmeye çalış.
Allah yardımcın olsun,bebeğin seninle olsun inşallah...
Yaa var ya siz harikasiniz resmen moral depoluyorum bu mesajlarinizla. Cok saol tatlm allah hepimizin gönlüne göre versin. Rabbim kucaklarimizi bwbeislerimizle doldursun. icim kipir kıpır valla ignelerin ilk günleri korkuyodum da sona yaklastikca heyacanlaniyorumBol su iç ve pişman olacağın ağır hareketler yapma. Müzik dinle. Maydanoz ve bitkisel çaylar kullanma. Uzanırken ayağının altına yastık koy hatta uyurken yatağının içindede kullan. Bir süre banyo yapma, en az 4 gün. Yapacağın zamanda ılık su ile yıkan. Strese girme, mümkün olduğunca hamilemeyim düşüncesinden kendini uzak tut. ve her şeyden önemlisi Allaha güven.
Ikiz olarak devam ederse gebelik ( inşallah ) 37. Haftada doğumun olur :) bu da Kasımın ortasında bebişler kucağında olur :) hadi inşallahDaha kese ve kalp atışını görmediğimden 6.haftanın içinde olmak tuhaf geldi demek ki bana
Doktorlar tüp bebek de olsa günleri belli de olsa son adet tarihine göre hesap ediyorlar hep ..takvim kraker ye diyorsa kraker yemeliyim yani
annem ısrarla transferden 5.gün öncesinden hesaplamam gerektiğini düşünüyor..
5.gün embriyoları ya o bağlamda
son durum açlıkla karışık mide bulantısı
Canim demekki henuz rabbim ol dememis uzme kendini bukadar hakkinda ne zaman hayirliysa o zaman olur insallah buda cook yakin bir zamandirkızlar çok üzgünüm klinikten aradılar e2 104 cıkmıs çok düşükmüş tedavi iptal yani ilaç kullanma yı bırakın dedıler adet olunca gelın dedılermoralım cok bozuk benm kendı kendıme adet olma ıhtımalım yok ama olursun dedıler bakalım kısmet
cnm benm esım zor ıkna olmustu böyle bir durumdan sonra eşim tekrar istemyor benm canımı sıkan bu bana kalsa tekrar tekrar denerım bıkmadan usanmadan ama bende bıtmıyor işte çok ağladım çok üzüldüm bukadar şanssızlık ncak beni bulur zaten dedım dusunsene 10 yumurtam gelıstı 13.14ml de kaldı malesef çok üzgünüm cokCanim demekki henuz rabbim ol dememis uzme kendini bukadar hakkinda ne zaman hayirliysa o zaman olur insallah buda cook yakin bir zamandir
Takvimin hayırlı olsun arkadaşım...bence haftanla uyumlusun takvimdede yazıyo sabah bulantınız varsa kraker yiyebilirsiniz diye...işe yarar mı bilmem ama denemekte fayda var bence..kız hem iyi yönünden bakarsak ben bulantıları seviyorum çünkü bebek sana daha da tutunuyo sağlıklı olduğunun gostergesi annesi..İyi sayılırım canım..
Bir geliyor bir gidiyor bulantı erkenden başladı nolcak böyle bilmiyorum..
canım hakında hayırlısı üzme kendinikızlar çok üzgünüm klinikten aradılar e2 104 cıkmıs çok düşükmüş tedavi iptal yani ilaç kullanma yı bırakın dedıler adet olunca gelın dedılermoralım cok bozuk benm kendı kendıme adet olma ıhtımalım yok ama olursun dedıler bakalım kısmet
Kontrolden geldim herşey çok güzel dedi doktorum 2-3 günlük zamana ihtiyacımız kaldı dedi çatlamasın diye artı olarak bi iğne verdi ilk tedaviden daha heycanlıyım
Amin aminsağol kuzum hepimizin olsun takvimleri inşallah...
insallahbu ay hepoimiz seviniriz bende cumartesi kontrollere gidecem istanbula bakalım yumurtalar ne durumda dua edin :)Büyük gün 17 nisanAma ben dayanamayıp önceden test yaparım gibi geliyor :) Senin tedavin nasıl gidiyor hangi aşamadasın ?
Aaaa güldenimm hayırlı olsun canımcım takviminn çok sevindim darısı bize inşallahhSelaamm kızlar..
Hamilelik takvimim var benimde
Son adet tarihine göremi yoksa döllenme günündenmi hesaplama yapacağımı bilemediğimden doğal gebelik süreci gibi son adet tarihini girdim bu kez de 6.haftanın içindeyim ama daha 6.hafta da olmamam lazım gibi geliyor
Takvimin hayirli olsun cok tatli gozukuyor :)Selaamm kızlar..
Hamilelik takvimim var benimde
Son adet tarihine göremi yoksa döllenme günündenmi hesaplama yapacağımı bilemediğimden doğal gebelik süreci gibi son adet tarihini girdim bu kez de 6.haftanın içindeyim ama daha 6.hafta da olmamam lazım gibi geliyor
sen benden fenasın o zaman istifra aşamasına gelmedim ben henüz inşallah gelmem canım..Canimmmm takvimini yiyimmmm seninnnnn...ne bekledik bu takvim icin beaaaa...cancagizim bende artik safra kusuyorum sabahlari..bayagi fena oluyorum sabah ama yeter ki saglikli olsun kuzum ben herseye raziyim..bi de gun icinde kesiliyo bulanti bisey mi oldu die surekli kendimi yokluyorum..canim ben bulantiya ayva ile care buldum..cok iyi geliyo bak dene bencee
MaşallahKizlar bugun 12. Gun degerim 300 cikti
Allah devamnin da guzel gelmesini nasip eder insallah
Takvimin hayirli olsun cok tatli gozukuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?