2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Bize yetişmez ama gebelikle ilgili yaygınlaşan sorunlarla birlikte öyle 5 günlük değil 15-20 günlük yerleştirmeler olacak gibi dediğimde doktorum gülmüştü :) Taşıma bile başladı neden olmasın ama diyerek de olasılıklar dahilinde olabileceğini işaret etmişti :) Dilerim birbirinizden ayrı yaptığınız son seyahattir... Buluşursunuz sağlıkla, önce karında sonra kollarda gezdirirsiniz...

Endometrium için nar en çok bahsedilen, faydalı da.
Bol su bol yürüyüş de kesinlikle önemli.
Bir de masajı öneririm... Kan akışının hızlanması özellikle rahim bölgesindeki damarlarda artması ve canlanması için. Daha etkili olması için (ısınmayı sağlıyor) Hint Yağı çok faydalı.

ayyy ne değişik bir duygu donmuş kuzuları arabanıza alıp siz götürdünüz demek duygulandım ben
rahim kalınlığından da ne çektin be demek istiyorum...
ilaçların kaçıncu günündesin?

Ya hayirlisi artik gorucez zamanla
Omrumden 10 yil gitti bugun sonucu alirken
Bide drum progesteron degerini dusuk buldu progestan igne oldum
1500 olunca gel dedi

1500 olunca keseyi görebiliyorsun da ondan 1500 de gel demiş..
progesteron olarak ne kullanıyordun?
jel fitil iğne vs...
ben hem jel kullanıyorum hem de 3 günde bir proluton depot iğnesi bu iğne düşük riski için veriliyor normalde yüksek progesteron içeriyor riskim olmasa da 10.haftaya kadar kullanıcam..

Kizlar bugun 12. Gun degerim 300 cikti
Allah devamnin da guzel gelmesini nasip eder insallah
Masallah canim rabbim tamamina erdirsin darisi basima dua edin banada test yapana kadar belirtilerin neler oldu ay herkeze soruyom paranoyak oldum inan artik benimde olsun istiyorum

canım hakında hayırlısı üzme kendini
Öyle Canm buna şükür en azından klinik parası ödemeden bitti tedavim Şuan sadece şükrediyorm sadece ilaç tedavisiyle kaldı ama KORKUYORM yine aynısı olucak diye bu sefer feza Beyle değil gökhan Bey'le denicem gökhan çıragil i övüyorlar bahsetmiştim 8arkadasm gökhan beyden bebek sahibi oldu feza beyin bilgisine kesinlikle güvenmiyorm Benm 10üstü yumurtam vardı ve 13.14ml Gelmişler ve devam edebilirdi ama yanlış doz iğneden oldu bana göre Hayırlısı bu arada sana Birşey sorucam Canm kız kardeşim de Gonal f varmış 450lik 2tane sana yollayım diyor ama bununki hazır şırınga değil tozmuş karıştırmalı ama dolapta muhafaza ediyormuş oda sıcaklığında muhafaza edilmesi Lazım ya bi sorun olurmu dolapta muhafaza etmesinden

ayyy ne değişik bir duygu donmuş kuzuları arabanıza alıp siz götürdünüz demek duygulandım ben
rahim kalınlığından da ne çektin be demek istiyorum...
ilaçların kaçıncu günündesin?
Duyguyu anlatamam gülden onları ordan aldık götürdük çok değişik duygusal bişey rahim kalınlığınıda sorma yaa ne çektim gerçektenn 11 günü olması lazım bugün tam net hatırlıyamadım ki kuzum

BU BİR TAKVİM KUTLAMASIDIR
ayyy yerimm yerrr ben o takvimiii...
ama inşaallahh kuzular doğcakk onlarıı yiyecemmm...
çok yakışmışşş takviminn canımmm umarımm gebelikte öyle olucakk o çıtkırıldım haline

7 mm üzerine bi çıksa tamamdır..

ha ha haayyy takvimin kutlamasıda mı olur
tabii görmemişin takvimi olmuş dimi kutlaması olsa çok mu

7 mm üzerine bi çıksa tamamdır..
Kız 7 mm görsek doktorla karsılıklı göbek atıcaz resmen mıayene ederken dr bi 7 yi görsek süper olucak diyo bakalım yaa gerçi ilk transferimde en kalın yer 7.2 yd ondada rahim duvarı çizilmişti ama negatif sonuç bakalım bunda ne olacak inşallah olucak diyoruz ama kısmet

NE KADAR AZ KALMIŞŞ BİLİYONMUU KIZ NE VAR Kİ ARALIK AYINA
BAŞKASININ ASKERLİĞİ GEBELİĞİ ÖYLE GELİR YA İNSANA..
BİRAZDA BEN ÇOK YOĞUNUM VE ZAMAN HIZLI GEÇİYOR..
KPSS DAHİL RAMAZAN BAYRAMINA SINAV BİTİYOR ZATEN OLUYOR TEMMUZ 20..YAZ DA HIZLI GEÇER BANA OHH GELSİN BEBİŞLER SAĞLIKLA İNŞAALLAHHHH

Ben crinone jel kullaniyorum
Bu igneyi de gun aşiri yap dedi dusuk riski olmasa bile ignenin zarari yok nasilsa
Bir de sen estrofem kullaniyor musun hala
Kullaniyorsan da nezaman birakicaksin soylendi mi?
Masallah canim rabbim tamamina erdirsin darisi basima dua edin banada test yapana kadar belirtilerin neler oldu ay herkeze soruyom paranoyak oldum inan artik benimde olsun istiyorum
Amin insallah tesekkurler
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Canim benim bariz belirtim kasigimda hep ayni yerde olan zonklama gibi agriydi 3. Gunden itibaren.hala da ayni yer agriyor

çok tebrik ederim değerin çok güzel maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…