Ben crinone jel kullaniyorum
Bu igneyi de gun aşiri yap dedi dusuk riski olmasa bile ignenin zarari yok nasilsa
Bir de sen estrofem kullaniyor musun hala
Kullaniyorsan da nezaman birakicaksin soylendi mi?
Amin insallah tesekkurler
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Canim benim bariz belirtim kasigimda hep ayni yerde olan zonklama gibi agriydi 3. Gunden itibaren.hala da ayni yer agriyor
Ikiz olarak devam ederse gebelik ( inşallah ) 37. Haftada doğumun olur :) bu da Kasımın ortasında bebişler kucağında olur :) hadi inşallah
Sağol canım aklıma takılıyordu hep..Doktorlar tüp bebek de olsa günleri belli de olsa son adet tarihine göre hesap ediyorlar hep ..
haklısın canım insaalah esinde senin kadar ister ve tekrar baslar güzel sonuc lar alırsınızcnm benm esım zor ıkna olmustu böyle bir durumdan sonra eşim tekrar istemyor benm canımı sıkan bu bana kalsa tekrar tekrar denerım bıkmadan usanmadan ama bende bıtmıyor işte çok ağladım çok üzüldüm bukadar şanssızlık ncak beni bulur zaten dedım dusunsene 10 yumurtam gelıstı 13.14ml de kaldı malesef çok üzgünüm cok
Biarada clexan da kullaniyorum hergunEstrofemi kullanıyorum canım hala tüm ilaçlarımı 10.haftaya kadar kullanacakmışım..
edıtorum bu jel alerji yapıyormu benim vajinada agrı yapıyo ve sanki jel li kullanırken zorla gıdıyo rahim bukadar kalınlasmıs ve elle hissedilebilir olmusdur yoksa sorun mu vardır yarın transferim olcak ve ben suan bu duruma taktım elimle hissediyorumBen de öyle tahmin ediyorum canım..
İkiz gebelikleri son haftaya bekletmiyorlar..
Sağol canım aklıma takılıyordu hep..
Biarada clexan da kullaniyorum hergun
Gunde kac iciyorsun estrofem
Neden bukadar soruyorum dersen bazi doktorlar kalp atisindan sonra asla icme diyor bazilari devam diyor
Benimki 4 ay dedi ama ben kullanmak ostemiyorum gunde 3 iciyorum.istemiyorum cunku gebelik kategorisi X yaziyor.
çok tebrik ederim değerin çok güzel maşallah..
Cnm bnm gebelik takvimin hayırlı olsun rabbim tamamina erdirsin hadi bakalm darisi bizlereeeeee insallahhhhhhh ayyyy coookkkk heyecanliyim ben yaaa duramiyom evdeSelaamm kızlar..
Hamilelik takvimim var benimde
Son adet tarihine göremi yoksa döllenme günündenmi hesaplama yapacağımı bilemediğimden doğal gebelik süreci gibi son adet tarihini girdim bu kez de 6.haftanın içindeyim ama daha 6.hafta da olmamam lazım gibi geliyor
evet değer ikiz gibi duruyor canım..2 Embriyo koyuldu.İkiz olabilme ihtimali var dedi.Hayırlısı inşallah :)
Yakışmış demekGuldenimmm..ne güzel olmuşsun sen öyle takvimi takvimi...
Sağol canım hepinizi bir an evvel takvimli görürüm inşallahCnm bnm gebelik takvimin hayırlı olsun rabbim tamamina erdirsin hadi bakalm darisi bizlereeeeee insallahhhhhhh ayyyy coookkkk heyecanliyim ben yaaa duramiyom evde
Ben de baska bi dra sorucam birakmak istiyorum okadar uzun sure kullanirsam icim rahat etmeyecekKalp atışını duyarım bu hafta diye düşünüyorum o zaman konuşurum doktorumla bırakırım bende..
sabah öğle akşam olarak 3 tane içiyorum canım..
Seninki de fazla demiş 4 ay..
Rsikli dönem 3 aydır zaten bende 2.5 ay kullanacam diye biliyorum ama konuşup bırakabilirim..
Kan sulandırıcı olarak hibor kullanıyorum ben her gün bir de corasprin..
AminnnnnSağol canım hepinizi bir an evvel takvimli görürüm inşallah
senin takvimin ne yakışmış öyleevet değer ikiz gibi duruyor canım..
sağlıkla gelsin kuzular tek çift farketmez.
Canım keseyi görmeye de Bülent hocaya mı gideceksin canım?Ben de öyle tahmin ediyorum canım..
İkiz gebelikleri son haftaya bekletmiyorlar..
Sağol canım aklıma takılıyordu hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?