2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kontrolden geldim herşey çok güzel dedi doktorum 2-3 günlük zamana ihtiyacımız kaldı dedi çatlamasın diye artı olarak bi iğne verdi ilk tedaviden daha heycanlıyım
Çok sevindim ne güzel,bende yarın gidiyorum kontrole ,seninle peş peşe gidiyoruz ,inşallah bende güzel haberler alırım,dua edermisin benim için...

benim dr kalp atisini duyunca biraktirdi

kızlar selam 1 nisan da 5. gün kaliteli 2 dondurulmuş embriyo transfer edildi. bugün sabah yani transfer gününü saymazsak 8. günde betahcg yaptırdım ama sonuç maalesef 0.30. bu şekilde negatif alıp daha sonra pozitif gören var mı aranızda? asıl test tarihim 13 Nisan.

tek umudum belki teki tutmuştur ama geç tutunmuştur.

benim dr kalp atisini duyunca biraktirdi
Yaa peki sen kac tane iciyordun gunde?
Ve bir anda mi biraktin yoksa azaltarakmi
Benim doktorum biraktirmiyo ama ben birakicam yine de cunku cok arastirdim
Avrupada kesinlikle yasak bu ilac gebelik olustugu zaman biraktiriyorlar
Ben gunde 3 tane aliyorum suanda

cnm benim dr um iki gebeligimde de keseyi gorur gormez biraktirdi..kkalp atisina bekletmedi bile. ..ssen baska bir dr a dha sor istersen icin rahat etsin oyle birak..bu arada dun yazamadim tebrik ederim cnm hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim.

Günaydın kızlar

herkese günaydınlar...........yagmurlu ve fırtınalı günün ardından güneşli bir güne merhaba dedik....
gunaydiiiiiiinnnnn kizlarrrrr....soguk ve ruzgarli istanbul havasi gitmisss...gunesli ve ruzgarli hava gelmissss..hayirli cumamiz olsun..ddularimiz kabul olsun insaallahhh...

o havadan Ankara ya yolla kuzum..
burası gece -2 ye düşüyor nisan ayında

Allahım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
Allahım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere...

Allahım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle... . Yeri göğü yaratan güzel ALLAH'ım,Sen ne kusurumuz günahımız varsa affett.. Bizi bağışla ve koru..Yardıma ihtiyacı olan insanlara ve bizlere yardım et.. Sıkıntıda olanları feraha, hasta olanları sağlığa kavuştur... Aç olan insanların karnı doysun,açıkta olan insanların evi olsun..Güzel ALLAH'ım sen kalbimize
isyan ve hainlik sokma..Sen bizi doğru yoldan ayırma.. Kötü insanlarla karşılaştırma..Anne ve babamızı başımızdan eksik etme.. Evlatlarımızı koru,gözet,Hepimize sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür bağışla..Amin

günaydın

hayırlı cumalar

2 sabah 2 akşam içiyordum bi kerede bıraktım şükür bi sorun yok inşallahta olmaz senin dr. neden bu kadar uzatıyor anlamadım doğrusu

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…