2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

günaydın hepinize
içim buruk, umutlarım, hayallerim yorgun.tüp bebeğe başlayamıyorum bile.3 kere başladım iğnelere.ama hepsi yarım kaldı.3. iyi gidiyordu.13. gün yumurta erken çatladı yine tedavi iptal oldu.bu başladıklarımı denemeden saymıyorlar bile.toplamaya gidemedim hiç çünkü.4. kez başlamaya gücüm var ama öylesine umutsuzum ki.sanki her ay başlayacağım, yarım kalacak gibi geliyor.tedavisi iptal olanlar oldu mu hiç benim gibi?

Kızlar hepinize merhaba hayırlı cumalar özlemişim sizi ama asıl süpriz gördüğüm bir gebelik takvimi beni çok mutlu etti canım egunal çok sevindim gözün aydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin çok çok mutlu oldum hepimizle ayrı ayrı ilgilendin ve hiç yılmadan hep yanımızda oldun bu mutluluğu fazlasıyla hakkettin inşallah doğum haberlerini de alırız

hayırlı olsubnn bizede olsunnnn

tatlım çok geçmiş olsun... Allah güç kuvvet afiyet versin inşallah.....

Allah yardımcın olsun canım bizim bu korkularımız endişelerimiz malesef hiç bitmiyo kaç tane yumurta olucak opuya kadar gidicek mi kaç tanesi döllenicek kaç tanesi blast aşamasına gelicek tutucak mı kanda pozitifi gördük kese bebek görülücek mi kalp atışı duyulucak mı ........ Böyle uzayıp gidiyo malesef liste en güzeli yaşanan kötü anları arkamıza atıp önümüze bakmak pozitif düşünüp iyiyi çağırmak ve bol dua etmek
Umarım yeniden başlama gücü bulursun kendinde ve bu sefer mutlu sona ulaşırsın

Kuzum bunlar hep imtihan emin ol başlayanlardan biri de benim ama olmıyınca olmuyo ki zamanı var emin ol rabbime sığın ve güven zamanı gelince bizde anne olucaz ben tüm kalbimle buna inanıyorum çok zor bi durum ne desek boş ama güçlü ol canım bizler hep yanındayız mesele başlamakta değil tedaviye canım rabbim o bebişleri kısmet etmediyse zamanı değilse başlasanda hatta hersey çok iyi gitsede olmuyo kuzum transfet yapılıp negatifi almakta çok zor inan böyke düşün bide

Rabbim hepimize kolaylık versin.dayanmak çok zor gelse de bazen sabretmem gerekiyor.imtihan dünyasındayız.bu dünya öyle ya da böyle bitecek.ama ahireti kurtarmak mühim.çok şükür ki inançlıyım.inşallah ahirette mükfatımızı alabilriz...

Amin canm cok tesekkurler
Evet bi şu gunleri gecelim mutlaka sorucam baska bi doktora ve birakicam

günaydın

hayırlı cumalar

2 sabah 2 akşam içiyordum bi kerede bıraktım şükür bi sorun yok inşallahta olmaz senin dr. neden bu kadar uzatıyor anlamadım doğrusu
Valla bende anlamadim ultrason icin gidince sorucam
Benim dr sorudan pek hoslanmiyor da bakalim denicem sansimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…