Peş peşede hamile kalırız inş canımÇok sevindim ne güzel,bende yarın gidiyorum kontrole ,seninle peş peşe gidiyoruz ,inşallah bende güzel haberler alırım,dua edermisin benim için...
Sağlıkla huzurla inşallahh.10 yıldan sonra tadını çıkarmak en güzeli tabii
hayırlı olsubnn bizede olsunnnn23 Martta transferim yapıldı.14. gününde tahlil yaptırdım.254 çıktı.2 gün sonrada 764 çıktı.25 Nisanda ultrasona giricem.Geçmiyor zaman çok merak ediyorum.Pozitif ama Dr Keseyi görelim dedi bekliyoruz. :)
tatlım çok geçmiş olsun... Allah güç kuvvet afiyet versin inşallah.....günaydın hepinize
içim buruk, umutlarım, hayallerim yorgun.tüp bebeğe başlayamıyorum bile.3 kere başladım iğnelere.ama hepsi yarım kaldı.3. iyi gidiyordu.13. gün yumurta erken çatladı yine tedavi iptal oldu.bu başladıklarımı denemeden saymıyorlar bile.toplamaya gidemedim hiç çünkü.4. kez başlamaya gücüm var ama öylesine umutsuzum ki.sanki her ay başlayacağım, yarım kalacak gibi geliyor.tedavisi iptal olanlar oldu mu hiç benim gibi?
Allah yardımcın olsun canım bizim bu korkularımız endişelerimiz malesef hiç bitmiyo kaç tane yumurta olucak opuya kadar gidicek mi kaç tanesi döllenicek kaç tanesi blast aşamasına gelicek tutucak mı kanda pozitifi gördük kese bebek görülücek mi kalp atışı duyulucak mı ........ Böyle uzayıp gidiyo malesef liste en güzeli yaşanan kötü anları arkamıza atıp önümüze bakmak pozitif düşünüp iyiyi çağırmak ve bol dua etmekgünaydın hepinize
içim buruk, umutlarım, hayallerim yorgun.tüp bebeğe başlayamıyorum bile.3 kere başladım iğnelere.ama hepsi yarım kaldı.3. iyi gidiyordu.13. gün yumurta erken çatladı yine tedavi iptal oldu.bu başladıklarımı denemeden saymıyorlar bile.toplamaya gidemedim hiç çünkü.4. kez başlamaya gücüm var ama öylesine umutsuzum ki.sanki her ay başlayacağım, yarım kalacak gibi geliyor.tedavisi iptal olanlar oldu mu hiç benim gibi?
aminnnnnnnnnnn inşallah hepimize bebiş versin sağlıklı huzurluhayırlı cumalar kızlar günaydın ALLAHIM dualarımızı kabul ve makbul etsin inşallah (amin)
ardımcımız olsunntatlım çok geçmiş olsun... Allah güç kuvvet afiyet versin inşallah.....
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnGünaydın kknın güzel anne adayları ve aday adaylarıcumanız mübarek oksun rabbim bu güzel günün hürmetine gönlümüzdekileri versin inşallahhh
Kuzum bunlar hep imtihan emin ol başlayanlardan biri de benim ama olmıyınca olmuyo ki zamanı var emin ol rabbime sığın ve güven zamanı gelince bizde anne olucaz ben tüm kalbimle buna inanıyorum çok zor bi durum ne desek boş ama güçlü ol canım bizler hep yanındayız mesele başlamakta değil tedaviye canım rabbim o bebişleri kısmet etmediyse zamanı değilse başlasanda hatta hersey çok iyi gitsede olmuyo kuzum transfet yapılıp negatifi almakta çok zor inan böyke düşün bidegünaydın hepinize
sanada canımHayirli cumalar arkadaslar
Amin canm cok tesekkurlercnm benim dr um iki gebeligimde de keseyi gorur gormez biraktirdi..kkalp atisina bekletmedi bile. ..ssen baska bir dr a dha sor istersen icin rahat etsin oyle birak..bu arada dun yazamadim tebrik ederim cnm hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim.
Valla bende anlamadim ultrason icin gidince sorucamgünaydın
hayırlı cumalar
2 sabah 2 akşam içiyordum bi kerede bıraktım şükür bi sorun yok inşallahta olmaz senin dr. neden bu kadar uzatıyor anlamadım doğrusu
Ben de sizinleyim.dun ikinci kontrolumu oldum.yarin yine gitcem insallah...sbry .!.:Peş peşede hamile kalırız inş canım
Ederim tabi etmem mi burdaki herkes her duamda var her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?