2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım çok teşekkür ederim..
İnşallah hepinizi en kısa zamanda gebe olarak görecem..

Kızlaaarr nerelerdesiniz, bugün canım sıkıldı tek başımayım galiba burada. Hamile olan uzaklaşıyor gerçekten, E egunal cım sen gelmeyince kızlar dağılıyorlar. Arada bir uğra lütfen

Kizlarrrr bugun benim dogum gunumm...yeni yasima girerken Rabbimden bebegimi saglikla kucagima almayi diledim..bugun 17 de kontrolumuz var..her kontrol bir stres oluyor bendee..Allahim guzel haberlerle dönmeyi nasip etsin insaallah..dua edin kizlarrr..opuyorum siziiii..

doğum günün kutlu olsun canımmmmm

balımmm rabbım gonlunce omur verır ınsallah boy oy cocuklarınla sevdıklerınle mutlu huzurlu saglıklı hayatın olur ınsalllah :)

Canım çok teşekkür ederim..
İnşallah hepinizi en kısa zamanda gebe olarak görecem..
canımmm benimmmmmmmmm sonunda seni de hamiş gördük yaaaa tebrik ederimmmmmm çok sevindim
rabbim hayırlısı ıle kucağına almayı doya doya öpüp koklamayı nasip etsin....

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederımm rabbm analı babalı büyütsünnnnnnnnnnnnn

günaydın

hayırlı cumalar

2 sabah 2 akşam içiyordum bi kerede bıraktım şükür bi sorun yok inşallahta olmaz senin dr. neden bu kadar uzatıyor anlamadım doğrusu
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tebrık ederımm canım benımmmmmmmmm aaa çok sevındım ya..rabbbım hayırlısı ıle kucağına almayı nasıp etsın

canımmm benimmmmmmmmm sonunda seni de hamiş gördük yaaaa tebrik ederimmmmmm çok sevindim
rabbim hayırlısı ıle kucağına almayı doya doya öpüp koklamayı nasip etsin....

Sağol kuzum evet sonunda bende hamileyim
Seni takip ediyorum bize takılmıyorsun ama neler yapıyorsun biliyorum

Sağol kuzum evet sonunda bende hamileyim
Seni takip ediyorum bize takılmıyorsun ama neler yapıyorsun biliyorum
senden kaçmaz tabısı canım benım..
kızım ya bız bu işleri bıraktık..offff esım kişisi istemiyor cnm yaaaa...ıkna olur mu bilmem..rabbım ıcıne evlas hasreti versın ne dıyım..
sana çok ama çok sevındım gulden yaaaaa buraya gelmiyorum cnku ınan üzülüyorum kendı durumumla ılgılı..
böyle bır sorunum yok gıbı yasamatı tercıh edıyorum

Arkadaslar transferim 10.gunu beta hcg 17 idi.12.gunu yani bugun de 19 cikti.dr pazartesi gel goruselim dedi.sizce bu ne demek?

canımmmmmmmmmmmmmm benım nasılsın yaaaaa..ozelden msj atayım dedım beceremedim burdan halını hatrını sorayım dedım..
ayy çok ozledım sizi yaaa
Eloşummmm kuzumm benim nasılsın nerdesin sen kaçak iyisindir inş bi kayboldun daha da görünmedin bende ösledim seni iyim çok şükür kuzum ya bildiğin gbi işte bekliyoz zamnımızı

Arkadaslar transferim 10.gunu beta hcg 17 idi.12.gunu yani bugun de 19 cikti.dr pazartesi gel goruselim dedi.sizce bu ne demek?
Canım malesf kimyasal gebelik olmuş sanırım inş bidakine rabbim hayırlı ve sağlıklı gebelik nasip etsin

Eloşummmm kuzumm benim nasılsın nerdesin sen kaçak iyisindir inş bi kayboldun daha da görünmedin bende ösledim seni iyim çok şükür kuzum ya bildiğin gbi işte bekliyoz zamnımızı
canım ya ıyıyım Allaha şükür meme küçültme amelıyatı oldum 15 gun oldu az ağrım oluyo arada ama olsun..
kızım bız bebe ıslerını bıraktık başka işlere yoneldım gülüyorum ediyorum cnm ama esım tutturdu ben çocuk ıstemıyorum diyorrr bende pek ustune gidemiyorum napayım rabbım ıcıne versın..anlayacağın ne tedavı ıle ısım varr su sıra ne bebekle..
oyle olunca da buraya gelmedim işte..ama eskı dostları ozlemışim valla cnm..girdim cok güzel haberler okudum mutlu oldum
sen tedavi fln mı düşünüyorsun son durum ne cnm ?

Nice yillara caniiimmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…