çok sağol canım cvp içinben 1000 lira verdim ocakta
Kızlar hepinize merhaba hayırlı cumalar özlemişim sizi ama asıl süpriz gördüğüm bir gebelik takvimi beni çok mutlu etti canım egunal çok sevindim gözün aydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin çok çok mutlu oldum hepimizle ayrı ayrı ilgilendin ve hiç yılmadan hep yanımızda oldun bu mutluluğu fazlasıyla hakkettin inşallah doğum haberlerini de alırız
doğum günün kutlu olsun canımmmmmKizlarrrr bugun benim dogum gunumm...yeni yasima girerken Rabbimden bebegimi saglikla kucagima almayi diledim..bugun 17 de kontrolumuz var..her kontrol bir stres oluyor bendee..Allahim guzel haberlerle dönmeyi nasip etsin insaallah..dua edin kizlarrr..opuyorum siziiii..
Kizlarrrr bugun benim dogum gunumm...yeni yasima girerken Rabbimden bebegimi saglikla kucagima almayi diledim..bugun 17 de kontrolumuz var..her kontrol bir stres oluyor bendee..Allahim guzel haberlerle dönmeyi nasip etsin insaallah..dua edin kizlarrr..opuyorum siziiii..
Canım çok teşekkür ederim..
İnşallah hepinizi en kısa zamanda gebe olarak görecem..
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederımm rabbm analı babalı büyütsünnnnnnnnnnnnnKizlarrrr bugun benim dogum gunumm...yeni yasima girerken Rabbimden bebegimi saglikla kucagima almayi diledim..bugun 17 de kontrolumuz var..her kontrol bir stres oluyor bendee..Allahim guzel haberlerle dönmeyi nasip etsin insaallah..dua edin kizlarrr..opuyorum siziiii..
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tebrık ederımm canım benımmmmmmmmm aaa çok sevındım ya..rabbbım hayırlısı ıle kucağına almayı nasıp etsıngünaydın
hayırlı cumalar
2 sabah 2 akşam içiyordum bi kerede bıraktım şükür bi sorun yok inşallahta olmaz senin dr. neden bu kadar uzatıyor anlamadım doğrusu
Sağol kuzum evet sonunda bende hamileyimcanımmm benimmmmmmmmm sonunda seni de hamiş gördük yaaaa tebrik ederimmmmmm çok sevindim
rabbim hayırlısı ıle kucağına almayı doya doya öpüp koklamayı nasip etsin....
canımmmmmmmmmmmmmm benım nasılsın yaaaaa..ozelden msj atayım dedım beceremedim burdan halını hatrını sorayım dedım..Amin canım inş rabbimn izniyle hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun
Sağol kuzum evet sonunda bende hamileyim
Seni takip ediyorum bize takılmıyorsun ama neler yapıyorsun biliyorum
Eloşummmm kuzumm benim nasılsın nerdesin sen kaçakcanımmmmmmmmmmmmmm benım nasılsın yaaaaa..ozelden msj atayım dedım beceremedim burdan halını hatrını sorayım dedım..
ayy çok ozledım sizi yaaa
Canım malesf kimyasal gebelik olmuş sanırım inş bidakine rabbim hayırlı ve sağlıklı gebelik nasip etsinArkadaslar transferim 10.gunu beta hcg 17 idi.12.gunu yani bugun de 19 cikti.dr pazartesi gel goruselim dedi.sizce bu ne demek?
Arkadaslar transferim 10.gunu beta hcg 17 idi.12.gunu yani bugun de 19 cikti.dr pazartesi gel goruselim dedi.sizce bu ne demek?
canım ya ıyıyım Allaha şükür meme küçültme amelıyatı oldum 15 gun oldu az ağrım oluyo arada ama olsun..Eloşummmm kuzumm benim nasılsın nerdesin sen kaçakiyisindir inş bi kayboldun daha da görünmedin bende ösledim seni iyim çok şükür kuzum ya bildiğin gbi işte bekliyoz zamnımızı
Kizlarrrr bugun benim dogum gunumm...yeni yasima girerken Rabbimden bebegimi saglikla kucagima almayi diledim..bugun 17 de kontrolumuz var..her kontrol bir stres oluyor bendee..Allahim guzel haberlerle dönmeyi nasip etsin insaallah..dua edin kizlarrr..opuyorum siziiii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?