ÇOK SAĞOL CANIM AMİN İNŞALLAH RABBİM HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAHkızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tebrık ederımm canım benımmmmmmmmm aaa çok sevındım ya..rabbbım hayırlısı ıle kucağına almayı nasıp etsın
Zümrem inşallah tüm dilediklerini Allahım gönlüne göre versin. Bebeğini kucağına sağlıkla al ve sağlıkla büyüt inşallah. Nice yaşlara o zaman iyi ki doğdunnnKizlarrrr bugun benim dogum gunumm...yeni yasima girerken Rabbimden bebegimi saglikla kucagima almayi diledim..bugun 17 de kontrolumuz var..her kontrol bir stres oluyor bendee..Allahim guzel haberlerle dönmeyi nasip etsin insaallah..dua edin kizlarrr..opuyorum siziiii..
NİCE SENELERE İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRSİNKizlarrrr bugun benim dogum gunumm...yeni yasima girerken Rabbimden bebegimi saglikla kucagima almayi diledim..bugun 17 de kontrolumuz var..her kontrol bir stres oluyor bendee..Allahim guzel haberlerle dönmeyi nasip etsin insaallah..dua edin kizlarrr..opuyorum siziiii..
Allah cektigimiz bu sikintilarin karsiligini verir ins. CnmBen kullaniyorum canim evet can yakiyor
Allah cektigimiz bu sikintilarin karsiligini verir ins. CnmBen kullaniyorum canim evet can yakiyor
mutlu yıllar zümrem.dün de benim doğumgünümdü.ama ben çok buruk geçirdim tedavim yine iptal olduğu için.inşallah senin dileğin gerçekleşir cnmKizlarrrr bugun benim dogum gunumm...yeni yasima girerken Rabbimden bebegimi saglikla kucagima almayi diledim..bugun 17 de kontrolumuz var..her kontrol bir stres oluyor bendee..Allahim guzel haberlerle dönmeyi nasip etsin insaallah..dua edin kizlarrr..opuyorum siziiii..
Bebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .mutlu yıllar zümrem.dün de benim doğumgünümdü.ama ben çok buruk geçirdim tedavim yine iptal olduğu için.inşallah senin dileğin gerçekleşir cnm
Bebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .
çok üzüldüm ya.Rabbim bizlere dayanma gücü versin.sabır versin.meleğin seni cennette bekleyecek sana şefaat edecek belki.bunu unutma cnmBebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .
Canııım, biliyorum tesellisi olmaz dediklerimiz ama Allahım sabrını versin, inşallah en yakın zamanda bebeğini kucaklayabileceğin bir hamilelik yaşarsın. Rabbim yardımcın olsun.Bebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .
Bebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .
Aminnnn canim darisi bize benim bugun 3.gunum birsey hissetmiyorum daha normalmiÇOK SAĞOL CANIM AMİN İNŞALLAH RABBİM HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH
Canım yemin ederim tüylerim ürperdi..bugün doğum günündü kontrole gidiyodun dua etmistim ben sana...cidden çok ama cok üzüldüm...allah sabır versin canım arkadaşım..Bebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .
Canim cok uzuldum inan birgun olucak bebislerimiz inancini kaybetme isyan etme cok zor allah birdaha yasatmasinBebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .
Allah sabrini versin canim rabbim bir daha boyle bir aci yasatmasin cok cok uzuldum burda bircok seyi paylasiyoruz ama bazi acıların tesellisi yok soylenecek sozler bitiyor. Sinavimiz cok agir Allah dayanma gucu versin.
Allah sabır versin, en kısa zamanda bu acıları atlatıp güzel günler görürsünüz inşallahBebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .
Cok uzuldumBebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .
Amin inşallah canım :)İi geceler kızlar yeni geldim ben dee. Ama sizi hep takip ediyorum. Allahım hepimize anne olmayı nasip eder inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?