2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

2.5 yıl önce tüp bebek yaptırdiķ sonuç negatif.. sonra bi umut aşılama yaptırdık doktor olmayacagını bile bile bize olur demiş. Yine sonuç negatif.. şimdi ise dondurulmuş embriyo tedawisine başladım 18 nisanda transferim war. Öncesinde histeroskopi oldum. Bu defa umudum çok yüksek inş pozitifi görücez...

Hayirlisi olsun canım.ben de histereskopi yaptircam ama korkuyorum.zor oluyor mu?

İnşallah canım. Korkulacak bişey yok zaten anesteziyle yapılıyo ben de tedirgindim ama çok şükür bi sıkıntım olmadı. 15 dk sürdü sonrasında kanamam oldu biraz bi de ara ara sızı oldu o kadar. Sen niçin yaptıracaksın

Hayirlisi olsun canım.ben de histereskopi yaptircam ama korkuyorum.zor oluyor mu?
İnşallah canım. Korkulacak bişey yok zaten anesteziyle yapılıyo ben de tedirgindim ama çok şükür bi sıkıntım olmadı. 15 dk sürdü sonrasında kanamam oldu biraz bi de ara ara sızı oldu o kadar. Sen niçin yaptıracaksın

Allah iylik versin canım çok geçmiş olsun inş tamamen iyileşirsin eşinin böyle düşünmesi çok saçma olmuş sonuçta senin kararınada saygı duyacktı inş kendi desin birgün gidelim diye rabbim inş birgün sana nasip etsin tedavisiz inş biz bekliyoruz canm oluş api diye bir doktor bulduk uzman kadın doğumcu genetik testimzi yaptırınca bende kan pıhtılaşması çıktı ordan buna yönlendirildik çok iyi bir doktor sağolsun kendiliğimden hamile kalabileceğimi söylüyorlar olduda çok şükür bir kürtaj oldum bide geçn ay düşük yapmışım haberim yoktu bu ay da aynı şekilde adetim geçrse kan vercem bakalım doğal gebelik deniyoruz yani kaybetsemde olunca çok şükür olabilabiliyor diyorum hamd olsun allaha zamnı gelince olcak inş hergün dua ediyorum hepimizede işte böle canım bide bizimkinin ameliyatı var işte 30 temmuzda burununda eğrilik varmış sinüzite yol açıyormuş yaşın gençken ol dedi bende inş iyi olursun diyorum korkuyorum be bilim inş iyi geçer kendini özletme kız arada gel

Bebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .
Ah canım ya ne dicemi bilemiyorum o acıyı allhım bidaha yaşatmasın inş bende çok ağlamıştım mesajını okuyunca aklıma geldi bian çok ağladım üzüldüm ama sabır dua elden başka bişey gelmiyor rabbim bidakine inş sağlıkla sıhatle ilerlemesini nasip etsin araştırmaya gidin canım nedenini öğrenin

QUOTE="_nazzz_, post: 40440301, member: 673102"]İnşallah canım. Korkulacak bişey yok zaten anesteziyle yapılıyo ben de tedirgindim ama çok şükür bi sıkıntım olmadı. 15 dk sürdü sonrasında kanamam oldu biraz bi de ara ara sızı oldu o kadar. Sen niçin yaptıracaksın[/QUOTE]
Doktorum tavsiye etti canım.tutunmayı kolaylastiriyomus..

Bebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .
Yaa tüylerim ürperdi kuzum daha bugün doğum gününü kutluyoduk noldu bi anda acını anlayabiliyorum canım inan cok üzüldük ne desek boş rabbim yardımcın olsun güç kuvvet versin inş zamanı değilmiş belki bi problemi vardı düşen bebekler sağlıksız bebekler diyolar hep kuzum

E egunal 'ım naber? Bebişleri gördün mü tek mi çift mi geliyor?

Benimde kızım olacakmış geçtiğimiz cts öğrendik haber vereyim dedim.
Maşallah canım demek kızçen geliyor
Bende önümüzdeki hafta sonu öğrenicem 1 haftaya yakın var yani..
Kese ve kalp birlikte görülsün istedim bu kez de beklemek yordu..
Sağlıklı ve yolunda olsun her şey varsın geç göreyim..

ay yazını okurken mahvoldum cnm ya inanamadım. ne diyeceğim ki saana şimdi ufffffffffffffffff

canımmmm geçmiş olsunnn ne diyeceğimi bilemedim

günaydınlar soğuk çok sooğuk nisan sabahından

Kızlar slmlarrr yine ben yine inatcı duvarım 6.1 olmuş ehh bunada şükür dedik progestan tahlili yapılacakmış ne olduğunu bilen varsa beni bilgilendirebilirmi bu dondurmuş tedavim benim ilk tedavimde sanki böyle bi tahlil yapılmadı e2 yapılmıştı e2 mi dedim değil dedi onun sonucuna göre ya çarsamba günü transferim var yada sonuç istediği gibi değilse transfer iptal hala bekliyoruz su an

Slm canım. Ben de dondurulmuş tedawideyim. Bana doktor kalınlıkla ilgili hiç bi bilgi wermiyo heeşey yolunda diyo. Sen estrofem kullanıyomusun kullanıyosan kaç tane alıyosun şuan. Bi de bu tedawiye başladgmzdan beri bana hiç tahlil yapmadılar

Kontrolün vardı. Bir tane 17 mm var. E2 355. Iyi dedi dr. Bu gece çatlatma ve cetrotide Vurcam. Pazartesi 12 de opu. Inşallah iyi cikarsada transferi sonraki ay yapabiliriz dedi.

Tatlım estrofeme gunde 2 kezle basladım 3 e çıktı sonra günde 4 keze çıktı sana kalınlıkla ilgili bilgi vermiyosa muhtemelen öyle bi problemin yoktur benim sorunum kalınlaşmaması o yüzden bu kadar iyi biliyorum tahlile gelince belki sana da transfere yakın yaparlar çünki basladığımdan beri banada tahlil yapılmadı gerçi bu tahlil de ne için bilmiyorum kızlar yada E egunal biliyodur yazarlarsa bilgileniriz canım

Öyledir canım heralde. Ben yarın 5 e çıkarcm. Rabbim bunca emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah. Senin de bi sıkıntı olmadan transferin gerçekleşir we mutlu haberi aliŕsın inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…