Hayirlisi olsun canım.ben de histereskopi yaptircam ama korkuyorum.zor oluyor mu?2.5 yıl önce tüp bebek yaptırdiķ sonuç negatif.. sonra bi umut aşılama yaptırdık doktor olmayacagını bile bile bize olur demiş. Yine sonuç negatif.. şimdi ise dondurulmuş embriyo tedawisine başladım 18 nisanda transferim war. Öncesinde histeroskopi oldum. Bu defa umudum çok yüksek inş pozitifi görücez...
İnşallah canım. Korkulacak bişey yok zaten anesteziyle yapılıyo ben de tedirgindim ama çok şükür bi sıkıntım olmadı. 15 dk sürdü sonrasında kanamam oldu biraz bi de ara ara sızı oldu o kadar. Sen niçin yaptıracaksınHayirlisi olsun canım.ben de histereskopi yaptircam ama korkuyorum.zor oluyor mu?
Allah iylik versin canım çok geçmiş olsun inş tamamen iyileşirsin
canım ya ıyıyım Allaha şükür meme küçültme amelıyatı oldum 15 gun oldu az ağrım oluyo arada ama olsun..
kızım bız bebe ıslerını bıraktık başka işlere yoneldımgülüyorum ediyorum cnm ama esım tutturdu ben çocuk ıstemıyorum diyorrr bende pek ustune gidemiyorum napayım rabbım ıcıne versın..anlayacağın ne tedavı ıle ısım varr su sıra ne bebekle..
oyle olunca da buraya gelmedim işte..ama eskı dostları ozlemışim valla cnm..girdim cok güzel haberler okudum mutlu oldum
sen tedavi fln mı düşünüyorsun son durum ne cnm ?
Bebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .
Yaa tüylerim ürperdi kuzum daha bugün doğum gününü kutluyoduk noldu bi anda acını anlayabiliyorum canım inan cok üzüldük ne desek boş rabbim yardımcın olsun güç kuvvet versin inş zamanı değilmiş belki bi problemi vardı düşen bebekler sağlıksız bebekler diyolar hep kuzumBebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .
Bebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .
Maşallah canım demek kızçen geliyor
ay yazını okurken mahvoldum cnm ya inanamadım. ne diyeceğim ki saana şimdi ufffffffffffffffffBebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .
canımmmm geçmiş olsunnn ne diyeceğimi bilemedimBebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .
Slm canım. Ben de dondurulmuş tedawideyim. Bana doktor kalınlıkla ilgili hiç bi bilgi wermiyo heeşey yolunda diyo. Sen estrofem kullanıyomusun kullanıyosan kaç tane alıyosun şuan. Bi de bu tedawiye başladgmzdan beri bana hiç tahlil yapmadılarKızlar slmlarrr yine ben yine inatcı duvarım 6.1 olmuş ehh bunada şükür dedikprogestan tahlili yapılacakmış ne olduğunu bilen varsa beni bilgilendirebilirmi bu dondurmuş tedavim benim ilk tedavimde sanki böyle bi tahlil yapılmadı e2 yapılmıştı e2 mi dedim değil dedi onun sonucuna göre ya çarsamba günü transferim var yada sonuç istediği gibi değilse transfer iptal hala bekliyoruz su an
Tatlım estrofeme gunde 2 kezle basladım 3 e çıktı sonra günde 4 keze çıktı sana kalınlıkla ilgili bilgi vermiyosa muhtemelen öyle bi problemin yoktur benim sorunum kalınlaşmaması o yüzden bu kadar iyi biliyorum tahlile gelince belki sana da transfere yakın yaparlar çünki basladığımdan beri banada tahlil yapılmadı gerçi bu tahlil de ne için bilmiyorum kızlar yada E egunal biliyodur yazarlarsa bilgileniriz canımSlm canım. Ben de dondurulmuş tedawideyim. Bana doktor kalınlıkla ilgili hiç bi bilgi wermiyo heeşey yolunda diyo. Sen estrofem kullanıyomusun kullanıyosan kaç tane alıyosun şuan. Bi de bu tedawiye başladgmzdan beri bana hiç tahlil yapmadılar
Öyledir canım heralde. Ben yarın 5 e çıkarcm. Rabbim bunca emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah. Senin de bi sıkıntı olmadan transferin gerçekleşir we mutlu haberi aliŕsın inşallah canım.Tatlım estrofeme gunde 2 kezle basladım 3 e çıktı sonra günde 4 keze çıktı sana kalınlıkla ilgili bilgi vermiyosa muhtemelen öyle bi problemin yoktur benim sorunum kalınlaşmaması o yüzden bu kadar iyi biliyorum tahlile gelince belki sana da transfere yakın yaparlar çünki basladığımdan beri banada tahlil yapılmadı gerçi bu tahlil de ne için bilmiyorum kızlar yada E egunal biliyodur yazarlarsa bilgileniriz canım
rabbim sabırlar versin ne diyeceğimi bilemiyorumBebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?