2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Öyledir canım heralde. Ben yarın 5 e çıkarcm. Rabbim bunca emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah. Senin de bi sıkıntı olmadan transferin gerçekleşir we mutlu haberi aliŕsın inşallah canım.
İnşallah canım senin transfer tarihin belli mi sende bayaa kullanıyosun ben sadece kendimi zannediyodum estrofeme bu kadar yüklenen

Bebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .

çok çok üzüldüm Rabbim sabır versin
bende ne diyeceğimi bilemiyorum

İnşallah canım senin transfer tarihin belli mi sende bayaa kullanıyosun ben sadece kendimi zannediyodum estrofeme bu kadar yüklenen
Bilmiyorum belki bende de kalınlaşma problemi wardır ama benim dr pek konuşmayı sewmedigi için bişey söylemiyo önümüzdeki cumartesi transfrm. Estrofemin sende yan etkileri oluyo mu.

Bilmiyorum belki bende de kalınlaşma problemi wardır ama benim dr pek konuşmayı sewmedigi için bişey söylemiyo önümüzdeki cumartesi transfrm. Estrofemin sende yan etkileri oluyo mu.
Bende bi yan etkisi olmadı tatlım sende oluyo mu ne yan etkisi var ki ama kalınlıkla ilgili bi problemin olsa söyler drun yani söylemesi lazım nerde yaptırıyosun tüp bebişini canım

Herkese selamlar bi kontrolümden daha çıkıp eve gelmiş bulunmaktayım herşey güzel Allaha şükür çatlatma iğnemi yarın vurulucam salıda opu Allah izin verirse sanki ilkmiş gibi çok heycanlıyım

Merhaba arkadaslar,
Uzun zamandir sizi takip ediyorum, Allah izin verirse benim de yarin 10 gibi 2 adet blastokist transferim olacak, size bir sey soracagim, opudan beri crinone jel kullaniyorum, bende bas agrisi gibi ama tam degil sersemlik hissi, mide rahatsizligi hassasiyeti ve yorgunluk yapti. Bu jelden olabir mi? İcinizde bu jeli kullanan var mi?

Bende bi yan etkisi olmadı tatlım sende oluyo mu ne yan etkisi var ki ama kalınlıkla ilgili bi problemin olsa söyler drun yani söylemesi lazım nerde yaptırıyosun tüp bebişini canım
Baş dönmesi oluyo hatta bi kaç kez kendimi yerde buldum bayılmışım. Stresten de olabilir diyo ama bilemiyorum. Gaziantep nowafertilde yaptryrm. Sen nerde yaptrysn canım

Allah yardımcın olsun. O jeli bu tedavinin başında tüm hastalara veriyorlar genelde. Ben de de ilaçlarla birlikte dediğin rahatsızlıklar başladı. Ama ben haplara bağladım.çünkü jeli gece yatmadan kullanıyorum. Beni o etkilemişti bence. Sen ne zaman kullaniyorsun

Baş dönmesi oluyo hatta bi kaç kez kendimi yerde buldum bayılmışım. Stresten de olabilir diyo ama bilemiyorum. Gaziantep nowafertilde yaptryrm. Sen nerde yaptrysn canım
Aaa bende olmuyo canım yaa belki dedigi gibi stresten olabilir yada benn duvarım cok inatcı ilacada pek cvp vermiyo ondanda etki gostermiyo olabilit bende ben istanbulda yaptırıyorum cnm

Herkese selamlar bi kontrolümden daha çıkıp eve gelmiş bulunmaktayım herşey güzel Allaha şükür çatlatma iğnemi yarın vurulucam salıda opu Allah izin verirse sanki ilkmiş gibi çok heycanlıyım
Her şey gönlünde ki gibi olsun inş

Bebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .
canım allahım sabır güç kuvvet versin sana ve eşine çok zor insan ne diyeceğini bilemiyor

Hlm 84 cevabin cok tesekkur ederim, doktorum bana sabahlari kullan dedi, bende o sekilde kullaniyorum cnm, bende gonal f kullanirken daha da kotuydum inan sersemlik ve basin zonklamasi sag kulagiMi tikamisti, Allahtan kulagim daha iyi simdi.,

rabbim sabrınıda versin çok çok üzüldüm senin için dua edicem

Cnm jel de öyle bi sıkıntı yaşamadım ilaçlar daha çok yapıyo bu etkiyi.. tabi bünyeye göre değişir..

Aaa bende olmuyo canım yaa belki dedigi gibi stresten olabilir yada benn duvarım cok inatcı ilacada pek cvp vermiyo ondanda etki gostermiyo olabilit bende ben istanbulda yaptırıyorum cnm

Kızlarr sonuclarda bisey cıkmamıs iyi dedi simdi hemsire aradı carsamba 12 de transferim var allah izin ederse

Cnm hayırlı olsun transferin... sende de mi incelik problemi var... inş tutunur bebeğin..

Gozun aydin sbry
Hersey sorunsuz ilerler ve bebegine kavusursun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…