Canım benim seninle aynı şeyi daha önce ben de Yaşadığım için seni çooook iyi anlıyoRum. Allah'ım dayanma gücü versin inş.Bebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .
canımmmmmmmm allahım yardımcın olsun güç versinBebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .
Canımm cok tesekkur ederim dualarınızda unutmayın maalesef kalınlık problemi var kalınlasmıyo 6.1 su an rahim duvarı 9 mm ya da 10 mm olması gerekiyo ama olmuyo insallah bebislerim tutunurCnm jel de öyle bi sıkıntı yaşamadım ilaçlar daha çok yapıyo bu etkiyi.. tabi bünyeye göre değişir..
Cnm hayırlı olsun transferin... sende de mi incelik problemi var... inş tutunur bebeğin..
Adet takip programı bu kez yanılmadıkızlar an itibari ile adet oldum pazrtesi hormon testi yaptıracam umtlar bu kez mayısa kaldı doğal gebelik sürecinde bu kez yumurta takibi yapcam ilk defa nasıl kullancam hiç bilmiyorum fikri olan varmı
Canımm cok tesekkur ederim dualarınızda unutmayın maalesef kalınlık problemi var kalınlasmıyo 6.1 su an rahim duvarı 9 mm ya da 10 mm olması gerekiyo ama olmuyo insallah bebislerim tutunur
Kuzum artık saldım yaa kalınlasmasada bu ay transferim olucak ozon gordum cunki drda daha yapılacak bisey yok cunki diyo tek umudum insalah kuzularım inatcı cıkarda tutunurlar annelerneCnm evde mi tahlil yapacaksın
Aynı sorun bendede var cnm umarım kalinlasir rahim çok onemli
Çok sağol canım inş bu defa bebeğimi kucağıma almak nasip olur sen ne durumdasın görmeye gittin miGozun aydin sbry
Hersey sorunsuz ilerler ve bebegine kavusursun insallah.
Allah yardimcin olsun cnm ne diyim ne denir boyle durumda bilmiyorum. Inşallah Rabbim hrpimizin yüzünü güldürür bu gözyaşların sevincten akar bundan sonra. Bu da bizim sinavimiz bakalm ne zamn bitecek.Bebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .
Inşallah canım Allahım onlara bu dünyada yaşama rızkı werir hayırlısıyla kucagına alırsın.Kızlar Merhaba dün opum vardı. 8 tane yumurta toplandi ve bugun aradilar 6 tanesi dollenmis ama bunun da 2 si bolunememis belki yarn bolunebilir dio Embriyolog diğer 4u cok iyi dedi. Insallah diger 4u de devam eder. Dualarinizda beni de anin olur mu
Bebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .
cnm nar suyunu tavsiye ederim.%100 doğal yazan meyvesuyu.saraçoğlu tavsiye ediyor.ben faydasını gördüm ama benim yumurta gelişmiyor o yüzden bıraktım şimdilik.her gün bir bardak içersen kalınlaştırıyor.Canımm cok tesekkur ederim dualarınızda unutmayın maalesef kalınlık problemi var kalınlasmıyo 6.1 su an rahim duvarı 9 mm ya da 10 mm olması gerekiyo ama olmuyo insallah bebislerim tutunur
Evt canım ovulasyon tesi yani yumurtalama günümü takip edip bide öyle denyecemCnm evde mi tahlil yapacaksın
Aynı sorun bendede var cnm umarım kalinlasir rahim çok onemli
Canım narı transferden sonra yemeyin diyolar ama transfer öncesinde suyunu içince bi problem olur mu acabacnm nar suyunu tavsiye ederim.%100 doğal yazan meyvesuyu.saraçoğlu tavsiye ediyor.ben faydasını gördüm ama benim yumurta gelişmiyor o yüzden bıraktım şimdilik.her gün bir bardak içersen kalınlaştırıyor.
bizimde morfolojımız %1Kızlar bugün iyi bi hastanede ayrıntılı spermiogram testi yaptık. Bakar msnz sonuçlara ? Doktor Yaşımızın küçük old. çok aceleci davrandığımızı söyledi. Hızın biraz düşük old onunda ilaçla hallolacağını söyledi. Ama benim içim hiç rahat değil çünkü hız iyi değil morfoloji ii değil. Lütfen yorum yazın normal yolla bebeğim olur mu benim??
Evt canım ovulasyon tesi yani yumurtalama günümü takip edip bide öyle denyecem
Canım narı transferden sonra yemeyin diyolar ama transfer öncesinde suyunu içince bi problem olur mu acaba
Nar rahim duvarını kalınlaştırıyo canım öyle söyleniyo tabi ne kadar doğru bilemem ben doktorumdan hiç duymadımCanım narı transferden sonra yemeyin diyolar ama transfer öncesinde suyunu içince bi problem olur mu acaba
canım sayı iyi ama morfoloji kötü. birde ileri hızlı sıfır çıkmış. asıl ileri hızlı bizim için önemli. bence iyi bir ürologa bu sonuçları bir gösterin. varikosel falan olmasınKızlar bugün iyi bi hastanede ayrıntılı spermiogram testi yaptık. Bakar msnz sonuçlara ? Doktor Yaşımızın küçük old. çok aceleci davrandığımızı söyledi. Hızın biraz düşük old onunda ilaçla hallolacağını söyledi. Ama benim içim hiç rahat değil çünkü hız iyi değil morfoloji ii değil. Lütfen yorum yazın normal yolla bebeğim olur mu benim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?