2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Adet takip programı bu kez yanılmadı kızlar an itibari ile adet oldum pazrtesi hormon testi yaptıracam umtlar bu kez mayısa kaldı doğal gebelik sürecinde bu kez yumurta takibi yapcam ilk defa nasıl kullancam hiç bilmiyorum fikri olan varmı

Bebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .
Canım benim seninle aynı şeyi daha önce ben de Yaşadığım için seni çooook iyi anlıyoRum. Allah'ım dayanma gücü versin inş.

Bebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .
canımmmmmmmm allahım yardımcın olsun güç versin dua et canım biz de dua edeceğiz sana allahım gönlüne ferahlık versin

Cnm jel de öyle bi sıkıntı yaşamadım ilaçlar daha çok yapıyo bu etkiyi.. tabi bünyeye göre değişir..

Cnm hayırlı olsun transferin... sende de mi incelik problemi var... inş tutunur bebeğin..
Canımm cok tesekkur ederim dualarınızda unutmayın maalesef kalınlık problemi var kalınlasmıyo 6.1 su an rahim duvarı 9 mm ya da 10 mm olması gerekiyo ama olmuyo insallah bebislerim tutunur

Cnm evde mi tahlil yapacaksın

Canımm cok tesekkur ederim dualarınızda unutmayın maalesef kalınlık problemi var kalınlasmıyo 6.1 su an rahim duvarı 9 mm ya da 10 mm olması gerekiyo ama olmuyo insallah bebislerim tutunur

Aynı sorun bendede var cnm umarım kalinlasir rahim çok onemli

Cnm evde mi tahlil yapacaksın

Aynı sorun bendede var cnm umarım kalinlasir rahim çok onemli
Kuzum artık saldım yaa kalınlasmasada bu ay transferim olucak ozon gordum cunki drda daha yapılacak bisey yok cunki diyo tek umudum insalah kuzularım inatcı cıkarda tutunurlar annelerne

Allah yardimcin olsun cnm ne diyim ne denir boyle durumda bilmiyorum. Inşallah Rabbim hrpimizin yüzünü güldürür bu gözyaşların sevincten akar bundan sonra. Bu da bizim sinavimiz bakalm ne zamn bitecek.

Inşallah canım Allahım onlara bu dünyada yaşama rızkı werir hayırlısıyla kucagına alırsın.

Kız kardeşim 1nisanda transfer oldu Maslak Acıbadem'de Perşembe yani 9.gün tahlil sonucu 433 bugun ani transferin 11.günü 901 çıkmış değerim fazla diye üzülüyor dış gebelik olabilirmi diye ben de sevin tadını çıkar diyorm hamile olan arkadaslar transferin 11.günü 901cıkması gayet güEl Değilmi

Canm yazını okurken kalbim ağrıdı... Allah yardımcın olsun... İnşallah sebebi bulunur da bir dahaki sefere sağlıkla kucağına alırsın

Kızlar bugün iyi bi hastanede ayrıntılı spermiogram testi yaptık. Bakar msnz sonuçlara ? Doktor Yaşımızın küçük old. çok aceleci davrandığımızı söyledi. Hızın biraz düşük old onunda ilaçla hallolacağını söyledi. Ama benim içim hiç rahat değil çünkü hız iyi değil morfoloji ii değil. Lütfen yorum yazın normal yolla bebeğim olur mu benim??

Eklentiler

• 20150411_144632.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 99
cnm nar suyunu tavsiye ederim.%100 doğal yazan meyvesuyu.saraçoğlu tavsiye ediyor.ben faydasını gördüm ama benim yumurta gelişmiyor o yüzden bıraktım şimdilik.her gün bir bardak içersen kalınlaştırıyor.

Canım narı transferden sonra yemeyin diyolar ama transfer öncesinde suyunu içince bi problem olur mu acaba

bizimde morfolojımız %1 2 senedir bebeğimiz olmuyo bu ayın sonunda tüp bebeğe başlıyoruz başka bı problemımız yok sızın toplam sayınız gusel bızım o kadar yüksek değil ama ıleri hızlı sızxde hıc yok göstermış kaç yasındasınız bı de kaç yıllık ewlısınız

Evt canım ovulasyon tesi yani yumurtalama günümü takip edip bide öyle denyecem

Cnm fazla sıvı tüketmesi kaç saat saat 3 gibi yap ben öyle yapiodum hatta 2 gün önce pozitif çıktı ekleyebilirsem fotosunu koyarım. .

Canım narı transferden sonra yemeyin diyolar ama transfer öncesinde suyunu içince bi problem olur mu acaba

Cnm transferden önce iç ama sonra içme.. ben öyle yapiodum ise yarıyor. .

Nar rahim duvarını kalınlaştırıyo canım öyle söyleniyo tabi ne kadar doğru bilemem ben doktorumdan hiç duymadım

canım sayı iyi ama morfoloji kötü. birde ileri hızlı sıfır çıkmış. asıl ileri hızlı bizim için önemli. bence iyi bir ürologa bu sonuçları bir gösterin. varikosel falan olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…