2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Nar rahim duvarını kalınlaştırıyo canım öyle söyleniyo tabi ne kadar doğru bilemem ben doktorumdan hiç duymadım
Bende hiç duymamıştım doğru olabilir bakalım hayırlısı artık

Cnm transferden önce iç ama sonra içme.. ben öyle yapiodum ise yarıyor. .[/QUOTE]
Nar rahim duvarını kalınlaştırıyo canım öyle söyleniyo tabi ne kadar doğru bilemem ben doktorumdan hiç duymadım

Transferime 1 hafta war 3-4 gün içebilirim sanırım

Bebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .
Allah'ım sabrını versin okadar zor bi durum ki seni oladar iyi Anlıyorum gecen sene bende doğum günümde kaybetmiştim ve bu sene bile canım yandı doğacağı ay dahi devam etse şimdi doğacaktı diye Ağladım tarifi çok zor bunum yaşayan bilir Allah'ım SABRINI VERSIN üzülme demek çok kolay ben üzülme diyemem Allah sabrını versin birdaha yaşatmasın bu acılarını unutup biran önce bebeğine kavuşmanı dilerim

Canım ben 25 eşim 27 yaşında. Geçen haftaki tahlilde ileri hızlı %20 çıkmıştı bu tahlilde 0 cıktı. Bende anlamadım bişy. Bi senelik evliyiz ama bende bekleme taraftarı değilim herkes bebek soruyo kimseye de anlatmadm tüp bebek yaparsam da gizli yapacam, eşimin morali bozulur duyulursa..

QUOTE="kimyager1508, post: 40449524, member: 584628"]canım sayı iyi ama morfoloji kötü. birde ileri hızlı sıfır çıkmış. asıl ileri hızlı bizim için önemli. bence iyi bir ürologa bu sonuçları bir gösterin. varikosel falan olmasın[/QUOTE]

Canım geçen hafta normal bi üroloji uzmanına gittik bugün ünlü bi profesöre gittik öyle bişy demedi. varikosel nedir ?

Canım geçen hafta normal bi üroloji uzmanına gittik bugün ünlü bi profesöre gittik öyle bişy demedi. varikosel nedir ?[/QUOTE] biz de gizli yapıyoruz varıkosel damarda genişleme demek benım eşim de vardı morfolojı bozuyo denıldığı için amelıyat oldu ama hiç bi işe yaramadı sonuç yıne aynı cıktı nerede yaptırmayı dusunuyosun

[/QUOTE] biz de gizli yapıyoruz varıkosel damarda genişleme demek benım eşim de vardı morfolojı bozuyo denıldığı için amelıyat oldu ama hiç bi işe yaramadı sonuç yıne aynı cıktı nerede yaptırmayı dusunuyosun[/QUOTE]
Canım henüz onun araştırmasını yapamadım, yeni öğrendik. Araştırmalarıma göre aşılama çok etkili değilmiş ondan tüp bebek düşündük. Senin bilgin var mı iyi bi tüp bebek merkezi? Ist ankara ii denilmiş genelde ama doktor hastane falan araştrmak gerek

kızalr acil yardım..kürtaajdan sonra ne zaman transferımı yapabılrım

kızalr acil yardım..kürtaajdan sonra ne zaman transferımı yapabılrım
Kürtajı bilmiyorum ama ben histeroskopi yaptırdım 45 gün sonra transfer olacak dedi dr (1 ay bekledik 15 günde tedawi aşaması) Bence kürtajdan sonra da yine 45 gün sürer.

Arkadaslar ben pkos um. Klomenle yumurtalarim oldu buyudu ve catladi yani ilacla tedavi olmustum. Ama esimde morfoloji 1 cikti. Sayi 117 mio, ileri_yerinde_geriye hiz toplami %72 (ileri hiz yazmiyordu).
Bu sartlar altinda normal dogum cok zor dedi dr um. Esim de urolog a gitti ama dr u sapasaglamsin deyip gondermis..!!?

Direkt ilk tup bebek denememizi yaptik nisanda, 7.gun hcg degerim 118 cok sukur, yarin gercek test gunum..

Morfoloji bozuklugu gercekten sıkıntı, normal yolla olmasi imkansiz gibi birsey. Maddi imkaniniz varsa asilama yaptirmadan direkt tup bebek yaptirin derim. Hem gereksiz zaman kaybi,hem maliyet, hem de tutmazsa hayal kirikligi oluyor.
Tup bebekte caresi var ama(mikroenjeksiyon yontemiyle spermleri 9000 kat buyuterek en iyisini_hareketlisini secip yumurtanin icine enjekte ediyorlar. Olusan embriyoyu da labr. Ortaminda 5 gun bekletip sonrasinda rahme transfer ediyorlar)

Kürtajı bilmiyorum ama ben histeroskopi yaptırdım 45 gün sonra transfer olacak dedi dr (1 ay bekledik 15 günde tedawi aşaması) Bence kürtajdan sonra da yine 45 gün sürer.
bende oldum daha yenı..1450 istediler histereskopi için

Canım tebrik ediyorum inşallah bebişin sana sıkıca tutunur.. bizdede sayı iyi ama morfoloji 1 çıktı.. Tüp bebeği nerde yaptırdınz? Bide ikiz bebek yapıyolar mı tüp bebekte?

Canım tebrik ediyorum inşallah bebişin sana sıkıca tutunur.. bizdede sayı iyi ama morfoloji 1 çıktı.. Tüp bebeği nerde yaptırdınz? Bide ikiz bebek yapıyolar mı tüp bebekte?

Tesekkurler canim sagol,asıl test gunum yarin.
Acibadem maslak da yaptirdim. Tek embriyo istedim ben , esim nolursun ikiz olsun cok ozeniyorum dedi, merkez de cift olsun dedi ve cift embr. Koydular. Oysaki ilk denememiz,28 yasindayim ama cift koydular..

Merkezin gebelik oranlari yuksek, hakkaten iyiler.. sadece biraz fazla yogunlar ve cokk pahaliii.. yine de tavsiye ederim,memnun kaldim ben.gecen ay da bi arkim tup bebek yaptirdi burda, simdi o da hamile..

Ucreti:
5500 dr ucrt+
1195 5yillik embr saklama ucreti+
1195 embriyo cozdurme ucreti +
1500_2000 civarinda da ilac masraflari..
10Bine falan geliyor iste..
Ama benim umudum oldular yine de, sukurler olsun..

Morfoloji 1 se asima yaptirmayin, sonuc olumsuz olunca insan daha yıkılıyor. Ben 3ay klomen denedim olmadi, sonra hemen tup bebek yaptirdik.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…