Bende hiç duymamıştım doğru olabilir bakalım hayırlısı artıkNar rahim duvarını kalınlaştırıyo canım öyle söyleniyo tabi ne kadar doğru bilemem ben doktorumdan hiç duymadım
Nar rahim duvarını kalınlaştırıyo canım öyle söyleniyo tabi ne kadar doğru bilemem ben doktorumdan hiç duymadım
Transferime 1 hafta war 3-4 gün içebilirim sanırımCnm fazla sıvı tüketmesi kaç saat saat 3 gibi yap ben öyle yapiodum hatta 2 gün önce pozitif çıktı ekleyebilirsem fotosunu koyarım. .
Cnm transferden önce iç ama sonra içme.. ben öyle yapiodum ise yarıyor. .
Allah'ım sabrını versin okadar zor bi durum ki seni oladar iyi Anlıyorum gecen sene bende doğum günümde kaybetmiştim ve bu sene bile canım yandı doğacağı ay dahi devam etse şimdi doğacaktı diye Ağladım tarifi çok zor bunum yaşayan bilir Allah'ım SABRINI VERSIN üzülme demek çok kolay ben üzülme diyemem Allah sabrını versin birdaha yaşatmasın bu acılarını unutup biran önce bebeğine kavuşmanı dilerimBebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .
bizimde morfolojımız %12 senedir bebeğimiz olmuyo bu ayın sonunda tüp bebeğe başlıyoruz başka bı problemımız yok sızın toplam sayınız gusel bızım o kadar yüksek değil ama ıleri hızlı sızxde hıc yok göstermış kaç yasındasınız bı de kaç yıllık ewlısınız
Transferime 1 hafta war 3-4 gün içebilirim sanırım
Canım ben 25 eşim 27 yaşında. Geçen haftaki tahlilde ileri hızlı %20 çıkmıştı bu tahlilde 0 cıktı. Bende anlamadım bişy. Bi senelik evliyiz ama bende bekleme taraftarı değilim herkes bebek soruyo kimseye de anlatmadm tüp bebek yaparsam da gizli yapacam, eşimin morali bozulur duyulursa..
QUOTE="kimyager1508, post: 40449524, member: 584628"]canım sayı iyi ama morfoloji kötü. birde ileri hızlı sıfır çıkmış. asıl ileri hızlı bizim için önemli. bence iyi bir ürologa bu sonuçları bir gösterin. varikosel falan olmasın
Amin insallah canmÇok sağol canım inş bu defa bebeğimi kucağıma almak nasip olur sen ne durumdasın görmeye gittin mi
İnş canım rabbim gönlüne göre versin takibimdesinAmin insallah canm
Yok daha gitmedim dr 1500 olunca gozukur dedi haftaya gozukur herhalde
Kürtajı bilmiyorum ama ben histeroskopi yaptırdım 45 gün sonra transfer olacak dedi dr (1 ay bekledik 15 günde tedawi aşaması) Bence kürtajdan sonra da yine 45 gün sürer.kızalr acil yardım..kürtaajdan sonra ne zaman transferımı yapabılrım
bende oldum daha yenı..1450 istediler histereskopi içinKürtajı bilmiyorum ama ben histeroskopi yaptırdım 45 gün sonra transfer olacak dedi dr (1 ay bekledik 15 günde tedawi aşaması) Bence kürtajdan sonra da yine 45 gün sürer.
Ben 1800 werdim. Nerde yaptırdın canım senbende oldum daha yenı..1450 istediler histereskopi için
adnada cnmBen 1800 werdim. Nerde yaptırdın canım sen
ya histereskopi sonrasında kanama oldu mu sende bende kanama waradnada cnm
ya histereskopi sonrasında kanama oldu mu sende bende kanama waradnada cnm
Ewet canım hatta dogum kontrol de aldım ondan dolayı 1 ay boyunca kanamam olduya histereskopi sonrasında kanama oldu mu sende bende kanama war
Arkadaslar ben pkos um. Klomenle yumurtalarim oldu buyudu ve catladi yani ilacla tedavi olmustum. Ama esimde morfoloji 1 cikti. Sayi 117 mio, ileri_yerinde_geriye hiz toplami %72 (ileri hiz yazmiyordu).
Bu sartlar altinda normal dogum cok zor dedi dr um. Esim de urolog a gitti ama dr u sapasaglamsin deyip gondermis..!!?
Direkt ilk tup bebek denememizi yaptik nisanda, 7.gun hcg degerim 118 cok sukur, yarin gercek test gunum..
Morfoloji bozuklugu gercekten sıkıntı, normal yolla olmasi imkansiz gibi birsey. Maddi imkaniniz varsa asilama yaptirmadan direkt tup bebek yaptirin derim. Hem gereksiz zaman kaybi,hem maliyet, hem de tutmazsa hayal kirikligi oluyor.
Tup bebekte caresi var ama(mikroenjeksiyon yontemiyle spermleri 9000 kat buyuterek en iyisini_hareketlisini secip yumurtanin icine enjekte ediyorlar. Olusan embriyoyu da labr. Ortaminda 5 gun bekletip sonrasinda rahme transfer ediyorlar)
Canım tebrik ediyorum inşallah bebişin sana sıkıca tutunur.. bizdede sayı iyi ama morfoloji 1 çıktı.. Tüp bebeği nerde yaptırdınz? Bide ikiz bebek yapıyolar mı tüp bebekte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?