2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım bende aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum çünkü spermiogram iyi çıkmadı. Bende 25 yaşındayım eşim 27. Ücretleri aşağı yukarı heryerde aynı.. Bülent tıraş mıydı doktorun ? Ben öğretmen old için yaza ist. gelip yapabilirim die düşündüm. Herkes ist ank öneriyor

tecrübelinızı paylaştığınz için cok tesekür ederız gerçekten artık ben de beklemıycem aşıma değil direk tüp bebek denıycem maddı olarak suan hazır olmasakda sartları zorluyoruz allah kucağına almayı nasıp etsın

Kızlar onuda ictim oda fayda vermedi ki bnde yaaa

Merhaba Canm Şuan seninle aynı durumdayım ve benmde cesaretim umudum kalmadı aynı şeyleri yaşamaktan KORKUYORM senin yumurtan erken çatlamış SANIRM Benm 15yumurtam en büyüğü 14ml de kala kaldı bende ne opu be transfer olamadım tekrar denemek istiyorm ama KORKUYORM bentamamen kliniğimin yanlış iğne protokolü uyguladığı düşünüyorm olan cepten giden ilaç paralarına oluyo bugüne kadar İpnepe harcadığım parayla kaç tüp bebek denerdim ama kısmet mevlam zamanı var dedikçe ben Israrla devam EDİYORM olmayınca olmuyo bende Şuan adet bekliyorm kendi kendime adet te olamıyorum ama klinik 10gün içinde olursun dedi Şuan içimdeki 14yumurtanımda âkibeti belli değil ya büyümeye devam edip patlar yumurtalıhıma Zarar verirse dedim Birşey olmaz adet olmazsan 10gün içinde gel dediler senin yine erken çatlamış akıbeti belli benö oda belli değil

Bulent hoca idi evet, istanbulda ist bahceci t. Bebek merkezi , acibadem maslak iyi digerlerini de arastir istersen. Hazirana hemen basla,vakit kaybe derim. Hakkinda hayirlisi olsun canim. Sen de rezerv,yumurta kalitesi,hormon bozuklugu yoksa sorun esindeyse tup bebekle olur diye dusunuyorum allahin izniyle..

Kızlarrr imdatttttt yaa progestan ampul kullanıyorum igne daha ilk ignede yerle bir oldum igne yapılan yerime dönemiyorum üzerine yatamıyorum daha ilk igne de napıcam sizede mi öyle oluyo napıcam ben siz naptınız

Kızlarrr imdatttttt yaa progestan ampul kullanıyorum igne daha ilk ignede yerle bir oldum igne yapılan yerime dönemiyorum üzerine yatamıyorum daha ilk igne de napıcam sizede mi öyle oluyo napıcam ben siz naptınız
Benimde ayni sekilde cnm ilk gün dündü ve gercekten çok ağrıdı tum gün. Suan iyiyim saat 11 de bu sefer diger tarafa vurdurucam. Kizlar bnm opudan beri karnimin ici cook agriyo ilaclarimi saati saatine iciyorum. Ayıptır soylemesi idrar yaparken karnimin icindekiler kopuyor sanki. Sizde de var mi boyle bişey. Ne yapmam lazım kizlar nasl gecer?

Karın agrısı opudandır canım da benim igne yerim felaket yaa yürüyemiyorum bile cok agrıyo yaa daha ilkinde böyle daha 16 tane varr

Karın agrısı opudandır canım da benim igne yerim felaket yaa yürüyemiyorum bile cok agrıyo yaa daha ilkinde böyle daha 16 tane varr
Cnm bi sor doktoruna istersen bi de vuran kisiyi değiştir. Benmde agridi evet ama yuruyemeyecek kadar degil. Gecen sene de aşılama da vurdurmustum. Yağlı bi igne olduğu için yeri o yuzden ağrıyor ama yuruyememk kötü. Demek ki vuran bilememis. Alkollu pamukla bastir ama ovalama daha cok agrir.

Canım yaa igneyi daha ilk vurdurdum bugun oraya vurdurmam zaten ama bnm diger ignelerde de boyle olmustu oturup aglıyodum dr progestanın kapsulunu vermisti ama igne tutunması icin daha iyiymis bide zaten rahim duvarım kalınlasmıyo tutunması zor o yuzden mecbur igneyi kullanıcam dra dersem fitili verir o yuzden istemiyorumda ignelerin agrısını gecirmenin bi yolunu bulsam

Maalesef bu igne boyle
Yagli bi igneymis oyuzden agri yapiyormus ben de yaptirdigim gun o tarafima yatamiyorum hatta oturmak bile zorluyor cok agriyor

Maalesef bu igne boyle
Yagli bi igneymis oyuzden agri yapiyormus ben de yaptirdigim gun o tarafima yatamiyorum hatta oturmak bile zorluyor cok agriyor
Ayy evet canımm yaa cok agrıyo bide transferden sonrada devam edicem igneye 16 tane daha varr

Ayy evet canımm yaa cok agrıyo bide transferden sonrada devam edicem igneye 16 tane daha varr
Gebelik olusursa da devam edeceksin :)
Sana jel vermediler mi yada fitil sadecw igne mi kullaniyorsun
Ben test gununden sonra ek olarak igne kullanmaya basladim gün aşiri oluyorum igneyi

Gebelik olusursa da devam edeceksin :)
Sana jel vermediler mi yada fitil sadecw igne mi kullaniyorsun
Ben test gununden sonra ek olarak igne kullanmaya basladim gün aşiri oluyorum igneyi
Canım crinone jelde kullanıyorum estrofem gunde 4 kez coraspin folbiol vagifem fitil buda rahim duvarını kalınlastırmak icin prednol tetradox bide progestan igne hergun canım tum ilaclarım bunlar

Kizlarr bugun test gunumdu(sanirim 11.gun)
Degerim 732 cikti cok sukur

Buarada bergun gobekten igne,3 gunde 1 de kalcadan igne yaptiriyodum. Yagli igne oldugu icin igne ciktiktan sonra 5 dk boyunca kasıp kavuruyor tum bedenimi, nasil desem.. kizgin biseyle 2_3 sn dokundurmuslar gibi
Hersey bebekler icin kizlar, ben de aglayarak cikiyorum bazen hastaneden. Gobegim mosmor oldu.. yapcak bisey yok, tutsun yeter ki. Bu yuzden de hep dua ediyorum allah im sen eziyet cektigimi goruyorsun, nolursun nasip et diyorum..

Canımmm masallah degerin ikiz gibi iki tane mi bebis konmustu gozun aydın tatlım rabbim saglıkla kucagına almayı naaib etain naptın surekli yattın mı kuzum dikkat ettiklerin nelerdi yemek faian dikkat edilmesi gereken bisey varmı anlatsan biraz bnmde carsamba transferim hayırlısıyla

Adetim bitsin de denyecem canm

arkadaşlar ben daha transfer aşamasına gelmedim ama merak ediyorum,Bahçecideki doktorların hepsi farklı tedavi uyguluyor benim dr.Güvenç bey,kendisinde tedavi görenlere özellikle sorum,tabi diğer dr.lardakilerde yazarsa sevinirim.transferden sonra dinlenme ne kadar veriyor,transfer sonrası için ne diyor dr?bazıları 1 hafta yatın diyor,bazıları 2-3 gün dinlenin ve normal hayata dönün diyor e bende malum çoğunuz gibi çalışıyorum...birde transfer günüde ,opu günü nde olduğu gibi belli bir gün mü olmak zorunda,(benim dondurulmuş embriyo transferi olacak,taze değil.) transfer günün ayarlayabilirmiyiz yani(cuma filan olsa h.sonuyla birleştirip dinlenirim diye işe yeni girdimde izin sıkıntı olmasın.bilgisi olanlar lütfen aydınlatırmısınız benide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…