- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
- 133
Canım çok sağol bilgiler için.. Allah yavrularını kucağına almayı nasip etsin sana da inşallahBulent hoca idi evet, istanbulda ist bahceci t. Bebek merkezi , acibadem maslak iyi digerlerini de arastir istersen. Hazirana hemen basla,vakit kaybe derim. Hakkinda hayirlisi olsun canim. Sen de rezerv,yumurta kalitesi,hormon bozuklugu yoksa sorun esindeyse tup bebekle olur diye dusunuyorum allahin izniyle..
canim transfer gununu de opu gibi sen ayarlayamazsin dr un senin durumuna gore gun verirarkadaşlar ben daha transfer aşamasına gelmedim ama merak ediyorum,Bahçecideki doktorların hepsi farklı tedavi uyguluyor benim dr.Güvenç bey,kendisinde tedavi görenlere özellikle sorum,tabi diğer dr.lardakilerde yazarsa sevinirim.transferden sonra dinlenme ne kadar veriyor,transfer sonrası için ne diyor dr?bazıları 1 hafta yatın diyor,bazıları 2-3 gün dinlenin ve normal hayata dönün diyor e bende malum çoğunuz gibi çalışıyorum...birde transfer günüde ,opu günü nde olduğu gibi belli bir gün mü olmak zorunda,(benim dondurulmuş embriyo transferi olacak,taze değil.) transfer günün ayarlayabilirmiyiz yani(cuma filan olsa h.sonuyla birleştirip dinlenirim diye işe yeni girdimde izin sıkıntı olmasın.bilgisi olanlar lütfen aydınlatırmısınız benide.
Hayırlı olsun tatlım Rabbim hayırlısyla kucagna almanı nasip etsin inşallahhKizlarr bugun test gunumdu(sanirim 11.gun)
Degerim 732 cikti cok sukur
Buarada bergun gobekten igne,3 gunde 1 de kalcadan igne yaptiriyodum. Yagli igne oldugu icin igne ciktiktan sonra 5 dk boyunca kasıp kavuruyor tum bedenimi, nasil desem.. kizgin biseyle 2_3 sn dokundurmuslar gibi
Hersey bebekler icin kizlar, ben de aglayarak cikiyorum bazen hastaneden. Gobegim mosmor oldu.. yapcak bisey yok, tutsun yeter ki. Bu yuzden de hep dua ediyorum allah im sen eziyet cektigimi goruyorsun, nolursun nasip et diyorum..
Adetim bitsin de denyecem canm
Canımmm masallah degerin ikiz gibi iki tane mi bebis konmustu gozun aydın tatlım rabbim saglıkla kucagına almayı naaib etain naptın surekli yattın mı kuzum dikkat ettiklerin nelerdi yemek faian dikkat edilmesi gereken bisey varmı anlatsan biraz bnmde carsamba transferim hayırlısıyla
Malesef sen ayarlayamıyosun canım doktor senin durumuna göre karar veriyo transfere güvenç bey genelde ilk bikaç gün dikkat edip daha sonra kendini yormadan günlük hayata dönebileceğini söylüyo sürekli yatmak yerine arada küçük adımlarla yürümeni istiyo zaten büyük ihtimal jel kullanırsın onu kullandıktan sonra yürümen gerekiyo zaten 10 dakika falanarkadaşlar ben daha transfer aşamasına gelmedim ama merak ediyorum,Bahçecideki doktorların hepsi farklı tedavi uyguluyor benim dr.Güvenç bey,kendisinde tedavi görenlere özellikle sorum,tabi diğer dr.lardakilerde yazarsa sevinirim.transferden sonra dinlenme ne kadar veriyor,transfer sonrası için ne diyor dr?bazıları 1 hafta yatın diyor,bazıları 2-3 gün dinlenin ve normal hayata dönün diyor e bende malum çoğunuz gibi çalışıyorum...birde transfer günüde ,opu günü nde olduğu gibi belli bir gün mü olmak zorunda,(benim dondurulmuş embriyo transferi olacak,taze değil.) transfer günün ayarlayabilirmiyiz yani(cuma filan olsa h.sonuyla birleştirip dinlenirim diye işe yeni girdimde izin sıkıntı olmasın.bilgisi olanlar lütfen aydınlatırmısınız benide.
Anladım canım sağol,yarın tek yumurtamı vermeye gidicem,şuan da çok heyecanlıyım gözlerim doluyor sürekli ,ağlamaklı bir hal aldım,umudum hem var ,hem yok tek olduğu için,ya bu yumurtaların kalitesini filan anlayamıyorlarmı döllenmeden evvel,yada döllenmeyen niye döllenmiyo.sürekli sorular var kafamda...mesela spermin en iyisini seçiyorlar diye biliyorum ben burda,doğru dimi bu?ya kafayı sıyırcam ben galiba,ilk opuda güle oynaya gitmiştim 3 tane vardı şansım var diye,ama şimdi Allak Bullak oldum...Malesef sen ayarlayamıyosun canım doktor senin durumuna göre karar veriyo transfere güvenç bey genelde ilk bikaç gün dikkat edip daha sonra kendini yormadan günlük hayata dönebileceğini söylüyo sürekli yatmak yerine arada küçük adımlarla yürümeni istiyo zaten büyük ihtimal jel kullanırsın onu kullandıktan sonra yürümen gerekiyo zaten 10 dakika falan
Cnm bnm de bugun aradilar ya sali ya carsamba transfer olacakmis hadi bakalm hayirlisini versin rabbim insallah ikimizinde yüzü güler. Bu arada ben progesteron günde 1 tane igne 3 tane progesteron fitil 3 kez estroferm 2 tane de 250 mmg.lk antibiyotik. Bende şimdilik 3 kutu var inşallah hamis oluruzda sonrasinda da igne vurulmaya raziyim:))Canımmm masallah degerin ikiz gibi iki tane mi bebis konmustu gozun aydın tatlım rabbim saglıkla kucagına almayı naaib etain naptın surekli yattın mı kuzum dikkat ettiklerin nelerdi yemek faian dikkat edilmesi gereken bisey varmı anlatsan biraz bnmde carsamba transferim hayırlısıyla
Anladım canım sağol,yarın tek yumurtamı vermeye gidicem,şuan da çok heyecanlıyım gözlerim doluyor sürekli ,ağlamaklı bir hal aldım,umudum hem var ,hem yok tek olduğu için,ya bu yumurtaların kalitesini filan anlayamıyorlarmı döllenmeden evvel,yada döllenmeyen niye döllenmiyo.sürekli sorular var kafamda...mesela spermin en iyisini seçiyorlar diye biliyorum ben burda,doğru dimi bu?ya kafayı sıyırcam ben galiba,ilk opuda güle oynaya gitmiştim 3 tane vardı şansım var diye,ama şimdi Allak Bullak oldum...
Anladım canım uyarı için sağol,benim klinikte herkese kullanılıyormuş ımsi öyle söylediler,embriyoloğa sormuştum,Dr.da dedi.Canim kendini bos yere strese sokma. Ayrica sana tavsiyem mutlaka doktoruna sor ve israrci ol sperm seciminde imsi yöntemini kullaniyorsunuz degiL mi diye israr et. Benim ilkini karambole getirdiler canim bizde morfoloji yuzde 1 oldugu halde biz ikincisinde israrla o yontemi kullanmalarini istedigimiz icin kullandilar.
Canım benim de cumartesi transferim war. Sen kan sulandırıcı igne kullanmıyomsn? Bende günde 5 estrofem 3 progestron fitil bi de kan sulandırıcı ignem war.Cnm bnm de bugun aradilar ya sali ya carsamba transfer olacakmis hadi bakalm hayirlisini versin rabbim insallah ikimizinde yüzü güler. Bu arada ben progesteron günde 1 tane igne 3 tane progesteron fitil 3 kez estroferm 2 tane de 250 mmg.lk antibiyotik. Bende şimdilik 3 kutu var inşallah hamis oluruzda sonrasinda da igne vurulmaya raziyim:))
Canım tabii herseyin bası kısmet ama işte evhamlanıyoruzda yine rabbim saglıkla kucagına almayı nasib etsin inşallah bizede yasatsın canım ayrıca bilgiler için tsklerCanim yasim 28, 3 yillik evliyiz, ilk tup bebek denememiz.. tek embriyo olsun dedim. Esim nolursun ikiz olsun cok ozeniyorum dedi ve 5dk sonra transferim oldu, cift embr koydular..
Ilk iki gun dinlendim, utu yaptim oturarak, 2.gun maalesef dublex olan evimi supurdun ve belim acıdı cok korktum ne buyuk bi aptallik yapmisim diye_ SAKIN YAPMAYIN SIZ_
Ben calisiyorum 7bucukda cikip 8 de eve giriyorum, hergun ayakta bi bucuk saat yol cekiyodum. Masabasi isim var allahtan, simdi konustum ustlerimle serwisle gidiyorum ama buseferde 15 dk yuruyorum servise gitmek icin.. eve gelince ayaklarimi uzatip yatiyorum hemen, suya sabuna dokunmuyorum, is guc yemek yapmiyorum.. cocuk kolay dogmuyor, kaybetmek istemiyorum, bosverdim herseyi.. esim de cok mutlu , aman sen otur ben yaparim diyor
Ayaginizi,belinizi sıcak tutun, Ayakta kalmayin,ayaklarinizi uzatin, beslenme onemli, cay kahve yasak, protein agirlikli beslenin,kabiz olmayin..
Bir de hersey olacagina variyor, allah nasip ettiyse her turlu olur..
İnsallah bitanem hadi hayırlısı beraber transfer olup bebişleri alıcaz :) rabbim kısmet etsin bebişler tutunsunda bnde razıyım iğneleri hergün vurunöaya canım allahtan hayırlısı inşallahhhCnm bnm de bugun aradilar ya sali ya carsamba transfer olacakmis hadi bakalm hayirlisini versin rabbim insallah ikimizinde yüzü güler. Bu arada ben progesteron günde 1 tane igne 3 tane progesteron fitil 3 kez estroferm 2 tane de 250 mmg.lk antibiyotik. Bende şimdilik 3 kutu var inşallah hamis oluruzda sonrasinda da igne vurulmaya raziyim:))
Mümkün olduğunca düşünmemeye çalış canım malesef kalitesini anlayamıyosun 5.güne giden 1.kalite denen embriyolarım sağlıksız çıktı biliyosun canım umudunu hiç bi zaman kaybedip karamsarlığa düşme ewet ımsı uygulanıyo bütün hastalara sorunu olsun olmasın canım bana güvenç bey söylemişti umarım o bitanecik yımurtan bol kaliteli olur canımAnladım canım sağol,yarın tek yumurtamı vermeye gidicem,şuan da çok heyecanlıyım gözlerim doluyor sürekli ,ağlamaklı bir hal aldım,umudum hem var ,hem yok tek olduğu için,ya bu yumurtaların kalitesini filan anlayamıyorlarmı döllenmeden evvel,yada döllenmeyen niye döllenmiyo.sürekli sorular var kafamda...mesela spermin en iyisini seçiyorlar diye biliyorum ben burda,doğru dimi bu?ya kafayı sıyırcam ben galiba,ilk opuda güle oynaya gitmiştim 3 tane vardı şansım var diye,ama şimdi Allak Bullak oldum...
allah tamamına erdirsin canımBende çatlatma iğnelerimi vurdum az önce öok heycanlandım
canımmmmmmmmmm rabbım dayanma gücü versın sana diyecek başka bısey bulamıyorumBebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?