2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım çok sağol bilgiler için.. Allah yavrularını kucağına almayı nasip etsin sana da inşallah

canim transfer gununu de opu gibi sen ayarlayamazsin dr un senin durumuna gore gun verir
dinlenme konusunda ilk 2-3 gun daha cok dinlenirsin dikkat edersin diğer günler kendini yormadan günlük hayatina donebilirsin

Hayırlı olsun tatlım Rabbim hayırlısyla kucagna almanı nasip etsin inşallahh canım neler yaptın transferden sonra bizi de bilgilendirirmsn.

Canim yasim 28, 3 yillik evliyiz, ilk tup bebek denememiz.. tek embriyo olsun dedim. Esim nolursun ikiz olsun cok ozeniyorum dedi ve 5dk sonra transferim oldu, cift embr koydular..
Ilk iki gun dinlendim, utu yaptim oturarak, 2.gun maalesef dublex olan evimi supurdun ve belim acıdı cok korktum ne buyuk bi aptallik yapmisim diye_ SAKIN YAPMAYIN SIZ_
Ben calisiyorum 7bucukda cikip 8 de eve giriyorum, hergun ayakta bi bucuk saat yol cekiyodum. Masabasi isim var allahtan, simdi konustum ustlerimle serwisle gidiyorum ama buseferde 15 dk yuruyorum servise gitmek icin.. eve gelince ayaklarimi uzatip yatiyorum hemen, suya sabuna dokunmuyorum, is guc yemek yapmiyorum.. cocuk kolay dogmuyor, kaybetmek istemiyorum, bosverdim herseyi.. esim de cok mutlu , aman sen otur ben yaparim diyor
Ayaginizi,belinizi sıcak tutun, Ayakta kalmayin,ayaklarinizi uzatin, beslenme onemli, cay kahve yasak, protein agirlikli beslenin,kabiz olmayin..
Bir de hersey olacagina variyor, allah nasip ettiyse her turlu olur..

Malesef sen ayarlayamıyosun canım doktor senin durumuna göre karar veriyo transfere güvenç bey genelde ilk bikaç gün dikkat edip daha sonra kendini yormadan günlük hayata dönebileceğini söylüyo sürekli yatmak yerine arada küçük adımlarla yürümeni istiyo zaten büyük ihtimal jel kullanırsın onu kullandıktan sonra yürümen gerekiyo zaten 10 dakika falan

Anladım canım sağol,yarın tek yumurtamı vermeye gidicem,şuan da çok heyecanlıyım gözlerim doluyor sürekli ,ağlamaklı bir hal aldım,umudum hem var ,hem yok tek olduğu için,ya bu yumurtaların kalitesini filan anlayamıyorlarmı döllenmeden evvel,yada döllenmeyen niye döllenmiyo.sürekli sorular var kafamda...mesela spermin en iyisini seçiyorlar diye biliyorum ben burda,doğru dimi bu?ya kafayı sıyırcam ben galiba,ilk opuda güle oynaya gitmiştim 3 tane vardı şansım var diye,ama şimdi Allak Bullak oldum...

Cnm bnm de bugun aradilar ya sali ya carsamba transfer olacakmis hadi bakalm hayirlisini versin rabbim insallah ikimizinde yüzü güler. Bu arada ben progesteron günde 1 tane igne 3 tane progesteron fitil 3 kez estroferm 2 tane de 250 mmg.lk antibiyotik. Bende şimdilik 3 kutu var inşallah hamis oluruzda sonrasinda da igne vurulmaya raziyim:))

Canim kendini bos yere strese sokma. Ayrica sana tavsiyem mutlaka doktoruna sor ve israrci ol sperm seciminde imsi yöntemini kullaniyorsunuz degiL mi diye israr et. Benim ilkini karambole getirdiler canim bizde morfoloji yuzde 1 oldugu halde biz ikincisinde israrla o yontemi kullanmalarini istedigimiz icin kullandilar.

Anladım canım uyarı için sağol,benim klinikte herkese kullanılıyormuş ımsi öyle söylediler,embriyoloğa sormuştum,Dr.da dedi.

Canım benim de cumartesi transferim war. Sen kan sulandırıcı igne kullanmıyomsn? Bende günde 5 estrofem 3 progestron fitil bi de kan sulandırıcı ignem war.

Canım tabii herseyin bası kısmet ama işte evhamlanıyoruzda yine rabbim saglıkla kucagına almayı nasib etsin inşallah bizede yasatsın canım ayrıca bilgiler için tskler

İnsallah bitanem hadi hayırlısı beraber transfer olup bebişleri alıcaz :) rabbim kısmet etsin bebişler tutunsunda bnde razıyım iğneleri hergün vurunöaya canım allahtan hayırlısı inşallahhh

Kızlar ben geçenlerde sormuştum ama bulamadım şimdi ,demin bir arkadaş dedi ımsi iste diye ısrarla,ben Bahçeci Fulya'da herkese yapılıyor biliyorum bu ımsi tekniği,birde ıcsı varmış embriyolog bana ıcsı yapıldı dedi sanki,bilgisi olan varmı,birde bu ımsi paket fiyata dahilmi,yada ne kadar,yarın opuda söyleyim doktora.

Mümkün olduğunca düşünmemeye çalış canım malesef kalitesini anlayamıyosun 5.güne giden 1.kalite denen embriyolarım sağlıksız çıktı biliyosun canım umudunu hiç bi zaman kaybedip karamsarlığa düşme ewet ımsı uygulanıyo bütün hastalara sorunu olsun olmasın canım bana güvenç bey söylemişti umarım o bitanecik yımurtan bol kaliteli olur canım

Günaydın kızlar,bugün benimle birlikte opusu olan,sonuç alacak olan arkadaşlarım inşallah herşey iyi gider,sonuçlar pozitif çıkar,yumurtalar döllenir...dua rica ediyorum,bende ediyorum.ben birazdan yola çıkar .

Bebegimi kaybettim. ..aglamaktan gözyaşlarınm kalmadı. .dun durmuss kalbii...bu dört oldu nasi dyanayim bumca aciya..yyarin alacaklar Melegimi benden. .
canımmmmmmmmmm rabbım dayanma gücü versın sana diyecek başka bısey bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…