Allah iylik versin canım çok geçmiş olsun inş tamamen iyileşirsineşinin böyle düşünmesi çok saçma olmuş sonuçta senin kararınada saygı duyacktı inş kendi desin birgün gidelim diye rabbim inş birgün sana nasip etsin tedavisiz inş biz bekliyoruz canm oluş api diye bir doktor bulduk uzman kadın doğumcu genetik testimzi yaptırınca bende kan pıhtılaşması çıktı ordan buna yönlendirildik çok iyi bir doktor sağolsun kendiliğimden hamile kalabileceğimi söylüyorlar olduda çok şükür bir kürtaj oldum bide geçn ay düşük yapmışım haberim yoktu bu ay da aynı şekilde adetim geçrse kan vercem bakalım doğal gebelik deniyoruz yani kaybetsemde olunca çok şükür olabilabiliyor diyorum hamd olsun allaha zamnı gelince olcak inş hergün dua ediyorum hepimizede işte böle canım bide bizimkinin ameliyatı var işte 30 temmuzda burununda eğrilik varmış sinüzite yol açıyormuş yaşın gençken ol dedi bende inş iyi olursun diyorum korkuyorum be bilim inş iyi geçer kendini özletme kız arada gel
Evt canım kendiliğimden kaldım birinde kürtaj oldum kalbi durmuştu 8 hafta 2 günlükken bide düştü nasip zamnı gelince allhın izniyle olur inş sağlıkla sıhatle inş seninkide süpriz yapr eşine ozmn bak nasıl sevinirbebeım yaaaa kendılığınden hamıle kalmann ne gusel ya..
umarımmmm artıkın bebıs gelır ve o göbüşte kalır..
en azından sorun ne o bulunmuş ya artık doğru yonlendırme ıle ınsallah bebısın gelır be tatlım..
bakalım bız bekleyelim artık esım ne zaman derse rabbım yardımcımız olsun.
kuzucum burun amelıyatları zor dıyorlar ama sağlık ıcın de gençken olsun tabıkı napalım bende korktum korktum amaaaaa suan daha rahatım allaha sukur benım de 17.gunum işte..geçiyor zamanla ağrı sızı...eşine de geçmiş olsun
Bende kan sulandirici igne yok ya sorsam mi ki sadece yukarda yazdiklarm bide agrim oldukca parol iciyorm gerci daha iki kere aldım fazla icmekte istemiom ama karnm cok agriyor. Kan sulandiriciyi soraym kafam takilir sona. Tesekkurler soyledigin icin cnm hadi bakalm hepimiz pozitif pozitif hamis oluruz inşallah.Canım benim de cumartesi transferim war. Sen kan sulandırıcı igne kullanmıyomsn? Bende günde 5 estrofem 3 progestron fitil bi de kan sulandırıcı ignem war.
inşallah canım yaa. Ben daha önceki tüp bebegimde bu kadar sıkıntı yaşamamiştım (transferden sonra bayaa agrım olmuştu) ama bu donmuş embriyo çok agır geçiyoBende kan sulandirici igne yok ya sorsam mi ki sadece yukarda yazdiklarm bide agrim oldukca parol iciyorm gerci daha iki kere aldım fazla icmekte istemiom ama karnm cok agriyor. Kan sulandiriciyi soraym kafam takilir sona. Tesekkurler soyledigin icin cnm hadi bakalm hepimiz pozitif pozitif hamis oluruz inşallah.
Off canım ya üzüldüm ilk denemenmiydi rabbim sabır versin..Opu dan çıktım. Doktorum çok üzgün olduğunu söyleyerek tek yumurtanın boş olduğunu söyledi. Iptal. okadar iğne ümit boşa gitti. Para da tabi.
inş hakkında hyrlısı olur zamanı değil besbelli..Opu dan çıktım. Doktorum çok üzgün olduğunu söyleyerek tek yumurtanın boş olduğunu söyledi. Iptal. okadar iğne ümit boşa gitti. Para da tabi.
çok üzüldüm cnm ya.iptal olması çok zor oluyor.insan umutlanıyor çünkü.benim de tek yumurtam gelişiyordu ama erken çatladı iptal oldu geçen hafta.nasip değilmiş ne diyelim.bir dahaki sefere güzel kaliteli,daha çok sayıda olurlar inşallah ikimizin de...Opu dan çıktım. Doktorum çok üzgün olduğunu söyleyerek tek yumurtanın boş olduğunu söyledi. Iptal. okadar iğne ümit boşa gitti. Para da tabi.
canım erken nasıl çatlıyo ben de başladım da tedaviye.doktor bakmıyor mu iki günde bir ?çok üzüldüm cnm ya.iptal olması çok zor oluyor.insan umutlanıyor çünkü.benim de tek yumurtam gelişiyordu ama erken çatladı iptal oldu geçen hafta.nasip değilmiş ne diyelim.bir dahaki sefere güzel kaliteli,daha çok sayıda olurlar inşallah ikimizin de...
canım çok üzüldüm.. hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim.. inş. en yakın zamanda hayırlı evlatlar versin sana..Opu dan çıktım. Doktorum çok üzgün olduğunu söyleyerek tek yumurtanın boş olduğunu söyledi. Iptal. okadar iğne ümit boşa gitti. Para da tabi.
Yaşadıgmz her kötü olayda bile bir hayır war fakat biz bunu bilemiyoruz. Bizler bu kadar sıkıntı çekiyoruz ama biliyorum ki Rabbim bizim için daha güzel şeyler hazırlıyo.... inşallah en kısa zamanda yawrularımızı kucagmza alacgz canım...Opu dan çıktım. Doktorum çok üzgün olduğunu söyleyerek tek yumurtanın boş olduğunu söyledi. Iptal. okadar iğne ümit boşa gitti. Para da tabi.
kimyasal gebelik olabilir.başka bir arkadaşın yorumlarında okumuştum.değerin 2ye katlaması gerekiyormuş.arkadaslar
10. gun 27,
12.gun 41,
14. gun ise 63
degerim..artis var ama cok az, yorumlayabilir misiniz
bakıyor cnm.yavaş gelişiyordu.13 mm olduğunda çatlamış.zaten e2 düşmüştü.fonksiyonları bozukmuş yumurtanın dediler.keşke daha önce başlasaydık çatlamasını önleyici iğneye dedim.çünkü o gün başlayacaktık ama çatlamış.bu sefer de hiç gelişmezdi dediler.nasip değilmiş demekki...canım erken nasıl çatlıyo ben de başladım da tedaviye.doktor bakmıyor mu iki günde bir ?
dis gebelik degildir dimi:-(kimyasal gebelik olabilir.başka bir arkadaşın yorumlarında okumuştum.değerin 2ye katlaması gerekiyormuş.
bilmiyorumki.ama daha çok kimyasal gibi.doktora sor istersen.dis gebelik degildir dimi:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?