2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

bebeım yaaaa kendılığınden hamıle kalmann ne gusel ya..
umarımmmm artıkın bebıs gelır ve o göbüşte kalır..
en azından sorun ne o bulunmuş ya artık doğru yonlendırme ıle ınsallah bebısın gelır be tatlım..
bakalım bız bekleyelim artık esım ne zaman derse rabbım yardımcımız olsun.
kuzucum burun amelıyatları zor dıyorlar ama sağlık ıcın de gençken olsun tabıkı napalım bende korktum korktum amaaaaa suan daha rahatım allaha sukur benım de 17.gunum işte..geçiyor zamanla ağrı sızı...eşine de geçmiş olsun

Herkese merhaba kıslarrrrr Betül bebek büyüyor 6 aylık olduk çok şükür ama çok cadı bir kızım var, huysuz maymuş hiç uyumuyor

tek sorunumuz artık emmiyor

Eklentiler

• 11081373_10153176548547867_1136419093228212143_n.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 99
Evt canım kendiliğimden kaldım birinde kürtaj oldum kalbi durmuştu 8 hafta 2 günlükken bide düştü nasip zamnı gelince allhın izniyle olur inş sağlıkla sıhatle inş seninkide süpriz yapr eşine ozmn bak nasıl sevinir doğru tedaviler ve yönlendirmeler şart kuzum bize allhım hayırlı ve vicdan sahibi doktorlarla karşılaştırsın bizi inş canım bende korkuyorum işte burun sonuçta ama bizmki olacak allhım inş sorunsuz geçr ve düzelir diprum sende iyi olcan tamamen inş kendine çok iyi bak arada gel

Canım benim de cumartesi transferim war. Sen kan sulandırıcı igne kullanmıyomsn? Bende günde 5 estrofem 3 progestron fitil bi de kan sulandırıcı ignem war.
Bende kan sulandirici igne yok ya sorsam mi ki sadece yukarda yazdiklarm bide agrim oldukca parol iciyorm gerci daha iki kere aldım fazla icmekte istemiom ama karnm cok agriyor. Kan sulandiriciyi soraym kafam takilir sona. Tesekkurler soyledigin icin cnm hadi bakalm hepimiz pozitif pozitif hamis oluruz inşallah.

inşallah canım yaa. Ben daha önceki tüp bebegimde bu kadar sıkıntı yaşamamiştım (transferden sonra bayaa agrım olmuştu) ama bu donmuş embriyo çok agır geçiyo

Opu dan çıktım. Doktorum çok üzgün olduğunu söyleyerek tek yumurtanın boş olduğunu söyledi. Iptal. okadar iğne ümit boşa gitti. Para da tabi.

Opu dan çıktım. Doktorum çok üzgün olduğunu söyleyerek tek yumurtanın boş olduğunu söyledi. Iptal. okadar iğne ümit boşa gitti. Para da tabi.
çok üzüldüm cnm ya.iptal olması çok zor oluyor.insan umutlanıyor çünkü.benim de tek yumurtam gelişiyordu ama erken çatladı iptal oldu geçen hafta.nasip değilmiş ne diyelim.bir dahaki sefere güzel kaliteli,daha çok sayıda olurlar inşallah ikimizin de...

canım erken nasıl çatlıyo ben de başladım da tedaviye.doktor bakmıyor mu iki günde bir ?

canım çok üzüldüm.. hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim.. inş. en yakın zamanda hayırlı evlatlar versin sana..

Yaşadıgmz her kötü olayda bile bir hayır war fakat biz bunu bilemiyoruz. Bizler bu kadar sıkıntı çekiyoruz ama biliyorum ki Rabbim bizim için daha güzel şeyler hazırlıyo.... inşallah en kısa zamanda yawrularımızı kucagmza alacgz canım...

canım erken nasıl çatlıyo ben de başladım da tedaviye.doktor bakmıyor mu iki günde bir ?
bakıyor cnm.yavaş gelişiyordu.13 mm olduğunda çatlamış.zaten e2 düşmüştü.fonksiyonları bozukmuş yumurtanın dediler.keşke daha önce başlasaydık çatlamasını önleyici iğneye dedim.çünkü o gün başlayacaktık ama çatlamış.bu sefer de hiç gelişmezdi dediler.nasip değilmiş demekki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…