2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

ferahlattiniz beni, cok tsk ederim. demek ki kimyasal:-(
Önemli değil canım bunlar herkesin başına geliyor. Tabi hiç bir şekilde bilemeyiz belki kimyasal da değildir. Ve birden gelişimi coşar ve harika bir gebelik yaşarsın. Bu arada değer ille iki kat artması gerekmiyor. 1,5 olarak da artma olabilir. Ama 1,5 altında olmaz.

Kızlar bu arada tüp bebişlerin gebelik haftası hesabını benim merkezim şöyle yapıyor..
blast transferi olmuştum (5 günlük embriyo)..Transfer tarihimden geriye 17 gün gittiğimde o gün adet günüm olarak kabul ediliyormuş..Bu durumda 5+6 sanıyorken kendimi meğerse 5+2 imişim..

merhaba,yaşım 36,amh:0,42,fsh 2 ay evvel 10.6 ,aldığım en yüksek doz 225 - 300 mg arası.çok yüksek değil sanırım doz olarak.

merhaba,yaşım 36,amh:0,42,fsh 2 ay evvel 10.6 ,aldığım en yüksek doz 225 - 300 mg arası.çok yüksek değil sanırım doz olarak.
Amh düşük ama bundan çok çok düşüklerde hamile kalanlar var ki benimde 0,82
Doz ve iğne değişikliği yapılmalı bir dahakinde daha iyi olacağına eminim kürleri dikkate al

Olsun canım 1 tane olsun bizim olsun Allahım ona sağlık hayırlı ömür versin bidahaki kontrolün ne zaman

Meraba canım ben de histeroskopi oldum adetin ikinci günü çagrmştı doktor. Gittigmzde 500 lira werdik. Adet bittikten 1 gün sonra da 1800 histeroskopi ücreti werdik 2 saat içinde de ameliyata girdim

arkadaşlar bugünkü desteğiniz ve o güzel mesajlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,moralim çok bozuldu böyle bir durumu hiç düşünmemiştim boş çıkması gibi,hani döllenmez filan belki diyodum tek diye ama bu aklıma gelmedi hiç,dr.da iptale karşıydı ,napalım böyle oldu .opu işlemi olduğu için ödediğim parada gitti,bunuda düşünmek zorundayım sonuçta ilaçlarla 4.500 az değil,aradım kliniği ama opu dan evvel iptal olursa %20 sini iade ediyolarmış,böyle bir durum yaşayıpta parasını geri alan oldumu?bundan sonraki adetle gitcem yine,güvençe beye sordum vitamin alsam,kür yapsam dedim,zararı olmaz ama sayıyıda artırmaz,kalitesinide,ama dene istersen dedi,tedaviye olumsuz etkisi yok dedi,doktorumda üzüldü duruma çok,destek oldu sağolsun,psikolog Gözde hanımda aynı şekilde,resmen kumar oynuyorum gibi,havuz daha karlı deniyor ama bana zararı oldu işte bu ay,kalbimi bozmak istemiyorum.böyle yumurtası boş çıkan ,sayı ve kaliteyi artırmak adına yapılmış ve sonuç alınmış kürler nelerdir?aslanpençesi çayı varmış,incir kürü ,soğan kürü var,ben zaten 3 aydır arısütü,baş,polen yiyodum yaramadı demmekki bana,hangisini yapsam,ne zaman başlanır?

Canim benimde ilk tedavimde 8-10 arasi folikul goruyordu doktor ama opuda 5 yumurta toplandi sadece 2 tanesi dollendi. O da tutmadi zaten. Bekleme surecinde doktor bana yumurta sayisi ve kalitesini arttirmak icin biesteron ve inofolic verdi. Bi sonraki adetime kadar kullandim. Sonraki tedavimde 16 yumurta toplandi 15 i dollendi 11 tanesi 3.gunde donduruldu. Doktoruna sor istersen belki faydasi olur

Arkadaslar merhaba, ben hamilelik testi icin gun sayiyorum ama hala vucudumda bi degisiklik hissetmiyorum.. Cuma gunu test gunum heycanla bekliyorum. Acaba transferden sonra kendisinde degisiklik hisseden var mi??

Bu kırk mevlüdünden
maşalalh cnm analı babalı büyüsün evladın....
Opu dan çıktım. Doktorum çok üzgün olduğunu söyleyerek tek yumurtanın boş olduğunu söyledi. Iptal. okadar iğne ümit boşa gitti. Para da tabi.
üzüldüm arkadaşım inşlh bi daha ki tedavi sürec,inde bol kaliteli yumoşların olsun
iptaller insanı çok yoruyor içini acıtıyor ama geçecek güzel günlerle yaşayarak unutucaksın inşl bu günleri...
Arkadaslar merhaba, ben hamilelik testi icin gun sayiyorum ama hala vucudumda bi degisiklik hissetmiyorum.. Cuma gunu test gunum heycanla bekliyorum. Acaba transferden sonra kendisinde degisiklik hisseden var mi??
inşlh gebe çıkarsın .....

Meraba canım ben de histeroskopi oldum adetin ikinci günü çagrmştı doktor. Gittigmzde 500 lira werdik. Adet bittikten 1 gün sonra da 1800 histeroskopi ücreti werdik 2 saat içinde de ameliyata girdim
Anladım canım hem muayene hem de histeroskopi için ayrı ayrı ücret alıyorlar demekki. Çok saçma ama ya.eli mahkum veriyoruz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…