Önemli değil canım bunlar herkesin başına geliyor. Tabi hiç bir şekilde bilemeyiz belki kimyasal da değildir. Ve birden gelişimi coşar ve harika bir gebelik yaşarsın. Bu arada değer ille iki kat artması gerekmiyor. 1,5 olarak da artma olabilir. Ama 1,5 altında olmaz.ferahlattiniz beni, cok tsk ederim. demek ki kimyasal:-(
Aynen onu diyorum. Doktora gittin mi ikizmi ki acabaNerde gördün kuzum bebeğimi benden önce
Takvimimi diyosun
merhaba,yaşım 36,amh:0,42,fsh 2 ay evvel 10.6 ,aldığım en yüksek doz 225 - 300 mg arası.çok yüksek değil sanırım doz olarak.Sakın ama sakın üzülme, benimde ilk denememde tedavim iptal oldu. Tek yumurta tplandı onunda gelişimi durdu. Ama daha sonraki tedavilerimde 4 tane toplandı transfer oldum ama kimyasal gebelik yaşadım. 3. denememde gene 4 tane toplandı gebelik yaşadık ama maalesef düştü. Kısmet böyleymiş.
Daha sonra ki denemelerinde eminim daha iyi sonuçlar alacaksındır. Fakat burada doktorunun verdiği iğneler çok çok önemli. Doz fazla olursa küçük yumurtalar büyümez veya boş yumurtan olur. Mutlaka bal+Çörekotu+Tarçın tozu+zencefil+Zerdaçal (hepsi toz halinde olacak) karışımı her gün tahta kaşıkla al yumurta kaliteni arttırır, testere dişli aslan pençesi fsh hormonunu düşürür, İncir kürü ise yumurta sayısına etkilidir. Yalnız prolaktinin yüksekse incir kürünü yapma, çünkü yükseltme özelliği de vardır. Kürleri yaparken her ay adetinin 3. günü hormon testini yaptır ve kürlerine ona göre başla.
Bu arada hormon sonuçlarını ve yaşını bana yaza bilir misin?
Bu hafta sonu gitcem cancağızım..Aynen onu diyorum. Doktora gittin mi ikizmi ki acaba
Amh düşük ama bundan çok çok düşüklerde hamile kalanlar var ki benimde 0,82merhaba,yaşım 36,amh:0,42,fsh 2 ay evvel 10.6 ,aldığım en yüksek doz 225 - 300 mg arası.çok yüksek değil sanırım doz olarak.
Olsun canım 1 tane olsun bizim olsun Allahım ona sağlık hayırlı ömür versin bidahaki kontrolün ne zamanCanım ben kurabiyeler değil de tek kurabiye hissediyorum..
En başından beri..10 embriyoda konsa 1 tane doğurcam gibi geliyor hep..
Mide bulantılarım çok ağır değil kusmuyorum ama yine de kötü durumda..
Genel olarak iyiyim canım şükürler olsun..
Meraba canım ben de histeroskopi oldum adetin ikinci günü çagrmştı doktor. Gittigmzde 500 lira werdik. Adet bittikten 1 gün sonra da 1800 histeroskopi ücreti werdik 2 saat içinde de ameliyata girdimMerhaba herkese. Bir şey sormak istiyorum size.ben normalde temmuzda düşünüyorum tüp bebeği. Ama mayıs ayında da doktorun yanına gideceğim.histereskopi isteyeceğim yapmasını çünkü üçüncü denemem olacak. Doktorda bana önce bir muayene edeyim ondan sonra karar veririz dedi. Sonradan da hastaneyi aradım randevu almak için 415 lira muayene ücreti var dedi. Şimdi ben gittiğimde bu ücreti ödemek zorundayım. Böyle histereskopi için önceden muayene ücreti ödeyen var mı.
Hadi bakalım haberini bekliyoruzBu hafta sonu gitcem cancağızım..
Olsun canım 1 tane olsun bizim olsun Allahım ona sağlık hayırlı ömür versin bidahaki kontrolün ne zaman
Hadi bakalım haberini bekliyoruz
Doğurusaya kadar rahat yok canım bizekuzum ilk kontolüm olcak 2.değil..kan değerlerimle duruyorum henüz bakılmadı..içerde ne oluyor çatlıyorum
aynen canım her dönem endişe edeceğimiz bir şey oluyor..Doğurusaya kadar rahat yok canım bize
arkadaşlar bugünkü desteğiniz ve o güzel mesajlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,moralim çok bozuldu böyle bir durumu hiç düşünmemiştim boş çıkması gibi,hani döllenmez filan belki diyodum tek diye ama bu aklıma gelmedi hiç,dr.da iptale karşıydı ,napalım böyle oldu .opu işlemi olduğu için ödediğim parada gitti,bunuda düşünmek zorundayım sonuçta ilaçlarla 4.500 az değil,aradım kliniği ama opu dan evvel iptal olursa %20 sini iade ediyolarmış,böyle bir durum yaşayıpta parasını geri alan oldumu?bundan sonraki adetle gitcem yine,güvençe beye sordum vitamin alsam,kür yapsam dedim,zararı olmaz ama sayıyıda artırmaz,kalitesinide,ama dene istersen dedi,tedaviye olumsuz etkisi yok dedi,doktorumda üzüldü duruma çok,destek oldu sağolsun,psikolog Gözde hanımda aynı şekilde,resmen kumar oynuyorum gibi,havuz daha karlı deniyor ama bana zararı oldu işte bu ay,kalbimi bozmak istemiyorum.böyle yumurtası boş çıkan ,sayı ve kaliteyi artırmak adına yapılmış ve sonuç alınmış kürler nelerdir?aslanpençesi çayı varmış,incir kürü ,soğan kürü var,ben zaten 3 aydır arısütü,baş,polen yiyodum yaramadı demmekki bana,hangisini yapsam,ne zaman başlanır?
maşalalh cnm analı babalı büyüsün evladın....Bu kırk mevlüdünden
üzüldüm arkadaşım inşlh bi daha ki tedavi sürec,inde bol kaliteli yumoşların olsunOpu dan çıktım. Doktorum çok üzgün olduğunu söyleyerek tek yumurtanın boş olduğunu söyledi. Iptal. okadar iğne ümit boşa gitti. Para da tabi.
inşlh gebe çıkarsın .....Arkadaslar merhaba, ben hamilelik testi icin gun sayiyorum ama hala vucudumda bi degisiklik hissetmiyorum.. Cuma gunu test gunum heycanla bekliyorum. Acaba transferden sonra kendisinde degisiklik hisseden var mi??
Anladım canım hem muayene hem de histeroskopi için ayrı ayrı ücret alıyorlar demekki. Çok saçma ama ya.eli mahkum veriyoruz işte.Meraba canım ben de histeroskopi oldum adetin ikinci günü çagrmştı doktor. Gittigmzde 500 lira werdik. Adet bittikten 1 gün sonra da 1800 histeroskopi ücreti werdik 2 saat içinde de ameliyata girdim
Ama ilk werdigin muayene parası tüp bebek tedawinden düsüyo. Yani bizimki öyle oldu canımAnladım canım hem muayene hem de histeroskopi için ayrı ayrı ücret alıyorlar demekki. Çok saçma ama ya.eli mahkum veriyoruz işte.
Bu daha mantıklı yani. Sonuçta hep orda devam ediliyor. Teşekkürler canım.Ama ilk werdigin muayene parası tüp bebek tedawinden düsüyo. Yani bizimki öyle oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?