Cimcim iğne oluyor 4 gündür yıkıyor ortalığı o yüzden illere adi yapmak çok kolay gelecek bizim hemşireyekeyfim eh işte desem yeridir yani sağlığım yerinde şükür tabikii..
geçmiş olsun sana da alerjide bu zamanlarda zor bide polenler çıkınca oluyordur senin.. ayy minik bebe desene çığlığı basacak biliyorum yeğenlerimden acayip ağlıyolar bide bişey yapamıyorsun asıl insanı o üzüyo ....
hiç belli değil ki benim hangi ay başlayacağım..sizde hayırlısıyla mayısta başlayacaksınız değilmi....
inşallah herşey çok güzel olur iptallerden olumsuzluklardan uzak pozitif bir tedavin olur inşallah...
yolunda gitmeyen şey yok hamdolsun ama ne bilim iptalden sonra gelecek zaman biraz ürkütüyor beni ondan ehhh işte ddedim
kaba inşaatı yapılmış bi evimiz vardı, onu tamamlatma girişiminde bulunduk; kredi işlemleri mütahit bulma, projeler falan filan derken yoğun zamanlar geçirdim... iş güç de devam ediyo bi durulmuyo zaten o da... o yüzden uzaktan takipteyim. çok giremiyorum açıkçası....sen nerelerdesin yaaaa
Hic pozitif yaşamamış birisi olaraktan (yaşasaydım nasıl davtanirdim bilmiyorum) ama iptal tedavileri negatifden çok çok daha fazla can acitiyor(her ikisininde yadamis birisi olaraktan ) transfer olmak sonuca bir adım daha yaklaştığını sorun o kısmını (tranfete kadar ) aştığını hisediyorsun sonrası na bakıyorsunuz ama transfer olmamişsan orada takılıp kaliyorsunhiç belli değil ki benim hangi ay başlayacağım..
eşim test verecek bakalım onun sonucu nasıl çıkacak spermler kaliteli ve dölleme yeteneği varsa düşünürüm mayısı ama zor gibi heveslenmeey korkuyorum artık inannırmısın .saol cnm aminn kimse iptal tedavisi yaşamasın çok üzücü hani tamm transferden sonra negatif almak daha zordru belki ama oralara gelemeden iptal olması daha da ayrı üzücü
hayırlısı be cnm beklemedeyim yılalrdır bekleye bekleye alışdım sayılır...
aynen cnm bende hiç transfer ve sonrası yaşamadım bi tedavi oldum opuya giremeden iptal ocaktaki tedavimdede biliyorsunuz zaten opuya girdim transfer iptal aman ne bilim galiba haddidnden fazla yorulmuşuz o yüzden artık çoğu şey ağır geliyor gene de hamdolsun ki atlatıyoruz rabbimizin izniyle yoksa niçolur halimiz...Hic pozitif yaşamamış birisi olaraktan (yaşasaydım nasıl davtanirdim bilmiyorum) ama iptal tedavileri negatifden çok çok daha fazla can acitiyor(her ikisininde yadamis birisi olaraktan ) transfer olmak sonuca bir adım daha yaklaştığını sorun o kısmını (tranfete kadar ) aştığını hisediyorsun sonrası na bakıyorsunuz ama transfer olmamişsan orada takılıp kaliyorsun
canımın içi biz kendimizi kış tutalımdayaz olursa ne ala...hiç belli değil ki benim hangi ay başlayacağım..
eşim test verecek bakalım onun sonucu nasıl çıkacak spermler kaliteli ve dölleme yeteneği varsa düşünürüm mayısı ama zor gibi heveslenmeey korkuyorum artık inannırmısın .saol cnm aminn kimse iptal tedavisi yaşamasın çok üzücü hani tamm transferden sonra negatif almak daha zordru belki ama oralara gelemeden iptal olması daha da ayrı üzücü
hayırlısı be cnm beklemedeyim yılalrdır bekleye bekleye alışdım sayılır...
Yok canım biliyorsun eşim çalışamıyor bu yüzden gönlüm istemese de artik tedavi olayını kapatmak xorundayiz sanırım canım hep diyorum ya karmaşa diye iste tamda senin su an yaşadığım söz ediyorum akil başka yürek başka konusuyor cesaret ortada yok hasret harıl harıl yangin yeri özlem almış başını gitmiş ve bu karmaşada biz anne olmak içi yol bulmaya çabalıyoruzyolunda gitmeyen şey yok hamdolsun ama ne bilim iptalden sonra gelecek zaman biraz ürkütüyor beni ondan ehhh işte ddedimbeklemede olmak yıllardır galiba alıştırıyor kendini yoksa şükürler olsun ki iim ....sen de var mı bi tedavi falan cnm....
hımmmm kolaylıklar dilerim o zamankaba inşaatı yapılmış bi evimiz vardı, onu tamamlatma girişiminde bulunduk; kredi işlemleri mütahit bulma, projeler falan filan derken yoğun zamanlar geçirdim... iş güç de devam ediyo bi durulmuyo zaten o da... o yüzden uzaktan takipteyim. çok giremiyorum açıkçası....
Amin inş canim benimaynen cnm bende hiç transfer ve sonrası yaşamadım bi tedavi oldum opuya giremeden iptal ocaktaki tedavimdede biliyorsunuz zaten opuya girdim transfer iptal aman ne bilim galiba haddidnden fazla yorulmuşuz o yüzden artık çoğu şey ağır geliyor gene de hamdolsun ki atlatıyoruz rabbimizin izniyle yoksa niçolur halimiz...
inşlh sen ben ve bizim gibi yıllardır evlat diye yanan bütün arkadaşlarımıza rabbim bugünden sonra güzel yazılar yazmıştır...
Kolay gelsin mis gibi evinizde musmutlu yaşayın inşkaba inşaatı yapılmış bi evimiz vardı, onu tamamlatma girişiminde bulunduk; kredi işlemleri mütahit bulma, projeler falan filan derken yoğun zamanlar geçirdim... iş güç de devam ediyo bi durulmuyo zaten o da... o yüzden uzaktan takipteyim. çok giremiyorum açıkçası....
aynen bakalım kaderde neler var tedavi varsa ne zamana..canımın içi biz kendimizi kış tutalımdayaz olursa ne ala...
Allah gönlüne göre versin...bende bu 2.den sonra hep negatif alacakmışım gibi geliyor.yalan yok.
o yüzden biraz daha kendimi toplamam lazım.
sizinde değerleriniz yükselir inşallah kuzum.tedavilerimizin her anı aksiyon dolu...
hehhh tamda aynısı cnm içim can atıyor kalbim heyecanlanıyor ama sonucu gene buna benzer gibi gelip korkular sarıyor o yüzden görelim mevlam neyler neylerse güzel eylerYok canım biliyorsun eşim çalışamıyor bu yüzden gönlüm istemese de artik tedavi olayını kapatmak xorundayiz sanırım canım hep diyorum ya karmaşa diye iste tamda senin su an yaşadığım söz ediyorum akil başka yürek başka konusuyor cesaret ortada yok hasret harıl harıl yangin yeri özlem almış başını gitmiş ve bu karmaşada biz anne olmak içi yol bulmaya çabalıyoruz
canııımmm Allah gönlünüze göre versin,tez vakitte doğal doğal organik yavruların olsun inşallah..Yok canım biliyorsun eşim çalışamıyor bu yüzden gönlüm istemese de artik tedavi olayını kapatmak xorundayiz sanırım canım hep diyorum ya karmaşa diye iste tamda senin su an yaşadığım söz ediyorum akil başka yürek başka konusuyor cesaret ortada yok hasret harıl harıl yangin yeri özlem almış başını gitmiş ve bu karmaşada biz anne olmak içi yol bulmaya çabalıyoruz
Bak aslan pençesi kürü bana fayda etti. Benim fsh 18 den 6 ya düştü. Sonra epey ara verdim. Tedaviye başlayacağım fsh testi yaptırdım 13 çıktı hemen bu küre başladım bir ay sonra ki fsh ım 6 ya düşürdü.arkadaşlar bugünkü desteğiniz ve o güzel mesajlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,moralim çok bozuldu böyle bir durumu hiç düşünmemiştim boş çıkması gibi,hani döllenmez filan belki diyodum tek diye ama bu aklıma gelmedi hiç,dr.da iptale karşıydı ,napalım böyle oldu .opu işlemi olduğu için ödediğim parada gitti,bunuda düşünmek zorundayım sonuçta ilaçlarla 4.500 az değil,aradım kliniği ama opu dan evvel iptal olursa %20 sini iade ediyolarmış,böyle bir durum yaşayıpta parasını geri alan oldumu?bundan sonraki adetle gitcem yine,güvençe beye sordum vitamin alsam,kür yapsam dedim,zararı olmaz ama sayıyıda artırmaz,kalitesinide,ama dene istersen dedi,tedaviye olumsuz etkisi yok dedi,doktorumda üzüldü duruma çok,destek oldu sağolsun,psikolog Gözde hanımda aynı şekilde,resmen kumar oynuyorum gibi,havuz daha karlı deniyor ama bana zararı oldu işte bu ay,kalbimi bozmak istemiyorum.böyle yumurtası boş çıkan ,sayı ve kaliteyi artırmak adına yapılmış ve sonuç alınmış kürler nelerdir?aslanpençesi çayı varmış,incir kürü ,soğan kürü var,ben zaten 3 aydır arısütü,baş,polen yiyodum yaramadı demmekki bana,hangisini yapsam,ne zaman başlanır?
psikolg u bende düşünüyorum.kendi kendime telkinler bazen yeterli oluyor bazen olmuyor.ben 2 kere negatif alan biri olarak 3. de gene öyle olacak sanıyorum ve 3. yü denemeye hem can atıyor hem de ayaklarım geri geri gidiyor.günaydın arkadaşlar.ben de 3 kere iptal haberi aldım.değil transfere daha opuya bile gidemedim.bir de doktor bunlaro denemeden bile saymıyor.opuya girmediğim için.ama negatiften daha zor.çünkü daha ilk aşamayı bile geçemiyorum.belki masraf az oluyor vs.ama ne bileyim zor ya.psikolojik destek almasam daha kötü olurdum.onunla biraz toparlandım.ama umutlarım kırık vaziyette.tekrar gitmem lazım psikologa.size de tavsiye ederim.iyi oluyor, moral oluyor...
sende sağol hep ol hep ol
günaydın arkadaşlar.ben de 3 kere iptal haberi aldım.değil transfere daha opuya bile gidemedim.bir de doktor bunlaro denemeden bile saymıyor.opuya girmediğim için.ama negatiften daha zor.çünkü daha ilk aşamayı bile geçemiyorum.belki masraf az oluyor vs.ama ne bileyim zor ya.psikolojik destek almasam daha kötü olurdum.onunla biraz toparlandım.ama umutlarım kırık vaziyette.tekrar gitmem lazım psikologa.size de tavsiye ederim.iyi oluyor, moral oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?