Opu dan çıktım. Doktorum çok üzgün olduğunu söyleyerek tek yumurtanın boş olduğunu söyledi. Iptal. okadar iğne ümit boşa gitti. Para da tabi.
arkadaslar
10. gun 27,
12.gun 41,
14. gun ise 63
degerim..artis var ama cok az, yorumlayabilir misiniz
Opu dan çıktım. Doktorum çok üzgün olduğunu söyleyerek tek yumurtanın boş olduğunu söyledi. Iptal. okadar iğne ümit boşa gitti. Para da tabi.
aynen canım rabbım hayırlı zaman da nasıp etsın ınsallah ısteyen butun kullarına ve bıze de tabıkı..Allahım büyük canım vardır elbet bıldığı hepimiz için....Evt canım kendiliğimden kaldım birinde kürtaj oldum kalbi durmuştu 8 hafta 2 günlükken bide düştü nasip zamnı gelince allhın izniyle olur inş sağlıkla sıhatle inş seninkide süpriz yapr eşine ozmn bak nasıl sevinirdoğru tedaviler ve yönlendirmeler şart kuzum bize allhım hayırlı ve vicdan sahibi doktorlarla karşılaştırsın bizi inş canım bende korkuyorum işte burun sonuçta ama bizmki olacak allhım inş sorunsuz geçr ve düzelir diprum sende iyi olcan tamamen inş kendine çok iyi bak arada gel
arkadaslar
10. gun 27,
12.gun 41,
14. gun ise 63
degerim..artis var ama cok az, yorumlayabilir misiniz
tek sorunumuz artık emmiyor
Amin canım inş çok sağol güzel dileklerin içinallah tamamına erdirsin canım
bende özledim bu heyecanı
inşalllah yakında güzel haber verirsin bizlere
Aminnn inş canım benim rabbim çok büyük çok şüküraynen canım rabbım hayırlı zaman da nasıp etsın ınsallah ısteyen butun kullarına ve bıze de tabıkı..Allahım büyük canım vardır elbet bıldığı hepimiz için....
kuzucummm esınde hayırlısınla atlatır ınsallah ameliyatını..
gelirimmm tabisi sizi özlüyom
Çok üzüldüm canım hakkında hayırlısı olur inş bundan sonra böyle kötü anlat yaşamazsınOpu dan çıktım. Doktorum çok üzgün olduğunu söyleyerek tek yumurtanın boş olduğunu söyledi. Iptal. okadar iğne ümit boşa gitti. Para da tabi.
Dış gebelik değildir, onda değerler çok yüksek olurdis gebelik degildir dimi:-(
dr um artis cok az ilaclari birak cuma tekrar test yaptir dediCnm kimyasal olabilir Dr una sormadım mi ne dedi
İyiyiz kuzum sen nasılsın kurabiyeler nasılKızçeler nasılsınız
Sakın ama sakın üzülme, benimde ilk denememde tedavim iptal oldu. Tek yumurta tplandı onunda gelişimi durdu. Ama daha sonraki tedavilerimde 4 tane toplandı transfer oldum ama kimyasal gebelik yaşadım. 3. denememde gene 4 tane toplandı gebelik yaşadık ama maalesef düştü. Kısmet böyleymiş.Opu dan çıktım. Doktorum çok üzgün olduğunu söyleyerek tek yumurtanın boş olduğunu söyledi. Iptal. okadar iğne ümit boşa gitti. Para da tabi.
Canım değerin kimyasal olduğunu gösteriyodr um artis cok az ilaclari birak cuma tekrar test yaptir dedi
ferahlattiniz beni, cok tsk ederim. demek ki kimyasal:-(Dış gebelik değildir, onda değerler çok yüksek olur
Vay vay vay maşallah sana bebeğinide gördükKızçeler nasılsınız
Canım ben kurabiyeler değil de tek kurabiye hissediyorum..İyiyiz kuzum sen nasılsın kurabiyeler nasıl
Nerde gördün kuzum bebeğimi benden önceVay vay vay maşallah sana bebeğinide gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?