2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Opu dan çıktım. Doktorum çok üzgün olduğunu söyleyerek tek yumurtanın boş olduğunu söyledi. Iptal. okadar iğne ümit boşa gitti. Para da tabi.

Gecmiş olsun cnm çok zor umutlar boşa çıkması.. Allah a siginmaktan başka elimizden bişey gelmiyor.. teselliler boş.. inş tez zamanda hayirlisiyla evladına kavuşursun. .

Opu dan çıktım. Doktorum çok üzgün olduğunu söyleyerek tek yumurtanın boş olduğunu söyledi. Iptal. okadar iğne ümit boşa gitti. Para da tabi.

Canim benim çok üzüldüm herşeyde bir hayir var bunu unutma daha kötüsü olabilirdi transfer yapildiktan sonra olumsuz sonuc alabilirdin bu daha aci olurdu insallah şimdiden sonra rabbim bebegini kucagina almayi nasip etsin.

aynen canım rabbım hayırlı zaman da nasıp etsın ınsallah ısteyen butun kullarına ve bıze de tabıkı..Allahım büyük canım vardır elbet bıldığı hepimiz için....
kuzucummm esınde hayırlısınla atlatır ınsallah ameliyatını..
gelirimmm tabisi sizi özlüyom

arkadaslar
10. gun 27,
12.gun 41,
14. gun ise 63
degerim..artis var ama cok az, yorumlayabilir misiniz

canım bebişin sana tutunmaya çalışıyo kuzum kymamam ama kimyasal büyük ihtimalle aynısını yaşadım 80 e kadar geldik sonra geriye düştü ne yazıkki

Aminnn inş canım benim rabbim çok büyük çok şükür gel tabiki kuzum kapımz herzamn açık

Çok üzüldüm canım hakkında hayırlısı olur inş bundan sonra böyle kötü anlat yaşamazsın

Merhaba herkese. Bir şey sormak istiyorum size.ben normalde temmuzda düşünüyorum tüp bebeği. Ama mayıs ayında da doktorun yanına gideceğim.histereskopi isteyeceğim yapmasını çünkü üçüncü denemem olacak. Doktorda bana önce bir muayene edeyim ondan sonra karar veririz dedi. Sonradan da hastaneyi aradım randevu almak için 415 lira muayene ücreti var dedi. Şimdi ben gittiğimde bu ücreti ödemek zorundayım. Böyle histereskopi için önceden muayene ücreti ödeyen var mı.

Sakın ama sakın üzülme, benimde ilk denememde tedavim iptal oldu. Tek yumurta tplandı onunda gelişimi durdu. Ama daha sonraki tedavilerimde 4 tane toplandı transfer oldum ama kimyasal gebelik yaşadım. 3. denememde gene 4 tane toplandı gebelik yaşadık ama maalesef düştü. Kısmet böyleymiş.
Daha sonra ki denemelerinde eminim daha iyi sonuçlar alacaksındır. Fakat burada doktorunun verdiği iğneler çok çok önemli. Doz fazla olursa küçük yumurtalar büyümez veya boş yumurtan olur. Mutlaka bal+Çörekotu+Tarçın tozu+zencefil+Zerdaçal (hepsi toz halinde olacak) karışımı her gün tahta kaşıkla al yumurta kaliteni arttırır, testere dişli aslan pençesi fsh hormonunu düşürür, İncir kürü ise yumurta sayısına etkilidir. Yalnız prolaktinin yüksekse incir kürünü yapma, çünkü yükseltme özelliği de vardır. Kürleri yaparken her ay adetinin 3. günü hormon testini yaptır ve kürlerine ona göre başla.
Bu arada hormon sonuçlarını ve yaşını bana yaza bilir misin?

İyiyiz kuzum sen nasılsın kurabiyeler nasıl
Canım ben kurabiyeler değil de tek kurabiye hissediyorum..
En başından beri..10 embriyoda konsa 1 tane doğurcam gibi geliyor hep..
Mide bulantılarım çok ağır değil kusmuyorum ama yine de kötü durumda..
Genel olarak iyiyim canım şükürler olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…